|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 57 58 [59]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
11.9.2011 18:06:57   
Nika 24052006
Sad sam bila na dvorištu sa djecom,i krenem sa Ines u kuću.Nika pita može li seka ostati vani,a ja joj kažem da ne može ostati sama,na što mi ona odgovara da će ju baka čuvati.Inače,dijelimo isto dvorište sa sveki.Kad će baka,aaaa,ne,neću ju ja čuvatiuser posted image ...Svatko se danas naziva bakom...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 1451
11.9.2011 18:39:03   
mm1209
user posted image žao mi je

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 1452
17.9.2011 9:41:58   
danery
jutroooooooo.....
daklem....u 9 ujutro sam naučila od svekrive da NIJE PEDAGOŠKI DATI DJETETU DA UGASI SVJETLO user posted image (hebate,baba otkrila ameriku po 287.put user posted image user posted image 9

i tak....sjedimo ja i bejb i klopamo,kadli smrdii neki vrag....znam da je to onaj parfem za sobe,po mirisu skontah,al brate,udavi nas....
ja do utičnice,a mudra sova to uštekala NAOPAČKE,I TO SKROZ ODVRNULA REGULATOR user posted image user posted image user posted image user posted image
ajme i sad se sve zrači koliko smrdi taj koncentrat,nemoš oprat...
a mudrica ulazi i kaže da što sjedimo kraj otvorenih vrata,zima je....
điiiiiiiiiiiz....jedva dočekah da ju poučim....NIJE BAŠ UPUTNO DIRATI STVARI SA KOJIMA NE ZNAŠ RUKOVATI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 17.9.2011 9:42:32 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 1453
18.9.2011 12:35:17   
pakić
user posted image za sve svekrve.... malo me brine kad sam skužila da ću i ja jednoga dana (valjda) bit nečija svekrvauser posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1454
5.10.2011 17:22:01   
seraphyme
da malo oživim temu  kako rečejedna dama, i mojoj svekrvi treba egzorcist. iako mislim da bi ga pojela za doručak. uvijek sam šutila zbog muža, al mi puko film!!!!! ja sam kao prvo nemajka- ne dojim i kupujem kašice(mijenjam s time dijete na staničnoj razini). vodila bivšu snahu na more i uređuje joj kuću(boli me kita, sa svojom lovom ne radi što želi) više tam ne idem, po novom ni moje dijete jer je rekla mojoj mami da je prva žena mm-u prava žena, a ja konkubina(samo malo ružnije) jer su oni vjenčani u crkvi.  ja sam neuka bosančura, što su oni bogu skrivili za takvu ženetinu? i pitala mog muža sljedeće: pa dobro, što je onoj tvojoj pa ne dolazi kod nas? nisam unuka vidjela mjesec dana!! mm joj našao na netu br nekoliko psihijatara i rekao da on pojma nema u koju crkvu ide i kom bogu se moli. stvarno i njem prikipilo jer on uvijek šuti.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 1455
5.10.2011 21:12:37   
danery
mi danas na rođendanu kod susjedine male,eto i babe mm-a...
uzela bejb (a ona šmrkava i bali ajme) i ravno u krilo i navalila cmakat....ja kažem lijepo nemojte ju ljubakat,balava je,bolesna je....
a baba jedva dočekala i podemonila i veli pred susjedom PA DAŠTA DA JE BOLESNA!!!
(nastavak bi bio KAD SE TI NE BRINEŠ ZA NJU.....KAD SI TI AŽDAJA STOGLAVA I MUČIŠ TO DIJETE....)
btw,samo da znate,ako vam djeca glasno plaču i šize,mogu postat ANEMIČNA user posted image user posted image user posted image user posted image

tu sam ju pogledala gore nego 100 vragova,i baba zbrisala....
pičkaram ja onak u navali bijesa,kad čuješ moju mudru sveki....KHM....OVAJ,ZNAŠ,ONA JE IPAK MOJA MAMA...
ja hladno....aham....znate,i ja sam maloj mama....i neće mi kojekakve babe koje su mi nit rod nit sa mnom u kući i sa malom s.at po meni i o meni....
instant tišina....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 1456
5.10.2011 21:17:15   
Nika 24052006
Meni je onako,stvarno,najiskrenije žao što živiš u takvom okruženju...Tješi me što si takva,odrješita i bez dlake na jeziku,inače bi te te dvije gnjide već pojele...Drži se...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1457
5.10.2011 21:24:39   
danery
o nika,naučila sam se ja na to,a bome i na odgrmiti natrag na vrijeme user posted image user posted image
eeee,sad bi se moja mama jadna od stida sakrila da zna u kakvu sam se beštiju silom prilika prometnula,jer me stvarno nisu odgajali da budem takva....
al svi se mijenjamo,pa....user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1458
5.10.2011 21:27:38   
Nika 24052006
Ma prije bi tvoja mama bila ponosna,jer ne daš na sebe i svoju obitelj...Sigurna sam da se ni njoj ne sviđa takav bezobrazluka od strane tvoje sveki i ekipe...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1459
17.10.2011 16:28:05   
miari
Pitanje...dali ičija svekrva ima punomoći po muževu računu, a muž ima njezinu knjižicu od penzije i diže ju i šalje njoj svaki mjesec.?????? šta da više napravim???? Poslala sam ga 2x nek joj vrati knjižicu i makne punomoći svaki put neki glupi izgovori. Neće ga baba pustit da živi na miru i neće. A i on blesav nekuži da ova glumi i laže samo da ga nečim drži. 

Neposredna veza do poruke: 1460
17.10.2011 18:25:53   
mišica 666
miari pa što je takav problem da babi diže penziju i šalje je??

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu miari)
Neposredna veza do poruke: 1461
20.10.2011 10:30:06   
nemirna mama
ajme cure sve vas razumijem (nažalost)
nego da se opet malo pojadam
dakle ovako, kupila ja sebi žarko crvenu jaknu, ubiti duksu (kao gornji dio trenirke) i krećem ja u trgoovinu i veli ona meni imam li ja ogledalo user posted image kažem ja da imam, zašto , jel joj treba ?
ne nego dal si se ti pogledala na šta ličiš user posted image
velim ja a šta mi fali?
jaknica je dobra ali boja ne valja, jer izazivam muškeuser posted image
velim ja kako to
a ona će meni i bik leti na crveno a ti obukla crvenouser posted image
izjave da boli glava.....jel te T vidio u tome
velim ja je i kaže da mi je super jakna
šta više reći

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 1462
20.10.2011 10:47:18   
Rebeka
Ajme, komedije...
Ne mogu vjerovatuser posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 1463
20.10.2011 10:59:22   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 1464
20.10.2011 12:15:28   
danery
IZVORNA PORUKA: nemirna mama

dakle ovako, kupila ja sebi žarko crvenu jaknu, ubiti duksu (kao gornji dio trenirke) i krećem ja u trgoovinu i veli ona meni imam li ja ogledalo user posted image kažem ja da imam, zašto , jel joj treba ?
velim ja a šta mi fali?
velim ja kako to
šta više reći

ja bi joj rekla e baš sam namjerno kupila takvu,da vaš sin leti za mnom još više user posted image user posted image user posted image user posted image
bah,ta tvoja s jaknom ko ona moja epizoda s gaćama.....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1465
20.10.2011 13:40:31   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1466
20.10.2011 21:06:33   
inesica

velim ja a šta mi fali?
velim ja kako to
šta više reći

Reci staroj da bikovi ne idu na crvenu boju, nego sto im ovi masu pred nosom, a posto ti ne mijesas guzom, to nije izazivanje :)
A mislim stvarno, ono, jos da je nesto seksi, ali trenirka,,,mislim...baba jedna!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

Neposredna veza do poruke: 1467
20.10.2011 21:14:56   
jagodicabobica

velim ja a šta mi fali?
velim ja kako to
šta više reći

sto mrzim kada se stare kokosi vole mjesati u sve pa cak kako ce se snaha oblaciti...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1468
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 57 58 [59]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 57 58 [59]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!