|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
17.9.2009 14:30:14   
lee
kod mene je svekrva super, ali je moja mama problemuser posted image  ali za to nema više lijeka.biče za jedno sto godina....user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 201
17.9.2009 14:35:46   
Nika 24052006
Ja sam neki dan od svoje dobila zeleno svjetlo da "smijem" opet roditi curicu...Kad smo joj rekli da ćemo imati još jedno dijete,ona veli,pa eto,nemoj se sekirati ako opet bude curica,s moje strane nema vezeuser posted image ...O moj Bože,da se zapitaš...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 202
17.9.2009 14:37:26   
natalijax
nika boze sveti,a kaj to nju briga sto ce biti,neradas njoj nego sebi i muzu

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 203
17.9.2009 14:40:10   
Nika 24052006
A što da ti kažem draga,nije bila oduševljena ni kada sam došla sa uzv u prvoj trudnoći i rekla da je curica...Ali mene zaboli briga,nek misli što hoće,meni je bitno da su moja djeca zdrava...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 204
17.9.2009 14:42:36   
natalijax
tako,je sto te boli briga,nek bude sretna i ona sama sto si joj podarila unuku zivu i zdravunezivis ti ni za nju i ona za tebe,nego zivis za svoju djecu i muza

Neposredna veza do poruke: 205
17.9.2009 14:47:24   
Nika 24052006
Slažem se s tobom natalijax...Nek bude sretna da joj sin ima normalnu ženu koja bi učinila sve za njega (sad se malo hvalimuser posted image ),a ne neku koju boli đon za sve... Ma sva sreća da ne živimo pod istim krovom,inače bi već bilo krviuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 206
17.9.2009 14:50:29   
m600
o Bože dragi pa ako hoće muško nek si pravi user posted image user posted image
tako sam ja svojima spustila...nek si praveuser posted image user posted image user posted image
a za njih šta te briga...samo se nemoj obraćati na takve fore i gluposti a još manje da te to sekira

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 207
17.9.2009 14:54:25   
Nika 24052006
Ma da mi je to rekla prije 2 godine,sekiralo bi me,itekako,ali sada mi je smiješno...Ja se došla pohvaliti da sam trudna,a ona meni tu daje neka odobrenja...Ma daj,ženo,oladi....

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 208
17.9.2009 14:56:34   
m600
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Ma da mi je to rekla prije 2 godine,sekiralo bi me,itekako,ali sada mi je smiješno...Ja se došla pohvaliti da sam trudna,a ona meni tu daje neka odobrenja...Ma daj,ženo,oladi....

ma sve to treba na mars sterati i živjeti svoj život user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 209
17.9.2009 14:59:46   
Nika 24052006
user posted image user posted image user posted image  sad si me nasmijala s ovim da ih treba na marš stjerati,ali si u pravu,100%..Čat izuzecima,ali ova moja ima fiks ideje za poluditi...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 210
17.9.2009 15:03:02   
m600
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

user posted image user posted image user posted image  sad si me nasmijala s ovim da ih treba na marš stjerati,ali si u pravu,100%..Čat izuzecima,ali ova moja ima fiks ideje za poluditi...

user posted image user posted image user posted image moja sveki je zasad ok...nadam se da će tako i ostati...

21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 211
17.9.2009 15:05:24   
Ninaa
Moja je bila super i bile smo si baš dobre. Nažalost umrla je. Danas mi mama digla tlak ponaša se ko da imam 15 god. Pošto sam Katarinu počela dohranjivati velim da ću joj skuhati juhu danas ili sutra. A ona meni veli joj nemoj ak ti to nebudeš dobro, budem ja došla kod tebe pa ćemo zajedno. S tim da bi joj ona stavila domaće rezance, joj kao kaj bi joj bilo pa ti si pila kravlje mlijeko od 3 mj i s 4 počela jesti juhu. Neki dan mi je rekla kad smo se vratili s mora da nismo valjda dijete ostavili u autu kad smo išli na ručak. Halllo pa nismo poremećeni malena je bila s nama. Volim je ali me fakat izluđuje od kad se malecka rodila neda mi mira i dijeli savjete ko da sam retardirana.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 212
17.9.2009 15:09:15   
m600
a takvi su stariji ljudi...moraš shvatiti da su naši drukčije odgajali nas i imali su neke svoje primitivne poglede na život i odgoj...sad pokušavaju svoje greške ispravljati na našoj djeci i usput soliti pamet...user posted image
lijepo joj reci i mislim da će svako normalan shvatiti i prestati pametovati

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 213
17.9.2009 15:09:45   
Leptir5
IZVORNA PORUKA: natalijax

danas sam mami i svekrvi rekla da usute oba dvije,zene moje rekla sam muzu da me vec pocinje bit strag od njihovih wodoo magija

kakve magije? ti izgleda nemaš sreće niti sa mamom niti sa svekrivom...

Neposredna veza do poruke: 214
17.9.2009 15:11:42   
Ninaa
Ma već sam probala ali joj je odmah žao. Nije ona zlonamjerna samo je od onih ljudi koji su uvijek u pravu i znaju najbolje. Navikli smo se na to, pa kroz jedno unutra a kroz drugo van. Ali me danas fakat najadila sa svojim fiks idejama. Isuse ak bum i ja takva kad ostarim jadna moja djeca user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 215
17.9.2009 18:46:06   
inna
joj ja i moja mama isto ratujemo otkad sam rodila. Konstantno mi pametuje i govori kako bi trebala s Domijem. Već sam planula nekoliko puta i sasula joj u facu da je on moje dijete i da valjda znam bolje oko njega i što mu treba, ali ona se uopće ne obazire. Već sam luda i počela sam je izbjegavati. Kad god dođem od pedice i kažem što mi je rekla, a ona će ma kaj ona zna...napravi ti ovako. Isto smo ratovale oko početka dohrane...ona je silom htjela da počnem već s 3 mjeseca...srećom pa sam tvrdoglava na nju i ne popuštam ni milimetar user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 216
18.9.2009 16:31:31   
Marta j
Moja svekrva je luda to je sigurno ja neznam od kuda ta zena vise izvlaci svoje bisere koje izjavi.

Ja setala matu a ona da ce ga uzeti ja joj ga dala a mali nastavio plakati ja ga uzmem natrag mali se smiri,i ona ce na to ti njega ucis da on mene nevoli.user posted image user posted image
Kako ja mogu djete od 4mj nauciti da nekog nevoli il voli.user posted image

Al Mate u zadnje vrijeme kada ga ona uzme uvijek place neznam zasto.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 217
18.9.2009 17:09:47   
natalijax
IZVORNA PORUKA: Marta j

Moja svekrva je luda to je sigurno ja neznam od kuda ta zena vise izvlaci svoje bisere koje izjavi.

Ja setala matu a ona da ce ga uzeti ja joj ga dala a mali nastavio plakati ja ga uzmem natrag mali se smiri,i ona ce na to ti njega ucis da on mene nevoli.user posted image user posted image

e ja cu se sad samo nasmijat na tu njenu izjavu.strasnooooooooooo

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 218
18.9.2009 17:50:05   
Anoniman

tako je i Sara stalno plakala, cim udjemo u njihovu kucu ona pocne da vristi i ne moze da se smiri...a tek kad je uzme...uff sta je to bilouser posted image

vec sam napisala nekoj curi, kojoj je svekrva isto to izjavila, sledeci put joj reci- dete samo oseti ko je dobar a ko los,i da hocu ne mogu to da je naucim, ono sve oseti.

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 219
18.9.2009 17:59:22   
nancy

viđaji li se cesto?meni moja dode jednom tjedno pa je mali skoro pa i ne zna.nije mu bas uvijek drago kad ga ona drzi.eno i jutros,samo se meskolji,pa kmecka....a bice mu i ne pase kako ga drzi.
morat cu i je svog malog naucit de ej ne voli.user posted image kako ti to radis??user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 220
18.9.2009 18:21:59   
Marta j
Vida je u danu sto puta kada je pokraj nas.

Kada ga ja drzim i on gleda u nju smije se i nesto guce al cim ga uzme on vristi ko lud ja ga uzmem natrag on se njoj smije.
A ova onda ludi pa ima bisere da sam ga ja naucila da on nju ne voli,da je on mamina maza da nece nikom nego mami.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 221
22.9.2009 22:42:02   
natalijax
idemo ja i mm kupat malog i naravno sveki u sobi,i sad ja skinula malog,kaze ona pa necu sad ni izac van da se nebi mali smrznuouser posted image kaze njoj sin sto ces nam sad smetat,kaze ona a sto sad nemogu bit tu,ja njoj mi to na miru radimo,Kaze ona onda dobro i digne nosuser posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 222
   [Obrisani korisnik]
22.9.2009 22:44:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 223
22.9.2009 22:46:47   
natalijax
ma boli mene briga sto je digla nos,odgojila je ona svoje pa se je i nakupala i nauzivala u djeci

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 224
22.9.2009 23:59:52   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: Nellyca

tako je i Sara stalno plakala, cim udjemo u njihovu kucu ona pocne da vristi i ne moze da se smiri...a tek kad je uzme...uff sta je to bilouser posted image

vec sam napisala nekoj curi, kojoj je svekrva isto to izjavila, sledeci put joj reci- dete samo oseti ko je dobar a ko los,i da hocu ne mogu to da je naucim, ono sve oseti.

to si meni rekla user posted image  kad je moja svekrva to meni rekla kad je maja bila 3 mjeseca...još uvjek to vrtim u glavi i svaki put mi to padne na pamet kad ju svekrva uzme ,a ona počne plakati....  odakle joj samo taj biser pao na pamet!!!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!