|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
30.10.2013 8:13:23   
tintin
Perlice ne brini za pms bolove to je isto kao i kad si trudna, bitno da ti je temp opet visoko, draga moja držim debele fige, mislim na tebe.
Katy draga kako si, Bucika i i ostale cure preostale s liste nadam se plusicu, uz vas sam, big hug.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1101
30.10.2013 8:16:24   
Jasmina19
O Boze,andy zao mi jeuser posted image user posted image Dugo razmisljam sta bi ti napisala a zapravo tesko je nesto uopce rec...samo se nadam da ces brzo bit bolje i ako bilo sto trebas samo javi.<3 <3 <3

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 1102
30.10.2013 8:41:11   
daxy
andydea strašno mi je žao. user posted image user posted image user posted image
Neznam šta bih ti više napisala. Tu smo za tebe.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 1103
30.10.2013 8:47:43   
perlica55
Možete me maknut s liste user posted image  user posted image  user posted image
glupača je stigla...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novi datum kod mene je 25.11.

Katy draga, od sveg srca ti želim sutra user posted image ,
vjeruj mi, veseliti ću se kao da su kod mene user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1104
30.10.2013 8:54:53   
PinkyFunkyBirdy
Ajme Andy moja draga ne mogu vjerovati ... neopisivo mi je žao. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vjerujem da ti ikakve riječi sada mogu pomoći, ali pokušaj naći utjehu u svom mužu i prekrasnoj dječici koju imaš i neka ti daju snagu da prebrodiš ovo grozno razdoblje. Mi mislimo na tebe i tu smo za tebe ako ćeš trebati koju toplu riječ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Idem naći što si pisala na trudnoći. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1105
30.10.2013 9:58:55   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice, jako mi je žao da je ta glupača opet stigla. user posted image Pa kako nije do sad već skužila da ju ne želimo vidjeti barem 9 mj.?! Ne znam, ali ovaj 10.mj. mi se nekako čini jaaaako loš. Imali smo koliko ... negdje 3 biokemijske i sad još spontani ... ma nekako čekam da završi ova godina jer meni cijela 2013. godina nije dobra. user posted image
A tebi je ovo stvarno mogao biti impl. dip no zašto je vražja M stigla?!? user posted image

Draga Fiona, evo kako kudim ostale tako moram tebe pohvaliti za lijepo praćenje tempice. user posted image Bravo draga! user posted image user posted image user posted image Znam da ti nije lako sa dugačkim ciklusima, no evo ako meni peruanska maca pomogne skratiti cikluse javim ti da i ti isprobaš. user posted image

Bucika mila, kakva je situacija danas? user posted image Ovo je malo neobično, ali moguće da je to kao kod mene kad nisam imala O pa je stigla neka "kao menga" koja je na kraju ispala samo neki lagani krvavi iscjedak i to je trajalo tjedan dana kao prava M pa sam ju i bilježila kao M iako nije bila ni m od menge. user posted image

Draga daxy, evo neću više dirati tvoj endometrij ni u ludilu. user posted image Dal je to bila O? user posted image

Winki moja milena, kakva je situacija? user posted image Dobro je dok je nema! user posted image user posted image user posted image

Katy, a kod tebe? Baš bi voljela da nas iznenadite s plusićima da se malo popravi lista. user posted image Ajde priznaj, dal si jutros piškila po testiću? Znam ja koja je to napast. user posted image user posted image user posted image

Cosak, navijam za dobre nalaze! user posted image user posted image user posted image

Drage moje Jasmina, tintin, Snjeguljice, Farah, kisica, eternity, bebac, i sve ostale šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1106
30.10.2013 11:55:30   
cosak
andy draga, zao mi je, od srca... bas sam iznenadjena vijescu user posted image
sigurno ti je sada tesko o tome pricati, ali kad budes mogla da nam samo kazes zasto se to dogodilo (ako se zna).... nesjecam se da si se zalila na neke "probleme" pa mi je to sada bas iznenadna vijest...ili sam ja nesto previdila?! Saljem ti punooo pusica i zagrljaja da se sto prije oporavis od svega. Odmori se sto vise mozes, probaj sto manje razmisljati o tome sto je bilo, a svu svoju snagu usmjeri k tome sto i koga sada imas pored sebe i sto cete dalje. Pogled u buducnost uvijek je dobar, jer sami biramo sto zelimo vidjeti! user posted image user posted image user posted image user posted image

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

Neposredna veza do poruke: 1107
30.10.2013 12:01:19   
daxy
perlice kvragu i user posted image više. user posted image user posted image
Baš sam se nadala da vam je ovaj put uspilo. user posted image user posted image

pinky nije mi još bila O. Nego sam jutros tresla toplomjer jer sam sinoć zaboravila. A i drugi mi je toplomjer,pa možda zato i viša temperatura. Folikuli su mi u ponediljak bili maleni i ni jedan nije još bio preuzeo "vodstvo".
Ako i je bila O onda mozda iz tog nepostojećeg jajnika,al onda bi trebala imat još jednu iz desnog? user posted image
Ma nemam pojma više.... Sinoć sam imala sticky iscjedak,a mislim i da mi je izaša onaj cervikalni čep što predhodi plodnim danima. Baš je bio gusti "komad" u tom iscjedku,pa mislim da je to to.

I ja jedva cekam da prođe ova godina. I moja rodica je izgubila svoju bebu,a toliko se mučila da zatrudni. To me je strašno pogodilo. I onda se i vama svašta ružnog događa i to me sve ljuti! A ne znam na koga ili na šta bi se trebala ljutit?
U cijeloj mojoj obitelji nitko nema problema sa zatrudnjivanjem! Svi imaju najmanje 2 djece! Samo jadna moja Suzy i ja moramo patit za tim. Eto baš sam ljuta! Ljuta sam što se loše stvari događaju dobrim ljudima! A mi tu ne možemo apsolutno ništa!

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 1108
30.10.2013 12:02:24   
tintin
Perlice draga jako mi je žao user posted image stvarno je vise dosadna ta user posted image , grlim te jako

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 1109
   [Brisano sporočilo]
30.10.2013 12:23:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tintin)
  Neposredna veza do poruke: 1110
30.10.2013 12:27:44   
PinkyFunkyBirdy
Ajme, sad sam skužila kako zabušavam ... već nekoliko stranica nisam stavila listu. user posted image
Evo je sad. user posted image
Cure molim izvještaje ... kakvo je stanje? user posted image
Kreirala sam i novu listu pa se slobodno javite da vas dodam ako već nisam. user posted image

Trudilice:

user posted image lili22 - ponosna user posted image
user posted image anaxx - ponosna user posted image
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image eternity - 29.10.
user posted image nadamse - 30.10.
user posted image winkica - 30.10.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1111
30.10.2013 12:30:20   
Snjeguljica_83
Katarina, gledam tvoj graf, ne vidim tvoju O? user posted image

Perlice, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1112
30.10.2013 12:30:59   
Snjeguljica_83
Pinky, da, nešto si se ulijenila.... user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1113
30.10.2013 12:31:26   
PinkyFunkyBirdy
Joj, Katy pa kako nebi znala. user posted image user posted image user posted image Čim je testić doma nema šanse da će se dočekati datum. user posted image Ma, prerano je još ... za koji dan kad user posted image ne dođe budeš ponovila i bude plusić! user posted image user posted image user posted image

Da, daxy, onda je vjerojatno zbog promjene toplomjera. user posted image Samo vi budite u akciji da bude sve pokriveno. user posted image

Snjeguljice, da, trebalo bi me user posted image . user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 30.10.2013 12:38:42 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1114
   [Brisano sporočilo]
30.10.2013 12:40:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 1115
30.10.2013 12:52:35   
perlica55
Katy mila, bit će debeli user posted image  za koji dan user posted image  user posted image
Kasni li ti inače user posted image ???
Tintin šaljem ti kiss i maloj user posted image
Hvala cure svima, jako mi je teško.. user posted image

Danas me šokirala vijest naše drage Andy,
baš sam se rasplakala, i odem srediti šminku
i skontram da je user posted image  krenula.. Baš sam ljuta,
bijesna, pa do kad misli dolaziti glupača..
Nekako sam se baš ponadala da ću možda ugledati
user posted image , al ne, ni ovaj put ništa od tog user posted image  user posted image  user posted image
Ne znam kaj da radim user posted image  Idući ciklus godinu i pol
da se MM i ja trudimo, tj. cca 21 ciklus...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1116
30.10.2013 13:02:09   
Snjeguljica_83
Perlo, moja perlice.............

user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1117
30.10.2013 13:05:48   
PinkyFunkyBirdy
Perlice moja milena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1118
30.10.2013 15:22:41   
eternity
perlice žao mi je što je glupača user posted image došla, nadam se da će sljedeći ciklus biti dobitni user posted image

daxy beta mi je bila 124 nakon odljeva i tad sam je vadila a 2-3 dana prije odljeva dva testa su mi bila pozitivna, al eto, valjda je tako trebalo bitiuser posted image

kod mene još nema PMS-a a ni user posted image al neću test raditi još koji dan,iako sam ga već jučer kupila al sam ga stavila daleko od očiju user posted image

Neposredna veza do poruke: 1119
30.10.2013 15:59:08   
bebac24
draga andy nemam rijeci utjehe osim da budete jaki i potopra jedno drugome:-( jako jako mi je zao...
perlice mila pa ta vjestica nas bas voli ha... nikako da se posvadamo sa njom kak spada:-) a nista druzimo se na sljedecem odbrojavanju :-)

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 1120
30.10.2013 16:34:04   
Bucika001
O Boze dragi,andydea mila straaaasno mi je zao...drzi se draga,ne znam sta bi ti rekla....neka ti tvoja tri andela budu utjeha...samo se isplaci draga....jakoooo mi je zao..user posted image user posted image user posted image drzi nam se mila i nadam se da ako to zelite da ce jos jedan andelcic stici¨!!!

perlice mila jako mi je zao zbog glupace...bas je odvratna!!!nadamo se user posted image u iducem ciklusu!!!

katarina mila,jos to moze biti user posted image ,samo se ne predaj!!

pinky mila i tebe na listu i jako po guzi tuci..user posted image user posted image user posted image

kod mene je danas jakooooooo neobicna situacija,ni sama ne znam sta je to...danas mi je kao 5 dan menge...na ulosku jaaaaaaako malo krvi...kazem kao kraj menge,malo bljucne pa stoji...zvala sam ginica,do njega se ne moze doci,nego sve setra rjesava...rekla je ako mi ne krene prava menga do ponedjeljka da dodem na pregled..nikakvih pms simptoma jos uvijek nema...totalno sam zbunjena..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1121
30.10.2013 18:04:59   
Farah 00
Drage moje zenice sta ja ovdje vidim, puno tuznih vijesti user posted image user posted image user posted image
Ovaj mjesec je zaista los, kao i cijela 2013.godina, nadam se da ce se u naredna dva mjeseca stanje porpaviti, pa mislim ne moze to tek tako zavrsiti, mora se porpaviti prosjek, krajnje je vrijeme.....
Perlice vidim zla vjestica user posted image je stigla, i izgleda da nas uvijek nadje, koliko kod mi bjezale od nje user posted image

MM sutra ide raditi spermiogram (bas me iznenadio, obzirom da sam mislila da ce odugovlaciti), e sad ne znam kada rezultati budu gotovi....
Svim djevojkama puno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 1122
30.10.2013 18:13:04   
kisica
Farah – onda vam samo preostaje pratiti to, i akcija do kraja 

Snjeguljice – ma kažem super da se uspjete truditi toliko, jer evo naš što je veći to je akcije sve manje. Uvijek je tu negdje, a mislim da je sad već preveliki da nas zatekne u tako nečemu, pa onda ni ne pokušavamo kad je on doma.

Perlice – tvoja tempica se igra, malo gore, malo dole. I sad evo vidim da je stigla, sad bi najradije vrisnula da me čuje pol grada. A tako se sve lijepo činilo.

Katarina – meni to sad nikako nije jasno. Bemu miša, ja sam nekako uvjerena da si ti trudnica ovaj mj.a taj test nikako pokazat ništa konkretno osim ničega. I to me ljuti baš.

Bucika kod tebe isto sve nešto čudno, niti prave menge niti pozitivnog testa. Nadam se ja da ovo nije bilo ni m, a kamoli menga,

Ovaj mjesec je čisto sranje (ispričavam se na izrazu), toliko je bilo simptoma trudnoće, kašnjenja, lijepih visokih temperatura, i na kraju koliko toga toliko i glupe menge. Gdje god pogledaš nikako neće, taman kad počnemo navijat i mislimo to je to, ono vrag dođe. Koma.
Sad eto još kod Katarine i Bucike nema prave menge, a testovi ne pokazuju ništa.
Kod perlice isto temp.san snova, a na kraju noćna mora.
A za dragu nam Andy nemam riječi kojom bi uopće rekla kako mi je žao, cijelu noć sam mislila na nju, i jutros takva vijest.

Nadam se da će vam studeni donijet više sreće.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1123
30.10.2013 20:38:50   
cecilija
Vecer cure!
Evo ja dosla s radošću nebi li vidjela da imamo koju user posted image , kad ono samo loše vijesti....user posted image

Andy, ajmee.....ostala sam bez riječi, bas sam se sokirala..user posted image user posted image user posted image Jako mi je zao, znam kako se osjećaš...ja se svakog dana sjetim svog anđela,zamisljam kakva je mogla biti...ali znam da je gore i čuva me.. .bas me to potrefilo, kako li je tebi..ma budemo ni zajedno na temi ljetnih beba,vidjet ces!drzi se!user posted image

Perlice- zar je bas morala doci?!user posted image
Katarina, Bucika da bar ni ne dode, da se barem vama posreći!! Navijam za user posted image !

A evo kod mene sve u redu, bila na pregledu i gin mi je rekao da mogu slobodno nastaviti raditi na user posted image , sve se ocistilio,izgleda uredno...jajnici srednje folikularni...samo neznam kako da si odredim O kad su mi ciklusi produzeni.zato cu racunati kao sto mi je inace,30 dana..znaci danas mi je 9 DC, a 19.11 nebi trebala dobiti..pa me pinky,molim te zapisi za studeni..
Pozdravljam sve trudilice!!!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 1124
30.10.2013 21:22:32   
perlica55
Cure hvala svima na potpori, divne ste!!
Danas sam more isplakala, baš mi je
užasan dan user posted image
Cecilija draga, super kaj si se javila..
Ma naravno, idemo u nove pobjede user posted image
Farah, držim fige za super S-gram, javi
nam rezultate..
Katy mila, držim fige za tvoj user posted image
javi kakvo je stanje..
Mene trbuh boli, u pidžami sam od popodne,
baš nemam volje za ništa user posted image
Srećom, sutra je novi dan... Šaljem puse svima!!

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!