|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
28.10.2013 13:35:54   
Snjeguljica_83
Nadam se, mislim da je najbolje raditi test ujutro, najbolje. user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 1026
28.10.2013 13:50:44   
perlica55
nadamse, ak ne dođe user posted image  a nadam se da neće,
pričekaj dva dana pa ponovi testić!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1027
28.10.2013 14:21:22   
cosak
Daxy bas kao sto sam i rekla sto je bilo bilo je, nemozes sada vratiti vrijeme ni svoju reakciju... zato nemoj se sekirati sto si i kako napravila, nego samo razmisljaj unaprijed, sto jos mozes napraviti, ocistiti.... nemoj slucajno cistiti s nekim kemikalijama! A da, te pare su problem, jer mi ljudi to ne vidimo, pa izgleda kao, ma sve je ok... ali ne znam kako da ti objasnim, probaj zamisliti najsitnije komadice, koje ni ne vidis da su se uvukli u tepih, odjecu, namjestaj (ne znam jel ti dvosjed kozni ili tapicirani) sve to ima razlicitih ucinaka. Sto je neka stvar vise tkaninasta vise ce se ziva "zaljepiti" za tu stvar i neces ju moci izvaditi...koliko god grozno bilo zamisliti da bacis trenirku, traperice, tepih, papuce...nebitno sto, bolje zrtvuj to nego zdravlje. Dvosjed mozes iznjeti na zrak, da se vjetri vani, ne na sunce, sto ces dobiti s tim, pri zagrijavanju ce se ziva samo siriti... e sad koliko dugo, ne znam, to zavisi o tome koja kolicina zive je na njemu, a to ni ti ne znas. Zivi isparava dosta sporo...user posted image Kazem ti samo smireno, pregledaj sve pazljivo, ukloni sto se moze ukloniti, odjecu NE peri u perilici, nego ju baci....ako bi ju prala ziva bi se samo rasprsila po perilici i tamo ostala, jer kao sto sam ranije napisala voda ju nemoze ocistiti ni odnjeti...

Sto se tice mene, sutra idem na vadjenje hormona...pa za nekih 10,15 dana ocekujem nalaze...

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1028
28.10.2013 14:56:41   
Farah 00
daxy super za tvoje jajnike i ciste, znaci vrkuta i marulja su dosta pomogle. Ja pijem zadnjih mjesec dana vrkutu i marulju, i mogu reci da sam primjetila da imam puno vise vaginalne sluzi, a i ovulaciju sam bas osjetila....

perlica saljem ti puno dobrih vibracija i da ne dodje glupa user posted image

nadamse navijam da je to lazan testuser posted image user posted image

Joj ja ne znam kako da poslije odnosa zaspim tako, mislim ja stavim jastuk pod guzu i dignem noge 10 minuta, ali poslije moram ustati ili obuci se, ili pisati, jesti, ma uvijek nesto, tako da bi morala sve radnje unaprijed pripremiti pa da poslije odnosa zaspim user posted image user posted image A možemo imati odnose i da nije pred spavanje već po danu, pa kako da onda zaspim user posted image

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 1029
28.10.2013 15:28:57   
nelly.
Evo cure samo da javim stigla je user posted image tocna ko sat user posted image user posted image user posted image
Danas me cijeli dan muci zgaravica tako da sam se moram priznat ponadala da mozda i nece doci al eto je... idemo dalje rekli bi oni nasi u vladi user posted image user posted image nadam se da cemo biti uspjesniji od njih.. narucila sam trakice s e baya pa cu sad pokusati s tim da vidimo. Jos nismo krenuli kod doktora al smo ja i moj muzic u pregovorima i mislim da necu imati problema da on odradi taj pregleduser posted image . Daxy ne brini se oko zive ocisti koliko mozes, prozraci prostor.. nama se to dogodilo kad sam ja bila mala i sve je Hvala Bogu u redu

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1030
28.10.2013 15:30:09   
perlica55
Farah draga, kakvo ustajanje?! Za vrijeme
plodnih dana, nema ni jesti ni piti ni piškiti user posted image
Pokušaj namjestiti akciju navečer,
ak ne uspijete, barem produži ležanje
nakon akcije na pola sata user posted image

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1031
28.10.2013 16:53:10   
daxy
Ma dvosjed je završio u smeću! Nisam imala mira pa smo ga bacili! I jastuci su bačeni. Cili dan sam na koljenima brisala pod. Malo suhom,malo mokrom krpom. Usisavala nisam,a neću usisavat još misec dana. user posted image

Mislim da sam sve učinila što sam mogla. Tepih nemam,a laminat je glatki. Valjda je to sada ok... user posted image

nelly draga žao mi je. user posted image user posted image Sad lijepo napravite S-gram i ti obavi briseve i hormonski status.
Drž se. Bit će to sve OK. user posted image

Farah da marulja je super za plodnu sluz a vrkuta za SVE!
Ček,ti bi trebala vadit progesteron 21 DC,odnosno 7 DPO. Zar se TSH ne vadi 3 DC? Sad si me zbunila. user posted image

bucika strpi se još malo. Ja se slažem s Pinky...

perlice graf ti je super! user posted image user posted image user posted image
Nadam se da će biti user posted image umjesto user posted image
I ja sam mislila da je endometrij tanji prije O,al eto meni je izgleda zadebljan i prije.user posted image

katarina sretno i tebi,kampanjko! user posted image user posted image

eternity draga,kako si ti?

nadamse pričekaj jos koji dan pa ponovi test! Sretno!

snjeguljice lijepo vi to pokrivate! Bravo! user posted image user posted image

tintin user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ste mi vas dvi?

ikaaa winkice user posted image user posted image user posted image user posted image Šta ima kod vas?

Safobi gdje si? Ima li novosti?

jasmina kako si ti? Ima li simptoma?

pinky draga,koje preparate sad koristiš? Štagod novo?

lelaluna bebac user posted image user posted image user posted image

kisice andydea user posted image user posted image user posted image user posted image

svima koje sam nenamjerno zaboravila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 1032
28.10.2013 17:04:11   
PinkyFunkyBirdy
Uh... danas mi je gužva na poslu pa ne stižem puno pisati. user posted image
Nadamse, vjerojatno je još prerano. user posted image Probaj ponoviti testić za 2 dana. Navijam za plusić! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Farah, pa ne kužim kako ne možeš? user posted image Obaviš sve kao prije spavanja i onda padne keksić i ti ostaneš spavati. Stvarno ću morati kreirati listu za one koje trebaju dobiti po turu. user posted image user posted image user posted image

Draga nelly, žao mi je zbog user posted image . user posted image Sada izguraj par dana i onda u nove pobjede! user posted image user posted image user posted image

Perlice moja draga, pitala si me kako sam. A tako ... malo sam dobro, malo se zbediram. Hrpa stvari mi je u glavi i nekako me sve to muči (zašto ne mogu zadržati trudnoće, hoću li ikad moći, što piti ili jesti da si poboljšam situaciju, hoću li naći liječnika koji će imati vremena za mene, ...) ... Kad bi si barem mogla pustiti mira od svega i pobjeći negdje daleko gdje nebi imala doticaja s ničim iz trenutne okoline. user posted image Ma, neću vas bedirati ... do sutra ću već petsto puta primijeniti raspoloženje tako da sutra ćemo biti opet svi veseli. user posted image

Kisice, sad sam se sjetila da si me negdje prije pitala dal se može kako potaknuti O, a bezobrazna ja ti nisam odgovorila. user posted image Postoje lijekovi (znači nema nešto prirodno ... odnosno još uvijek tražim nešto prirodno) i to su Klomifen (tablete koje potiču ovulaciju, ali se ne smiju piti duže od 6 mj. jer stanjuju endometrij pa se nakon toga ne može više bebica ugnjezditi čak i da dođe do oplodnje. Jednom sam ga pila i slabo sam reagirala na njega.) i postoje oni lijekovi preko inekcije (ne znam kako se zovu). I jedno i drugo mora dati ginić i obavezno se mora dolaziti na folikulometriju da nebi došlo do hiperstimulacije (previše zrelih jajnih stanica) kako bi se spriječila moguća višeplodna trudnoća koja je rizična sama po sebi. Eto, preostaje mi čekanje još jedan ciklus (pitanje koliko je to mjeseci) i onda ću vjerojatno koristiti nešto od navedenog na preporuku liječnika pa ću imati šansu svaki mjesec (valjda). user posted image

Draga Daxy, pijem peruansku macu i čaj (mješam koprivu, marulju, sladić i povremeno zdravac). Znači sve po starom. Zadnji put je prošlo točno mjesec dana što sam pila peruansku macu i bila je O pa se nadam da će i ovaj put biti tako negdje. Bilo bi super! user posted image

Gibam sad s posla pa ću sutra kreirati novu listu za studeni. user posted image Pusam vas sve! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 28.10.2013 17:07:39 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 1033
28.10.2013 17:08:32   
Farah 00
daxy draga na zadnjem nalazu ginekolog mi napisao "od 19 do 20 dana ciklusa uzeti Progesteron PRL i TSH", tak da ti ja ne znam za drugacije. Nije mi rekao da radim jos neke druge hormone, samo ta dva, user posted image

perlica od sada radimo samo ciljane akcije i to navece prije spavanja (bar za vrijeme plodnih dana) i poslije toga nema ustajanja, sve cu unaprijed pripremit, moram i zube oprati user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1034
28.10.2013 17:30:05   
kisica
Bokić drage moje, evo i mene danas malo k vama. user posted image

Perlica – za ovaj Clearblue se slažem, bogme je veliko go*** među testovima. Užas jedan. Čekaš ti, čekamo i mi. A što se tiče kuhanja ni ja ti baš nisam neka majstorica, ali eto muž šuti i jede. Bolje i to nego da je gladan. Što se tiće tvoje temp.meni se ona čini nekako lijepuškasauser posted image , nadam se da menga neće doći ovaj mjesec a niti idućih 9!user posted image

Daxy – iskreno ja ti od ovoga ništa čula za toplomjer nisam. Moj mali ti mrzi mjeriti temp. I u sobi gdje spavamo, a jedna nam je soba i dnevni i spavača, razbili smo već hrpu toplomjera. Doduše razbio ih je on, jer u trenu kad je bolestan sve mu smeta, i zna se dogoditi da sam makne toplomjer i baci ga. Ja ti pokupim to što popada, i to je to. Nikakva zračenja soba ili nešto, i nisam primjetila da je itko od nas bolježljiviji zadnjih godina.user posted image Za cistu odlično,user posted image Bogu hvala nek ih nema više. Super za papu i briseve, iako meni to čekanje pape je užas. Tako i kod nas, dva mjeseca čekamo nalaz.

Bucika – tvoja tempica ode nekuda gore. Zanimljivo bogme.user posted image Da mi je znati kakva je bila ove dane nemjerenja. Neznam što bi rekla za ovo, ako nije došla danas menga, onda nek i ne dođe više.user posted image Ovo je sad već debelo kašnjenje, i ja mislim da test mora pokazat već sada trudnoću ako si trudna. Inače mi nema logike da toliko kasni.

Snjeguljice vi ste toliko aktivni ovaj mjesec, da stvarno bi bilo čudno da nebude plusić. Iako po toj akciji, meni se čini da će to biti plus i te koji :)user posted image user posted image

Pinky – ajde super da te eto konačno. Ma neka, možda nekad i bolje za mir i prešutiti. Muški su obično šutljivci. Moj nikad i ne pita što to tipkam toliko, njega to baš i ne zanima. Ali super, barem se malo odmoriš za vikendić.Neka nam te sad do petka, pa opet odmor. Kako si ti inače?user posted image Što se tiče svega ovoga za O. bogme svašta tu ima napisano, baš mi je žao zbog toga. Nije da te žalim, nego eto, žao mi je svake žene koja se tako mora boriti da bi bila mama, a neke koje i ne žele dobiju bebice bez problema. Baš sam mislila da ti se posrećilo, a kad ono ništa. Ali lijepo je vidjeti da se netko tako jako bori za ono što želi, i od srca ti želim što prije i ovulaciju i plusić.user posted image

Cosak draga baš mi je žao zbog menge, nemoj gubiti nadu. Osvanut će i tvoj plusić. A ovo za toplomjer, bilo bolje da nisam znala. Sad sam baš zabrinuta.user posted image

Farah – super za akciju, samo tako. Ovaj je došla, ali idući..nedaj joj prilikuuu.user posted image

Nadamse – čudi me da nema druge crtice.user posted image Probaj opet za dva dana, sa prvim jutarnjim pa kako bilo. Iako ja sam ti radila popodne 4 testa, i sva 4 su bila plusić.

Nelly – i zbog tvoje mi je jako žao, i nadajmo se da je zadnja prije trudnoće.user posted image

Draga Cecilija gdje si nam ti? Brine me što te nema jer dobro znam kroz što prolaziš. Ako si tužna radije nam piši nego da prolaziš to sama. Ja bi jako voljela da sam ja tada imala kome pisati. Kako se ti osjećaš fizički sada?
user posted image
Svim curama koje su nam dobile mengu, baš mi je žao zbog nje. user posted image Ali navijamo mi opet za vas, pa ćemo dočekati taj plus kad tada.user posted image

Trudnicama od ovog mjeseca čestitam od srca na user posted image

A svima koje nisu dobile, dabogda i ne dobile user posted image nego user posted image , pa možda i user posted image user posted image

Baš me zanima nova lista.
user posted image user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 1035
28.10.2013 17:47:22   
Bucika001
evo me drage moje..

pinky,nisam ti uspjela reci,ali meni si jakooooo falila,samo sto sam vec navikla da te nema vikendom,tako da sam znala zasto te nema..user posted image
sto se tice te liste za nas koje smo neposlusne,samo daj,da nas malo dotjeras u red..user posted image user posted image

snjeguljice slazem se sa curama,iako sam negdje procitala da ono sto ''treba ostati unutra'' ostane,a da ostatak ''tekucine'' iscuri,smatram da bi se trebalo ostati lezati barem 15.20 min nakon odnosa,a najbolje je prespavati sa plivacima..drzim fige draga!!

tintin draga saljem bezbroj poljubaca!!!

daxy draga user posted image za cistice,samo se bi bacite na akciju da bude napokon mala user posted image ..sto se tice toplomjera,ja sam jedanput bolesna llezala i tresla toplomjer,lupila od danjiski od tv-a,pukao je,no ja sam sve samo pokupila i bacila u smece...istina,nije bas iscurila ziva puno,ali ja kao zdravstveni radnik nisam znala da je bas tako stetna...znala sam da je ali ne toliko...user posted image

cosak draga zao mi je zbog user posted image ,zelim punoooooo srece u iducem ciklusu!!!

nadamse,bit ce to user posted image ,pricekaj jos koji dan..user posted image

nelly mila zao mi je zbog glupace...dabog da je nebude od iduceg ciklusa najmanje 9 mjeseci!!

kisice draga kako ste vas dvoje??user posted image

drage moje,svima vam od srce zelim da postanete trudnice sto prije!!!!!

gdje su nam trudilice sa svojim simptomima??

evo ovako...ja cu pricekati jos nekih tjedan dana da vidim sta ce se desavati...kisice,slazem se sa curama,meni je vjerovatno O bila prije koji dan,ako je bila...vidjet cemo dalje po tempici...nadam se da ce ostati visoka...mene je sinoc nesto presjeklo u lijevom jajniku,i nakon toga se desilo ovo sa krvi...a i danas osjetim nesta po lijevom jajniku..neznam kako da vam to opisem...kao neko bockanje..simptoma za sada nema nikakvih,nema mi druge nego sada cekati..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 1036
28.10.2013 17:50:15   
Bucika001
winkice mila????

perlice,tvoja tempica mi bas i ne odaje nesta da ce glupaca doci,od srca ti zelim user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1037
28.10.2013 18:05:24   
bebac24
nisam vam bas pisala jer ovih mjesec i pol mi je bilo jako tesko ali sam vas zato redovno citala:-) bilo bi mi lakse da imam komp pa bi i ja svakoj pojedino nesto napisala a ovako mi je tesko sve pohvatat..
uglavnom od onog treninga imam upalu da ni hodat ne mogu a jucer bili na krstenju i jedva sam izdrzala.. citala sam da je nagon za povracanjem na treningu vrlo cest zbog nekondicije a bome je to istina tako da.. sutra imam opet pa cu vidit..
simptoma nemam jos je jako rano..
razmisljam o tome da pocnem sa LH trakicama ali neznam koliko mi trebaju kad smo mi jaaaaaako aktivni skoro pa svaki dan tako da pokrivamo sve ;-)
mislim da me pinky pitala ako sam radila jos kakve pretrage.. nisam cekam sad 12 mjesec da ponovim kolposkopiju koje se ovaj put bojim jer cu vjerovatno i biopsiju radit,a prije toga moram opet briseve ponovit tako da cu nakon svega toga i kad mi dodu svi nalazi otic kod svoje ginekologice i rec joj za vadenje hormona ako u meduvremenu bebac ne stigne
:-)

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 1038
28.10.2013 18:08:48   
Bucika001
bebca draga,nije vam dobro bas ni svaki dan biti u akciji...preporuca se da kod radenja na bebici budete u akciji svakih 2-3 dana da se plivaci ''obnove''..

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 1039
28.10.2013 18:23:29   
winkica
drage daxy i Bucika evo ja trebam sutra dobiti i čini mi se da će već polako počelo boljeti jer se priprema da procurim tako da naravno ja ponovno u novi mjesec,ali navikla sam na to već proteklih 2,5 god i nije mi to više ništa čudno.bilo bi čudno da mi kasni...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 1040
   [Brisano sporočilo]
28.10.2013 18:46:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu winkica)
  Neposredna veza do poruke: 1041
28.10.2013 18:52:49   
perlica55
Nely žao mi je zbog glupe user posted image
navijam da idući ciklus bude dobitni!!
Farah, TSH možeš vaditi bilo koji dan
ciklusa. To je hormon štitnjače i nije važno
koji je dan. Ak griješim, nek me netko ispravi,
al mislim da sam u pravu user posted image
Pinky draga, čula sam da je Maca odlična,
nadam se da će ti ubrzati dolazak O user posted image
Možda je i ja ubacim user posted image
Winkice milena, nadam se da ipak neće doći
glupača, šaljem ti hugić..
Ako koja od cura zna u kojoj fazi ciklusa
koliki treba biti endić, nek javi... Buni me što je
moj G, 3dpo rekao da je endić od 9 odličan,
pa mi nije jasno jel to stvarno dobro...
Moja BT je ovaj ciklus drugačija, čekam još
3 dana, ak ne dođe, mogao bi biti user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 28.10.2013 18:54:28 >

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 1042
28.10.2013 19:04:41   
perlica55
Bebac draga, nadam se da će tvoji nalazi
biti odlični ovaj put.. Samo i dalje radi
na podizanju imunološkog sustava...
I meni je G rekao da svaki i savako drugi
dan akcije, kad se radi na bebici, nije dobro.
Da bi trebalo čekati O s 3/4 dana apstinencije..
A što ak nam O pobjegne user posted image
Tak da ni mi nismo još uvijek poslušali
savjet G, nekak me strah da ne okasnimo user posted image
Daxy, jao ženo draga, šteta dvosjeda,
sada si valjda mirna...
Katy moja, super što ti nema user posted image
Mene i dalje boli trbuh user posted image
Vjerujem da sam se 50 puta popiškila danas,
al papir i dalje čist!!!

Neposredna veza do poruke: 1043
28.10.2013 20:07:06   
andydea
Većer drage mojeuser posted image
Oprostite mi kaj se ne stignem javiti,ali jako sam umorna ovih dana i opet se ne osjećam najboljeuser posted image
Uz to sve jedva stižem biti sa djecom i obavljati kućanske poslove..
Čitam vas ali ne stignem baš sve više pohvatati...
Žao mi je kojima je došla menga...Cosak i Nelly bude u Studenome bolje
Perlice kako si mi ti?
Pinky mislim na tebe stalno i nadam se da si mi dobrouser posted image user posted image
Cecilija javi se...mislimo na tebe
Katy, Winkica, Snjeguljica...nadam se da ste i dalje pozitivnog duha...navijam za vas..ljubim vas
Sve koje nisam spomenula ,ne zamjerite mi mislim i pratim svaku od vas i želim da vas je što manje na ovim listama..da mogu popamtiti imenauser posted image
Tintin javim se na trudnoći..pusek svima

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 1044
   [Brisano sporočilo]
28.10.2013 20:32:24   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu andydea)
  Neposredna veza do poruke: 1045
28.10.2013 21:30:52   
nadamse
cure drage baš mi je žao zbog zločeste user posted image ...nadam se da će zaboravit doć idući mjesec i onda i narednih 9 user posted image
kisica tek mi za 2 dana treba doć, pa je možda prerano...tj. nadam se da je...još sam neki babycheck test uzela, ne znam dali je neka od vas taj koristila? joj popustio me optimzam od popodne. baš sam neka knjakava sad....user posted image user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1046
   [Brisano sporočilo]
28.10.2013 21:46:10   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu nadamse)
  Neposredna veza do poruke: 1047
28.10.2013 21:53:32   
kisica
nadamse - neznam što bi ti rekla, jer ja ti kao prvo nikad nisam radila test prije, obično bi to uvijek bilo 4-5 dana nakon što nebi došla jer mi ciklusi i nisu bili redoviti. Sad mi vrag nije dao mira išla sam viditi na Google kako izgleda taj Baby Check i odmah mi otvori sa nekog foruma ovo:

Pozdrav cure.

Zanima me dali ima ko iskustva za baby check testom za trudnoću?

Naime, M mi kasni 2 dana, a inaće je kako ja kažaem kao švicarski sat svakih 29 dana. Jutros sam radila test, pa se nije ništa pojavilo ispod slova T na testu.. :? ..Sutra ako ne i danas odmah ponavljam test....

Za prvu trudnoću sam isto radila test odmah nakon što mi je kasnila 1 dan, jer pijem neke tablete za tlak, pa to moram odmah prekinuti čim zatrudnim....

Čula sam da ti Baby check testovi nisu baš pouzdani.....

Koji mi možete preporućiti....

Bilo je još par tema, i vidim da dosta njih se poziva da nisu baš pouzdani nešto. Dok na nekoj drugoj temi neka piše da je radila baš taj 3 dana prije i da joj je pokazao slabu crticu. Ja sam ti probala Gravidnost Mini, Clearblue, i Intimplus.
Clearblue mi je čak jednom pokazao trudnoću a nije je bilo.
A Gravidnost i Intimplus su mi se pokazali oke.
Sad ovaj zadnji sam radila nakon 3 dana kašnjenja, i pokazao mi je dosta vidljivu crtu..al nemam pojma kako se test zove. Za ovaj Baby Check nikad čula.

< Poruku je uredio kisica -- 28.10.2013 21:54:50 >

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 1048
28.10.2013 22:03:02   
nadamse
*Katarina* user posted image user posted image
Kisica ja nisam guglala jer sam čekala da dođem na posao, soma trenutno nemam internet...sad ću baš pogledat...ma najbolje da se strpim do (ne)očekivanog datuma pa ću onda napravit...nadam se da me user posted image  neće preduhitriti...s tim da ću onda uzet intimplus,čula sam da je on nekako najpouzdaniji, iako realno gledano ako je -, bit će na bilo kojem...hvala ti na utješnim rječima, bacam se na guglanje user posted image user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 1049
28.10.2013 22:54:42   
tintin
Daxy draga nas dvi smo ti dobro, iz dana u dan sve sam bolje, hvala ti šta mislis na nas, pusu ti šaljemo.
Bucika i tebi jedna velika Pusa i user posted image
Katy, Perlice držim fige vidim da ćete piskit zajedno, to će biti dobitna kombinacija, uz vas smo. Pusa

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!