|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
10.10.2009 20:40:47   
natalijax
sve razmisljam kad budem isla u šoping da joj kupim lutku celavicu,i kolica sam nek bira oce pimpeka i micu macu

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 251
10.10.2009 20:41:48   
natalijax
IZVORNA PORUKA: Marta j

Ma babe dosadne.

Moja ima biser da stavim mati na desni malo vina da je dobro za zubice da je ona to radilauser posted image Ludaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 252
10.10.2009 20:51:13   
ama
user posted image mogul´da se nasmijem wuahahahauser posted image hej cure dobre ste....ja nemam za sad problema takvi...ali mi se nude za cuvanje ali ja necu da sutra moram nikom rec hvala nit razbijat glavu hocel mi prigovorit nekad...jest tesko sve sama dodje tezi i laksi trenutaka ali skoro je jedna ovdje rekla ako hoces rodi sebi pa odgajaj kako hoces user posted image  al meni da se petlja u odgoj nedam nikomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 253
11.10.2009 13:59:07   
natalijax
moja se i dalje duri ,nece da prica s nikim,ma kak se nadurila tak ce se i od durit,s jedne strane me to boli,svatko dijete treba svoj mir,maleni mi je bio nemiran i sad sto ona njega nije mogla vidjet nadurila se,znaci po njenom moje dijete netreba mir,ako nije po njenom sto si ona smisli ona se prdulji nerazmisljajuci jel to dobro ili lose sta ona sebi zamisli,Jedva cekam 2.11,pa ce mo tocno znati jel imamo sanse za preseljenje,pa nek se duri svatko u svom,user posted image

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 254
11.10.2009 14:04:31   
natalijax
ja mislim da te nase svekrve hvata postporođajna depresijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 255
13.10.2009 12:19:14   
natalijax
moja je jos ljuta ko ris

Neposredna veza do poruke: 256
13.10.2009 13:06:06   
dominik
moram ju i tu istracati: po ne znam koji puta u zivotu moja svekrva svome  sinu za rodjendan kupuje carape!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ovoga puta je i broj fulala...pa koja to mater djetetu, sinu u zivotu nije mogla za rodjendan pokloniti nesto sto ga veseli...potruditi se upoznati ga u 35 godina,a 29 godina kaj je zivio u njenoj kuci i nauciti da je alergican, ne jede zeca kojeg  je pripremila za rucak, ima nogu 44 a ne 40!!!!!!!!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 257
13.10.2009 13:07:09   
BUMBIKA
Joj dominik jesi me nasmijala...user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 258
13.10.2009 13:12:17   
dominik
i mi rikavamo na to vjeruj mi...prestrasno!!!!!!!!!!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 259
13.10.2009 13:14:07   
BUMBIKA
E sad kad malo bolje razmislim i moja svekrva je mm kupila već 2 rođendama zaredom čarape...user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 260
13.10.2009 13:14:18   
dominik
a da...iz slavonije su klincima velikodusno donijeli 3 stapa secerna i neke karamele u nailonu sa standa...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 261
13.10.2009 13:14:59   
dominik
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

E sad kad malo bolje razmislim i moja svekrva je mm kupila već 2 rođendama zaredom čarape...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nebu sam moj dobival carapeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 262
13.10.2009 13:18:09   
BUMBIKA
A daj nemoj me zezati....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 263
13.10.2009 13:55:19   
mamulinčica
Ajde,moja mome nije ništa kupila! Stalno kuka kako nema love,ali zato 1000 kn na cigarete joj nije teško dat,da ne spominjem da djeci za rođendan ništa ne kupi,kao budem kad bu penzija,pa to padne u zaborav,a ako i kupi nešto,onda kuka koliko je potrošila,bolje da ništa ni ne kupuje.
Najviše me povrijedilo kad sam treći put ostala trudna i kad je govorila da idem na abić,a u tome ju je podržavao mm, i onda je rekla da ne računam na njezinu pomoć,kao da mi ona nešto u životu pomaže,ma moš mislit.

< Poruku je uredio mamulinčica -- 13.10.2009 13:58:16 >

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 264
13.10.2009 13:56:58   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: mamulinčica

Ajde,moja mome nije ništa kupila! Stalno kuka kako nema love,ali zato 100 kn na cigarete joj nije teško dat,da ne spominjem da djeci za rođendan ništa ne kupi,kao budem kad bu penzija,pa to padne u zaborav,a ako i kupi nešto,onda kuka koliko je potrošila,bolje da ništa ni ne kupuje.
Najviše me povrijedilo kad sam treći put ostala trudna i kad je govorila da idem na abić,a u tome ju je podržavao mm, i onda je rekla da ne računam na njezinu pomoć,kao da mi ona nešto u životu pomaže,ma moš mislit.

grrrrrrrrrrr..babuskara....user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mamulinčica)
Neposredna veza do poruke: 265
13.10.2009 14:01:52   
Bebys
fala isusu i majci bozjoj moji su jako daleko od mene....pa sam mirna...dok ne zvoni telefon...ali briga me...sto dalje to bolje...i od mojih i od njegovih...samoca i to je to...svi na kavu dobrodosli i to je sve....
user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 266
13.10.2009 14:01:52   
osobno
moja danas na piku ima mlađu kćer...svađaju se cilo jutro...user posted image user posted image user posted image svađa izgleda tako da sveki plače a mala se dere na nju...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 267
13.10.2009 14:11:19   
Leptir5
IZVORNA PORUKA: mamulinčica

Ajde,moja mome nije ništa kupila! Stalno kuka kako nema love,ali zato 1000 kn na cigarete joj nije teško dat,da ne spominjem da djeci za rođendan ništa ne kupi,kao budem kad bu penzija,pa to padne u zaborav,a ako i kupi nešto,onda kuka koliko je potrošila,bolje da ništa ni ne kupuje.

ne mogu vjerovat da je toliko bezobrazna i bezobzirna. Baš me zanima oće moja šta kupovat unuku,pošto meni nikada nije ništa.

(Odgovor članu mamulinčica)
Neposredna veza do poruke: 268
22.10.2009 9:35:24   
pincirotvajler
sad sam se sjetila-moja svekrva ima posebne kvačice za veš koji se vješa vani i posebne za unutra..user posted image  i postoji posebna tehnika vješanja veša vani user posted image
pošto su svi praškovi i omekšivaći prejaki svega stavlja valjda dve kapi u mašinuuser posted image
oni mirisi kaj se stavljaju u školjku -bref ili neki dr-to su sve gluposti, najbolje miriši sama voda iz kotlićauser posted image
veš mašina predugo pere pa se treba zgasiti napola pranja user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 269
22.10.2009 9:41:17   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

sad sam se sjetila-moja svekrva ima posebne kvačice za veš koji se vješa vani i posebne za unutra..user posted image  i postoji posebna tehnika vješanja veša vani user posted image
pošto su svi praškovi i omekšivaći prejaki svega stavlja valjda dve kapi u mašinuuser posted image
oni mirisi kaj se stavljaju u školjku -bref ili neki dr-to su sve gluposti, najbolje miriši sama voda iz kotlićauser posted image
veš mašina predugo pere pa se treba zgasiti napola pranja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 270
22.10.2009 9:48:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

i postoji posebna tehnika vješanja veša vani user posted image

ahahahaha, da da, kad smo ziveli sa njegovima ja prostrla ves, i ona kaze meni- ja moram da ti kazem, kad rasprostires ves slozi to malo, znas peskiri jedni pored drugih, carape, majice, sve poredjaj po grupama, da to lepo izgleda sa ulice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
posle toga nijednom nisam prostrla ves, pa sta sam ja budala da ti meni moras da kazes kako cu da ga vesam, ves kao ves osusice se kojim god redosledom da ga stavljas! alooooo ludiloooo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 271
22.10.2009 9:52:00   
pincirotvajler
e da, da nellyce, isuse...ali moja želi i na određenom štriku određeni veš, onaj koji je bliže ulici tamo nesmiju biti gaće, nego majice, a na onaj iza donji veš.. user posted image
joj kao da ljudi nemaju pametnijeg posla nego gledat njen veš.. i da, nesmije se prostirati veš prijepodne ,nego popodne,...isuse!!!! user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 272
   [Obrisani korisnik]
26.10.2009 16:31:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 273
26.10.2009 16:34:50   
lueman
baš ti je svekrivauser posted image user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 274
26.10.2009 16:49:42   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ludih babetina,

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!