Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 5:31:15
|
|
|
|
winkica
|
drage cure,javljam se rano jer idem raditi..danas ocekujem svoju vješticu i super mi je to što ne ništa ne boli,inače na dan kad trebam dobiti čitav me dan boli tupo trbuh a onda kad kreće vještica počinje boljeti oštro i procurim..zao mi je što se ne stignem malo dopisivati sa vama ali većinom se javljam sa mobitela pa me izbacuje.. ovaj mjesec pms uopće nisam osjetila i super se osjećam,sigurna sam da je to zbog čaja.nisu me ni jajnici boljeli što je odlično a nisam imala ni predmenstrualne bolove.. nadam se da se držite.. cure VIBRICE za sve,puno vas ljubim
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 6:19:44
|
|
|
|
Jasmina19
|
Jutro cure Javljam da je moja dosla.Preostale cure sa liste,sretno
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 7:15:35
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Bucika001 bebca draga,nije vam dobro bas ni svaki dan biti u akciji...preporuca se da kod radenja na bebici budete u akciji svakih 2-3 dana da se plivaci ''obnove''.. Ja ovo znam, ali...... uvijek mi je drago iznova to čuti! Jej! Onda MM i ja radimo dobro. Danas je dan od akcije. Bucika, thx!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 7:26:20
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cure moje, svima želim dobro jutro! Zbog svih došlih mi je užasno krivo i žao, ma znate već. Želim da svima trud urodi plodom, najljepšim! Šaljem vam puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu prekrasnu Cure, držite mi se i puno vas ljubim! Kissy, kissy!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 7:41:30
|
|
|
|
daxy
|
Dobro vam jutro! Jeste spremne za nove pobjede? jasmina draga žao mi je. Reci,jel ostavljaš toplomjer po strani neko vrime? Falit ćeš nam. farah ja sam krivo mislila. Da,TSH se vadi bilo kad. Ja sam mislila da trebaš FSH(folikulo stimilirajući hormon),a on se vadi 3 DC. Ti izvadi to 20 DC kako je dr,G reka. Javi i nama rezultate. I baš mi je čudno da te nije posla vadit ostale hormone. perlice emdometrij je super! Ne brini. Endometrij se zadebljaje u prvom dijelu ciklusa,a nakon O se priprema za primanje zametka. Meni poslije O endometrij bude 11mm. Preko 12 mm je već previše,ne znam kako se taj poremećaj zove,al uglavnom nije dobar ni prezadebljan endimetrij. Tvoj je odličan. Pinky,jesam u pravu? Pinky draga,navijam da ti O dođe brzo! I daj stavi katarinu na tu listu za dobit po turu,neće da mjeri BT. Baš je zločesta.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 7:52:44
|
|
|
|
Jasmina19
|
Daaaa...nema vise BT I vi cete meni faliti jako,jako. Ma pratim ja vas i navijam
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 7:59:26
|
|
|
|
perlica55
|
Cure drage, moja BT potonula danas čekam Jasmina draga, žao mi je zbog , falit ćeš... Daxy mila, ma baš sam se zbunila s mjerama endića.. Nikako mi nije jasno kak tvoj 11dc može biti 10 mm, a meni 18 dc 9 mm.. to me brkalo, jer ak mi endić nije dobar, htjela bi da mi G tako i kaže, na volim da mi "sladi".. Katy mila moja, za tebe najjače, i držim fige za
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 8:02:21
|
|
|
|
daxy
|
Cure,moram u dva puta pisat jer me mob zeza jutros. perlice pa šta je sad s tvojom temperaturom? winkice joj,nadam se da neće doć uopće nadamse kakvo je stanje? Ja sam tražila baby check za kupit al ga nisam uspila naći. Kažu da je super taj test. Cure koje ste pitale za dvosjed bio je star ali kvalitetan,al nisam htjela riskirat. Meni ponekad dođe kumče od 2,5 godine i spava na tom dvosjedu,mislim da bih se izjela da se njoj šta dogodi. Kad sam ga iznijela na sunce vidila sam još sitnih kapljica po njemu i nemoguće ih je "izvući" iz tih utora. To je strašno.materijal je takav da se presijava i činilo mi se da ima još više žive po njemu nego je stvarno bilo. Ko ga je*e,kupit ćemo neki kut. Ionako smo planirali,samo ćemo sad požurit taj plan.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 8:08:45
|
|
|
|
daxy
|
jasmina draga sretno!!! Ponekad napiši koje slovo. Ljubim te. tintin drago mi je da napokon uživaš u trudnoći. Baš sam sretna zbog tebe.
< Poruku je uredio daxy -- 29.10.2013 8:13:04 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 8:24:43
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Parlice, majku mu!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 8:25:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Jasmina19 Daaaa...nema vise BT I vi cete meni faliti jako,jako. Ma pratim ja vas i navijam Ne razumijem... nIsam nešto u toku... Kako nema više BT?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 8:36:36
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljive jasmina će malo odmorit od mjerenja BT i odbrojavanja.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 8:39:13
|
|
|
|
perlica55
|
Moja BT ode u PM , jutros sam se skoro srušila kad sam pogledala u toplomjer Snjeguljice draga, Jasmina je odlučila odmoriti malo od RR i BT, pa je pozdravljamo
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 9:03:16
|
|
|
|
perlica55
|
Proučavam grafove na FF i vidim jaaako puno implat. dip tamo oko 8/9/10dpo.. Tak da ću se danas tještit s tim Ak glupa ne dođe,a sutra tempica ponovno naraste možda ipak ugledam
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 9:28:17
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jasmina, znam kako ti je. I ja sam htjela otići. Tko zna? Dobro, drži se! Javi nam se kad bude na putu. Nemoj nas zaboraviti... Ema bi rekla: gudbaj! (da, i to je naučila )
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 9:31:19
|
|
|
|
Bucika001
|
snjeguljice mila nema na cemu.. jasmina draga falit ces naaaammm perlice mila,nadam se od srca da ipak nece doci!!!! i moja je tempica niska tako da se cini da od moje O nije bilo nista...jutros na papiru opet neki krvavi trag..
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 10:19:45
|
|
|
|
Jasmina19
|
Cure,ma neidem ja nikud,jedina novost je ta da ne mjerim BT,nece me biti na listi i necu gutat razne tablete i cajeve.Vec sam ja skuzila svoje cikluse tak da okvirno vec znam kad mogu ocekivat O Malo sam pretjerala sa svim i svacim i sama sam si stvorila pritisak to je bilo kao utrka na sto metara i tako zivim vec dvije godine,treba mi malo mira i da se ne opterecujem simptomima,temperaturama i jel sam skuhala caj il popila tabletu. Perlice,ne brini za pad temperature,bilo je puno takvih slucajeva a zena trudna...stigne ona opet narast,menge nema i to je super Hvala vam svima i stvarno ste super podrska i uvijek kazem da se najbolje razumiju ljudi koji prolaze kroz iste ili slicne stvari.Ja cu i dalje navijati za sve vas dok i zadnja ne ode sa liste trudilica.<3 <3 <3
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 10:39:35
|
|
|
|
eternity
|
drage moje dobro jutro žao mi je jasmina što je glupa došla, odmori se i odmakni malo od svega možda baš to tebi pomogne više i od BT i od čajeva, držim fige perlice nadam se da tvoja neće doć i da ćeš za koji dan ugledat ja sam evo danas trebala dobit al ni znaka od PMS-a akamoli od , imam osjećaj da će kasnit koji dan radi prošlog ciklusa i tabletica al vidit ćemo . sad čekam da dobijem pa da počnem sa praćenjem temperature da vidim jel mi se ciklus šta mjenjao il je sve po starom, uglavnom keksić padne svako 2-3 večer pa valjda će upalit kad-tad
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 11:33:30
|
|
|
|
Farah 00
|
Perlice navijam da bude kao i svim ostalim trudilicama koje su preostale na listi da im ne dodje Što se tice endometrija ni ja ne znam koje debljine bi trebao biti u odredjenoj fazi ciklusa. Moje je 9 DC ciklusa bio 6/7 mm, i G je rekao da je OK daxy mislim da mi dr G nije dao da radim ostale hormone iz razloga sto se ja i MM relativno kratko trudimo, 6 mjeseci, a znas da doktori svi cekaju godinu dana pa da onda krenu sa nalazima. Moj je dobar sto mi je i ovo rekao da radim. Također je rekao da prije ostalih hormona treba MM da radi spermiogram
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 11:43:41
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: eternity keksić padne svako 2-3 večer pa valjda će upalit kad-tad Eto, i ja sam krenula s tim receptom.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.10.2013 11:44:09 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 12:24:10
|
|
|
|
bebac24
|
znamo mi da ni to nije dobro ali mi smo relativno mlad par godinu dana smo skupa pa eto jos uzivamo u svemu tome i bilo bi mi zao da vec sad pocnemo tako striktno da nemamo odnose kada nam se da nego u odredene dane jer to ionako dode sa vremenom.. tako da mi na bebici radimo vrlo opusteno ,ja se samo razocaram kad dobijem ali brzo me to prode.. iako da smo vise skupa i da je prodlo toliko ciklusa bez bebice bimo se vise brinuli .. bez obzira na sve u 12-1 mj cu napravit sve pretrage pa cemo vidit:-)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 12:48:45
|
|
|
|
perlica55
|
Pinky dragice moja, gdje si danas? Javi seee Fale mi tvoji komentari na moju BT ... Winkice mila, jel stigla glupača?? DRžim fige od srca, da nije
< Poruku je uredio perlica55 -- 29.10.2013 12:53:06 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 13:03:32
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Joj, curke, sorry što se ne javljam, ali danas mi je opet ludnica na poslu. Čitam što pišete, ali ne stignem se raspisati kao obično. Draga Perlice, ma to je impl.dip i sutra će tempica biti u nebesima! Jako mi je žao draga Jasmina da opet nije uspjelo. Mislim na te i nadam se da će vam sad uspjeti kad popusti pritisak. Nadam se da preostale cure neće procuriti i da će samo objavljivati lijepe vijesti! Daxy milena, znam samo da endometrij treba biti barem 7 mm da se bebica može ugnjezditi (i obično se ta debljina postiže oko ili par dana nakon O), a nikad nisam čula da može biti previše zadebljan. Ne kužim ... koje posljedice to vuče za sobom? Grlim vas sve po redu i javim se kad malo popusti gužva!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 13:16:26
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Znate, onih par dana što sam mjerila BT po ljeti, onda sam bila na godišnjem pa sam spavala u komadu i Ema je super spavala noću. Sad se budi, češe se (neka alergija nas napala), dižem se, smirujem, pa je uzmem kod nas, pa idem na WC, kao da dojim, budna po noći par puta. Sve da hoću, ne mogu mjeriti BT. Nije da mi je krivo, samo razmišljam.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.10.2013 13:17:24 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 29.10.2013 13:37:13
|
|
|
|
perlica55
|
pinky snjeguljice, kad ne spavaš kak treba, nemoj se uopće zamarati mjerenjem BT!
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!