Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 10.10.2010 22:04:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
cure izdrzite jos malo,sretno vam
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 10.10.2010 22:59:20
|
|
|
|
nancy
|
joj sve ste u nekom napetom iscekivanju .drzim vam palceve
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 7:44:30
|
|
|
|
martina33
|
Iako imam osjećaj da se raspadam ,opet sam sretna...nakon 3 puna mjeseca strogog mirovanja,od danas mi je dozvoljeno sve ( danas sam 37+1),a za tjedan dana idem skinuti serklažu ...znači kritičan period je prošao i sad sam psihički puno mirnija....plašili su me od 24 tjedna da neću uspjet iznjet trudnoću,a ja ušla u 38.tjedan..jupi! Sad imam samo problem kud da krenem jer me preuzeo krevet,kad se dignem hvata me nesvjestica i tlak mi naraste pa me malo strah...ništa,možda prvo lagane šetnjice po stanu (najgore je to kaj živim na 4 katu bez lifta pa me stepenice satru)... Jel netko čuo da mirovanje u trudnoći izaziva gubitak koštane mase?ja od bolova u kukovima i zdjelici uopće ne mogu hodat...a o okretanju u krevetu ni neću...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 8:50:30
|
|
|
|
pakić
|
Martina 33, samo polako, pogotovo ako ti se digne tlak.... radije malo šetkaj po stanu, da ti se tijelo privikne na kretanje. A bolovi u zdjelici, leđima, nogama... ja sam do zadnjeg hodala, pa me sve to bolilo.... izdrži još malo, evo ti vibrica . Sretno
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 10:33:33
|
|
|
|
martina33
|
Pakić
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 10:39:13
|
|
|
|
ninolina
|
ma glavno da je najgore prošlo.... sad polako po stanu šetnjice, pripreme...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 10:58:12
|
|
|
|
beba24
|
BOK CURE! Mi doma!:))) Rodila se mala Iva točno na termin! 26. smo jos bili u šopingu kad sam počela mjerit razmake između tih bolova u maternici! Nisam očekivala da su to trudovi ali bili su redoviti pa sam počela pratit razmake i primjetila da su svakih 4-5 minuta. Otišli smo u Vinogradsku, pregled, CTG i ostale pripreme. Šetala sam oko 2 sata (nisam htjela u box!:)))), u pola 5 sam otišla i u pola 8 sam imala svoju lutkicu u rukama! Sad smo doma i još se upoznajemo i plačemo skupa...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 11:01:07
|
|
|
|
ninolina
|
za mamu i malu Ivu...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 11:14:56
|
|
|
|
Bablica
|
IZVORNA PORUKA: beba24 BOK CURE! Mi doma!:))) Rodila se mala Iva točno na termin! 26. smo jos bili u šopingu kad sam počela mjerit razmake između tih bolova u maternici! Nisam očekivala da su to trudovi ali bili su redoviti pa sam počela pratit razmake i primjetila da su svakih 4-5 minuta. Otišli smo u Vinogradsku, pregled, CTG i ostale pripreme. Šetala sam oko 2 sata (nisam htjela u box!:)))), u pola 5 sam otišla i u pola 8 sam imala svoju lutkicu u rukama! Sad smo doma i još se upoznajemo i plačemo skupa...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 11:17:27
|
|
|
|
pakić
|
Bravo, beba24. Uživajte u privikavanju i odmarajte se. Čestitke
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 11:19:16
|
|
|
|
ribica1
|
Čestitke na maloj Ivi!!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 11:19:35
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: beba24 BOK CURE! Mi doma!:))) Rodila se mala Iva točno na termin! čestitam uživajte i mazite se puuuuuno
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 12:01:47
|
|
|
|
VIGUC
|
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.10.2010 12:24:28
|
|
|
|
martina33
|
Beba,čestitke od srca!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 12.10.2010 11:10:44
|
|
|
|
Tsmee
|
za točnu bebicu! Beba24, čestitke! Uživajte!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 12.10.2010 11:14:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pakić Bravo, beba24. Uživajte u privikavanju i odmarajte se. Čestitke
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 12.10.2010 11:19:26
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: pakić Bravo, beba24. Uživajte u privikavanju i odmarajte se. Čestitke !!! Čestitke od ....
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 12.10.2010 11:22:02
|
|
|
|
Gianna
|
Tsmee draga ima li kakvih promjena kod tebe?? Odbrojavaš li??
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 12.10.2010 12:48:43
|
|
|
|
Tsmee
|
Meni sve super. Nikakvih znakova da bih mogla uskoro. Ali to mi i paše. Curka i ja puno šetamo po suncu, baš nam je dobro Do prve kiše ni ne mora van Samo me pere neka živčanoća pa lako planem. Uglavnom na mm. A ko mu je kriv, sad nek trpi još malo
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 12.10.2010 13:33:25
|
|
|
|
Tsmee
|
Martina33 Sad polako u šetnje, nemoj pretjerivati, nastoj uživati. I nek se bebica strpi još malo, da mama malo uživa
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.10.2010 8:30:43
|
|
|
|
martina33
|
već dva dana užasno loše spavam...kao neki polusan u kojem osjetim neku tjeskobu i brigu..cijelu noć mi kroz glavu idu misli o porodu,djetetu,,baš kao neka briga i tjeskoba...a sve nekako protiv moje volje..i par puta se moram presvlačit po noći jer se budim znojna...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.10.2010 10:27:13
|
|
|
|
Tsmee
|
Ja noćas konačno nisam imala žgaravicu. Odspavala 4 sata u komadu i probudila se u užasnoj panici da nešto nije OK s bebom... Onda sam čekala pol sata da osjetim pokrete. Ludača. Počela me prat nervoza oko poroda. Nekak se bojim da je beba jako velika i kak ćemo mi to. Za mene manje-više, bojim se samo da se kaj ne zaglavi pa da budu neke hitne intervencije. I bojim se carskog, najviše zbog dugog oporavka za vrijeme kojeg bih bila odvojena od moje malene... Uf, sad bi da rodim što prije, a opet mi se ne da... Bedača Martina, drži se, normalno je da ti se to događa, vjerojatno ti je sad ovo olakšanje od velikog stresa i brige hoćeš li izgurati do kraja zapravo izbacilo na površinu sve one druge strahove koje si potiskivala. Pokušaj odmarati, prošetaj, misli pozitivno. Aako te izbezumljuje porod, probaj naći neku drugu zanimaciju i temu
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.10.2010 10:30:17
|
|
|
|
Tsmee
|
Viguc, Bablica, enana, di ste? Jel Luna rodila?
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.10.2010 12:39:32
|
|
|
|
Tratina
|
evo ja imam još tjedan ipo ležanja pa će me pustit u laganu šetnjicu samo da mi onda bude lipo vrime jer ako izvrne kiša ja ću kukovi me bole strašno. noću jedva spavam, a okrećem se na jedvite jade. spasila bi me jedna lagana šetnjica... uf... al uživam u koprcanju moje bebice. baš mi dođe da zavarim od smija kad vidim šta mi radi od stomaka
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.10.2010 14:37:19
|
|
|
|
martina33
|
kukovi me bole strašno. noću jedva spavam, a okrećem se na jedvite jade. i meni isto tako..umirem od bolova,a svaki pokret nogu mi izbacuje graške znoja na čelu :) najradije bi odmah rodila dok ga osjećam i znam da je unutra živ...svakim danom me lovi sve veća panika po tom pitanju...
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!