|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice! Kako se danas osjećate?
30.9.2010 16:03:12   
BUMBI
Kika čestitamuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 401
30.9.2010 20:54:16   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: Točkica28

mene još uvijek zanima di je tsmee
pa ne bum sama odbrojavala user posted image user posted image user posted image
hiihiihi

Tu sam, tu sam, još u komadu... Malo sam se isključila zadnjih dana, puno događaja u životu. I lijepih i manje lijepih pa nisam stigla ni primirisati kompu user posted image
Mi danas bili na kontroli, sve OK. Bebač super, veeeeliki, ja prst otvorena, trudova niš. U noći sa nedjelje na ponedjeljak sam imala sat vremena jako bolne trudove, već sam mislila da je počelo, ali se smirilo. Valjda se tad taj prst otvorio user posted image .
A meni se još neće... Sve nešto odgađam, nisam još spremna. Moram obaviti ovo, pa ono, pa sim, pa tam... Možda da on malo i zakasni, ne bih se bunila user posted image

Kika čestitam user posted image

Ivana, sretnooooo!!!! ~~~~~~

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 402
30.9.2010 21:01:04   
Gianna
IZVORNA PORUKA: martina33

Ivana,sretno!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 403
30.9.2010 21:46:57   
enana
Evo  da se i ja prijavim..07.10. termin user posted image dolazi curka! Znam da ima još vremena ali jedva čekam da je vidim...tako da imam osjećaj da bi već stvarno trebala vaaan..user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 404
1.10.2010 7:26:23   
Točkica28
bravo za bebice user posted image user posted image user posted image
mani od trudova ni t...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 405
1.10.2010 8:43:32   
pakić
Sretno finalisticeuser posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 406
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 8:48:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu pakić)
  Neposredna veza do poruke: 407
1.10.2010 10:51:09   
DEA
evo me i ode..........
mi smo u 32.0m tjednu...a maleni tako buba već poodavno da mislim -svaki čas-evo ga...user posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 408
1.10.2010 10:59:29   
nemirna mama
kiki čestitke na malenoj antonijiuser posted image user posted image

ostalim curama sretno i da im porod prođe bez ikakvih problema....user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 409
2.10.2010 15:30:37   
enana
Odbrojavam još 5 dana..user posted image kontrakcije (lagana stezanja) su tu ali to je već neko vrijeme pod normalno.. Čula sam da je normalno da se i beba smiri...fale mi oni žestoki udarci!!!user posted image   Jedva čekam da vidim i primim curku ..user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 410
2.10.2010 19:22:48   
chichina
Još uvijek sam u jednom komadu... Osjetim tu i tamo grč u trbuhu ali bez ikakve pravilnosti. Curka mi nešto kremasto žućkasto al ništa me ne svrbi, peče i sl. user posted image Ne izgleda mi kao gljive, ali ni kao standardni iscjedak. Vidio mi je to i ginić al nije ništa rekao. Jel bi to mogao biti sluzni čep? 

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 411
2.10.2010 19:40:08   
Bablica
Evo i mene, skužila da se ovaj naslov od nedavno i na mene odnosi!user posted image user posted image  
Za sada sve ok, tu i tamo neki novi bolovi, zatvorena i čekam slijedeći pregled 12.10.

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 412
2.10.2010 19:41:12   
Bablica
Pa mogao bi biti ... reći će ti iskusne mame, ja to još nisam vidila! user posted image

IZVORNA PORUKA: chichina

Još uvijek sam u jednom komadu... Osjetim tu i tamo grč u trbuhu ali bez ikakve pravilnosti. Curka mi nešto kremasto žućkasto al ništa me ne svrbi, peče i sl. user posted image Ne izgleda mi kao gljive, ali ni kao standardni iscjedak. Vidio mi je to i ginić al nije ništa rekao. Jel bi to mogao biti sluzni čep? 

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 413
4.10.2010 10:31:48   
Tsmee
Upravo sam skužila da sam već i ja dobrano finalistica, nekak mi se činilo, kaj mene Točkica sad proziva, pa imam još vremena user posted image
Evo, još u jednom komadu. Noćas me ubiše oni lažni trudovi, ne daju spavat. Al zato se lijepo ujutro sve smiri i taman kad bih mogla spavati, zove moja curka: "Mamaaaaaa! Budi seeeee!"
Nisam nestrpljiva, dapače, baš mi se još i neće rodit. Imam još posla tu nekog user posted image  Jedino me malo frka kolka bu bebica jer je u četvrtak procijenjen na 4kg i još je k tome glavonja user posted image  pa možda i ne bi bilo loše da malo požuri... Ma kak bu, bu.
Ostale finalistice, raport!

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 414
4.10.2010 11:29:49   
Bablica
U komadu nakon 2 dana šetnje po cijele dane po Kastvu, jučer jedva doma došla hodajući! user posted image
Nema nikakvih bolova, ali mi se čini da se beba mrvicu spustila, a i malo se smirila, vjerojatno od umora i cjelodnevnih šetnji user posted image .
Tsmee, po utz je i moja 2 tjedna napredna po veličini glave, neće valjda glavonja bit, pa kuda će van!??!?user posted image

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 415
5.10.2010 11:44:46   
chichina
Bila jutros na kontroli plodne vode jer mi je jučer bio termin. Sve u redu, ali ništa još nisam otvorena user posted image . A već tjedan dana svaki dan osjećam lagane kontrakcije i da se nisam otvorila baš niti malo...user posted image  Baš sam razočarana. Sad opet prekosutra moram na kontrolu i već mi je slabo, jer mi je ovo jutrašnje iskustvo bilo grozno! Dopao me neki mesar a ne doktor user posted image , i bilo je jako neugodno i bolno, dobro da nisam prokrvarila.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 416
5.10.2010 13:41:56   
pakić
chicina, znam kako ti je, ali izdrži još malo... , ti pregledi su stvarno najgori. Ali i potrebni. Šeći se, brzo će i tvoja bebica... Sretnouser posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 417
5.10.2010 15:41:30   
VIGUC
user posted image vec mi je dosta,bole me noge,prepone,tabani mi gore,kicma me boli,ruke su mi teske,nemogu vise ni jesti kako treba,muci me zgaravica,nikako se ne mogu namjestiti,nespretna sam,malo malo pa mi nesto padne,pa nesto prolijem,naravno tu su i neizbjezne kontrakcije...naslo bi se jooos toga ali uz sve to sam i virozna zajedno sa svojim bliznjima....
Stvarno ne razumijem zene koje kazu da su uzivale u trudnoci.....
(38 tjedana trudna)

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 418
5.10.2010 16:09:58   
cuba
Chichina, tako je i meni bilo na prvom pregledu a već sam na drugom bila 3 prsta otvorena i sutradan je bebač stigaouser posted image
Pomalo, mališ samo skuplja hrabrost za veeeeliki izlazakuser posted image user posted image

Viguc mislim da je svim trudnicama zadnji misec teško al još malo pa će i tvoja bebica vanuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 419
5.10.2010 21:20:46   
Tsmee
Chicina, da te utješim, s prvom bebicom sam u ponedjeljak oko podneva bila potpuno zatvorena, a u utorak u 14h rodila user posted image
Viguc, potpuno te razumijem... Ja uživala u prvoj trudnoći, ali tada si to možeš priuštiti user posted image
Bablice, što ima kod tebe? Što se tiče glave, za mog facera uzv nije htio izbaciti tjedne, tolika je user posted image , daklem bit će veselo...
Ja sam inače ok, lažni trudovi danas nešto rjeđi, sve u svemu dobar dan user posted image  Sutra idem na pregled, baš me zanima... MM se slaže sa mnom da najbolje da ja ipak malo prenesem, nismo još sve pripremili user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 420
5.10.2010 21:29:09   
patka
mi smo bili na kontroli - 36 tjedana, vide se promjene na posteljici pa je ginic rekao da ce malena ranije od termina (bas me zanima) inace je malena 2880grama i navodno nebi trebala na porodu biti teza od 3200grama (ak oni to mogu znat), torba je spremna pa cemo vidjeti user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 421
6.10.2010 11:18:36   
chichina
Hvala cure! user posted image  Mene od jutros opet čopili nekakvi bolovi u donjem dijelu trbuha, nešto bolniji nego proteklih dana, i javljali su se prvo svakih 10min otprilike a sad svakih 5min cca, ali bez pojačavanja intenziteta. No, budući da mi je ovako već bilo prije tjedan dana pa ćorak, nisam baš sigurna da su "pravi trudovi". A i ne da mi se juriti u bolnicu da me oni tamo spraše natrag ili da čamim cijeli dan tamo. Ali bit ću u pripravnosti jer mislim da mi je i sluzni čep ispao - nešto ljigavo, poput bjelanjka jajeta, prilično čvrsto i sa nekakvim smećkastim mrljicama. Što vi mislite?

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 422
6.10.2010 11:31:50   
lidac0605
Ja mislim da bi ti trebala laganini put pod noge-pravac bolnica.Sretno!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 423
6.10.2010 12:16:11   
Bablica
Moja glavonjica je još prošli tjedan bila 94 mm (utz kaže 38+6 za glavu) a ja 35+6 bit će nam bome veselo!!! Valjda će mog proć, morat će me dooooobro dole masirat da izađe glavica! user posted image user posted image user posted image user posted image  U uto opet na pregled za sada bez ikakvih sipmtoma da sam blizu kraja, čistim cijelo jutro i sad idem peć lambadu (a najprije u nabavku!).
Nismo ni mi još sve pripremili, ni ja sebi torbu ... valjda neće još dok ne riješimo tih par sitnica!
Ajde javi kako je bilo na pregledu, kako glavica?

IZVORNA PORUKA: Tsmee

Bablice, što ima kod tebe? Što se tiče glave, za mog facera uzv nije htio izbaciti tjedne, tolika je user posted image , daklem bit će veselo...
Ja sam inače ok, lažni trudovi danas nešto rjeđi, sve u svemu dobar dan user posted image  Sutra idem na pregled, baš me zanima... MM se slaže sa mnom da najbolje da ja ipak malo prenesem, nismo još sve pripremili user posted image

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 424
6.10.2010 14:46:42   
VIGUC
u zadnje vrijeme nekad se osjecam tako nemocno da bi se najradije plakala...imam sincica koji se zeli pomaziti sa mnom, da ga uzmem u narucje ,da se scucuri uz mene ,zove me da sjednem na pod pored njega pa da se zajedno igramo...nekada mu ne mogu odolit...pokusavam sve da budem uz njega, da ne osjeti tu moju ajmo nazvat tromost...ali ja znam da mu ne posvecujem onoliko paznje koliko bi htjela...to me boli...mm je uskocio u puno poslova koje sam ja prije obavljala i tu osjecam svoju nemoc...neki bi rekli da uzivam i odmaram....ali....ja ...se...volim brinuti o svom malisanu...ne znam mozda me pucaju hormoni...jasno mi je da svim trudnicama pred kraj tesko,ali moram se nekom malo pozaliti...iako sam sve to prosla opet se nakako drugacije osjecam...bit ce da su to hormoni....da....user posted image user posted image

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!