|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
27.6.2014 8:15:03   
perlica55
Bucke moje drage, kak ste??

Stižu ponovno vrućine user posted image , nadam se da ćete
uspjeti otići malo na user posted image   osoliti guzu..
Sretno svima user posted image  user posted image  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu kikilina)
Neposredna veza do poruke: 1201
27.6.2014 9:03:54   
Sunshine28
Riza kod mene posao, kuca, kava, setnja, kupanje, spavanje....tako ces i ti uskoro user posted image Em ce mi skoro dvije godine! za nepovjerovati kako vrijeme leti! kao da smo jos jucer bile zajedno na odbrojavanju!!

I + G = E & L

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1202
27.6.2014 10:33:45   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10.user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image buducamam - 14.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image nicebo - 21.12. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1203
27.6.2014 10:34:48   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

Briciola...................................... 30.06.
andydea.................................... 03.07.
blabli......................................... 04.07.
Pumba....................................... 04.07.
scarlet....................................... 04.07.
bebac24.................................... 08.07.
nicebo....................................... 10.07.
PinkyFunkyBirdy...................... 14.07. ?
kikilina ..................................... 16.07.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1204
27.6.2014 10:49:28   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje mamice Sunshine i tintin, baš nam falite tu na RR! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte sa svojim malim ljepoticama! user posted image

Scarlet, ajde super pa si mi bolje. user posted image

Draga Riza, koliko se čeka rezultat OGTT-a? user posted image Ja sam to vadila ranije kad i spolne hormone, ali se više ne sjećam koliko je trebalo da stigne nalaz. user posted image I koja je gornja granica za trudnice? user posted image

Andy moja milena, neka se curka samo rita. Tako barem znaš da joj je lijepo u buši. user posted image

Perlice, pridruži nam se među okruglicama! user posted image

Ne znam kako vama, ali ja baš jako osjetim koliko mi je želudac stisnut. Prije trudnoće sam imala 2 obroka dnevno i oba su bila poprilično obilna, a sad pojedem nešto ujutro (to mi je ostalo od početnih mučnina) pa za ručak ne mogu pojesti sve, a za večeru pojedem 1/3 obroka koliko sam znala prije pojesti. user posted image A vidim da se već pola kile nadodalo od zadnjeg pregleda. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 27.6.2014 10:50:25 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1205
27.6.2014 12:13:14   
MarijanaC
Pinky moja ja ti jedem uzasno malo zato mi nije ni jasno odakle tolike kile. Pojela sam za medjuobrok šnitu dinje i puna sam. Popila sam malo vode i osjetila sam kako mi stoji u grlu. Izjavio je mm jucer da Gabrijel jede više nego ja. Često jedem po malo. Moj sinko u buši je postao poprilično grub. Jučer je 20min tukao po mojoj jetri i kako god da sam se okrenula nije prestajao. Mm je držao ruku na trbuhu,šetala sam,svašta a on nije prestajao. Već je pod kraj boljelo. Nisam mogla spavati od toga. To je bilo noćas u 3. user posted image Probudila sam se ko mumija kad je Gabi u pol 8 zvao da mora na wc. Ostavljanje pelena ima i svojih mana,probudi ga piškanje pa nema više dugog spavanja. user posted image Idemo 7.7 s tatom na more pa se možda i ja naspavam user posted image .
Osim toga srećon više nemam tegoba nikakvih. Kontrakcije nisu više strašne,uzimam češće predah preko dana,pijem Mg i puno tekućine.
Što se tiće odlazaka na more,imam sreću da svekar i svekrva imaju kuću s apartmanima pa se ja njoj prikrpam svaki put kad idem user posted image .
U sri idem na OgTT i doktorica mi je rekla da će mi u 3h tri puta vaditi krv user posted image a ja se rušim i od jednog puta. Mm je uzeo slobodni dan u sri pa idemo jer u pon idemo na inicijalni razgovor s Gabijem u vrtić pa tako da nas sljedeći tjedan čeka to. Onda moram skupiti papire za ovaj natječaj za solarne ploče, u sub na svadbu i u pon opet namakati dupence 😆.

Pusam vas sve puno. Cuvajte se i pazite.

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1206
27.6.2014 15:22:59   
andydea
Evo ja upravo papam ručak: na tanjuru kuhana brokula,karfiol i svježi paradajz,malo soli i maslinovo ulje..njamauser posted image
Riza,moj šećer je 5.8...a kaj se tiče poroda...draga moja ak sam ja preživjela sa 17g.prvi....i nastavila dalje..budeš i tiuser posted image ..tu smo uz tebe..do krajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 1207
28.6.2014 19:15:01   
scarlet
Jutros sam opet imala smedji iscjedak i to dosta pa sam otisla na hitnu; uglavnom izgleda da je nesto u vezi zadebljanog mokracnog kanala i savjet od lijecnika da kad odem u petak na redovnu kontrolu da trazim uputnicu za urologa.
Odmaram cijeli dan i jos malo tu i tamo ima iscjedka. Pijem caj od koprive.
E da: doktoru se cini da je deckic, ali cekat cu iduci pregled da jos doktorica potvrdi, nikad se ne zna.

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1208
28.6.2014 21:15:55   
andydea
scarlet joj draga samo miruj user posted image user posted image
A i ja sam jućer išla skoro na hitnu,ali kako mrzim doktore...nedam se lako...
Samo odjednom jake kontrakcije,nisam mogla ni na noge..osjećala sam težinu koda imam 100kg,pritisak dole ko za porod,iscjedak mi je bio obilan..ma užas...user posted image user posted image user posted image
Legla sam u krevet,muž je bio van sebe i samo govorio..biti će sve ok...mora biti ljubavi..leži i ne mrdaj..ujutro sam se probudila i još su me bolile noge,ali drugo je bilo sve ok..Inaće imam jako dragu frendicu koja je imala identične simptome i rodila malenu u 25 tj.(malena je sa 11 mj. još uvijek u bolnici spojena na kisik)user posted image user posted image user posted image ..
Ma ne želim misliti crno,stvarno sam pozitivna,ali evo vjerujte mi da nisam izgubila bebicu..nebi ovoliko strepila i vjerovatno budem do samoga kraja..pišemo se

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 1209
28.6.2014 21:50:45   
scarlet
Ajme Andy drzi se, odmaraj i mozda da ipak odes doktoru ako ti opet bude tako. Ne mogu niti nikad ne bi ni htjela znati kako je to izgubiti bebu. Divim ti se i ostalim zenama koje su to prosle. Molim Boga ds sa mojom bebom sve bude u redu. Koliko sam shvatila doktora nije hitno da odem urologu. Usce mi je zatvoreno sto me tjesi i da je hitnoca za urologa ili nekakvo lijecenje bi mi valjda rekao ovako samo valjda mogu cekati da sve prodje ok.
Joj andy nisam ti komentirala rucak: odlicno zvuci. Obozavam povrce!!!

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1210
29.6.2014 20:00:57   
andydea
bebac sretnan rođendan draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka ti se ostvare sve želje...najveću znam da nosiš u sebi..pusa velika !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 1211
30.6.2014 10:32:54   
andydea
Jutro..nigdje nikoga..smrc..
Kaj pisem sama sa sobom..
Evo sutra ulazimo u 22 tj., za tri dana pregled..joj jedva cekammmm
Pumba, Dacana javite se molim vas..mislim stalno na vas i vase bebe..
Evo meni je bolje..pritisak je veliki..beba me pocela jako lupati..vec raspoznajem udarce..uzivam koliko mogu.!
Muz mi stvarno puno pomaze..pogotovo oko Di..
Sljedeci tj.opet putujemo za Bjelovar..
Danas mi se uopce ne ide iz kreveta..bas pospan dan..
Jucer sam uspjela obaviti depilaciju..jao jedva..uskoro cu trebati ogledalo i za noge :)

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1212
30.6.2014 10:39:24   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje Andy i scarlet, pazite na sebe i na svoje mrvice! Ako vas opet snađe tako nešto odite na hitnu - bolje spriječiti nego liječiti, a ipak je u pitanju vaša srećica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, Marijana, nadam se da onda ide i netko s tobom na OGTT. user posted image Javi kako je prošlo. Ja sam jednom išla na to, ali još nisam bila trudna i vadili su mi krv samo 2 puta - natašte i nakon 2 sata. Vidjet ću kako će sad biti kad sam trudna. user posted image

Curke moje drage, evo, meni se pogoršavaju trudničke tegobe: želudac me sad već svaki dan boli, a navečer i cijelu noć žgaravica pali sve u 16. Čak sam morala povraćati jednu noć jer više nisam mogla izdržati tu vatru u grlu. user posted image I kralježnica je počela pošteno zezati tijekom noći. Tako da uz staru bol u preponama, povremeni grč u nogama i utrnutost ruke sad me još budi i žgaravica i bol u leđima. Baš se budim sva nikakva. user posted image Još mi je tulum koji raspali moj malecki najmanji problem iako kad me nešto zaboli on se odmah javlja kao da želi braniti mamicu. Miš moj mali. user posted image Pa tko će izdržati još 3 mjeseca? user posted image

Skoro zaboravila, draga bebac SRETAN ROĐENDAN i da ti se ostvare sve želje, a ja ti najviše želim zdravu i veselu bebicu te lagani ostatak trudnoće i brzi porod! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 30.6.2014 10:42:12 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1213
30.6.2014 11:13:48   
MarijanaC
Ej drage moje. Andy bit ce sve ok,samo puno puno odmaraj. Od svega sto si prosla u trudnoci,stresa i sl je ocito tijelo iscrpljeno.
Pinky ide muz samnom,uzeo je slobodno jutro. Ne usudim se sama.
Danas smo evo bili na razgovoru za vrtic. Moj mali šutljivko se raspričao,igrao se,oduševio tetu. Još ko mali gospon tražio na wc i poslije za curkama skoro pobjegal,htio već danas ostati u vrtiću. Nadam se da će onda i kad bude morao ostajati biti takav.

Mene vam je pak jucer tako grc uhvatio u nozi da nisam mogla stati na nju. Desni list me bolio pri svkom pomaku. A onda kao secer za kraj sinoc me zdjelica pocela boljezi.

Pinky probaj sto manje jesti na vecer,mene osobno zgaravica muci kada se previse najedem navecer. I ako bas nikako nemozes durati ima rupurut za trudnice.
Ja sam opet zavrsila na Vaginaletama jer opet imam neku upalicu. Ahhh jos malo. Sluzbeno sam usla u zadnje tromjesjecje,tako mi RR jutros objavila putem maila. Vec u 27tj. Zaista mi ova trudnoca leti.

Puseko svima. Cuvajte se i cuvajte svoje bebice.

Za dva života bogatija

Neposredna veza do poruke: 1214
30.6.2014 11:51:11   
PinkyFunkyBirdy
Draga Marijana, primjetila sam da ako jedem dosta na večer onda mi je žgaravica cijelu noć prisutna, a ako ne jedem onda nije tijekom noći, ali cijelu večer podrigujem i gori u grlu bez obzira koliko jela. Čak imam osjećaj da čim duže ne jedem tim je izraženija žgaravica dok sam budna. A strah me jesti jer si onda uništim cijelu noć. Moram naći nešto što mogu grickati a da je lagano i brzo probavljivo - možda bi to pomoglo. user posted image
I često me boli (recimo sada) tri prsta ispod desne dojke - kao da je želudac, ali samo s jedne strane. Da to nije možda žuč? user posted image

Htjela sam još pitati .... vidim da su na proljetnim trudnicama pisale curke, pa da vidim dal zna koja od vas ... od kojeg mjesta mogu tražiti jednokratnu naknadu za novorođeno dijete ako ću ja roditi u Zg gdje će MM prijaviti prebivalište prije nego se bebač rodi tako da možemo tu prijaviti i bebača, a do sada smo on i ja prijavljeni svatko u svojem gradu (različitim županijama)? Dal uopće imam pravo tražiti tu naknadu? user posted image

Gdje su nam ostale trudnice? Slabo se javljaju. user posted image Ajde, javite se se da čujemo kako napreduju vaši bebači? user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1215
30.6.2014 13:31:02   
MarijanaC
Pinky mene su one Digesta keksi u prvoj spasavali. Malog sam nosila jako visoko i konstantno sam imala zgaravicu koja se pojacavala kad sam lezala. Ova bebi je nize i zbog toga mi je vjerojatno i lakse.
Probaj s time krekerima. Oni navlace vodu na sebe,puni su zitarica a utaze glad.
Mislim da ti to ovisi na koga je bebi prijavljena. Kod nas je Gabi prijavljen na muza,on ima vecu placu. Onda smo trazili od Grada jastrebarskog. Imali smo izbor ili to ili Zagrebacka Zupanija. Mislim da bez obzira jeste na istoj adresi mozes traziti tu jednokratnu naknadu.

Za dva života bogatija

Neposredna veza do poruke: 1216
30.6.2014 13:48:22   
PinkyFunkyBirdy
Hvala ti puno, draga moja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I zaboravila sam ti reći: bravo za tvog G koji se tako lijepo pokazao u vrtiću! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Već je on pravi frajer ... odvikao se od pelena, sad će u vrtić, ... ma frajer i pol. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1217
30.6.2014 18:52:29   
andydea
Pinky -za žgaravicu uzmi svaki put sodu bikarbonu..
Za prijavu ideš u Vodnikovu i tamo predaješ papire za jednokratnu pomoć-u tvom slučaju 3000kn jednokratno za 1.dijete i od grada ZG (daje Bandić) -1660kn za opremu za novorođenče...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 1218
30.6.2014 18:53:46   
andydea
http://www.roda.hr/article/read/jednokratna-novcana-potpora-za-novoroeno-dijete

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1219
30.6.2014 18:54:53   
andydea
http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=5723

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1220
30.6.2014 23:13:11   
MarijanaC
Pinky ta zgaravica ce nam na zalost postati dio svakodnevnice. Znam da je za vece dobro ali stvarni ju je tesko durati. Samo kad otkrijes sto ti pomaze bit ce lakse.

Kako tvoja zdjelica. Mene kad je jucer pocela boljeti odmah sam se tebe sjetila.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1221
30.6.2014 23:34:47   
nicebo
Večer!
Grrrrr! Opet ispišem roman i izbaci grešku.
Pinky, mene su u prvoj trudnoći od žgaravice spašavali bademi.
MarijanaC, bravo za velikog dečka.
bebac, sretan rođendan s malim zakašnjenjem user posted image
Kod mene napokon završavaju muke po prvom tromjesečju. Vraća mi se energija, a bome i apetit user posted image
Moja velika cura od sutra kreće u vrtić u cjelodnevni boravak pošto ljeti nema skraćenog. Nove tete i nova djeca. Baš me zanima kako će se naviknuti.
I da, umalo zaboravih, napokon sam počela osječati lagane mjehurićeu stomaku. Bebi se izgleda javlja polako. Baš se veselim kad će se osjetiti pod rukom jer mislim da će seka puknuti od sreće kad osjeti pokrete. Ona se toliko veseli bebi već. Stalno ljubi i mazi bušicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1222
1.7.2014 8:22:57   
vucica
jutro drage moje, ja sam bila na GO pa me nije bilo na raji zadnjih dana, idem sad citati sta sve ima novoga kod vas

ja se dobro osjecam ajme kada bi ovako ostalo sto dulje bilo bi super. danas idem kod svog G na pregled i po uputnice a onda za koji dan na uzv, jedva cekam vidjet svoju mrvicu koju sad vec osjecam svaki dan

pusa svima

(Odgovor članu nicebo)
Neposredna veza do poruke: 1223
1.7.2014 9:54:25   
Briciola
Bok curke!Evo,da vam javim kako je bilo jučer na pregledu.Cerviks mi se skroz oporavio,mirovanje je stvarno pomoglo.Sad mogu dalje sve raditi ali polagano i bez preforsiranja.
Bebi je već veliki dečko,ima skoro 1kguser posted image ,dugačak je 35cm.Sve je u redu i jako je živahan.
Scarlet miruj što više dok ti smeđi iscjedak skroz ne prođe.Ja sam imala sličnu situaciju.Mirovala sam strogo i sad je sve dobrouser posted image
Puse svima!!!

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1224
1.7.2014 9:59:04   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Andy, znam ponekad uzeti malo sode bikarbone i bude mi bolje cca pola sata i onda sve kreće ispočetka. user posted image Probala sam jučer opet sa žvakom i bilo mi je bolje. Stvarno mi nije jasno kako, ali stvarno mi žvaka smanjuje žgaravicu. user posted image
Za ovu jednokratnu naknadu po ovom prvom linku dobivam neke novce, ali ovo u drugom ne jer ne zadovoljavam: "- koji je državljanin Republike Hrvatske, s neprekidno prijavljenim prebivalištem u Gradu Zagrebu od najmanje pet godina neposredno prije rođenja toga djeteta i dalje neprekidno sve do isplate novčane pomoći u cijelosti;"
Ajde, ako barem neki novci kapnu bit će super. user posted image
Draga, ti sigurno znaš, što smijem piti/jesti da je dozvoljeno u trudnoći, a da čisti jetru? Od jučer surfam što bi bila ova bol koju osjetim i došla sam do zaključka da me jetra boli. E, sad, ne znam dal ju samo stišće moj mali miš ili je neki problem u pitanju, ali voljela bi ju malo pročistiti pa me to možda prođe. user posted image

Marijana, moja zdjelica je još uvijek bolna, ali kao da sam se malo privikla i kao da se bol malo rasporedila po cijelim preponama. user posted image Trčati ne mogu već odavno, a i brzo hodanje je jako bolno, no lagana šetnja je podnošljiva. Najbolje je kad sjedim ... onda me ništa ne boli. user posted image

Nicebo, ako pišeš na kompu onda kod errora stisni Backspace i kopiraj tekst pa se ponovno spoji na RR i u novi post kopiraj taj tekst. user posted image Bravo za tvoju bebicu koja se polako javlja! user posted image user posted image user posted image

Vucice, nadam se da si se lijepo odmorila na GO. user posted image Javi kako je prošao pregled. user posted image

Briciola, bravo za tvog velikog dečkića! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 1.7.2014 10:00:29 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!