|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
12.5.2010 9:57:23   
danery
nema njoj tu objašnjenja ali mene to ni ne pati...da ne bi sama sebe izluđivala zbog žene koja se same sebe boji?!

sig nije ona tako loša,ali je neupućena i stvarno neiskusna što se života općenito tiče....a ti njeni zatupljeni stavovi koliko me živciraju toliko su mi smiješni...

kako zamjeriti nekome kome mater još uvijek u 54.godini života pegla veš? to je meni za user posted image ,a ne za user posted image ...sama je pristala na takav život i tako joj paše...i ako se dosad nije zbog sebe same promijenila,kako da ne da samo čeka zbog mene...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 701
12.5.2010 13:01:28   
isabela
vidim da jednostavno nema smisla,ona je takva i nema pomoći...ja ne mogu nju promijeniti s 50 i nešto godina,ne znam....
moj muž je nervozan,nemamo novaca,kriza je,ali ne znam zašto se prema meni tako odnosi... nekad se osjećam ko crna ovca...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 702
12.5.2010 13:09:49   
Bebys
isabela ...jesi probala da ti muz ode na PLATFORME NAFTE..raditi to je dosta daleko i dugo ali je jako dobro placeno i uvijek se trazi ....moj znanac iz nasica je napravio kucu i dan danas radi i ima zenu i troje djece doma...mora biti neki posao....samo to da vam je da ne morate trpiti nikoga...o boze...user posted image

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 703
12.5.2010 13:10:22   
Bebys
taj oglas uvijek imas u plavom oglasniku vidi na netu..ili samo ukucaj na googlu nesta ce ti izbaciti....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 704
12.5.2010 15:01:50   
isabela
nema di ne šalje  molbe.... u Afganistan,Kanadu,svukud... Nitko ništa. I zato je nervozan i zato se iskaljuje na meni,a ja više ne mogu... I ja lijepo s njim,a on sve gore i gore....
I sad....moram se izjadati jer ću poludjeti.Ne mogu više,majke mi....
Kuham ja ručak i svekrva lijepo meni KAO ja sam jučer bila kod tvojih i pozvala ih u nedjelju na ručak,a meni u subotu rođendan.... I ja velim pa meni je u sub rođendan i ja sam već pozvala..
a prije tjedan dana veli ona meni,više onako zapovjednički,ali opet na finjaka da ja moram njih pozvati....?! (ja to inače nisam znala...),al dobro... I tak...veli ona meni da nje u petak nema,i da neće ništa stići pripremiti?! meni mrak na oči i pitam a što sam ja nesposobna..? I lijepo se nadurila i rekla mi da ju baš briga i nek si radim kaj hoću...
Sad će netko reći da je to bilo dobronamjerno,ali nije...jer ona nije u prvom planu i tako je uvijek... A njoj je bio nedavno rođendan,i zašto onda nije zvala moje na ručak,ne razumijem,zašto se sad mora miješati...?user posted image
I onda sam pitala muža da zašto to radi, i lijepo se izdero na mene da ga boli briga i nek si sam to riješavam.... A da sam joj bilo što drugo rekla nastao bi urnebes,vika,dreka i nerazgovaranje mjesecima.... I ne znam više što da radim...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 705
12.5.2010 15:06:26   
isabela
nesposobna,crna ovca sam ja koja mužu ne zna ispeglat hlače (već mora ona) i ne znam napraviti tortu (koju ni neću imat zbog besparice),i ne znam pripremit jelo (koje ona ne jede i baca se drugi dan,a meni žao bude...)
da,i lijepo me mm oprao da što uopće pozivam ljude,kad nemamo,a ona mi je rekla da moram....

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 706
12.5.2010 15:13:10   
leilany
svekrva ti je isfrustrirana bitch...a tm hm pojma nemam.....user posted image
..neznam kaj pametnog da ti velim,jer lako je pisati al nije lako trpjet to kaj ti trpis...ne uzimaj previse k srcu kad ti ona nekaj kaze....imaj neki svoj film u glavi...
user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 707
12.5.2010 15:38:36   
isabela
furala sam neko vrijeme,ali ona mene toliko zna izbacit iz takta....da nemogu ostati hladna...ne povisujem ton,nit se svađam ,ali pucam u sebi i odem plakat u sobu...a ONA je jako temperamentna i demonstrativno se zna pokupit ili živčana bude....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 708
12.5.2010 17:03:28   
osobno
Isabela, misli na svoje dite, pa ne želiš valjda da te cili život gleda potlačenu(ka šta sam gledala svoju jadnu mater)i tužnu i uplakanu? Posvađaj se milijun puta ako triba dok ne središ situaciju do podnošljivosti. A tm reci da on sad ima svoju vlastitu obitelj, dakle tebe i malenu, i da mu vas dvi trebate bit na prvom mistu, a ne mama ili bilo ko drugi. Nemoj dopustit da ti život kroji osoba koja o životu pojma nema.
Čim se spominje život u zajednici, to automatski implicira sukobe, jer je previše ljudi različitih osobnosti na istom mistu, koji bi se možda i slagali da ne žive zajedno,.
Meni bi, recimo, moja sveki bila super da mi nije vrata do mojih i da je ne vidim po deset puta dnevno.
I da ne vidim šta vidim. Ne bi se živcirala jer ne bi bila tu da vidim.
ALi je. Plakala sam milijun puta kad smo otišli iz našeg podstanarskog stančića, ne zbog stana, nego zbog privatnosti i mira kojeg ti zaista niko ne može platit, ni vratit.
Ali s vrimenom sam okrenula lagano vodu na svoj mlin.
Npr., prije bi samo došla i uzela malog kad bi joj palo na pamet, a ja kupim u sebi i mučim i mučim...
Pa sam pukla.
i tako par puta, i bilo je i svađa i svega, najviše njenog plača, ali niko nije od suza umra, a posebno ona koja plače za svaki k... jer ne zna drukčije reagirat, tako da me više ne pogađa uopće, a i mm je ogugla na njene izljeve...
Bori se i ne popuštaj, jer to šta popustiš u sitnicama(koje tebi, znam, nisu sitnice) daje im prostora da ćeš ostat mirna i pokorna zauvijek, zato posvadi se, ne pričaj ako triba, ali daj do znanja da više nećeš trpit i da je bilo dosta. Jer jedino ti to možeš napravit.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 709
12.5.2010 17:35:34   
danery
čitam ovo za ručak i hlače i rođendan i vidim sebe i baku mm kako mi kvoca...i ja sam nedavno oplakala štošta i znaju cure,pisala sam u tužionici...

a svrha svega toga je? da ja dobijem slom živaca zbog babetina? ma daj,ne pada mi na pamet više...

mm sam poslala na raport tamo k babi nek joj veli lijepo što bih joj ja napičuser posted image la u tom momentu-jer ona je starija pa ima pravo petljati se...

petljaj se ti kome hoćeš,ali meni nećeš...ja sam sve izbrojala drugi dan i sad tajac...i sve sam lijepo i svekrvi i babi i svima posložila i rekla i podvukla da ako im ne paše kako ja kažem,nek slobodno idu van...a i mm je čuo pa sad ipak ima obzira na mene više  nego na druge...ako sam ja njegova žena,onda se izvolite tako ponašati...i on i vi...

a to što se ti zatvoriš u sobu i plačeš,a tko to vidi i zna? kako da oni dobiju povratnu informaciju ako ne kažeš pred njima? ja to više ne radim,ja dreknem,makar se kuća srušila,kad nisu u pravu,nisu i amen...nek se ljute...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 710
12.5.2010 17:57:30   
Marta j
Citam i nevjerujem ja sam za moju mislila da je najgora al vidim ima i gori.

Evo vam sta sam ja uradila prije par godina.
Isto me je mm mama dovela do ruba da sam zavrsila u bolnici umalo me kostala glave.
Al nisam joj dala gusta.
Jedan dan kada je mm otisao na posa ja sam nazvala moje i rekla da dodu po mene da se vracam kuci stvorili su se u roku 5min.
Ja sam pokupila stvari i otisla kada je mm dosao s posla zvao me di sam kada cu kuci,ja sam samo rekla otvori ormar.
I onda sam rekla ako ti je stalo do mene rjesit ces situaciju kuci i bit ces uz mene tada dodi po mene ako nemislis onda se nemoj pojavljivati ispred mene nikako.
Ja svog muza volim al nikada bas nikada nebi sebei svoje zdravlje,stavila ispred njega.Jer ako si ti zdrava vesela i sve je ok lako ces nekada drugog muza naci al ako se unistis nitko te nemoze vratiti.
I da vidite kako se tada sve sredilo.
Samo se trebas postaviti i jednostavno zaprijetiti.
Meni su puno pomogli roditelji jer su mi veliki oslonac.

Nemozes pustiti da te netko gazi moras sebi ucrtati u glavu da ti najvise vrijedis.
A pogotovo tvoje dijete.

Moju sveki nebole rijeci ako joj se sto kaze nego kada joj jednostavno sutis il kada si fin prema njoj to nju ubija.
I isto cmolji cim joj nesto kazes.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 711
12.5.2010 20:03:05   
isabela
ajoj,cure moje....user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 712
13.5.2010 13:05:46   
isabela
Cmolji ona non-stop...I izvlači se na patetiku,jer je ona najbolja...i ona nikad niš loše nije mislila...
Hvala Bogu na ovom forumu,barem se malo izjadam....

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 713
13.5.2010 13:10:55   
osobno

IZVORNA PORUKA: isabela

Cmolji ona non-stop...I izvlači se na patetiku,jer je ona najbolja...i ona nikad niš loše nije mislila...
Hvala Bogu na ovom forumu,barem se malo izjadam....

Jesi ti to moju upoznala?!user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 714
13.5.2010 13:16:14   
isabela
ha-ha,možda su si nešto u rodu?

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 715
13.5.2010 13:23:14   
osobno

IZVORNA PORUKA: isabela

ha-ha,možda su si nešto u rodu?

definitivno..bit će su obe vragu u isto vrime iz borše utekle...user posted image

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 716
13.5.2010 13:32:31   
isabela
user posted image
user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 717
13.5.2010 16:23:15   
isabela
osobno-daj mi malo opiši svoju,čisto da usporedim...?user posted image

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 718
13.5.2010 17:23:16   
dominik
meni je moja banula jucer na vrata...bia je kod vrtica u vise navrata i cekala nas da nam da palacinke i strudluuser posted image ponekad mi se cini da zivi u srednjem vijeku i vrijedja me (iako nisam tip koji se vrijedja lako) to kaj ispada da ako bi nazvala da bi ju odjebali...a ovak sramoti nas i sebe

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 719
14.5.2010 9:43:16   
isabela
evo,jučer opet scene i miješanja...nikad nebum imala mira....

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 720
14.5.2010 9:44:23   
danery
a šta je sad izvela nesreća jedna...?

....mini gospa....

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 721
14.5.2010 10:04:22   
isabela
...ja slučajno prolijala mlijeko i došla ona kraljica sveta majka(kao da je znala) i čudi se ko pura kuhu kak sam to mogla napaviti jer se to njoj savršenoj nikad nebude dogodilo...i onak ide onaj: hiiiiiiiiiiiii,isuse Bože....
a mene mm (a netom prije toga smo se bili posvađali) onak ubilački pogleda i ja sam reagirala,ali niš pretjerano.. I ona meni:"kaj se tu dereš na njega(a nisam se derala,malo sam povisila ton),nije ti ništa rekao,daj rađe briši,vidiš da ti curi..."
Smak svijete,prolilo mi se mlijeko,Ma nije ustvari stvar u tome ,nego to njezino uplitanje i bez pardona pričanje-ko da me rodila...
Rekla sam sama sebi da ću se svaki put kad bude se derala na svekra,umiješati i stati na njegovu stranu,pa ćemo vidjeti...ak može ona ,mogu i ja... Ali vjerojatno mi bude začepila gubicu,a ja njoj nemogu...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 722
14.5.2010 14:40:15   
isabela
več vidim scenarij za sutra il već danas.... kad bude sigurno pitala za tortu KOJU neću praviti zbog besparice.... već vidim da bude počela srat tipa;a kaj misliš ponuditi kad ti dođu čestitati? pa mogla sam ti ja kupiti bla-bla...a ti si rekla da nećeš,baš si blesava"... a neću da mi išta kupuje...

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 723
14.5.2010 14:55:45   
jagodica
 moja je svekrva anđel stvarno super
ali od moje kume je smi vrag
prošli božić počela je prigovara oko ručka
te navalja ovo te ono
tako da ti moja kuma
kad su sili svi za stol uzela teče i sve bacila u dvorište
lipo se skupila i došla kod mene
mužić je majćici reka da mući
i otada vlada primirje

anđel 16,02,95
princeza 12,09,09

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 724
15.5.2010 14:30:07   
lukici
Moramn se pojadat,bas sam ljutauser posted image user posted image .Da ne kljucam vise muzu po glaviuser posted image ,prčkala sam sveki po kući(dok je nije bilo domauser posted image user posted image ) i nadem ja kako svom drugom unučiću štedi pare,a mom NIŠTAAAAuser posted image .Došlo mi je da jeuser posted image user posted image .Bas mi seuser posted image

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!