|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
10.5.2010 11:19:05   
Bebys
ej cure..ali zamislite si puno svega ..od mirisa..znate li kako boli glava...od toga...ja znam...user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 651
10.5.2010 11:19:46   
ejmama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

sve bi bilo super da se i okupala jer sam morala otvoriti prozor u autu koliko smrdi-nije se dalo disati-doslovnouser posted image
Maloj je kosica smrdila (jer ju je cmakala).
Ako netko ima isti problem zna da ne pretjerujem

Ja sam mislila da ja imam jedina taj problem, jučer je uzela malu na doslovno 3 min i ja je uzemem i smrdi joj kosa i domah na kupanje, odvratno, samo što je mojoj H počela govoriti da smrdi i da se ode oprat, a ona sigurno misli da je ja i mm nagovaramo.

H 07 E 09

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 652
10.5.2010 11:21:36   
ejmama
IZVORNA PORUKA: maja

IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image joj danery, i ja bi voljela da je to miris kreme i parfemauser posted image  a ne da me nos peče od  NEkupanja i  NEpresvlačenja

Majo slažem se s tobom

H 07 E 09

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 653
10.5.2010 11:25:00   
MILLA

Moja se osjeti onako prokislo(ko prokisle čarape),jer se kupa vjerojatno jedan puta tjedno...

aj cvrči user posted image user posted image user posted image user posted image ......
moj samuel nakon svekrve sav miriše od parfema...i bude sav crven od šminke. po licu,vratu,rukama,kosici.....user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 654
   [Obrisani korisnik]
10.5.2010 11:26:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 655
10.5.2010 11:30:10   
Bebys
covjece moja baka je bila 1926. godiste i nije smrdila..samo nekad malo od znoja ali kada je jako dan bio vruc...i navecer se uvijek prala malo...pa boze..kako te zene jesu normalne..
baka je zivila na selu i bila stara sokica..i uvik je govorila...pa za safun i vodu se uvik ima novaca...user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 656
10.5.2010 11:35:55   
ejmama

IZVORNA PORUKA: ejmama

Mm joj je jednom rekao (nasamo)da se počne prati. Ona se smrtno uvrijedila,i rezultat je bio da sada trpa deziće-pa imamo sloj znoja-sloj dezića-sloj znoja-sloj dezićauser posted image =rezultat je taj prokisli smrad od kojeg suze idu na oči.

Nemam šta drugo reći nego da te potpisujem doslovno od riječi do riječi i to je zapravo jedino što meni smeta kod nje i što joj jako zamjeram.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 657
   RE: SVEKR(I)VE
10.5.2010 12:10:22   
MiniMama
cvrcak nisi samo ti zlica. epilog o mojoj sveki.
*MOG sina zove SUNCE MAMINO i tepa mu DOĐI MAMI misleci pritom na SEBE

*daje mu skrivecki svakakve gluposti za jelo. ne kuzi da mis mali ima osjetljiv probavni trakt i da nisam jednom zbog njenih eksperimenata nasla krvavu stolicu. kada joj prigovorim kaze da sam ja kriva jer je dijete gladno. (moj sin je malo debelo prasence i jede sve sta mu se da i nikad ne odbija hranu i moze biti sve samo nikad nije gladan jer stalno nesto kusa. ja forsiram voce, a baka se ulizuje cokoladom)

*kad je bio bolestan s temperaturom, ja ga nisam htjela voditi na hitnu jer je bila sezona gripe, ona mi je doslovno uzela dijete iz ruke i skupa sa svekrom sjela u auto i odvela ga. ja sam dosla taksijem za njima.

* mom muzu prigovara da sam zivcana jer se ne seksamo dovoljno. i stalno ispituje kada smo se zadnji put i kako seksali.

*kada smo otisli na more i ostali neplanirano dva tjedna duze (frendica nam ustupila apartman jer je imala smrtni slucaj, a vac je platila pa da ne propadne),sveki nas je histericno nazvala da ako se sutra ne nacrtamo u zg, da ce nam zvati socijalnu sluzbu, da sta mi radimo s djetetom toliko na moru. i fakat je zvala socijalnu sluzbu.

*konstantno posuđuje novce od nas i nikad ih ne vraca.

*suprug otplacuje njen kredit vec 3 godine. svaki mjesec 1500 kn pljuc u vjetar.

*svima prica kako je u dugovima zbog nase svadbe, a lipe nije dala, dapace ja sam provukla karticu za njenu haljinu jer nije imala sta obuci.

* djetetu od mjesec i pol dana je isla dati komad krempite i kada sam ja poludila nadurila se na mene. od tih istih krempita se taj dan troje ljudi otrovalo salmonelom. i dalje se durila na mene jer ja djetetu uskracujem slatkise.

* prigovara mi da previse trosim na dijete i da sam snob jer ga oblacim u markice. trosim svoje novce! a tek toliko da kazem, ne trosim previse jer uvijek kupujem na snizenjima i preko oglasnika. ali da, uvijek je u benettonu i jani ili tako necem. ali meni je to gust i kupujem samo nuzno i fakat ne trosim previse jer NEMAM.

*kad dođe kod nas, nakon pranja ruku namaze ruke mojom kremom za lice (koja je dosta skupa u koju ja stedim jer imam problema s kozom)

* kada sam joj rekla da cu ici kuci pjeske jer je lijepo vrijeme za setnju, a i da se ne volim voziti bez autosjedalice ako ne moram, rekla je da joj branim da se druzim s unukom i da ju vrijeđam. moje silno vrijeđanje ju je tako uznemirlilo da je morala popiti tabletu za smirenje i pozvati hitnu jer je umislila da ima infarkt.

*dok sam bila trudna, suprug je pokupio neku virozu i otisao je spavati kod svojih da se ja ne zarazim. mamica ga je poslala kuci jer sam ja samo trudna, a ona ne moze bolesna na posao. i onda je nakon posla dosla kod nas i ostala spavati sa suprugom u boravku da ga moze paziti. sunce mamino.

jao, ima toga jos ali nemam snage tipkati..

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 658
10.5.2010 12:18:06   
danery
ok,ovo je definitus ludača od svekrve...

mozak me ostavio kod onog dijela kad ti muža ispituje koliko se i kada sexate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 659
10.5.2010 12:23:46   
ejmama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 660
10.5.2010 12:31:12   
ninolina
kada smo otisli na more i ostali neplanirano dva tjedna duze (frendica nam ustupila apartman jer je imala smrtni slucaj, a vac je platila pa da ne propadne),sveki nas je histericno nazvala da ako se sutra ne nacrtamo u zg, da ce nam zvati socijalnu sluzbu, da sta mi radimo s djetetom toliko na moru. i fakat je zvala socijalnu sluzbu.

meni je ovo strašno....draga tuži ju za psihičko zlostavljanjeuser posted image
mislim žena je ludaaaaaaaaa

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 661
10.5.2010 12:45:12   
pincirotvajler
evo priznajem da je gora od moje user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 662
10.5.2010 12:57:29   
JASNA33
jadna ti minimama s tom ludačomuser posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 663
10.5.2010 12:57:29   
maja
IZVORNA PORUKA: danery

ok,ovo je definitus ludača od svekrve...

mozak me ostavio kod onog dijela kad ti muža ispituje koliko se i kada sexate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  i mene
ova je za psihijatriju definitivno

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 664
10.5.2010 13:16:44   
Ninaa
Ajme kakve sve ludače ne hodaju ovim svijetom, moram biti zločesta malo, moja je bila dobra i super smo se slagale i ona umre a ovakve kobre žive i zahebavaju sve oko sebe

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 665
10.5.2010 13:17:19   
mišica 666
mini mama ja stvarno ne znam zašto dopuštaš da se tako ponaša prema tebi. mislim dami je vala socijalnu službu sigurno ne bi više vidjela ni djete ni mene mislim dok je ne pošalješ u neku stvar i ne pokažeš ko je mama i glavni tom djetetu gazit će te.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 666
10.5.2010 13:25:07   
Duve
i šta su joj rekli na socijalnoj kad ih je nazvala?? da nije za plakat bilo bi smješno...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 667
10.5.2010 13:57:29   
isabela
Stvarno je grozna.....

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 668
10.5.2010 14:09:24   
curice
užasuser posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 669
10.5.2010 14:40:41   
osobno
O bože mili, Minimamice, tebi dobro da je mozak još u lubanji, moj bi iscurio kroz uši od tolike gluposti i zloće...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I budi sigurna, ja ti se divim, ali ja bi imala PUNO manje strpljenja, nisam ga imala za neke članove svoje obitelji, a kamoli tuđe...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 670
10.5.2010 14:46:54   
osobno

Od nove godine smo si moja svekrva i ja čist okuser posted image  Mislim kurtoazne smo si skroz i više ni ne tražim od nje. U par navrata je probala pametovati,ali sam odmah srezala u korjenu.
Jučer smo ju vozili kući(bili smo svi zajedno u graddu na kavi) i bila je podnošljiva(više je peglala mm) i sve bi bilo super da se i okupala jer sam morala otvoriti prozor u autu koliko smrdi-nije se dalo disati-doslovnouser posted image
Maloj je kosica smrdila (jer ju je cmakala).
Ako netko ima isti problem zna da ne pretjerujem

user posted image user posted image user posted image
Imam priju čija sveki ima isti problem...jadna...otple joj dlačice u nosu jer stara ponekad dođe k njima i po misec dana...bidna moja draga...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 671
10.5.2010 17:39:59   
MiniMama
a nazvala me zena iz socijalne sluzbe i zamolila da popricam s njom jer oni vise nemaju strpljenja jer zove za svaku glupost. i mojoj sogorici ista sranja radi. ali sogorica je fino odnjela na socijalnu svu medicinsku dokumentaciju svoje majke (moje svekrve) tako da ju uopce vise ne dozivljavaju ozbiljno.
sta je najtragicnije, ona je uzasna svekrva, ali je super baka. izuzev toga da je opsjednuta mislju kako je dijete gladno i hipohondrije.
zapravo zivcirala sam se prvu godinu, a sad ju naprosto ignoriram i ponavljam sve beskonacan broj puta jer ju tretiram kao jos jedno dijete. a zlobne primjedbe ignoriram jer bi u tom slucaju jos koza jedna i uzivala. njoj je cilj mene izbaciti iz takta tako da nastane opci cirkus, da se posvađam s muzem, a ja se nedam pa ona ludi user posted image izjadam se mami i muzu i ovako na forumu i idemo dalje user posted image

vjerojatno bi prekinula svaki kontakt s njom, ali kad vidim kako se ona glupira s unucima i kako uzivaju s njom, nemam srca.  beba je prva. a beba voli baku, hebiga user posted image

odselila sam na drugi kraj grada, vidim ih jednom tjedno i tada se iskljucim. kada dolaze u posjet, ja imam "razgovor za posao, pilates, termin kod ginekologa..", muz to odradi i mirna bosna.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 672
10.5.2010 17:43:59   
ZVRK
user posted image  za ''razgovor za posao''user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 673
10.5.2010 21:45:42   
natalijax
ako če netko osvojiti titulu za najgoru svekrvu to če biti od minimameuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 674
10.5.2010 22:05:41   
anuska08
IZVORNA PORUKA: natalijax

ako če netko osvojiti titulu za najgoru svekrvu to če biti od minimameuser posted image user posted image user posted image

Minimama, nisam sve ni pročitala, al po onome što jesam slažemse s Natom!!user posted image  

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!