|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
4.10.2014 23:13:21   
MissKitty
Mama3.put aaa secer slatki, bas mi je drago da tako dobro napreduje!! user posted image user posted image user posted image Ja cu isto tako dojiti na zahtjev, sve do 6.mj onda cu poceti polako uvoditi krutu hranu. Drzim fige da sve prode u redu na sljedecem pregleduuser posted image .Ja jedva cekam da i ja napisem da sam skinula kile hahah, vjerujem da ti je tesko... Ja isto gledam da mi je sve cakum-pakum user posted image ali zato znam da ce kile brzo otici, dojenje, spremanje, kuhanje... user posted image
Hvala ti na savjetu user posted image bas sam si sada razmisljala da kada dobijem trudove da cu onda sloziti krevetac za bebu (posteljinu, raspakirati madrac, i to...) i napravit rucak da mi muzic ne bude gladan user posted image
Nego da te pitam, jel ti bebi stavljas jastuk pod glavu?? Mi smo danas bili u Ikei i kupili krevetac, madrac i ostale sitnice, iii jastuk sam kupila ali pise na njemu +12m. Dosta je tanak, nije debel. Jel se maloj bebi smije stavljati nesto pod glavu ili mora iskljucivo na ravnom?user posted image

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 2051
5.10.2014 0:56:13   
Riza
Curkice moje drage!

Samo kratak izvjestaj..danas odnosno sad vec jucer na svijet je dosao ne bas mali decko Viktor. 3950g i 52cm.

Jako smo sretni i uzbudeni. Detalje kad se malo oporavim.

Velike puse svima i svim curkama sretno u.narednim.danima.jer su termini pred vratima.

Zagrljaji i.pozdravi od Viktora i mene

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu MissKitty)
Neposredna veza do poruke: 2052
5.10.2014 2:37:44   
MissKitty
Riza cestitaaaam!!!! Zelim ti sto brzi oporavak i da uzivas sa svojim sincicem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 2053
5.10.2014 7:56:06   
kikilina
Pozdrav curke!!!
Riza draga cestitam ti! Zelim vam sto brzi oporavak! Ljubite se, mazite i pazite! user posted image user posted image
Kod mene nikakvih novosti, a tako sam se ponadala da bude :) Jos sam jucer cijeli stan ocistila, oprala prozore, sve muzu pripremila, soping obavila...al moja curka ne bi bas van :) A dobro necemo letit user posted image

Neposredna veza do poruke: 2054
5.10.2014 8:05:14   
MarijanaC
Riza cestitke na velikom i zdravom decku!!! Neka vas prati sva sreca ovog svijeta. Neka Viktor bude velika i sretna beba i neka divno napreduje.user posted image

MissKitty i sama dojim na zahtjev i to zaista nije zahtjevnouser posted image . Moraju papati da narastu hh. Ja mislim da smo mi vec prezivjeli prvi skok u razvoju. Cijeli dan proveo na cici.
Mi smo cak vec uhvatili neki ritamm svaki dan ide spavati oko 9 i spava prvu turu do 3. Onda zaspi oko 4 opet i spava do 7-pol 8 i onda smo malko budn. Preko dana se vrijeme spavanja i papanja mjenja ali ovo nocno je od prvog dana isto user posted image user posted image . Cisto sam zadovoljna.
Sto se tice jastucica ja bebu stavljam na lagano poviseno jer je u onom jastuku u kojem se nose bebe pa imam osjecaj kao da visi glavica i dosta bljucka pa ga stavljam u polubocni polozaj na jastucic da mi se nebi zaliknuo (zagrcnuo) user posted image

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu kikilina)
Neposredna veza do poruke: 2055
5.10.2014 9:06:14   
mama3.put
Riza cestitam na malom tj
velikom Viktoru,tebi brz oporavak zelim a Viti svu srecu ovoga svijeta i da vam je zdrav i dobar user posted image user posted image user posted image user posted image
Miss ja ti imam kao i Marijana povisen madrac na kreveticu ispod se stavi debela knjiga ili sto vec a jastucic imam jako tanak iako moja cura u svom krevetu odspava mozda 3 sata samo ostalo je kod mene u krevetu tj. na sisi i tad spava na ravnom a ja se nekako spigam na jastuk s tim da dam totalno neispavana nije bas neki spavac po noci i cesto je na sisi bas hoce brzo narasti :)
Mene vam pocinje boljeti kao pred menstruaciju i imam osjecaj da cu dobiti ko vekerica mi je bude 28 dan nakon poroda kao i prva dva puta a dr. kaze jos bolje da dobijem da se sve ocisti sad cu vidjeti kamo to ide ;)
Puseki svima naravno deckima najvece puse od Marle :*

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 2056
5.10.2014 9:11:38   
roccoko
Bravo Riza cestitke na velikom decku!user posted image user posted image user posted image

Vidim da sve mrvuce lijepo papaju i napreduju!user posted image

Sinic sam skroz slabo spavala, stalno sam sanjala porod, bebicu....
Nemogu virovat da cu sutra upoznat svoju malu mrvicu, u 8 ujutro moramo biti u rodilistu, lakse mi je jer muz bit samnom!
Nego me samo brine to sta mi nisu napravili bris na bh streptokok nego su greskom napravili na ureoplazmu, znate li mogu li mi preventivno prikljucit antibiotik na porodu kao da je imam jer znam da je opasna za bebicu!?

Neposredna veza do poruke: 2057
5.10.2014 10:05:57   
MissKitty
Kikilina drzim fige da drzo krene porod da vidis svoju curicu napokon!user posted image

Marijana vjerujem da nije zahtjevnouser posted image Bas mi je drago da tvoj deckic tako lijepo papauser posted image Ti si vec dobila programiranu bebu, ja mislim da ce meni s mojom curicom biti jako jako veselo sto se tice spavanjauser posted image
Sigurno onda nece bljuckati puno ako je na malo povisenom ili u bocnom polozaju user posted image

Mama3.put dobra ideja user posted image Vjerovatno ce i moja tako navecer, vec sada u trbuhu postane hiperaktivna navecer iza 10 sati, pa sve dok ne zaspim, zna se cesto probuditi kad idem na wc pa odradi vjezbe istezanja i onda natrag na spavanacuser posted image user posted image
Onda ce ti biti super ako dobijes, mozda ti i ona mrvica koja je ostala izade ako vec nijeuser posted image

Roccoko nadam se da neces morati na carski, drzim fige da krene prirodno!!user posted image user posted image
Nebi ti znala pomoci sto se tice streptokoka user posted image

(Odgovor članu roccoko)
Neposredna veza do poruke: 2058
5.10.2014 10:36:10   
andydea
Riza čestitam draga na velikom princu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brz oporavak ti želim i javi nam detalje što prije...
Jao sad će user posted image user posted image user posted image ovaj tjedan..jedan za drugim user posted image user posted image user posted image
Marijanči -ne brini -skok može biti već oko 3 tj. ,kao i grčići...samo ti doji na zahtjev pa makar bila prištekana svakih 15 min. -to je sve normalno user posted image -ljubim vas

A ja vam drage moje obavila jučer još jedno snimanje -Ovaj put sa Robertom Knjazom..jojjedva sam izdržala...Čitala sam knjigu i vježbali smo u pliates studiu user posted image user posted image
da ste me samo vidjeli..poslije je mm došao po mene jer je stvarno dugo trajalo i mama me iznenadila i došla skuhati ručak...a mene su stavili u krevet i evo tek sam se sad digla...osim 10000x po noći na pišanje user posted image user posted image user posted image

Inače simtomi isti...nekako imam osječaj da bi mogla ipak dočekati svoj utz 15.10. uf a kaj bu onda vidjet čemo...Možda me i ostave usput.

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 2059
5.10.2014 10:37:49   
andydea
roccoo obavezno inzistiraj da ti naprave bris što prije..nalaz se čeka par dana..odi odmah to riješi.

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2060
5.10.2014 10:39:22   
andydea
http://www.poliklinika-harni.hr/Pregled-infekcija-u-trudnoci.aspx

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2061
5.10.2014 11:10:29   
Sunshine28
Riza draga cestitam! user posted image user posted image user posted image
dobro nam dosao Viktore! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2062
5.10.2014 12:47:09   
natich
Riza,primi čestitke i od mene!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 2063
5.10.2014 15:08:58   
raffica
Riza, draga, pa cestitam ti, bas sam sretna zbog tebe!!!

Ja sam na svadbi bila do zore,bas smo se isplesali, najeli, a mali je skakutao na glasnu glazbu...danaa sam bez i ibzira na to,puna energije i generalno sam ocistila stan, sve pospremila, oribala podove...nekako mi dosadno u zivotu pa sebi smisljam posao, haha ;)
Sinoc mw nije toliko bolilo vjerojatno jer sam plesala i nisam bila mirna, a vidit cemo veceras.

Roccoco, pa kako su to uspjeli, bas neodgovorno, pokusaj nekako to rijesit :\

Mama3put, Marijanac jeli vam fali trbuh? Ja imam osjecaj da ce meni jako falit, bas sam se navikla na njega...

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

Neposredna veza do poruke: 2064
5.10.2014 16:59:04   
Ana888
Riza,draga pridružujem se čestitkama, želim ti brzi oporavak i da što prije dođete doma iz bolnice. user posted image user posted image
Čini mi se da nam curke baš ne žele van iz buša, dečki su nam hrabriji!user posted image
Roccoko, sretno sutra..vjerujem da si nestrpljiva vidjeti svoje zlato..želim ti brzi i što bezbolniji porod.
Kikilina draga i ti bi mogla sutra..sretno i želim da što prije javiš da je tvoja princeza stigla!
Briciola, user posted image za brzi porod i brzi izlazak iz bolnice!! Sad uživajte doma, mazite se i pazite!
Marijana, dečki su ti preslatki! Bravo za Mateja i cicanje!
Raffice, svaka ti čast na cjelonoćnom plesu..ja se jedva mičem zadnjih par dana od bolova. user posted image Meni će sigurno faliti trbuh..i mm mi je rekao da vidi da će mi faliti jer ga stalno gladim i gledam i mjerkam user posted image
Kod mene su bolovi iz dana u dan sve veći..kukovi me strašno bole, danas sam bila na pregledu - ctg uredan, trudova nema, i još uvijek na 1 prst otvorenosti,tako da mi se čini da ću dočekati termin u komadu..do sada mi nije gledala plodnu vodu, vjerovatno me to čeka idući pregled (9.10.).
Velike puse svima..najveće Marli, Lorenzu, Mateju i Viktoru!!user posted image

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 2065
5.10.2014 18:33:30   
baby20
Riza, pridružujem se čestitkama na velikom dečku! brz oporavak i povratak kući! user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Ana888)
Neposredna veza do poruke: 2066
5.10.2014 18:34:14   
MarijanaC
Ej mile moje user posted image
Roccoko točno znam kakvo uzbuđenje osjećaš, tako sam i ja znala dan poroda i bila sam totalno uzbuđena, cijeli dan sam si tražila nekog posla samo da ne razmišljam o tome. Kako sam u pola 9 morala biti u bolnici na tašte bila sam full smirena ali kada su me u 12 prikopčali na infuziju znala sam da ću za sat vremena držati svoju bebu (morala sam 30min prije biti na infuziji jer sam išla na spinalnu pa da se kralješci razmaknu)user posted image user posted image Samo polako i smireno. Želim ti puno sreće, snage i malo bolova i da primiš svoju malu štrucu u ruke i zaljubiš se na poseban način user posted image user posted image Što se tiče ovog nalaza za streptokok žao mi je što ti nisu napravili. Zaista su trebali. S obzirom da je to to sad, upozori ih obavezno i onda će oni najbolje znati što da se napravi. Ja bih definitivno radije da ti daju ATB-e, jer bolje spriječiti nego lječiti.

MissKittytakav je i G bio, od početka ... ali kaže mama da sam i ja bila jako dobra ko beba (ali samo ko beba) hh user posted image user posted image Zato sam joj to nadoknadila kada sam krenula u školu pa sam podivljala i bila gora od kakvog dečka. Super je za sada, neka tako i ostane.

Andy mi imamo tek 8 dana, zato mi bilo čudno... Ali nema veze, s obzirom da savršeno spava, ja se zaista uspijem odmoriti nije mi problem ni da cijeli dan provede na cici. Zaista je jako jako dobra beba. Rijetko plaće, preko dana je dosta budan, noći su savršene ... user posted image Tako i onako mi je to jedini "posao" koji trenutno radim a puna sam energije i mlijeka tako da se možemo nacicavati do mile volje user posted image user posted image Nesmijem ga samo previše hvaliti da se ne pokvari. Pa ti si skroz zakon, kada će ta emisija biti na tvu? Da te obavezno gledamo.

Raffice svaka čast. ... ja nebih više mogla pod kraj na nikakvu svadbu. Baš mi je frendica se jučer udavala i kada je pozivala sam joj rekla da nećemo doći s obzirom da sam na jučerašnji dan bila oko termina ... čak mi nije žao, kako se prioriteti promjene kada štruce dođu user posted image A tebe je uhvatilo gnježdenje meni se čini. Samo bez egzibicija kao npr pentranje po lojtri da nebi pala jer ti je ravnoteža sad narušena ali ribaj koliko želišuser posted image
Buša mi fali pomalo, uhvatim se prek dana da ju malko gladim tu i tamo.. hh. Fale mi i udarci ali mi ne fali bol. Trenutno me previše boli od cr-a da bi me ikakva bol falila.

Ja vam moram pohvaliti mm. Kako me dosta boli rez on mi pomaže dignut se iz kreveta, i to ne za ruku nego me baš primi za leđa i diže da se ja nebi napinjala. Malog mi daje na cicu i vraća u kinud kad si pojede. Njegova mama nam kuha pa svaki dan ode kod nje po ručak, oprao mi je sav veš i odnio mami da spegla. Danas je usisavao i brisao podove, potpuno je preuzeo brigu o G-ju.... savršen je user posted image user posted image user posted image user posted image

Mile šaljem vam puse. Idem leći još malko dok M spava pa onda krećemo s cickanjem hh

Za dva života bogatija

(Odgovor članu Ana888)
Neposredna veza do poruke: 2067
5.10.2014 20:49:14   
MissKitty
Raffice neka si se ti dobro provela, to je najbitnijeuser posted image A bebici se ocito ne ide bas van, lijepo joj u mamici user posted image

Ana i ti ces sada ubrzo! user posted image Sada ce odjednom puno bebica dociuser posted image jedva cekam user posted image

Marijana bas super sto su ti deckici takvi user posted image Meni mama kaze: Ako tvoja curica bude kao ti...hahaha!! Ja sam bila jakooo zivahno dijete, ali ako moja beba bude kao ja bit ce mi drago, bar mi nece biti dosadno ako nista user posted image
Svake pohvale tvom muzu!!!user posted image Bas se vidi da je pravi gospodin! user posted image

Mi smo danas premjestili stvari malo po kuci, stavili krevetic u nasu sobu, pomalo preuredujemo po kuci za dolazak bebice user posted image

Neposredna veza do poruke: 2068
5.10.2014 22:32:28   
perlica55
Riza draga čestitam ti od srca na Viktoru user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 2069
6.10.2014 6:54:01   
MarijanaC
Roccoko mila sretno danas!! Moje misli i molitve su s tobom. Jedva cekam da primis svoju bebu na ruke.
user posted image
Puseeee
Pinky mila ti se ne javljas...termin je stigao? Ima kakvih naznaka da princ dolazi? Ili je dosao vec? Javi nam se.

Curke ostale koje ste u terminu jel ima kakvih promjena? Kikilina jesi nam jos u jednom komadu?user posted image

Puseeee svima a naravno posebno bebacima koji su nam vec stigli. Curke moje krenite vanka,samo su decki hrabri za sad. Osim naravno Marlice,ona je najhrabrija. Probila led i dosla kao prva jesenska beba.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 2070
6.10.2014 9:20:22   
vucica
Riza draga od user posted image ti cestitam na velikom deckicu, uzivajte i mazite se a kada budes mogla javi nam se user posted image

Roccoko drzi nam se danas, sigurno je vec pitanje trenutka kada ces upoznati svog andjela, mislim na tebe i saljem ti puno pozitivnih vibri, jedva cekam da nam javis da je stigla jos jedna jesenska bebica sa liste user posted image

Marijana user posted image za tm i bas je lijepo kako si napisala da dojenje na zahtjev uopce nije zahtjevno user posted image

svima ostalima puno pozdrava i pusa i javljajte sve promjene (btw kod mene nema nista novo)

bas me zanima kako nam je nasa pumba, i ostale cure koje se duze nisu javile user posted image

Neposredna veza do poruke: 2071
6.10.2014 9:28:47   
mama3.put
Roccoko sretno danas,mislim na tebe i jedva cekam lijepe vijesti :*
Ostale cure gdje ste,Pinky,Ana,Kikilina termini su tu nestrpljivo cekamo bebice
Jel mi fali trbuh hehe ma ne samo mi je cudno bilo prvih dana stalno sam se primala za njega i pazila da ne zapnem negdje vec po navici user posted image
Sretno terminkama i veliki hug svima ;)

Neposredna veza do poruke: 2072
6.10.2014 9:45:39   
andydea
I ja virim i gledam jel koja rodila..Curke nek neka sredi listu..Imamo jednu bebicu od Rize..a i da vidimo listu..ja ne mogu na mobu sam..
Pinky javi seeeee

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 2073
6.10.2014 10:44:46   
kikilina
Pozdrav drage moje!
Ja sam jos u komadu. Cekam pregled, ko zna do kad cu! Jos nista neznam! Katastrofa, zene moje...rodit cu na hodniku hahahah....al me nista ne ziga...mozda malenoj dosadi cekanje pa odluci brzo izac!
Roccoko draga moja, nadam se da si ti u boljoj situaciji
Tipkamo se kasnije cure :D

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2074
6.10.2014 11:22:45   
PinkyFunkyBirdy
Tu sam, tu sam ... bez brige ... još sam u komadu. user posted image Budem sad sredila liste pa se onda malo više raspišem. user posted image

Draga moje Riza iskrene čestitke na tvom velikom dečkiću i jedva čekam da napišeš sve detalje kako ti je bilo u Vinogradskoj. user posted image user posted image user posted image

Kikilina i roccoko sretno danas i držimo vam fige! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu kikilina)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!