|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
28.5.2010 10:10:12   
osobno
Evo mene opet s temom bicikle (za one koji znaju)user posted image
Nakon šta obećaju ditetu već 6 miseci biciklu, jučer su ka išli uzet...
I ZAMISLITE ovo... U cilom Splitu NEMA NITI JEDNA MUŠKA BICIKLA!!!!!!
Pa mislim stvarno.user posted image user posted image ..kupit ću mu sama više mi je dopiuser posted image lo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 751
28.5.2010 10:12:53   
ZVRK
popodne u šoping a njih ko j..e
nemoj da ti malac ispašta zbog njih

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 752
28.5.2010 10:15:21   
danery
kako (ne)zgodno za njih.....šta drugo reći user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 753
28.5.2010 10:17:43   
leilany
pa sta jos nisu kupili djetetu bicikl???
jbte vec se mogo naveliko vozit,kak je super vrijeme...ma dobro ti kaze zvrk...
nemoj da dijete ispasta zbog dva tudumauser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 754
28.5.2010 10:20:29   
osobno
Ma bolime briga, nego ka da smo dva idiota ja i mm, a on bome eto mu na, i jeuser posted image , da u turbolimača, di sam ja prije deset dana bila i vidila bar 50 vrsta bicikli, nema nego SAMO na jagodicu bobicu?!!!!
Ma helouuuuu!!!!!
Bitno da su svekru našli kratke gaće za dvista kn...user posted image
Ma eto user posted image svima!

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 755
28.5.2010 11:27:40   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: osobno

Ma bolime briga, nego ka da smo dva idiota ja i mm, a on bome eto mu na, i jeuser posted image , da u turbolimača, di sam ja prije deset dana bila i vidila bar 50 vrsta bicikli, nema nego SAMO na jagodicu bobicu?!!!!
Ma helouuuuu!!!!!
Bitno da su svekru našli kratke gaće za dvista kn...user posted image
Ma eto user posted image svima!

ova tvoja je fakat sve kriva
kokoš jedna

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 756
28.5.2010 19:40:03   
MiniMama
tockice, nemoj se ljutit, ali ovaj topik ima dvi funkcije. jedna je da se izjadamo, a druga da čitamo tvoje postove i mislimo si da ipak naša sveki nije najgora..user posted image

ja bi se pravila luda, otišla bi i kupila biciklu koja mi se sviđa. fino bi došla doma i tutnila starcima račun i rekla im ako se žele ipak malo dignuti u unukovim ocima da slobodno mogu dat pare i da cu ja rec onda da su baba i dida kupili biciklu.

ne bi isprid malog, ali bi ko god mi pređe preko vrata spomenila kako starci nisu u cilon splitu našli ni jednu biciklu, a mi našli u prvom ducanu.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 757
28.5.2010 19:49:17   
maja
Potpisujem te MiniMama...
Idi osobno, kupi bicikl, pa ako će dati novce neka daju, ako neće ko ih j_be

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 758
8.6.2010 13:49:19   
pincirotvajler
danas mi mm veli :hoćemo šišati daria?
ja:molim?
on: pa da, može ga moja stara ošišati da mu nebu vručeuser posted image
joj mogla sam si mislit da mu je već počela punit glavu a kosa je samo početak user posted image
jedva sam se suzdržala da ne izvrjeđam i mm i nju, al se nisam suzdržala da kažem : ak će ko i šišat daria to ću biti jauser posted image
naravno da se iz tog svega razvila rasprava kak ja neprihvačam nikakve savjete od nje..da sam grozna user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 759
8.6.2010 17:31:57   
Marta j
Meni je svekar htio sisati malog ja nisam dala ni blizu.
Nego sam lijepo rekla da ce matu sisati onaj tko ima skolu za to.
I odvela ga do frizerke i jos uvijek su ljuti zbog tog al nije me puno briga

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 760
18.6.2010 16:03:58   
osobno
Aha, evo našla sam temu za seb...Jučer mi u nje jer joj je bija rođendan (btw, ja sam njoj kupila nešto, ona meni za moj-šipak)user posted image i drži ona malog i u jednom trenu čujem mljackanje i okrenem se.Mateju usta puna šlaga.
HELOU!!!!!
4, 5 miseca ima!!!
Ošinem je pogledom, a ona mu brže bolje da KUTIJU od šlaga u usta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MUKO MOJA PRIĐI NA DRUGOGA.

Neposredna veza do poruke: 761
   [Obrisani korisnik]
18.6.2010 16:05:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 762
18.6.2010 16:06:28   
osobno

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Joj,osobno moja ja se tebi divimuser posted image
Mi imamo tihu misu već mjesec dana-nit se čujemo nit vidimo i super nam je.

znaš, i ja se ponekad divim sama sebi.user posted image

Neposredna veza do poruke: 763
18.6.2010 16:07:31   
osobno
a taman je bila naprdila se jer nisam dala da vodi Luku kod sebe u deset i po navečer...Pa koji k... joj je baš mora bit rođendan?user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 764
18.6.2010 16:17:42   
Anoniman
osobno draga user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 765
18.6.2010 17:34:01   
curice
IZVORNA PORUKA: Nellyca

osobno draga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 766
18.6.2010 18:28:56   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: osobno

Mateju usta puna šlaga.

šta mu nije dala malo čokolade uz šlaguser posted image user posted image user posted image
pa to ide skupauser posted image

user posted image user posted image user posted image

moja sveki danas došla na produženi vikend iz bolnice pa u utorak opet nazad.sada ću barem 4 danamalo ''odmoriti''od razmišljanja za druge

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 767
18.6.2010 18:50:39   
maja
evo nebi pisala da nisam vidjela temu hehehe

ja ću samo reći da me ni svekar ni svekrva nisu posjetili u bolnici i da sam već tjedan i pol doma i kuja je došla samo jednom i onda ljuta izašla van jer ja nisam odmah skočila da bi skuhala kavu i sada se ne razgovaramo

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 768
   [Obrisani korisnik]
18.6.2010 18:51:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 769
18.6.2010 18:54:57   
maja
ma neka im je, na njihovu dušu, ne mora mi doći ni kada rodim
i kad sam Nou rodila morali smo ih zvati da ga dođu vidjeti, ali ovaj puta nema šanseuser posted image

Neposredna veza do poruke: 770
18.6.2010 19:02:32   
Zvonki
Nije ti nijednom došla i ti se žališ??? Idi to napisati u hvalionicu a ne ovdje user posted image  

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 771
18.6.2010 19:03:45   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Nije ti nijednom došla i ti se žališ??? Idi to napisati u hvalionicu a ne ovdje user posted image  

tako je !!! user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 772
18.6.2010 19:07:41   
maja

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: Zvonki

tako je !!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a baš sam blesava user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 773
22.6.2010 15:28:57   
boba125
i evo mene opet tu....user posted image
Bili smo za vikend u hr i veli kobra kak dolazi u petak k nama,ima tu nest za obavit pa ce doc.Pa,ajde,kad vec morasuser posted image
Kad danas u 10 zvoni netko na vratima i meni pao mrak na oci,ide mm na portafon a kad tamo ljepota od njegove mamice user posted image .Brzo je i njemu mrak pao user posted image .

Tak da,opet je to napravila user posted image user posted image .Pa kaj jednostavno nije mogla reci da bude dosla u j..user posted image utorak i nikom nist???
I onda mi samo nek netko kaze da se ja ne trudim oko odnosa,da bude bolji!!
I,da,tak je sad ona tu!user posted image

I jos da ne zaboravim,kak je D kupila majicu velicine 3-6 mjeseci i hlacice 0-3 mjeseca(to budu njemu kratke hlace)user posted image user posted image user posted image
A D ima 9 mjeseci i sad ja moram biti zahvalna za premalu robu.
Pa ak vec ides kupovati daj se bar potrudi kupiti pravu velicinuuser posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 774
22.6.2010 15:41:49   
osobno
user posted image

totalno te razumin...mene je moja neki dan uvjeravala kako Matej ima 3 miseca...user posted image sram me bilo kako to ne znam...
ponekad pomislim kako njima vrime teče sporije i drukčije, ka da živimo u paralelnim svijetovima.user posted image
ili kao, u mom slučaju, OKOMITIM...user posted image

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!