|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
1.7.2014 10:01:11   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10.user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image buducamam - 14.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image nicebo - 21.12. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1226
1.7.2014 10:05:32   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

andydea.................................... 03.07.
blabli......................................... 04.07.
Pumba....................................... 04.07.
scarlet....................................... 04.07.
bebac24.................................... 08.07.
nicebo....................................... 10.07.
PinkyFunkyBirdy...................... 14.07. ?
kikilina ..................................... 16.07.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1227
1.7.2014 12:30:24   
mama3.put
lijep pozdrav svim trudničicama :) kako ste mi,kako loptice, jel skaču?ja sam danas bila na kontroli,sve ok osim što sam dobila punih 5 kg u mjesec dana,dr. sumnja na šećer i idući tjedan idem na OGTT...uglavnom niti sam puno jela niti je to masna i kalorična hrana zbog toga mi je i samoj sumnjivouser posted image ,možda stresuser posted image eto već mi je sada muka kad se sjetim da ću morati piti onu groznu tekućinu a imam slab želudac i ono silno pikanjeuser posted image ali srećom mm ide sa mnom jer sama nikako ne bih mogla..visina fundusa je također za tjedan veća pa si mislim kolika mi je beba ako imam i taj nesretni šećer a to ću saznati već u ponedjeljak jer idemo gledati malu atletičarku na uzv user posted image jedva čekam,baš se veselimuser posted image ma samo neka je ona meni zdrava i nek piša sjedećki user posted image andy su popustili bolovi i iscjedak? scarlet kako je tebi?nadam se da ste mi sve dobro i da će se tegobe smanjiti,kod mene su počeli grčevi u nogama i ni slučajno ne smijem leći na leđa(ne prakticiram ali sam se slučajno u snu okrenula)jer ostajem bez zraka,grudi su mi kao u dojilje s dugogodišnjim stažem tako da se redovito susreću s trbuhom user posted image eto raspisala sam se ali sam i zaboravila pola toga što sam još htjela oh da andy javi se kada budeš u bj. da popijemo neku kavicu ili što već.. pozz svima,čuvajte se

Neposredna veza do poruke: 1228
2.7.2014 11:20:08   
PinkyFunkyBirdy
Draga Andy i scarlet, javite se malo da čujemo dal ste dobro? user posted image

Mama3.put, žao mi je zbog potencijalnog šečera. user posted image Nadam se da će sve biti ok. user posted image I ja idem sljedeći tjedan na OGTT.

Evo, uspjela sam dvije večeri i noći bez žgaravice i samo zato jer sam žvakala žvaku do pred spavanje. Našla sam i dokaz za to (iako sam ja sama sebi najbolji dokaz user posted image ): http://www.mojezdravlje.ba/novost/69614/zvaka-otklanja-zgaravicu.
Još uvijek me boli na mjestu jetre, ali malo se smanjuje pa opet povećava bol. Probat ću izdržati do sljedećeg pregleda pa pitati gina što da radim s time. Možda može vidjeti na UZV dal je samo stisnuta pa zato boli ili ukazuje na neki problem. user posted image

Gdje ste sve nestale? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 1229
2.7.2014 11:29:07   
MarijanaC
Hej drage moje. Ja danas bila na OgTT i za razliku od prije 2god kada su mi vadili 2 puta krv danas su mi vadili 3 puta. Prvo u 7.40 pa sam dobila onaj slatki bućkuriš,onda su mi u 8.40 opet vadili krv i opet u 9.40. Osjećam se kao da su mi izvadili na litre. I u cijelom tom periodu bez hrane i vode. Užas! Moram priznati da na goroj pretrazi u životu nisam bila. user posted image
Ali sad je, hvala Bogu, i to prošlo. Mm je išao samnom i uspijela sam da se ne srušim. Bile smo tri trudnice pa smo se međusobno bodrile. Hh.

Pinky joj kako ti klinci brzo rastu. Baš sam neki dan vadila robicu i kad sam vidjela kompletić iz kojeg je G izišao iz bolnice preplavile su me suze. Bio je tako malen nasprem sad. A sad je pravi veliki dečko. Ostavio se pelena,ide u vrtić i veliki je jako. Baš smo se jučer mjerili. 94cm i 15kg. Do prvog razreda bude veći nego ja i skoro je duplo veći nego kada se rodio. Ribica moja velika.

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1230
2.7.2014 11:47:45   
andydea
Pinky evo meuser posted image
Prvo da ti odgovorim vezano za jetru. Probaj izbaciti : čips,krafne,pečeno i jaku začinjenu hranu...a uvećaj unos B vitamina...odlične su ti lanene sjemenke,zeleno kupusasto povrće-zelje,kelj...
Drugo, beba može pritiskati organe i to je normalno,ali svejedno pripazi na prehranu !
Sutra je moj pregled,eto veselim se jako..beba lupa lupa pa sam mirnauser posted image
Inače prolazim jako stresan period-mama od mame(moja baka) umire-metastaze ..Svaki drugi dan sam hodala sam u dom da budem s njom,hranila ju i mazila..sad je trenutno u bolnici i kažu da je pitanje danauser posted image user posted image user posted image ,ne mogu prestati plakati,ne znam dali da idem sljedeći tj.u Bjelovar...nije mi do ničega..Moj deda,njezin muž-umro je prije 8.god.i tad sam bila trudna sa Lanči(pred porod)..mislila sam da ću umrijeti od tuge..bio mi je sve,oni su mi ko drugi roditelji cjeli život! Nisu mi obični baka i deda...Cure ne znam dali ću ovo moći ponovno prolazitiuser posted image user posted image user posted image  Grozno mi jeuser posted image
Marijana bravo za velikog dečka..user posted image user posted image user posted image ...mi sad čekamo 2.rođendan pa čemo ga vagati i mjeriti...Na tutu uspješno ide ,još samo kakicu savladavamo..ali bude i to nadam se do rođendanauser posted image
Dacana,Pumba..curke javite se molim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 1231
2.7.2014 12:01:54   
mama3.put
ola komadi user posted image Pinky to što te boli(sada sam pročitala stariji post) je vjerojatno žuć,kod mene se ta bol pojavila prije cca 2 godine i nema pretraga koje nisam napravila uključujući i uzv abdomena,ništa se nije pokazalo ali ta žuć može stvarati probleme ako pojedeš nešto na što ona loše reagira tako da ti i mene boli povremeno pa prestane i tako...jednostavno je preosjetljiva na određene namirnice a boli na dodir ili kod određenih pokreta i locirana je s desne strane rebrenog luka,mislim da se u trudnoći malo jače osjeti zbog pritiska maternice ali nije ništa ozbiljno,naravno ako ćeš osjećati tegobe posavjetuj se s liječnikom i svakako pokušaj reducirati prehranu guglaj malo što smeta a što ne iako ponekad na nešto reagira bolom a ponekad nakon iste hrane ne boli ništauser posted image i ti moraš na OGTT,zbog čega te šalje gin. kilaža ili rutinska kontrola?meni je ovo prvi put tj. u prošlim trudnoćama nije ni spomenuo ali što mogu,bar ću znati na čemu sam i znat ću što smijem jesti,sve u korist bebica user posted image MarijanaC bravo za tvog velikog dečka user posted image sada možeš odahnuti i što se tiče ove grozne pretrage bar si ju riješila,nadam se da će nalazi biti dobriuser posted image andy i scarlet jel ste dobro?nadam se da je sve ok s vama i bebama i da ćete se javiti s dobrim vijestima user posted image

Neposredna veza do poruke: 1232
2.7.2014 12:36:33   
PinkyFunkyBirdy
Hvala ti draga Andy na savjetima. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sretno sutra na pregledu i obavezno nam javi kako tvoja curkica napreduje. user posted image
Baš mi je jako žao da to prolaziš s bakom. user posted image user posted image user posted image Ne znam kojim riječima bi te mogla utješiti, ali znaj da smo tu za tebe i da te puno grlim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Probaj naći utjehu u svojoj dječici i mužu da to čim lakše prebrodiš. user posted image

Marijana, da, klinci stvarno brzo rastu. Često tako kad vidim nećaka kojeg sam njegove prve dvije godine čuvala i mazila i pazila kao da je moj, gledam sa sjetom jer je on sad već frajer od 15 g. i ima curu i sl., a ja još uvijek kad ga pogledam vidim one preslatke bucmaste obraščiće i bebicu koju sam toliko voljela čuvati. user posted image Vjerujem da će mi sa mojim klincem vrijeme još brže proći. user posted image

Mama3.put, razmišljala sam dal bi to mogla biti žuč ili jetra, ali pošto me boli i naprijed i iza na istom tom mjestu pretpostavila sam da je jetra jer je ona velika, a žuč je mali. user posted image Ne znam, vidjet ćemo kako će se dalje razvijati. Možda sam samo nahladila nešto ili sl. Vidjet ćemo kako će biti kroz sljedeće dane. user posted image
Za OGTT idem na redovnu kontrolu (mislim da to sad rade sve trudnice između 24 i 28 tt), ali pošto taman prije nego sam zatrudnjela sam saznala da imam inzulinsku rezistenciju postoji šansa da mi se šečer aktivirao u trudnoći. Čak mi je moja soc.gin. spominjala da bi trebala i ranije u trudnoći na OGTT, privatnik je rekao da nema smisla jer ionako na početku trudnoće jako divljaju svi ti hormoni pa mi se vjerojatno šečer nebi ni pokazao. Ako se laički određuje postojanje šečera po dobivenim kilama i rastu bebe onda ga nebi trebala imati. user posted image Do sad sam dobila nekih 7,5 kg, a bebač veličinom napreduje točno po tjednima (glavica je bila malo veća). Baš pratim malo svoju kilažu od zadnjeg posjeta giniću (što je bilo prije 2 tjedna) i skupila sam malo više od pola kile. Zadovoljna sam s time. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1233
2.7.2014 13:01:22   
vucica
Marijana, vjerujem da ti je bilo koma na OGTT ali eto uspjela si i to odraditi, mene je vec sad strah kad budem morala ici, stvarno neznam dal cu uspjeti a da se ne srusim user posted image zna mi biti kriticno i nakon jednog vadjenja krvi a ne tri, ajmee

Andy jako mi zao zbog bake i osjecam da ti je bas jako tesko ali draga moras naci snage i prezivjeti ovo razdoblje koje dolazi sa sto je moguce manje stresa, probaj utjehu naci u svojoj djecici i misli si na to kako se baka vise nece muciti a ti ces ju uvijek imati u svome srcu, drzi mi se user posted image

Pinky pa tebe je bas krenulo, neznam nista o tome, nadam se da si se samo malo nahladila i da ce za koji dan biti puno bolje

ja sam jucer obavila pregled, sve je ok, a na uzv planiram ici sljedeci tjedan, ako uspijemo dogovoriti termin isli bi privatno na 3d/4d, a to bi bio prvi put da mm ide samnom jer inace uvijek idem dopodne pa on ne moze ici samnom zbog posla a sad kod privatnika bismo mogli popodne i bas se veselim da i on vidi nasu mrvicu i da mu sve to postane stvarnije

Neposredna veza do poruke: 1234
2.7.2014 22:45:56   
andydea
Vucica hvala ti..i bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image
Mislim da je stvarno očevima stvarnije kad vide to čudo na ekranuuser posted image user posted image
Hvala vam svima na podršci i utjehi..divne steuser posted image user posted image user posted image
Evo ja ne mogu nikako zaspati...sad sam toliko uzbuđena jer ću sutra opet vidjeti moju mrvuuser posted image user posted image
Marijana imaš preljepu bušu..baš raste user posted image
I ja za 2tj. idem na ogtt grrr.ježim se već sad..jedino sam na to pristala od svega.
E da Pinky ,baš me zanimaju kile...rekla mi je da obavezno moram biti 2+...hahah
Javim se sutra što prije...ljubim vas

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1235
2.7.2014 22:56:49   
MarijanaC
Pinky draga u trudnoci se zaista jako mjenja tijelo i vrlo vjerojatno je da beba pritisce organe i da zato bole. Pogotovo prva trudnoća jer se sve prvi puta širi. user posted image Ali isto tako je moguce da boli i nevezano uz trudnocu. Najbolje ce tvoj doktor znati,nadam se samo da sto god da je da ce uskoro proci. Sto se tice zdjelice mene ti je s G-jem kad sam bila trudna bilo tako pokocilo da se nisam mogla sama obuti. I to usred zdjelice. Hodala sam ko patka. Na kraju mi je doktor rekao da je to zato sto radim sjedeci posao,a s njim sam radila. user posted image Da nesmijem drzati noge prekrizene,da cesce moram set_ati i sl. A sad me boli a doma sam,niti puno sjedim niti puni hodam... sve podjednako. Tako da vise ni sama neznam.
Nalazi su danas bili gotovi ali kako sam vadila krv u Karlovcu nisam isla po njih vec idem sutra kad sam vec tamo.
Za necaka ti isto vjerujem. Ja imam dvije. Za ovu od 4god jos uvijek ne vjerujem da je tolika. Kao da je jucer rodjena i bila mi druzica na svadbi a sad vec veeeeelika cura. O da,leti vrijeme. Meni je s G-jem recimo trudnoca sporo tekla. A sad kako imam njega,kroz ovu letim. Evo vec 27tj gazimo. Wow! user posted image
Andy zaista mi je zao zbog bake. Vjerujem da ne postoji rijeci na ovom svijetu koje te mogu utjesiti. Probaj sto manje se uznemiravati zbog svoje bebice. user posted image Baka i kad ode s ovog svijeta ce paziti na tebe i tvoju djecicu.
Vucice i ja se inace rusim zato sam i muza povela. Ako je tebi ikako moguce povedi i ti svoga,ili bilo koga drugoga da se ne srusis. Ipak je to tri sata bez jela i pića. Dragi ce sigurno zanjemiti kad vidi vasu bebicu. Moj je isto samo gledao u uzv i nista nije rekao. A kad mu je pustila srceko da cuje onda su mu se oke zasuzile. user posted image I s G-jem i sad s ovom bebicom.
mama3put mene ginekolog salje znog redovne kontrole. Jer sam sto se tice i kilaze i bebinog prirasta zlatna sredina. Bas kako kaze Pinky mislim da to sve sad moramo ici.

< Poruku je uredio MarijanaC -- 2.7.2014 22:58:17 >

Za dva života bogatija

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1236
3.7.2014 9:23:49   
bebac24
jutro okruglice
vidim bebice su dobro a to je najvaznije :-)
mi smo dobro, posto uopce ne pijem prenatal jucer bila u apoteki i rekla je da puno njih nrmoze progutat te njihove velike tablete,i pregledale smo sve i sve su ooogromne,pa mi je dala floradix tonik bas za trudnice i doijlje sa zeljezom,cinkom vitaminima b i biljkama, za sad cu ga do utorka piti jednom dnevno a kad vidim sta ce gin reci onda cu dvaput jer tako pise...

eto...nikako docekat taj utorak...
pinky ja bi rado otvorila zimske bebe ali neznam kako vodit listu, tako da ako bi mi netko to objasnio mozda bi mogla ja pa nek neka uskace...
mislim da bi se nakupilo cura kao i za svake bebe ,na pocetku ih je malo i onda dodu...

Neposredna veza do poruke: 1237
3.7.2014 9:27:42   
andydea
Evo da se javim sa pregleda..moja curica je savršenauser posted image ...dobila sam čak i 2kguser posted image
Imamo 312 guser posted image ,sve odgovara mjerama..srčeko je jako i kuca...
Sljedeći pregled 7.8. i dobila uputnicu za ogtt.
Ali ima i tužna vijest..sinoć mi je umrla bakauser posted image user posted image user posted image ...tješi me da se nije puno mučila i da je sada sa mojim dedom gore na nebu i čuva meuser posted image user posted image user posted image ....oprostite,ali malo ću biti odsutna...moram biti uz mamu.

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 1238
3.7.2014 9:50:06   
PinkyFunkyBirdy
Vucice, super za pregled i uživajte u 3D/4D jer će se vidjeti baš svi dijelovi vaše mrvice. user posted image

Marijana, da vjerojatno su se svi organi stisnuli pa me zato boli. Tako se pokušavam tješiti, ali kad zaboli malo jače odmah istražujem da nije nešto loše. user posted image Ma, najbitnije da osjetim mog malog hahara kako se stalno miče pa mi bude bolje jer znam da je on dobro, a ovo ostalo ću valjda nekako preživjeti. user posted image Da, ti si već 27 tt, a ja danas napunila 26 tt. Stvarno ide brzo! user posted image

Draga bebac, mogu ja otvoriti zimske bebe, pa onda samo kopiraš listu (s tipkom Citiraj) i makneš redak na početku i na kraju koji počinje sa quote, a kako će pisati za jednu trudnicu samo kopiraš liniju i u novoj promijeniš ime i datum te kasnije link do sličice curice, odnosno dečkića. user posted image Onda prebacim tebe za sad na tu listu, a ostale dodamo kad se jave. user posted image

Milena moja Andy, iskrena sućut za tvoju baku. user posted image user posted image user posted image Ona je sad na boljem mjestu i od tamo će uvijek paziti na tebe i tvoju dječicu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I jako mi je drago da tvoja curica lijepo napreduje i da je bilo sve ok na pregledu. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1239
3.7.2014 9:52:41   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

blabli......................................... 04.07.
Pumba....................................... 04.07.
scarlet....................................... 04.07.
bebac24.................................... 08.07.
nicebo....................................... 10.07.
PinkyFunkyBirdy...................... 14.07. ?
kikilina ..................................... 16.07.
andydea.................................... 07.08.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1240
3.7.2014 10:37:22   
bebac24
hmmm nadam se da cu znati, za sqd cu to moc radit ujutro i navecer poslije posla jer od 11-20 me nema ,ali eto potrudit cu se,ako zasteka molit cu pomoc hehe ..
andyyy jaooo jako jako mi je zao... primi moje saucesce, budi jaka zbog djecice,vidis kako ti je curica jaka i bori se da razveseli svoju mamicu... puno pusa i zagrljaja ti zelim i naravno sad je najvaznije biti uz obitelj...cuvaj se <3

Neposredna veza do poruke: 1241
3.7.2014 13:03:36   
vucica
andy draga primi moju iskrenu sucut, kao sto kazes baka je sada sa dedom i zajedno te cuvaju i gledaju odozgo user posted image
drago mi je da tvoja mrvica dobro napreduje i da si uspjela dobiti 2kg, uh ja se jako mucim da ne pretjeram, za sada sam dobila 4kg ali s velikim odricanjima, neznam kako bi bilo da jedem svaki put kada me trazi, mislim to bi bilo stalno, dr me isto upozorio da pripazim da sada sve ne upropastim jer kao sad dolazi razdoblje najveceg dobivanja na kilazi, zavidim vam svima koje uspijevate odoljeti i pravilno i zdravo se hraniti, ja neznam sta mi je ali kao da nikad prije nisam jela niti cu ikad poslije, sve mi je tak finooo joj uzas

jucer sam kupila elevit i pocela piti, stvarno su konjske tablete jedva sam progutala, ali kasnije mi je bilo bas muka i nekako tesko u zeludcu user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 1242
3.7.2014 16:54:49   
daxy
Andydea draga moja najiskrenije mi je žao. Primi moju sućut. user posted image user posted image user posted image
Jedino "dobro" u tome je što nije puno patila.
Drago mi je da je curica velika i zdrava. Čuvaj mi se.

Pinky pisala si o toj boli,pa samo da nadodam da žuč može udarati i na leđa. Moja mama ima kamenac u žuči,tako da po njoj znam da bol nije fiksirana.
Provjeri s doktorom,žuč se može snimiti UZVom,a za jetru izvadiš krv pa se po nalazu može viditi jeli do nje.
Bilo kako bilo želim ti da to prestane.

bebac draga. Drago mi je da ste mi dobro ti i beba.
Čitala sam da si imala problema,nek si sada OK.
I ako zapne s listom na Zimskim bebama pomoć ću ti i ja.
Jako sam sretna što na svakoj trudnićkoj listi imamo bar po jednu "staru trudilicu".
Znači da ima nade i za nas šta smo pustile korjenje na odbrojavanju. user posted image user posted image

Punooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bivšim trudilicama

A i vama koje ne poznajem sretno! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 3.7.2014 16:55:55 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1243
4.7.2014 9:57:04   
vucica
e Pinky, znam da si nesto pisala o tome ali da te pitam da li sada znas za sigurno kako to ide, da li se moze na porodiljni 45 dana prije termina ako se ne ide direktno sa bolovanja? i da li se u tih 45 dana racunaju i subote, nedjelje i blagdani ili samo radni dani? naravno pitanje je i za ostale curke ako znaju
trebam si pisati godisnji a neznam jos kada mogu na porodiljni user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1244
4.7.2014 12:12:59   
MarijanaC
Andy primi moje saucesce. Cuvaj nam se i pazi na curetka malenog

Ja napokon danas podigla nalaze i iskreno ne mogu vjerovati kako su losi. Eto 9 stvari prenisko i to sve skupa ukazuje na anemiju. Ne mogi vjerovati. Do sad je bilo sve super. Za OgTT samo mi je secer na taste malo povisen. Nalon 60 i 120min je dobar. Vidjet cu sto ce moj doktor reci user posted image . Vjerojatno cu morati na jos nekakve pretrage.

Pusa svima.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1245
4.7.2014 12:15:17   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, probat ću izdržati do sljedećeg pregleda pa pitati ginića o tome. Podnošljivo je i nema nekih pravila kad će me boljeti pa možda mi je samo natisnuti neki dio i zato boli. user posted image

Vucice, imaš zakonsko pravo ići 45 dana prije termina na porodiljni. user posted image To ti uključuje sve dane (a ne samo radne) i u tih 45 dana je uključen i dan termina. user posted image

Marijana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 4.7.2014 12:16:26 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1246
4.7.2014 12:37:21   
vucica
Pinky hvala na odgovoru user posted image

Marijana draga zao mi zbog nalaza, ali nije to nista tako strasno sto se ne moze popraviti. Drzi se i nemoj jako brinuti user posted image

ostale curke kako ste vi, javite se sa kojom rijeci mislimo na vas, pusa

Neposredna veza do poruke: 1247
4.7.2014 13:55:33   
mama3.put
andy moja sućut user posted image žao mi je zbog tvoje bakice user posted image hrabro se drži zbog svoje dječice i bebice koju nosiš.....
marijanac možda nećeš morati na dodatne pretrage,bila sam anemična u prvoj trudnoći i pila sam sirup željeza dosta dugo a miško nije bio anemičan kada se rodio,nadam se da ni tebi neće trebati ništa dodatno....pinky i mene ti bolucka žuć opet,jedem dosta svježeg povrća i voća i to smeta pogotovo rajčica,luk,paprika...banane itd. a to obožavam jesti i hoće se reflektirati i u leđa tj. ispod lopatice pa mi to tvoje zvuči poznato,u svakom slučaju mislim da nije ništa ozbiljno a opet najbolje pitati doca,najgorje je tražiti po netu(to ja imam običaj) samo se bespotrebno bediraš....za porodiljni znam da se s bolovanja otvara točno 45 dana prije poroda/termina i nema neke papirologije samo se ispunjava neki obrazac na hzzo-u a one koje rade do zadnjeg mogu prije otići na GO a onda otvaraju porodiljni 45 ili 28 dana prije i tada moraju donijeti potrebne papire za otvaranje istog ugl. nije komplicirano...

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1248
4.7.2014 14:43:39   
blabli
pozdrav svima!!!

andydea iskrena sucut...drzi se

mi danas na pregledu bili. obavili ultrazvuk i ctg i sve je u redu. bebica je jako ziva, stalno se vrti pa opet dr nije mogla tocno vidjeti ali veli da je curica. za kojih mjesec dana ce mozda beba biti bolje volje pa se malo smiriuser posted image i pokaze se u punom svijetlu. kaze dr. da bi mogla biti malo veca beba od prve pa cemo vidjeti. jos stojiuser posted image ali imamo jos kojih mjesec i pol dana da se okrene glavicom prema dolje.od danas svaka dva tjedna idem na kontrolu.
nalaz krvi je dobar, ne moram piti zeljezo dok sam prvi put morala...jeeeeejuser posted image .cim manje tableta to bolje...
tegoba nemam nekih posebnih osim povremenih bolova ali nije to vrijedno spomena.
i tak....biljezim kontrolu za 2 tj...

puno pozdrava svima, budite dobro, nek sto prije produ muke, bolovi. uzivajte...
cujemo se skoro.

Neposredna veza do poruke: 1249
4.7.2014 15:50:41   
PinkyFunkyBirdy
Blabli, super za tvoju curicu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uh, ti i mama3.put ste nam prve na listu. user posted image Baš će biti zanimljivo kad krenu dolazit na svijet naše bebice. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu blabli)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!