PinkyFunkyBirdy
|
Draga Marijana, nisam do sad iskomentirala slikicu tvojih muškića - baš su slatki tako zagrljeni, a i vidi se da TM pravo uživa. Moram reći da je stvarno divan prema svemu ovome što si napisala - svaka mu čast. Raffice, dal su tebi prestali bolovi? Dal je to falilo samo malo zabave pa da se sve smiri? Baby, svaka vam čast da ste se uspjeli oduprijeti da ne saznate spol bebača. Ja sam za sad sve kupila plavo ili zeleno ili smeđe i baš sam si mislila sinoć kako bi to bilo zanimljivo da ispadne mala pišuljica umjesto pišuljinca. No, to je gotovo nemoguće jer frajer od početka nije bilo sramežljiv i baš je stalno na UZV ponosno pokazivao što skriva među nogicama. Briciola, super za tako lijep i brz porod! I naravno bravo za tvog hrabrog muža! Kad stigneš javljaj nam kako napreduje tvoj mali Lorenzo, a do tad ga puno izljubi i u moje ime. MissKitty, po meni je to dobar plan da čekaš dok trudovi ne budu već jako učestali. Ja za sad (tko zna kako će biti kad me stvarno zgrabe) planiram čekati da budu na 5min. Imamo nekih 20min autom do bolnice ako nema gužve, a i znam da to nejde tako brzo kod prvorotkinja. I što je jako čudno iako nisam do sad imala nikakve pripremne trudove niti išta slično uopće me ne brine dal ću prepoznati prave trudove. Nekako si mislim da će pravi trudovi biti tako jaki da nema šanse da ih ne prepoznam, a ako slučajno krenu kao lagani i ja ne skužim da je to to da ću ih sigurno prepoznati pred kraj jer tada moraju biti jaki, a i na taj način ću duže živjeti u neznanju. Ma, luda sam valjda od tih hormona. Draga Riza, dal već danas dolaziš doma? Joooj tako sam nestrpljiva da nam se javiš sa svim detaljima. Ispravi me ako sam stavila krivi datum rođenja tvog miša - vidim da si u potpis stavila 03.10., a u postu si 05.10. napisala da si jučer rodila (što bi bio 04.10.). Moram primijetiti da nam se dečkići rađaju vejiki, a curkica nam je bila mala (ali lijepo napreduje). Mama3.put, ti već očekuješ prvu mengu nakon poroda? Ajme kako to kod tebe sve ide ekspresno. Iako dobro je to ako je stvarno ona mrvica ostatak od posteljice ili nešto slično pa da ne moraš na kiretažu. Ja mislim da nakon poroda neću imati mengu barem godinu dana (jer sa PCOS su mi inače znale kasniti mjesecima, a tek sad kad ću dojiti tko zna kad će biti sljedeća). Roccoko, čekamo novosti i navijamo da je sve super prošlo! Andy moja milena, ti bi trebala odmarati, a ne snimati emisije. Ja njih skroz razumijem - tako si mlada i zgodna mamica i tko te nebi volio imati u svojoj emisiji, ali samo se nemoj previše iscrpiti. Ana, super za pregled! I meni se čini da ću dočekati termin (ipak je za 3 dana). Vucice, i mene zanimaju kako su cure koje se ne javljaju? Barem bi Pumba sad trebala imati više vremena kad je sezona gotova. Kikilina, i za tebe navijam i jedva čekam da nam se javiš dal već imaš svoju štrucu u rukama ili je još na toplom u buši. A, vidim sad izvještaj ... samo hrabro i nadam se da će biti sve brzo. Kod mene vam nema nekih promjena. Za vikend me svaki put kad bi ustajala tako sve bolilo da stvarno moram prvih par koraka vući noge po podu i onda tek krenem malim i usporenim koracima dalje. Još jedino bol imam kad se moj mali hahar proteže i pogotovo kad imam zatvor pa je svaki njegov pokret dodatno osjetljiv, ali ništa što bi moglo upućivati na neke trudove. Danas se osjećam poprilično dobro i kao da bi mogla biti trudna još mjesec dana. Trbuh mi se definitivno spustio i sve me više svrbi (baš na dijelu gdje sam popucala) no i dalje imam povremene mučnine i žgaravicu, ali bez povraćanja. Eto, današnji dan moram iskoristiti za čišćenje stana i svega onoga što sam odgodila jer nisam mogla za vikend. Puno vas sve pozdravljam i šaljem puno pusa našim malim mirišljavim štrucama: Marli, Viktoru, Mateju i Lorenzu!