Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 1.11.2013 9:44:28
|
|
|
|
winkica
|
perlice pa što ima piti kavu sa bivšom?ne zove se uzalud bivša! a još i ta vijest,ma znate što ja sam sigurna da Bog ima jako dobar plan za nas..i moramo biti strpljive jer sam sigurna da će beba stići u najbolje vrijeme...ljubim vas puno.. Pinky mila znam da sam se već ponovila ali mislim da bi tebi čak mogao pomoći.moja susjeda je kupila čaj isto kad i ja i rekla je da se osjeća super.ona je imala kratke cikluse i produžio joj je ciklus na 28 dana i moj je za jedan dan duži i to točno 28 dana sam dobila..nisam imala nikakve bolove tijekom ciklusa...a cure su rekle da su riješile ciste unutar 3 mjeseca. ovaj mjesec sam primjetila da sam malo jače krvarila što bi mogao biti znak da je krv izašla jer inače mi ta krv ostaje i stvara endometriozu..oprostite na detaljima..
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 1.11.2013 18:35:13
|
|
|
|
Farah 00
|
Hej cure, kako ste mi? MM donio nalaz pa evo i zvaničnih rezultata Ph sperme 7,6 broj spermija 50 (mil/ccm) Ejakulat 300 (broj/mil) Pokretni spermatozoidi 85% Progresivno-pokretni 65% Kvalitet pokretljivosti - dobar Normalni spermiji 90% Nezreli spermiji 10% Doktorica kaze da je nalaz zaista dobar
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 1.11.2013 19:23:56
|
|
|
|
nadamse
|
drago mi je Farah zbog dobrog nalaza Winkice, žao mi je... cure moje i meni je došla ...a iduća treba doći 03.12. tek jer imam duge cikluse.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 1.11.2013 22:27:03
|
|
|
|
perlica55
|
Farah draga za S-gram, brzo će kod vas mala doći!! Nadamse, žao mi je zbog , nemoj zbog dugih ciklusa da nam se ne javljaš!!! Sretnoo
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.11.2013 7:19:49
|
|
|
|
daxy
|
katarina Bucika winkice nadamse baš mi je žao. eternity ti si nam još ostala,nadam se da nije došla i da će biti !! farah s-gram je odličan! Curke,prebacujem se na studeni,tamo se tipkamo...
< Poruku je uredio daxy -- 2.11.2013 7:21:47 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 2.11.2013 20:38:37
|
|
|
|
eternity
|
još nije došla, pms-a nema al nemam ni neki optimističan osjećaj, pa ćemo vidjeti , drage moje nadam se da ćemo sve što prije ugledat svoje i imat finu trudnoću
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!