|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
15.5.2010 14:31:49   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: lukici

Moramn se pojadat,bas sam ljutauser posted image user posted image .Da ne kljucam vise muzu po glaviuser posted image ,prčkala sam sveki po kući(dok je nije bilo domauser posted image user posted image ) i nadem ja kako svom drugom unučiću štedi pare,a mom NIŠTAAAAuser posted image .Došlo mi je da jeuser posted image user posted image .Bas mi seuser posted image

možda misli da ste vi sposobni svom dat sve a ovi nisu user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 726
15.5.2010 14:37:32   
lukici
da bar misliuser posted image .To je ipak dijete od njezine kćerkice.
Mm kaze da njemu ne smeta i da joj nista nece govorit da su to njezine pare
...user posted image user posted image user posted image user posted image pa ŠTA ONDA SKRIVA OD NAS

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 727
15.5.2010 14:47:49   
pincirotvajler
ja tu nemrem bit objektivna jer neželim ama baš ništ od svekrve..user posted image  toliko ju nepodnosim da bi radije bila gladna neg od nje išta uzelauser posted image
al mm se nada da njegova mamica ima novaca sastrane za unučića user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 728
15.5.2010 15:11:25   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: osobno

IZVORNA PORUKA: isabela

Cmolji ona non-stop...I izvlači se na patetiku,jer je ona najbolja...i ona nikad niš loše nije mislila...
Hvala Bogu na ovom forumu,barem se malo izjadam....

Jesi ti to moju upoznala?!user posted image user posted image

user posted image user posted image ista srvar i kod moje

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 729
15.5.2010 15:43:35   
Ladina mama
Vidim opet se zahuktalo na ovoj temi... Grrr...
Sva sreća da imam kći pa neću biti SVEKRVA!

Nego... moja došla k meni na vrata u 22.30h i pita di je mm, a on spava. Ja velim da spava, a ona stoji, šuti i gleda me. user posted image  I tako se mi gledamo...user posted image  I ona ode! user posted image
Znam ja da ne bi dolazila da ga nije trebala, pogotovo tako kasno, ali brate, onda GUKNI!!! user posted image  
Hi, hi... jesam ju, ha?

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 730
15.5.2010 15:45:06   
danery
pffffhahahahaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

svašta user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 731
15.5.2010 16:18:58   
tiny
ajde da vas i ja upoznam sa svojom mimozom.moja je najbolja zena u selu,takva se vise ne radja,ma nije sto je moja user posted image .mm mi redovno nabija na nos kako jadna njegova mama mora sama sve u basci okopati,nije dovoljno samo posaditi bascu,a ja sebi lijepo napravim bascu kod svoje kuce(mi smo u gradu),a on poludio kad je vidio,ali neka...ja sad imam SVOJE.kad dolaze njegove sekice,on se skuka kako treba ocistiti kucu kod drage mame jer ona jadna ne mozeuser posted image .ajde,cistila ja,budala,uvijek.proslo ljeto dolazila jedna baba iz njemacke u posjetu,a meni ce moja svekrva kako ne moze ostati kod nje,jer je njeno kupatilo staro,pa joj nezgodno,mislim,nisam ni mislila jadnu zenu tamo ostavit.mm opet kako treba ocistit tamo kucu,i moju kucu,ko da mi je inace neuredna,ako ista radim cistim kucu cili dan.ajde,ocistila ja sve ko budala,a dragi muzic uvijek nezadovoljan.dosla baba,strka oko nje,daj joj dorucak u 9,rucak tocno u 1 mora biti na stolu,vecera u 7,ali nema veze,nije problem.zove je moja sveki na rucak,ali moram ja doci postaviti stol,oprati sude da jadnica ne pali masinu i letati ko budala oko njih.prigovori ta zena mom muzu kako nije u redu da ja moram sve raditi i u svojoj kuci i kod njegove mame,a on poludio,samo sto joj nije mogao nista reci,valjda iz postovanja(ej,kako mi je bilo drago).zove je drugi dan sestra od mm na ruca.opet idemo svi,napade mene svekar pred svima kako me nije sramota sjedit,sto i ja ne pomognem,mene stid pred ljudima,a naravno mm suti.treci dan,zove druga sekica na rucak,e bome nisam tila ici,nit sam dala da malu vode.za vikend zove svekar sviju na rostilj,al kaze ne moze on,vec ja i muz moramo sve spremit.puko meni film,reko,mogu ga ja onda i kod svije kuce spremit,muz me ubija pogledom,naravno svadja navecer.bio rostilj,opet sve ja,vidi gosca pa im svima rece,kako mozete svi sjedit a da sve ona sama radi,a mm,ma nije njoj tesko.zena mi kaze sutradan,svaka ti cast pa sve to hoces i mozes,a ne zna ona da sam ja pila apaurine svo to vrijeme i izmrsala 7 kila.prigovorila i mm da i njegova mama moze nesto uradit.zenu sam to ljeto tek upoznala,a tako mi je draga.uglavnom,sveki moja jadna,nista ne moze sama,sve je boli,umire otkad sam se ja udala...e pa puko meni jednom film dok sam se svadjala s muzem i kazem ja njemu kad je on bio u stanju mene poslati mami da joj kucu ocistim za bozic a bila sam trudna,i trebala sam se cuvati da bi nakon toga imala spontani,da ja nisam vise u stanju biti nicija sluskinja pa da dode sveta sestra,ako joj se ne svidja nek ona cisti.sad ja idem kad ja zelim,a ne kad bi trebala,a svekrvica uvijek zbog neceg cmolji,ma zaboli me....user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 732
15.5.2010 16:29:07   
leilany
tiny strasno....kad citam ovakve postove dode mi iz dupeta u glavu kakvih sve ljudi ima na ovom svjetu...to je prestrasno...
i ebem ja takvog muskarca koji se tako ponasa prema svojoj zeni...
nema tog muskog koji bi se tako ponasao prema meni..jedan probao ,cak i zabranio da idem k svojim starcima pa ga u mom zivotu vise nema..ma nema sanse....ja se radje rastanem....uzas...fuj..blak.....nemam rijeci...user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 733
15.5.2010 16:30:31   
ninolina
tiny strasno....kad citam ovakve postove dode mi iz dupeta u glavu kakvih sve ljudi ima na ovom svjetu...to je prestrasno...
i ebem ja takvog muskarca koji se tako ponasa prema svojoj zeni...
nema tog muskog koji bi se tako ponasao prema meni..

user posted image user posted image potpisujem

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 734
15.5.2010 16:33:08   
Anoniman
tiny, to je strasno, ali ne mislim da je ovde glavni problem tvoja sverkva nego tvoj muz user posted image user posted image nemoj da se ljutis, ali njegovo ponasanje je grozno user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 735
15.5.2010 16:33:46   
tiny
e pa da ja ne bi vise bila na tabletama zbog toga,a ne.sad on bome ocisti kad mamica ne moze,samo ne znam kako nje nije sramota da joj sin od 37 godina usisava kucu,a ona moze,pa ja bi se ubila.a ona glumi sveticu,kako ona sviju voli,kako bi svima ugodila prije nego sebi,ma mozes mislit........,u dolini panjeva.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 736
21.5.2010 22:06:47   
Marta j
Evo i mene odeuser posted image

Danas svekrva da ce ona pricuvati malog da ja mogu zavrsiti rucak jer je bio nemiran.
I to je bilo punih 15min.
Da bi nakon tog rekla da ju je mali doveo do ruba snaga,da je glava boli i da bi trebala do druser posted image
Pa mislim si da bi ja mogla spavati kod dr i nedolaziti kuci.
Rekla sam da mi vise netreba cuvanje.
Pun mi je kufer da nakon sto ga cuva odmah kuka da je izmori il da kada je ona odgajala djecu nije joj nitko pomagao da ih cuva,da je sve radila sama i cuvala djecu.user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 737
21.5.2010 22:08:39   
anuska08
Marta stvarno se umorila od 15 minuta čuvanja.. .a da ga čuva cijeli dan što bi onda bilo!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 738
21.5.2010 22:11:55   
Marta j
Onda bi provela tjedan u bolnici..

Ja priznajem da je mali jako ziv i da je i malo razmazen,sada je u fazi da ga sve zanima i ako nije po njegovu urla,al da dobijes tako jaku glavobolju da iza tog 2 sata treba lezati..

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 739
22.5.2010 8:34:14   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Marta j

Onda bi provela tjedan u bolnici..

onda bi se i ti odmorila od njeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 740
22.5.2010 9:11:24   
MiniMama
Sorry marta, ali svekrva ti je bljak. pa zasto se onda nudila da ce ga pricuvati?!?! da bi sad mogla kukati? to moja mama radi mojoj sogorici. uzas! na to sam zbilja alergicna. danima moli da joj ga ostave na cuvanje, a onda jos danima kuka kako je slomljena.

mislim da je moja sveki odnjela titulu najgore ovdje, ali sta se malog tice, ona mene moli da ga pricuva, doslovno moli. i zadnji put kad ga je cuvala, njega su taman mucili zubi, a ja nisam ponila dentinox. ona se borila s njim, noslala ga i pazila i kad sam dosla mislila sam da ju trese infarkt koliko ju je iscrpio. ali unatoc svim njenim manama nikad nista nije rekla jer obozava (na neki svoj nacin) moje sunce. nikad nije prigovorila kako je ziv ili kako joj je naporan. da ne bi rekli kako sammo pljujem po svekrvi user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 741
22.5.2010 9:19:46   
MiniMama
i da, moram napomenuti da je jucer kupila rođ. poklon za maloga i nije mi kukala koliko je potrošila, nije mi dala racun da joj dam novce, ništa. nazvala me cijela ushicena da sta ja mislim hoce mu se poklon svidjeti. ljudi moj, postala sam uzasno bogobojazna jer otkad sveki ide kod fra Linica(mislim da je on, ali nisam sigurna, negdje u samobor ide) postala je druga osoba. ako ne racunamo onu vrazju tortu s kojom me proganja jos uvik. ali druga je osoba.
svako malo me hvali za nesto, zahvaljuje mi, pita prije nego prdne oko neceg..

nisam neki vjernik, bar ne prakticni i uglavnom ne vjerujem u raznorazne Linice, Sudce itd. vjerujem da su veliki ljudi i veliki svecenici, ali nisam vjerovala da rade doslovno cuda.. ali ova promjena je preocita i predrasticna da bi bila slucajnost.

sinoc me sveki nazvala da se isprica zbog incidenta u ljeto kad je zvala socijalnu skrb. a do sada je to bila tabu tema u kojoj sam ja bila babaroga. user posted image

cak me i mm-u rekla da joj je zao sta je bila takva premam meni, ali da se nada da  ce se moci kontrolirati jer ona sad vidi koliko sam ja zapravo "dobra". user posted image

mislim da cu i ja uskoro ici kod tog svecenika.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 742
22.5.2010 10:40:31   
maja
Tiny, tvoja je svekrva user posted image , ali glavni je problem tvoj muž, s njim trebaš sjesti i razgovarati.

A MiniMama i moji su veliki vjernici (svekar i svekrva) ali njima još nitko nije pomogao user posted image
Tek su me neki dan pitali kada trebam roditi, da oni ne znaju (valjda ih je netko pitao, a nisu znali odgovoriti)
Onda je svekar jučer MM-a (svoga sina) počeo ogovarati pred mojima, a nije skužio da sam ja user posted image  na balkonu i tako sam mu odbrusila da se ustao i otišao. Mogu si mislit šta onda pričaju o meni kad im ni sin ne valja.

A najviše me zaboljelo što je neki dan MM-u rekao da nam je Noa mršav i da šta mi njemu dajemo jestiuser posted image  Pa mislim si ništa, ko je vidio jesti svaki dan user posted image  To tek čeka da dođem tamo pa da ih pitam, a idiot zna koliko se mučimo sa jelom i onda mu nude čokoladu jer nema veze što nije jeo. Licemjer debilni!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 743
23.5.2010 11:28:35   
danery
evo ja ću sad možda sitničarit,al kad me to pili u zdrav mozak...

moja svekrva redovno ronda po kuhinji i nakon jela ostavlja krmećak iza sebe da bi ju ja mogla spiuser posted image it nogom u dupe...nakon SVAKOG JELA ostaje suđe iza nje po svim mogućim plohama kuhinje...od štednjaka,preko sudopera,do elemenata...

a mrvice nakon rezanja kruha...al SVAKI put ostavi,al svaki put...i onda JA popizdim i očistim jer mi je zlo od takve lijenosti...e sad sam bila dolje i opet isto...e pa sam joj bome natakla na nos da nek više izvoli očistit i da ne ostavlja...baš mi trebaju mravi...

a ona meni JA NE OSTAVLJAM NIKADA MRVICE!!! ne,juser posted image e,same se tamo stvore...isto kao što ni sudoper NIKAD ne ostavlja u vodi,a svaki put ga nađem gdje ne pliva,nego se jadan utapa...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 744
23.5.2010 11:30:12   
BUMBI
A joj draga,gadnooouser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 745
23.5.2010 11:31:57   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

to pili u ZDRAV mozak...

user posted image

A POKUŠAJ KOLIKO TI GOD BILO TEŠKO DA ZANEMARIŠ ČIŠćenje za njom pa neka vidi sama ili ti pusti svoje mrve njoj

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 746
23.5.2010 11:35:08   
danery
ma daj zvrk al fuuuuuuuuuuuj...

jbt svaki put ja ostavim pa mene dočeka njeno sruser posted image e...za moje onda nemam ni mjesta ni volje...kako ona meni zna reći npr.joj ja drukčije perem wc nego ti=nemoj...ame uništit ćeš mi wc (doslovno je to rekla i misli tako,pa sam ja hladno odbrusila nek riba sama),tako onda može i ona bar jbn mrvice počistit iza sebe...

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 747
23.5.2010 11:37:41   
ZVRK
je fuuuuj ali nekada trebaš ići sebi na štetu da bi netkoga ti ''zdrmala''

postoji kakva nada da se ''maknete ''od babe?

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 748
23.5.2010 11:39:22   
danery
IZVORNA PORUKA: ZVRK

je fuuuuj ali nekada trebaš ići sebi na štetu da bi netkoga ti ''zdrmala''

postoji kakva nada da se ''maknete ''od babe?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo toliko da kažem,sve ti je jasno...

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 749
23.5.2010 11:42:23   
ZVRK
ok
kada si vidiš ''dragu''prijateljicu zamisli je ovakvuuser posted image  i bude ti lakše prošao taj susretuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!