|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
14.9.2009 15:31:08   
lema
Od moje nema gore evo već 30 dana ni rijeći nisam progovorila niti hoću ma user posted image preko glave mi je nje i njenih suser posted image oprostite na izrazu ali toliko pokvareno nešto  ko što je ona nisam vidjela još!!! Ona će rađe kupit kutiju cigara jer "njij je to više od hrane" nego nešto za jest . Ja imam 4 dijeca najstarija ima 9 god moje niti jedno dijete nije dobilo niti bodić kad se rodilo a kamoli nešto druga a za rođendan od svih njih 4 u ovih 9 godina možžžžddddaaaa 3 poklona ako i to pošto nikad nema para onda dijeci niti ne ćestita jer ona je ljuta jer nema para a niti kad ima imse ne sijeti nešto kupit. Sveti Nikola BOŽIĆ nema to kod nje.... Ma riječi su suvišne user posted image user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 176
14.9.2009 15:32:22   
joszde
mi ne živimo sa mojim svekrvom i svekrom ona mi je super ali je on da dobiješ slom živaca ona je obolila više od njega mi smo sada bili za vikend tamo žive u Županji da se razumijemo za benzin tamo i nazad cestarina ispod 1000kn nemogu ići ,da bi mi došli u petak navečer i djeco kako ste ni ništa da bi mi njemu mogli dati 3000kn za kukuruz da bi mi mogli njih svatiti a kada dođemo tamo rijetko kada i jedemo nemora se radi nas ništa ni kuhati jer njih ima puna pa nas uvijek netko pozove na ručak i da je rekao da zašto svekrva od nas ne traži nešto novaca i stalno nju gura da ona žica od nas ali njoj to nepada napamet jer znakoliko se patimo i da smo podstanari a u ostalom i djete mi dolazi pa rađe ću kupiti djetetu nešto što mu treba nego njemu za kukuruz ma mislim poludila sam,i još u povratku navratimo kod mojih i oni kaži da što nismo i njih poveli sa sobom da su mislili i oni da idu sa nama pa da idemo sa našim troškom da nemoraju oni trošiti .
PA DOBRO ŠTO SE TO DOGAĐA JER SU ONI SVI POLUDILI JER ONI MISLE DA MI OPROSTITE NA IZRAZU SEREMO NOVCE JA TO NEMOGU SVATITI I JOŠ NA SVE TO NAS PITAJU DA KAD MI MISLIMO KUPITI KUĆU JEL JE TO NEŠTO DIVLJE U ZRAKU.
Svekar prima dvije mirovine moji mirovinu i dobru plaću i još kukaju i žicaju nas mislim bez riječi sam ,oprostite ali morala sam se izjadati.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 177
14.9.2009 15:33:27   
lavica81
ajme lema strašno. pa valjda ima toliko da svakom djetetu čestita rođendan i kupi barem čokoladu. pa to je 10ak kuna.
strašno i onda se takve osobe nazivaju bakama. sram je bilouser posted image

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 178
14.9.2009 15:38:27   
lema
Ko što sam rekla ona će rađe kupit cigare !! Tako joj je moj muž prije nekih 1 mj. reko kad ga je pitala ovako" daj sine nešto para pa ću ti vratiti za cigare" on joj je reko ja ću rađe kupit dijeci kruh nego cigare ako nemam a ona se molim vas par dana nakon toga sprdala sa njenim drugim sinom ima ih 4 da kako smo jadni i takve stvari. MOj muž radi sam a kod njih ih radi 3 i nikad nemaju, onda se samo nas pita a njene druge sinćeiće ne jer oni nemaju a ja s.... novac!!!

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 179
14.9.2009 15:41:19   
lavica81
a znaš kko se kaže: svako je prase na svom koritu najjače.koliko sam shvatila vi živite blizu pa eto izgleda da joj je tm najbliži.
ma draga moja ti to sredi po kratkom postupku, pa imate 4 djece, trebali bi onii vas pomagat a ne obratno.
ma što reći, ne kuka onaj koji treba nego onaj koji je naviko
IZVORNA PORUKA: lema

Ko što sam rekla ona će rađe kupit cigare !! Tako joj je moj muž prije nekih 1 mj. reko kad ga je pitala ovako" daj sine nešto para pa ću ti vratiti za cigare" on joj je reko ja ću rađe kupit dijeci kruh nego cigare ako nemam a ona se molim vas par dana nakon toga sprdala sa njenim drugim sinom ima ih 4 da kako smo jadni i takve stvari. MOj muž radi sam a kod njih ih radi 3 i nikad nemaju, onda se samo nas pita a njene druge sinćeiće ne jer oni nemaju a ja s.... novac!!!

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 180
14.9.2009 15:43:11   
lema
A znaš šta je najžalosnije što ova dva sina što rade žive sa njom!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I svekrv naravno

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 181
14.9.2009 15:45:44   
lavica81
e onda je stara prasica !!!!!!(oprosti na izrazu)
pa zar svakoj baki ne bi trebalo biti divno da ima puno unučića, da ih prošeta, kupi im koju sitnicu i uživa u njima.
ovo stvarno ne razumijem
žao mi je draga što ti je svekrva takva, ali ne daj se ti
Daj bože samo zdravlja, bit će i para

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 182
14.9.2009 15:46:39   
lema
Ma hvala ti ah!!!!!!!!

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 183
14.9.2009 15:52:08   
Anoniman
ma oni su svi ludi, tako i moji svekar i svekrva, zive od njegove penzije i ona ima platu vecu od mm-ove, a mi zivimo samo sa njegovom platom i kreditom, ali neeee, uvek je on njoj nesto duzan/!!!pa kako dete ikad moze da bude duzno roditeljima???!!!pa moji zive od jedne plate, jos je i sestra tek fax zavrsila, pa daju sakom i kapom, koliko mogu, Sari salju stvari autobusom, a ova krava joj je za 8 meseci jednom stvari kupila, i to tek kad je videla da je mala vesinu prerasla a mm i ja smo bili u gov... do guse, i eto kao unuci je kupila!!sto se sama nije setila?? ma nije bre rec ni o parama, nego kako nemaju osecaja to im je unuka!!kukaju kako nemaju, a svekar dva puta mesecno ide za hercegovinu, svaki dan na pice i kafe,modira se, sije kapute i kupuje cipele, a naravno kad bi ih pitao kolike su im plate i minus, nikad tacno nece reci. a moji otvoreno kazu i kolika je plata i kredit i minus, i ako zelim mogu i izvode iz banke da mi pokazu!!kod njih se sve krije ali bitno da ona nase prihode zna!!! i jos proslo leto mm im pomogao da kupe klimu, ona rekla da ce oni ovog leta nama, dali nam 2000kn i naravno trazili nazad!brze bolje je zaboravila na obecanje, a kad bi se to spomenulo bilo bi- pa sine, koliko sam ja tebi dala do sad, duzan bi mi bio ceo zivot!!!heeelllooooooooooo!!!on ti je dete!!!!!!!!!!!!!!!!sad sam besna!!

(Odgovor članu lema)
  Neposredna veza do poruke: 184
14.9.2009 16:20:29   
mala pcelica
nellice tačno znam o čemu pričaš!!  i ja dobijem rogove na takvo ponašanje...pošto smo iz slavonije došli u zg, mm izvodi iz banke stižu na tu adresu kod svekra i svekrve znači u slavoniju jer nije mjenjao adresu na osobnoj i tako ti moja svekrva svaki mjesec kad stign lista iz banke fino otvori i vidi nam stanje na računu i onda prigovara kko smo u minusu ,kako mi ovo ,mi ono..dok ja nisam popi.... i rekla joj da kako je nije sramota otvarati i čitati tuđu poštu! od tad to više ne radi...a maloj je prije neki dan prvi put dala 200 kn i kaže-evo da ti da baka da mama nesto kupi bebi ....a moji daju šakom i kapom ,a tata ima 700 kn penzije user posted image  haloooo,a oni para de se ne priča.....a brat od mm svaki dan trazi od njih para (je ne radi,a mora popiti pivo ispred trgovine)i nikad im ne vrati,a mi 2 puta posudili i odma smo vratili ....uuffffffffff......i još kad se sjetim da ćemo se morati dole kod njih vraćati dođe mi da se objesim o prvu banderu!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 185
14.9.2009 16:27:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mala pcelica
.i još kad se sjetim da ćemo se morati dole kod njih vraćati dođe mi da se objesim o prvu banderu!

draga jel morate da se vracate? jel postoji mogucnost da se za stalno preselite u zg? ja sam se kao radovala sto cemo imati svoj stan, zivimo sami, ali isti mi djavo, opet mi zivce dize u nebesa!!

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 186
14.9.2009 16:44:20   
natalijax
ja uistinu imam dobru svekrvu,pomoce sve,i zadnju kunu bi dala,al zbilja nekad filozofira,Dode ona meni drugi dan i pita ona mene jel mi malog bole krsta,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj da ja njoj na to velimuser posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 187
14.9.2009 16:58:21   
mala pcelica
pa ako mm dobije otkaz ili se firma raspadne(a već je pred raspadom) nema nam druge nego vratiti se dole jer smo ovde podstanari i ne vjerujem da moze u ovoj krizi naći drugi posao da bi mogli ostati živiti ovde user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 188
14.9.2009 17:11:57   
MILLA
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

pa ako mm dobije otkaz ili se firma raspadne(a već je pred raspadom) nema nam druge nego vratiti se dole jer smo ovde podstanari i ne vjerujem da moze u ovoj krizi naći drugi posao da bi mogli ostati živiti ovde user posted image

ne daj nam bože!!!!!   ja imam istu nočnu moruuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 189
14.9.2009 17:16:06   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: MILLA

ne daj nam bože!!!!!   ja imam istu nočnu moruuser posted image

user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 190
14.9.2009 17:23:19   
MILLA
ma valjda nečemo morat?! ako ne uspijemo ovaj stan (podstanari) plačati....uzet čemo garsonjeru za jeftinije i gotovo! meni bi povratak bio totalno poražavajuč...kao da smo jadni,nesposobni. bolje mije kad razmišljamo ovako " gle,nemamo di...jedino na ulicu.."  to kažem mom mužu jer ne želim da nam to bude rješenje ako ne ideuser posted image .... oh bože,velik si,šta je za tebe posao i krov nad glavom?user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 191
14.9.2009 18:06:43   
mala pcelica

ma valjda nečemo morat?! meni bi povratak bio totalno poražavajuč...kao da smo jadni,nesposobni. bolje mije kad razmišljamo ovako " gle,nemamo di...jedino na ulicu.."  .... oh bože,velik si,šta je za tebe posao i krov nad glavom?user posted image

user posted image user posted image  ajde Bogo pošalji nam novčića da si kupimo kućicu  user posted image  (pošalji dovoljno da nemoramo tražiti drugi posao  user posted image )

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 192
14.9.2009 18:14:42   
Marta j
Neka vam je sretno da se nemorate vratiti njima.

Ja moju necu ni komentirati mogla bi cijelu noc,od kada se mali rodio nije mu nista donila kaze robe ima a za igracke je mali pa mu netrebaju.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 193
14.9.2009 18:19:47   
mala pcelica
mali jeste ,ali i za tako male bebe postoje igračke,napomeni gospođi kad bude to izjavila idući put...trazi joj da ti da pare pa ćes mu ti kupiti igračkicu ako ona ne zna da postoje za taj uzrast user posted image    .... SVEKRVE VJEŠTICE!   da me moja sad čuje kako fino kuckam o njoj zapalila bi me user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 194
14.9.2009 18:26:55   
Marta j
Ma rekla sam joj zna ona to vidi da mu mi i moji uvijek kupujemo.
Vidjela je neki dan da su mu moji kupili 3 trenerkice pa mi nije jasno kako moze da se nesjeti da mu i ona nesto kupi.
Nije mi potrebno da mi kupuje ja imam za sebe i svoje djete al mi je bez veze kada nam netko dode i posto je mate prvo unuce s obe strane kada pitaju sto su ti kupili babi dida od muzevih roditelja nemam sto reci pa se ljudi cude.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 195
14.9.2009 19:33:17   
MILLA
ah...svako nešto drugo. kod nas oni kupe sve za malog... od kolica,kreveta,robice. ok...to je to hvala lijepo! oni imaju sindrom "provalim ti u život bez pitanja" to je: šta je ovo,zašto ono... mali ne jede kako treba,ne daješ mu dovoljno da pije,toplo mu je,hladno mu je, fale mu vitamini...." ali najviše volim kad komentira majke kao( mene-naravno)doje,misle da je to mljeko ne znam šta(jer sam joj odbrusila kad mi je stalno nametala da malog počnem sa 4mj. hraniti) kao,ona je mm hranila sa 3,5 jer je bio gladan...( a preskoči da je izgubila mljeko kad je on imao mjesec danauser posted image ) i 2. osuđuje sve druge koje se po njenom ne brinu o djeci kako bi (po njenom ) trebalo...a zaboravlja da je ona svog sina-mog muža-ostavila kod bake kad je imao 7 da bi gospođa započela sebi novi život u novom braku! hah! i onda meni dođe da joj kažem   ali...
pogledam njen jada ,depresivan i kukavički život i mislim se...šta si sijala to si požanji... moja osuda prema njoj bi samo nabila još veču osudu koju sama nosi...  i pitam se kako ona nakon 7 godina što sam sa njenim sinom,u mene je sijala samo odbačenost,poniženje a sada odjednom želi (zbog svog unučiča) da smo više sa njom. kako? si sijala ...e pa izvoli! to nije moj inat-to je tako!nekad me bolilo što me ne voli-sada je žalim i čak imam volje potruditi se (radi mog sina) jer ga ona obožava.  i on je njezin sav svjet... i čak sam zadovoljna zbog toga . kad je gledam kako ga drži i koliko mu se divi... pa mu kuha,pa mu pjeva... kuži ona svoje propuste,bez obzira što ni jednom nije rekla "oprosti"..zna da ne može povratiti sve ove godine koje je propustila sa svojim sinom-pa ako joj moj sin (koji je kao tata,još rođen na njen rođendan) čini sretnom,neka

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 196
14.9.2009 20:14:58   
Anoniman

oni imaju sindrom "provalim ti u život bez pitanja" to je: šta je ovo,zašto ono... mali ne jede kako treba,ne daješ mu dovoljno da pije,toplo mu je,hladno mu je, fale mu vitamini...." ali najviše volim kad komentira majke kao( mene-naravno)doje,misle da je to mljeko ne znam šta(jer sam joj odbrusila kad mi je stalno nametala da malog počnem sa 4mj. hraniti) kao,ona je mm hranila sa 3,5 jer je bio gladan...( a preskoči da je izgubila mljeko kad je on imao mjesec danauser posted image ) i 2. osuđuje sve druge koje se po njenom ne brinu o djeci kako bi (po njenom ) trebalo

ovo moram da prepisem, svako slovo!!grrrruser posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 197
15.9.2009 10:05:45   
Leptir5
jao lema tvoja je još gora od moje,ali ja nemam djece još,tko zna oće njima ikada išta kupiti...
di si samo našla one smajliće nabrijane :),gromovi im sijevaju iz glave,nemoj se živcirati,samo uništavaš svoje zdravlje,ja sam se pomirila sa svojom da je takva kakva je,iako me nanovo šokira sa svojim 'pametnim' odgovorima...
Moji roditelji žive od jedne penzije i pomažu moga brata i njegovu dječicu i mome mužu uvijek kupe poklon za rođendan i uvijek nas lijepo ugoste,a moja svekrva i svekar imaju sina jedinca i kada navratimo kod njih uvijek isto: Ajme nisam ništa skuhala za ručak,imam smao ovo za mene i muža! Jednom godišnje nas pozove na ručak.

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 198
15.9.2009 14:11:37   
lema
Ma neznam toćno kako sam ih našla Postsmail tako nešto!!! Ma super su!!!! Ah o njima samo jedna rijeć je suvišna vijeruj mi ali ne mogu da se ne živciram iznova na sve ali baš sam je poćela mrziti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 199
17.9.2009 14:24:50   
natalijax
danas sam mami i svekrvi rekla da usute oba dvije,zene moje rekla sam muzu da me vec pocinje bit strag od njihovih wodoo magija

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!