|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
10.9.2009 15:44:49   
FIONA
hmmmmmmmmmmmm...kad malo razmislim...možda sa ja ipak super snaha...pa je zato to tako...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 151
10.9.2009 15:45:11   
ELISABETH
Nisam imala snage, viruj mi. Inače glumi savršenu svekrvu čim je mm u blizini ali je ovo zadnje čuo i onda je on popi... i rekao "da,da, najbolje bi bilo da sam našao neku koja je ista kao ti"
Onda se ona naljutila i zalupila vratima od sobe
Mi trenutno živimo skupa, još par mjeseci, ona malu ni ne pogleda danima, ali čim netko dođe u goste odma je uzima u ruke i govori babino malo zlato, a meni tlak skoči na 300. Čim ti isti ljudi odu kaže meni da je mala previše razmažena (još uvik nema 3 mjeseca)
Slažem se s tezom da je najbolje kad ti je muž siroče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 152
10.9.2009 15:45:42   
FIONA
IZVORNA PORUKA: ninishka

Fiona zavidim ti....

pa kad slušam kaj pričate imaš na čemu...fakat su divni ljudi...bila bi jako bezobrazna kad bi rekla drugačije!!!user posted image

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 153
   [Obrisani korisnik]
10.9.2009 15:47:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 154
10.9.2009 15:47:32   
FIONA
IZVORNA PORUKA: ELISABETH

Slažem se s tezom da je najbolje kad ti je muž siroče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj si ziher...onda bi ti na vratu bila još zločestija mačeha...user posted image user posted image user posted image

nemoj te se zekati ali mnoge budu svekrve ali i punice...ko zna kakve budemo mi...lako je srat ali kad doše do toga uffffff...user posted image

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 155
10.9.2009 15:48:54   
ELISABETH
Bome ti i ja zavidim
Moja maloj još uvik ništa nije kupila a priča okolo kako bi mi bili gladni da je nema...
Ah te svekrve su stvarno nepresušna tema user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 156
10.9.2009 15:48:55   
FIONA
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Fi samo mi jedna ideja pada na pamet...jel ima tvoj muž brata??user posted image

user posted image

nema ima sestru ali ona je druga sorta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nismo se svađale nikad ali mi nekak ne leži kao osoba...nismo na istoj valnoj...ja mislim da sam na višoj frekvenciji...user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 157
10.9.2009 15:54:54   
ELISABETH
Stvarno se koji put zapitam kakva ću ja biti svekrva. Moja mama je imala svekrvu kao što je moja pa je rekla da je naučila kakva ne treba biti i stvarno je savršena svekrva (to ne tvrdim ja nego njena nevjesta)

Tako da možda i za sve nas ima nade pa ćemo i mi biti normalne...valjda user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

Angela Schwindt

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 158
10.9.2009 16:03:06   
mala pcelica
moja mene nije zvala već nekoliko dana,samo sina zove na mobilni(ljubi ga majka)...valjda se naprndačila na mene,a i bolje i onako klepeće bezveze

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 159
10.9.2009 16:05:05   
ELISABETH

IZVORNA PORUKA: mala pcelica
valjda se naprndačila na mene,a i bolje i onako klepeće bezveze

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

Angela Schwindt

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 160
10.9.2009 16:10:15   
CallamityJane
cuj naprndacila user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 161
11.9.2009 14:05:37   
Leptir5
joj cure nasmijala sam se na ovu vašu čakulu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
FIONA ja sam svojoj i predobra nevista,jer joj uglađujem i slušam sve šta kaže,al neću više,ona je nepopravljiva,takva kakva je sebična i bezobzirna. Al se ne pretvara pred sinom da je bolja prema meni nego i pred njim izvali glupost koja me uvrijedi. Ali neće više jer sam prihvatila da je takva kakva je i da nikada neću biti prisna i bliska s njom. A kako si ti svoju opisala tako se moja mama ponaša prema mojoj nevisti,bratovoj ženi,drži je kao kap vode na dlanu,a ona prelijena i puno gora od mene.Al šta ćeš takva je moja mama pažljiva i dobra. A ova se ponosi šta je zla i pakosna. Zato me to i pogađa još više kada vidim kako s emoja mama odnosi prema nevisti a kakva je moja svekrva...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 162
11.9.2009 14:47:09   
FIONA
Leptir5 ima za to ljek...kažu što si bolji to su prema tebi gori...možda fakat trebaš okrenut ploću..makar sa svekrvama se nikad ne zna ali ja svoju ne bi mijenjala...evo danas nas je pozvala na ručak u nedjelju...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 163
11.9.2009 15:36:37   
Anoniman

Meni je moja jutros rekla "znala sam ja da je tvoj muž mogao sebi izabrati bolju ženu"
Iskreno da vam kažem, nisam niti reagirala na to jer sam mjesecima plakala zbog njenih uvreda, pogotovo kad sam rodila, i onda sam rekla, ma ko te j...user posted image

ahhh i meni je moja nesto slicno izjavila skoro...da ja manipulisem njenim sinom, da on mene voli vise i da ne zna je li on srecan sa mnom..a dobro, ne mora ona da zna, sto se mene tice ona i ja smo zavrsile, od sad na distanci. a posle pegla situaciju kod mm-a, kao njoj je zao sto je to rekla, nije ona to mislila. a sto se meni onda ne izvini? i ko kime posle manipulise? ma neka je, nemam ja zivaca vise se zamarati oko nje, ali primetice "gospodja" u kakvim cemo odnosima biti..

Neposredna veza do poruke: 164
12.9.2009 12:54:57   
ELISABETH
Jesu li možda tvoja i moja svekrva u rodu? Čini mi se da su previše slične user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

Angela Schwindt

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 165
12.9.2009 13:02:47   
angelica
na ovu temu mogu samo reći da sam jako sretna jer je moja miljama daleko

Neposredna veza do poruke: 166
12.9.2009 13:13:46   
Anoniman

Jesu li možda tvoja i moja svekrva u rodu? Čini mi se da su previše slične user posted image user posted image

jesu sigurno, u rodu su sa samim djavolomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 167
12.9.2009 14:39:44   
Leptir5
ma sve su one u rodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja kada sam svojoj rekla prije 4 mj da je njen sin dobio otkaz,a imamo kredit od 2.500kn i podstanarstvo 1.500,a moja plaća nije dovoljna za to pokriti skupa sa režijama 1000kn,znate šta mi je rekla,ostala sam bez teksta. Da se razumijemo,nisam tražila nikakvu pomoć samo suosjećanje. Kaže ona:  'Ma lako za to ali ja se bojim da će 3. svjetski rat zbog krize ove.'  Ostala sam bez riječi!!!! Inače imaju 2 penzije,nemaju kredit i iznajmljuju vikendicu već 10 god turistima.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 168
12.9.2009 14:54:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Leptir5

ma sve su one u rodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja kada sam svojoj rekla prije 4 mj da je njen sin dobio otkaz,a imamo kredit od 2.500kn i podstanarstvo 1.500,a moja plaća nije dovoljna za to pokriti skupa sa režijama 1000kn,znate šta mi je rekla,ostala sam bez teksta. Da se razumijemo,nisam tražila nikakvu pomoć samo suosjećanje. Kaže ona:  'Ma lako za to ali ja se bojim da će 3. svjetski rat zbog krize ove.'  Ostala sam bez riječi!!!! Inače imaju 2 penzije,nemaju kredit i iznajmljuju vikendicu već 10 god turistima.

zamisli ti njuuser posted image user posted image ovo cak ne zasluzuje ni komentar, a kamoli nesto viseuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
  Neposredna veza do poruke: 169
12.9.2009 14:55:59   
BUMBIKA
Ovo je stvarno užasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja o svojoj neću ništa ni pisati,samo bi se nasekirala,pa zato izbjegavam ovu temu i sad i inače...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 170
12.9.2009 15:36:51   
ELISABETH
IZVORNA PORUKA: Leptir5

slažem se, jednostavno ne mogu shvatiti kako netko može biti takav, razljuti me i sama pomisao na takvu reakciju...user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

Angela Schwindt

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 171
12.9.2009 16:28:29   
ZVRK

Stvarno se koji put zapitam kakva ću ja biti svekrva.

nadam se (jako) dobra jer sam već rekla dragom da mu neću dozvoliti da živimo skupa,a već kada smo malo dalje bude se lakše živilo .bilo koja strana.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 172
   [Obrisani korisnik]
13.9.2009 0:00:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 173
13.9.2009 2:04:19   
Leptir5
ne mogu spavati,ali ne zbog sveki...
često ona mene ostavi tako bez teksta,provali takvu glupost za ne povjerovati...user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 174
14.9.2009 15:21:44   
cokolada
Ah, vidim da ima i gorih od moje...
Moja je prema meni fina i pristojna ali me smeta sto se previse namece, a stalno prica "ne zelim vam smetati". Dobro ima tu jos stvari koje me smetaju, ali...najvise me smetaju situacije oko moga djeteta. Ona bi njime manipulirala a meni to ide na zivce i glumila briznu baku. Nema onog opustenog odnosa u vezi djeteta, ja sam stalno u grcu kada se radi o njemu, dok o drugim stvarima mogu s njom normalno i opusteno razgovarati. Cim je nesto vezano uz moje dijete, uhvati me grc i imam ga potrebu stititi od njih jer mi se ne svida njihov nacin igre, razgovora i sl.

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!