Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 30.9.2010 16:03:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Kika čestitam
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 30.9.2010 20:54:16
|
|
|
|
Tsmee
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 mene još uvijek zanima di je tsmee pa ne bum sama odbrojavala hiihiihi Tu sam, tu sam, još u komadu... Malo sam se isključila zadnjih dana, puno događaja u životu. I lijepih i manje lijepih pa nisam stigla ni primirisati kompu Mi danas bili na kontroli, sve OK. Bebač super, veeeeliki, ja prst otvorena, trudova niš. U noći sa nedjelje na ponedjeljak sam imala sat vremena jako bolne trudove, već sam mislila da je počelo, ali se smirilo. Valjda se tad taj prst otvorio . A meni se još neće... Sve nešto odgađam, nisam još spremna. Moram obaviti ovo, pa ono, pa sim, pa tam... Možda da on malo i zakasni, ne bih se bunila Kika čestitam Ivana, sretnooooo!!!! ~~~~~~
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 30.9.2010 21:01:04
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: martina33 Ivana,sretno!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 30.9.2010 21:46:57
|
|
|
|
enana
|
Evo da se i ja prijavim..07.10. termin dolazi curka! Znam da ima još vremena ali jedva čekam da je vidim...tako da imam osjećaj da bi već stvarno trebala vaaan..
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.10.2010 7:26:23
|
|
|
|
Točkica28
|
bravo za bebice mani od trudova ni t...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.10.2010 8:43:32
|
|
|
|
pakić
|
Sretno finalistice
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2010 8:48:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.10.2010 10:51:09
|
|
|
|
DEA
|
evo me i ode.......... mi smo u 32.0m tjednu...a maleni tako buba već poodavno da mislim -svaki čas-evo ga...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.10.2010 10:59:29
|
|
|
|
nemirna mama
|
kiki čestitke na malenoj antoniji ostalim curama sretno i da im porod prođe bez ikakvih problema....
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 2.10.2010 15:30:37
|
|
|
|
enana
|
Odbrojavam još 5 dana.. kontrakcije (lagana stezanja) su tu ali to je već neko vrijeme pod normalno.. Čula sam da je normalno da se i beba smiri...fale mi oni žestoki udarci!!! Jedva čekam da vidim i primim curku ..
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 2.10.2010 19:22:48
|
|
|
|
chichina
|
Još uvijek sam u jednom komadu... Osjetim tu i tamo grč u trbuhu ali bez ikakve pravilnosti. Curka mi nešto kremasto žućkasto al ništa me ne svrbi, peče i sl. Ne izgleda mi kao gljive, ali ni kao standardni iscjedak. Vidio mi je to i ginić al nije ništa rekao. Jel bi to mogao biti sluzni čep?
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 2.10.2010 19:40:08
|
|
|
|
Bablica
|
Evo i mene, skužila da se ovaj naslov od nedavno i na mene odnosi! Za sada sve ok, tu i tamo neki novi bolovi, zatvorena i čekam slijedeći pregled 12.10.
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 2.10.2010 19:41:12
|
|
|
|
Bablica
|
Pa mogao bi biti ... reći će ti iskusne mame, ja to još nisam vidila! IZVORNA PORUKA: chichina Još uvijek sam u jednom komadu... Osjetim tu i tamo grč u trbuhu ali bez ikakve pravilnosti. Curka mi nešto kremasto žućkasto al ništa me ne svrbi, peče i sl. Ne izgleda mi kao gljive, ali ni kao standardni iscjedak. Vidio mi je to i ginić al nije ništa rekao. Jel bi to mogao biti sluzni čep?
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 4.10.2010 10:31:48
|
|
|
|
Tsmee
|
Upravo sam skužila da sam već i ja dobrano finalistica, nekak mi se činilo, kaj mene Točkica sad proziva, pa imam još vremena Evo, još u jednom komadu. Noćas me ubiše oni lažni trudovi, ne daju spavat. Al zato se lijepo ujutro sve smiri i taman kad bih mogla spavati, zove moja curka: "Mamaaaaaa! Budi seeeee!" Nisam nestrpljiva, dapače, baš mi se još i neće rodit. Imam još posla tu nekog Jedino me malo frka kolka bu bebica jer je u četvrtak procijenjen na 4kg i još je k tome glavonja pa možda i ne bi bilo loše da malo požuri... Ma kak bu, bu. Ostale finalistice, raport!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 4.10.2010 11:29:49
|
|
|
|
Bablica
|
U komadu nakon 2 dana šetnje po cijele dane po Kastvu, jučer jedva doma došla hodajući! Nema nikakvih bolova, ali mi se čini da se beba mrvicu spustila, a i malo se smirila, vjerojatno od umora i cjelodnevnih šetnji . Tsmee, po utz je i moja 2 tjedna napredna po veličini glave, neće valjda glavonja bit, pa kuda će van!??!?
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 5.10.2010 11:44:46
|
|
|
|
chichina
|
Bila jutros na kontroli plodne vode jer mi je jučer bio termin. Sve u redu, ali ništa još nisam otvorena . A već tjedan dana svaki dan osjećam lagane kontrakcije i da se nisam otvorila baš niti malo... Baš sam razočarana. Sad opet prekosutra moram na kontrolu i već mi je slabo, jer mi je ovo jutrašnje iskustvo bilo grozno! Dopao me neki mesar a ne doktor , i bilo je jako neugodno i bolno, dobro da nisam prokrvarila.
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 5.10.2010 13:41:56
|
|
|
|
pakić
|
chicina, znam kako ti je, ali izdrži još malo... , ti pregledi su stvarno najgori. Ali i potrebni. Šeći se, brzo će i tvoja bebica... Sretno
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 5.10.2010 15:41:30
|
|
|
|
VIGUC
|
vec mi je dosta,bole me noge,prepone,tabani mi gore,kicma me boli,ruke su mi teske,nemogu vise ni jesti kako treba,muci me zgaravica,nikako se ne mogu namjestiti,nespretna sam,malo malo pa mi nesto padne,pa nesto prolijem,naravno tu su i neizbjezne kontrakcije...naslo bi se jooos toga ali uz sve to sam i virozna zajedno sa svojim bliznjima.... Stvarno ne razumijem zene koje kazu da su uzivale u trudnoci..... (38 tjedana trudna)
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 5.10.2010 16:09:58
|
|
|
|
cuba
|
Chichina, tako je i meni bilo na prvom pregledu a već sam na drugom bila 3 prsta otvorena i sutradan je bebač stigao Pomalo, mališ samo skuplja hrabrost za veeeeliki izlazak Viguc mislim da je svim trudnicama zadnji misec teško al još malo pa će i tvoja bebica van
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 5.10.2010 21:20:46
|
|
|
|
Tsmee
|
Chicina, da te utješim, s prvom bebicom sam u ponedjeljak oko podneva bila potpuno zatvorena, a u utorak u 14h rodila Viguc, potpuno te razumijem... Ja uživala u prvoj trudnoći, ali tada si to možeš priuštiti Bablice, što ima kod tebe? Što se tiče glave, za mog facera uzv nije htio izbaciti tjedne, tolika je , daklem bit će veselo... Ja sam inače ok, lažni trudovi danas nešto rjeđi, sve u svemu dobar dan Sutra idem na pregled, baš me zanima... MM se slaže sa mnom da najbolje da ja ipak malo prenesem, nismo još sve pripremili
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 5.10.2010 21:29:09
|
|
|
|
patka
|
mi smo bili na kontroli - 36 tjedana, vide se promjene na posteljici pa je ginic rekao da ce malena ranije od termina (bas me zanima) inace je malena 2880grama i navodno nebi trebala na porodu biti teza od 3200grama (ak oni to mogu znat), torba je spremna pa cemo vidjeti
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 6.10.2010 11:18:36
|
|
|
|
chichina
|
Hvala cure! Mene od jutros opet čopili nekakvi bolovi u donjem dijelu trbuha, nešto bolniji nego proteklih dana, i javljali su se prvo svakih 10min otprilike a sad svakih 5min cca, ali bez pojačavanja intenziteta. No, budući da mi je ovako već bilo prije tjedan dana pa ćorak, nisam baš sigurna da su "pravi trudovi". A i ne da mi se juriti u bolnicu da me oni tamo spraše natrag ili da čamim cijeli dan tamo. Ali bit ću u pripravnosti jer mislim da mi je i sluzni čep ispao - nešto ljigavo, poput bjelanjka jajeta, prilično čvrsto i sa nekakvim smećkastim mrljicama. Što vi mislite?
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 6.10.2010 11:31:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja mislim da bi ti trebala laganini put pod noge-pravac bolnica.Sretno!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 6.10.2010 12:16:11
|
|
|
|
Bablica
|
Moja glavonjica je još prošli tjedan bila 94 mm (utz kaže 38+6 za glavu) a ja 35+6 bit će nam bome veselo!!! Valjda će mog proć, morat će me dooooobro dole masirat da izađe glavica! U uto opet na pregled za sada bez ikakvih sipmtoma da sam blizu kraja, čistim cijelo jutro i sad idem peć lambadu (a najprije u nabavku!). Nismo ni mi još sve pripremili, ni ja sebi torbu ... valjda neće još dok ne riješimo tih par sitnica! Ajde javi kako je bilo na pregledu, kako glavica? IZVORNA PORUKA: Tsmee Bablice, što ima kod tebe? Što se tiče glave, za mog facera uzv nije htio izbaciti tjedne, tolika je , daklem bit će veselo... Ja sam inače ok, lažni trudovi danas nešto rjeđi, sve u svemu dobar dan Sutra idem na pregled, baš me zanima... MM se slaže sa mnom da najbolje da ja ipak malo prenesem, nismo još sve pripremili
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 6.10.2010 14:46:42
|
|
|
|
VIGUC
|
u zadnje vrijeme nekad se osjecam tako nemocno da bi se najradije plakala...imam sincica koji se zeli pomaziti sa mnom, da ga uzmem u narucje ,da se scucuri uz mene ,zove me da sjednem na pod pored njega pa da se zajedno igramo...nekada mu ne mogu odolit...pokusavam sve da budem uz njega, da ne osjeti tu moju ajmo nazvat tromost...ali ja znam da mu ne posvecujem onoliko paznje koliko bi htjela...to me boli...mm je uskocio u puno poslova koje sam ja prije obavljala i tu osjecam svoju nemoc...neki bi rekli da uzivam i odmaram....ali....ja ...se...volim brinuti o svom malisanu...ne znam mozda me pucaju hormoni...jasno mi je da svim trudnicama pred kraj tesko,ali moram se nekom malo pozaliti...iako sam sve to prosla opet se nakako drugacije osjecam...bit ce da su to hormoni....da....
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!