|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: jutarnje budenje ( Ljutnja i razdrazljivost) 1.9.2013 10:09:55
|
|
|
|
girlpower
|
A kada se budi?u toj dobi jos uvjek treba podosta sati sna oko 10-ak sati otprilike..mozda manjak sati sna uzrokuje razdrazljivost
|
|
|
RE: jutarnje budenje ( Ljutnja i razdrazljivost) 2.9.2013 8:52:59
|
|
|
|
danery
|
ako išta pomaže,moja se budi isto kao da je na kaktus sjela,nadrndana i sva narogušena,pa ma kako ju probudio.... najmrže mi je jutro kad već iz kreveta kriči,a tek je progledala
|
|
|
RE: jutarnje budenje ( Ljutnja i razdrazljivost) 13.10.2013 9:26:56
|
|
|
|
calpurnia
|
Joj nama je tako skoro od rođenja...stalno nešto! :/ Nikako na zelenu granu! Savjet nemam nikakav, ali znam kako je to. Nadam se da će proći.
|
|
|
RE: jutarnje budenje ( Ljutnja i razdrazljivost) 13.11.2013 0:03:05
|
|
|
|
Tena2011
|
i moja se tako ljutiti budi, gora bude nego pred spavanje,pogotovo nakon dnevnog spavanja....užas
|
|
|
|
|
RE: jutarnje budenje ( Ljutnja i razdrazljivost) 11.12.2013 15:25:58
|
|
|
|
bubi13
|
Moja je smjehuljica, ali poslije jutarnjeg ili popodnevnog buđenje uvijek je cendrava, pogotovo ako ne vidi mene kada se probudi!
|
|
|
|
|
RE: jutarnje budenje ( Ljutnja i razdrazljivost) 23.12.2013 23:14:27
|
|
|
|
angelinica
|
mali bi uvijek samo spavao a maloj je dosta i kratko i isto bi se budila sretna
|
|
|
|
|
RE: jutarnje budenje ( Ljutnja i razdrazljivost) 26.10.2025 14:46:29
|
|
|
|
Munslow
|
Pozdrav! Nije neuobičajeno da mala djeca ovako reagiraju ujutro, posebno kad im izbijaju zubići. Možda joj treba malo raniji odlazak na spavanje ili dodatna rutina za umirenje prije spavanja (priča, lagana glazba). Pazite i na dnevno spavanje da ne bude prekasno. Neki periodi jednostavno prođu sami od sebe kako dijete raste. Držite se!
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Jeste li dvolična osobabomboncic02Da (
17%)

Ne (
33%)

Ovisno o situaciji (
17%)

Trudim se NE biti dvolična osoba (
33%)
Broj svih glasova: 126Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!