kisica
|
Bokić drage moje, evo i mene danas malo k vama. Perlica – za ovaj Clearblue se slažem, bogme je veliko go*** među testovima. Užas jedan. Čekaš ti, čekamo i mi. A što se tiče kuhanja ni ja ti baš nisam neka majstorica, ali eto muž šuti i jede. Bolje i to nego da je gladan. Što se tiće tvoje temp.meni se ona čini nekako lijepuškasa , nadam se da menga neće doći ovaj mjesec a niti idućih 9! Daxy – iskreno ja ti od ovoga ništa čula za toplomjer nisam. Moj mali ti mrzi mjeriti temp. I u sobi gdje spavamo, a jedna nam je soba i dnevni i spavača, razbili smo već hrpu toplomjera. Doduše razbio ih je on, jer u trenu kad je bolestan sve mu smeta, i zna se dogoditi da sam makne toplomjer i baci ga. Ja ti pokupim to što popada, i to je to. Nikakva zračenja soba ili nešto, i nisam primjetila da je itko od nas bolježljiviji zadnjih godina. Za cistu odlično, Bogu hvala nek ih nema više. Super za papu i briseve, iako meni to čekanje pape je užas. Tako i kod nas, dva mjeseca čekamo nalaz. Bucika – tvoja tempica ode nekuda gore. Zanimljivo bogme. Da mi je znati kakva je bila ove dane nemjerenja. Neznam što bi rekla za ovo, ako nije došla danas menga, onda nek i ne dođe više. Ovo je sad već debelo kašnjenje, i ja mislim da test mora pokazat već sada trudnoću ako si trudna. Inače mi nema logike da toliko kasni. Snjeguljice vi ste toliko aktivni ovaj mjesec, da stvarno bi bilo čudno da nebude plusić. Iako po toj akciji, meni se čini da će to biti plus i te koji :) Pinky – ajde super da te eto konačno. Ma neka, možda nekad i bolje za mir i prešutiti. Muški su obično šutljivci. Moj nikad i ne pita što to tipkam toliko, njega to baš i ne zanima. Ali super, barem se malo odmoriš za vikendić.Neka nam te sad do petka, pa opet odmor. Kako si ti inače? Što se tiče svega ovoga za O. bogme svašta tu ima napisano, baš mi je žao zbog toga. Nije da te žalim, nego eto, žao mi je svake žene koja se tako mora boriti da bi bila mama, a neke koje i ne žele dobiju bebice bez problema. Baš sam mislila da ti se posrećilo, a kad ono ništa. Ali lijepo je vidjeti da se netko tako jako bori za ono što želi, i od srca ti želim što prije i ovulaciju i plusić. Cosak draga baš mi je žao zbog menge, nemoj gubiti nadu. Osvanut će i tvoj plusić. A ovo za toplomjer, bilo bolje da nisam znala. Sad sam baš zabrinuta. Farah – super za akciju, samo tako. Ovaj je došla, ali idući..nedaj joj prilikuuu. Nadamse – čudi me da nema druge crtice. Probaj opet za dva dana, sa prvim jutarnjim pa kako bilo. Iako ja sam ti radila popodne 4 testa, i sva 4 su bila plusić. Nelly – i zbog tvoje mi je jako žao, i nadajmo se da je zadnja prije trudnoće. Draga Cecilija gdje si nam ti? Brine me što te nema jer dobro znam kroz što prolaziš. Ako si tužna radije nam piši nego da prolaziš to sama. Ja bi jako voljela da sam ja tada imala kome pisati. Kako se ti osjećaš fizički sada? Svim curama koje su nam dobile mengu, baš mi je žao zbog nje. Ali navijamo mi opet za vas, pa ćemo dočekati taj plus kad tada. Trudnicama od ovog mjeseca čestitam od srca na A svima koje nisu dobile, dabogda i ne dobile nego , pa možda i Baš me zanima nova lista.