|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice! Kako se danas osjećate?
13.10.2010 16:38:31   
enana
Uhh Tsmee! user posted image Smješna sam si skroz!!! Bila jučer na pregledu , sada brojim 40+6 i sve je školski super- beba se spustila, ja "omekšana" ali mala neće van...i tako vratili me doma i naručili na pregled za 7 danaaaauser posted image  user posted image  user posted image ako ne krene prirodno prije! Super se osjećam ..osim žgaravice..bolovi u kičmi...i panika da li je malena dobro..Tih "osim" ima dosta user posted image ali inače stvarno sam totalno ludo aktivna-hiperaktivna..
poprilično me strah gela...dripa...i sličnih situacija...htjela bi sve prirodno ali ako neće htjeti uskoro van..Strah me da baš i neće biti prirodan porod!
Ma sve u svemu jedva čekam da primim user posted image ... da sam sigurna da je sve super! Koliko ti je velika beba? Koliko još brojiš? Ne znam kako da se smirimo..mislim da nema pametnih riječi da se ne brinemo da li su dobro...jer još ih ne vidimo da se možemo uvjeriti! Ne znam...autosugestija i masaža da nas dobro lupnu..da je sve ok user posted image
Drž se!!!!user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 476
13.10.2010 23:07:32   
Bablica
Evo i mene! Stalno sam negdje okolo, jedva sam bila za kompom ... Bila jučer na pregledu za sad zatvorena i sve ok! Za 7 dana opet na kontrolu. Baš da vas pitam: mjerila mi s onih krojačkim metrom trbuh od ispod rebra do gospođe - što to mjere, jel zna tko?! Na nalazu piše FS user posted image ?

Tako se i ja već par puta budim i čekam da se javi, svako noćno ustajanje i ujutro... uffff! Jedno jutro sam čekala skoro sat vremena da se pomakne, već me panika lagano lovila! Ma jesmo mi user posted image  munjene! user posted image user posted image user posted image user posted image
Tsmee, kad ideš ti na pregled? Ovaj put mi nije utz radila, nadam se da nije glava puno narasla od zadnji put ...

IZVORNA PORUKA: Tsmee

probudila se u užasnoj panici da nešto nije OK s bebom... Onda sam čekala pol sata da osjetim pokrete. 

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 477
13.10.2010 23:10:03   
Tsmee
Uf, uf, 40+6... Kak to da te tek za tjedan dana naručiše? U kojoj to bolnici? Mene već gnjave od 39 tjedana. Prvo me naručio za 5 dana, sad za 3, a znam da kad prijeđe termin naručuju svaka 2 dana, a nakon 41 tjedan čak svaki dan.
Mene krenulo danas nešto stezat, ali ništa ozbiljno. Vjerojatno zato što sam malenu malo više nosala. A možda i psiha. Sutra mi je termin, a malenu sam rodila na termin pa možda već nekako podsvjesno nešto očekujem. Al po svemu sudeći, ne bu niš user posted image
Samo ti budi aktivna i superaktivna, isplatit će ti se svaki korak. Ja sam isto tako bila i prvi porod bio super lagan. Ne brz, ali lagan, sve školski. Sad ćemo vidjeti kako će ovaj. A kaj se dripa tiče, ja ti se toga ne bojim. Mislim da nije to ništa jače od trudova (bar su moji bili ubitačni, ne mogu zamisliti da može jače user posted image ), samo brže krene pa iznenadi... Ne brini se, to je ipak samo jedan dan muke nakon kojeg slijedi nešto najdivnije na svijetu user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 478
13.10.2010 23:14:35   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: Bablica

Evo i mene! Stalno sam negdje okolo, jedva sam bila za kompom ... Bila jučer na pregledu za sad zatvorena i sve ok! Za 7 dana opet na kontrolu. Baš da vas pitam: mjerila mi s onih krojačkim metrom trbuh od ispod rebra do gospođe - što to mjere, jel zna tko?! Na nalazu piše FS user posted image ?

Tako se i ja već par puta budim i čekam da se javi, svako noćno ustajanje i ujutro... uffff! Jedno jutro sam čekala skoro sat vremena da se pomakne, već me panika lagano lovila! Ma jesmo mi user posted image  munjene! user posted image user posted image user posted image user posted image
Tsmee, kad ideš ti na pregled? Ovaj put mi nije utz radila, nadam se da nije glava puno narasla od zadnji put ...

He, he, pisale poruku istovremeno user posted image  Sutra idem na pregled, ali vjerujem da je sve u istom stanju. Ne budem radila ultrazvuk, reko je doktor da ne treba više do poroda. A prije dva tjedna je gospon bio 4 kile. Ak još tjedan prenesem, kak bum rodila? A o glavici da i ne pričam, sve me strah... Niš, bude 16 šavova user posted image

To kad ti mjeri trbuh je veličina maternice, da vide je li narasla prema tjednima. Mislim da je tako...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 479
14.10.2010 4:17:46   
Tsmee
Hej, hej!
Vjerovale ili ne, nakon zadnjeg posta odo ja coriti, kad pocne me nesto zigati. Ma nije nista, nije nista I malo mi sumnjivo, svakih 4min nije nista.
Brzo spremanje I u tri sam vec bila u bolnici. Trudovi prisutni, 4 na 5 prstiju otvorena. Sad setam, srecom nisu me poleglki, nastojat cu sto duze ostat uspravna :)
Javim se kad stignem. Malo mi je s moba komplicirano, nadam se da ce ovo proci.
Drzte fige ujutro kad se probudite :)

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 480
14.10.2010 5:24:02   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tsmee!
Ajde sretno, brzo i što bezbolnije!!! user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 481
14.10.2010 7:23:54   
Točkica28
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 482
14.10.2010 7:25:58   
BruMa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 483
14.10.2010 7:30:21   
enana
Sretnooo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 484
14.10.2010 7:57:27   
BUMBI
Sretnooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 485
14.10.2010 8:11:10   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: nemammaste

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tsmee!
Ajde sretno, brzo i što bezbolnije!!! user posted image

sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 486
14.10.2010 8:15:43   
ZVRK
nadam se da se već družuš sa svojom bebolinom.
i da nije bilo bolnouser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 487
14.10.2010 8:17:25   
lidac0605
user posted image Tsmee!!!Sretno!Mada se nadam da si ti to već obavila!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 488
14.10.2010 10:16:02   
Tratina
Tsmee! Sretan i školski porod tebi i tvojoj bebici! user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 489
14.10.2010 10:19:18   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image setnooooooooo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 490
14.10.2010 10:22:05   
Gianna
IZVORNA PORUKA: ZVRK

nadam se da se već družuš sa svojom bebolinom.
i da nije bilo bolnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sretno draga!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 491
14.10.2010 10:29:21   
m600
sretnoooooooooooooooooooooooooooooo

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 492
14.10.2010 11:37:36   
chichina
I ja rodila svoju princezicu 6.10. user posted image  Ono ujutro je ipak bio sluzni čep a u podne mi je počela curiti plodna voda. U 14h sam bila otvorena 3cm, u 17h 9cm a u 17.35 rodila!user posted image  Prošla sam odlično, brzo i lagano, bez dripa.user posted image Sad smo doma i polako se učimo jedna na drugu... user posted image    

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 493
14.10.2010 13:37:21   
Tsmee
Evo mene samo kratko da se javim... Rodila svog deckica u 9,40h. Mali bumbar ima 3900 I 52cm. E da, I Bablice, opce nije nesto glavat :)
Porod mi je bio tezi nego prvi, a pricu o neposlusnoj rodilji budu jos prepricavali :) Ne brinite, detalji slijede cim se domognem kompa :) Sad mi je malo nezgodno puno pisat na mobu.
Puse od mene I bumbara :)

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 494
14.10.2010 13:39:02   
BruMa
Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 495
14.10.2010 13:42:03   
pepeljuga
Tsmee cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 496
14.10.2010 13:45:25   
ZVRK
čestitam draga na bumbariću tvomeuser posted image
a kako mu je ime?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 497
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 13:49:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 498
14.10.2010 14:03:44   
VIGUC
tsmeee !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 499
14.10.2010 14:12:16   
leilany
chichina i tsmee cestitam vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!