|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012
17.4.2013 10:22:51   
sretnaz
user posted image
Andydea, brza si.... već si komentirala. Tebi se Di jedno vriijeme često budio po noći i rekla si da više nije tako. Da li se nastavilo normalno spavanje? Jer evo N već duže vremena normalno spava i budi se za dojenje, pojede i nastavi spavati. A ono ludilo je prošlo i sad mi se čini da i nije bilo tako strašnouser posted image Vjerujem da će još biti čudnih faza i baš sam rekla mm da kad tako dijete plače (i danju i noću) sigurno ima razlog i teorije pusti ga pa će prestat ili naučio si ga na ruke, totalna su glupost. Nismo ga nosili prije, a ni sada radi uspavljivanja.
Tenkic, vjerujem da ti smeta da se uspavljuje na cici, ali proci će i to. Već ima 8 mjeseci. A koliko sam čitala i čula druga iskustva, dohrana nema veze sa spavanjem i buđenjem po noći. Od bratića kćer je počela normalno spavati s 4 godine, a od susjede sin s dvije (on se budio svakih sat, sat i pol). Nije utješno, (a možda i je) ali šta se može.user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 101
17.4.2013 11:20:48   
anne
Jutro mamice.

Baš čitam ove vaše ritmove obroka i vidim da dosta rijetko dojim.

Rebeka cica oko 7 ujutro pa još malo zaspi.
Voćna kašica oko 10.
Ručak jede oko 13 h.
Cicanje prije spavanja.
Mliječna kašica oko 17h. + nekad cicanje
Oko 20:30 večera - kašica s žitaricama.
Oko 22h cicanje i spavanje.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 102
17.4.2013 12:09:30   
keyt
Sretnaz, mali ti je jako lijep, user posted image a tek onaj pogled na fotki s tragom od dude, ma da se smrzneš user posted image .
Moja El će za 8 dana 9 mjeseci, velika je već to cura user posted image
Anne, pa kud ćeš više dojenja, sasvim dovoljno za njenu dob.

Ne kužim kako ide taj potpis, uglavnom El je rođena 25. 7. 2012.

El nam je stigla 25. 7. 2012. u 19:07

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 103
17.4.2013 13:36:22   
Sunshine28
evo konacno imamo kremicu nasu!user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam sa zenom u ljekrani razgovarala jos prije kupnje, sve smo procitale iz ambalaze i rekla mi da se ova cini savrsena i da bi ju ona uzela za svoje dijete iako mi je jos jednom ponudila Avene i Mustelu (koje su nesto skuplje) tak da kontam da je zena bila stvarno iskrena, inace kupila sam u Hauska ljekrani, tamo su sve tete jako pametne user posted image
ma ja sam zadovoljna, bit ce to dobro...Em spava, kada se probudi voće+madagascar i u 15.30 u stenju user posted image
opet sapava u kreveticu gore, drugi dan za redom, nema nikakvih problema user posted image user posted image user posted image

proljetna generalka - pa ja sam jednu opalila prije uskrsa (samo bez prozora) ali iduci tjedan cu ponovno - mama mi je ne godisnjem pa ce mi pomoci! prosli godisnji je isla kod sestre u zg pomoci sada kaze da sam ja na redu user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 104
17.4.2013 14:02:36   
Sunshine28
nego cure, nikako da vas pitam, kako inace stjite sa drzanjem red u kuci?
ja sam od uvijek pazila jako da mi je sve tip-top kod kuce....to mi je nekako uvijek pricinjalo veliko zadovoljstvo...a sada....jedva sam se privikla na sve te beba-stvari po kuci, odnosno na to da ih nedozivljavam kao nered vec kao stalni postav user posted image ali nikako da se priviknem da ne mogu uz Em stalno imati sve po spagi - ne stigem... posprem navecer sve, ujutro "poravnam" sta se moze, poslje rucka uvijek spremim kuhinjju ali....tako mi bude bad kao npr. jucer...ujutro s probudila a kuhinja vec zatrpana sa kavama, njenom hranom, uz prematalicu na stolu njena pidžama, body, pelene...odjeca od mm, dnevna sva "zguzvana" od izlezavanja sinoc...i sve to ostavim i odem u potragu za kremom i vratim se kuci a ono patronazna u sred tog nereda caska sa mm...tak mi je bilo neugodno....
jer imati vi takvih stiuacija? ili stizete?

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 105
17.4.2013 15:20:32   
ivana1112
DD!
Evo nikako da vam se javim, još nisam internet popravila, pa i nemam kako! user posted image

Drago mi je da su sve bebe konačno zdrave i da se vesele sunčeku user posted image
Aktualne su kreme vidim, pa eto sad kad ste sve pokupovale, mogu se odlučiti user posted image user posted image Suny me odvratila od Nivee i mislim da ću investirati u La roche Posay upravo zbog tih 300ml! Iako je moj L već pravi mali cigo, skroz mi je pocrnio u licu i rukicama, jer u kolicima samo sjedi i još se naginje naprijed! A jučer smo cijeli grad prošli od Gajnica do Kaptol centra! 5 sati smo bili vani! user posted image user posted image Najopasnije sunce je L ipak prespavao u kolicima user posted image

Anne, Andy, ja sam definitivno za druženje! Vrijeme je već da se nađemo! Meni sve odgovara, mi smo svjetski putnici! user posted image

Suny, što se tiče reda..i kod mene je bilo uvijek reda, ako već ja nisam stigla zbog faksa dovesti u red, uvijek bi mi mama uskočila! Al sad..od svih tih silnih igračaka, vrtića, puzzli, ne mogu se pomaknuti, preko dana, mi je kaos u stanu, a navečer bar te igračke pospremim. I mene čeka sad proljetno čišćenje..a to mi je takva tlaka, morat ću L odvesti kod bake da mogu to s mirom napraviti.

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

Neposredna veza do poruke: 106
17.4.2013 16:20:12   
tenkic
Kod mene je kreativni nered (nisam ljubitelj reda i spremanja jer su me cijeli život tjerali da sve bude tip-top) ...mm isto tak pa bake dobiju redovno slom živaca kad vide koji nered imamo npr po stolovima (sad je na stolu sve što ne smije doći u ruke od Bo, a toga ima previše)

Ona moja Klorane krema za sunčanje za Bo mi super miriši...danas sam ju namackala iako je bilo poluoblačno- ličeko i rukice
I tako ljuljamo se mi u našem novom parkiću i baš nam je bilo super. Skoro smo i dadilju nabavili, ali ne treba na, baka će čuvati Bo (jedna dadilja iz parkića na jesen ostaje bez bebe koja će u vrtić pa traži novi bebu za čuvanje)...i taman mi odosmo iz parkića kad se pred njim zaustavio pun ZETov bus s Bandićem i njegovom svitom i novinarima, došli su u inspekciju našeg parkića....

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 107
17.4.2013 18:13:47   
keyt
Sunny,

koju si ti na kraju kremu kupila? Pogubila sam se u ovoj silnoj prijepisci.
S neredom - nikako! On mi toliko ni ne smeta, koliko prljavština, a s njom se borim i nekako mi ide. To uključuje svakodnevno brisanje podova i svašta još nešto... uf, nije lako, ali trudim se. Prošli tjedan teta čistilica napravila generalku, tako da je lakše i sad samo održavam.

El, 25. 7. 2012.

El nam je stigla 25. 7. 2012. u 19:07

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 108
17.4.2013 19:02:03   
sretnaz
dd,
bila sam danas u šetnji, a sad je mm uzeo N da odmorim. Išli su autom u Rijeku, a uzeo je i kolica da mogu šetait. Danas sam pomislila kako bi bilo lijepo da jedan dan ne moram brinuti o N. Da li i vi to kad pomislite? Nemojte me krivo shvatiti, obožavam ga i volim biti s njim, ali dan mi proleti (presvuci, obuci, hrani, skuhaj....) i ode dan. I kad nemam posla onda treba zabavljati N. Ionako sad dok ovo pišem razmišljam kako mu je i šta radi, da li spava ili se smije ili priča. user posted image

Red ili nered. Kod mene je uvijek blagi nered. I mm nije baš uredan, a oboje imamo neke mušice, meni smeta jedno, a njemu drugo. A sad od kad imamo dijete uglavnom je nered... i kad se najave gosti onda čistimo i shvatili smo da to nije ni lošeuser posted image Mi smo se prošle godine uselili u 8 mjesecu i još uvijek nismo sve posložili kako treba. Sad mi je lakše kad svi imati isti problem, da ne stižete srediti kuće. Mene živcira što je stalno nešto pobacano. I kao što tenkic kaže sad još moramo micati stvari i police i stolovi su još više zatrpani.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 109
17.4.2013 19:08:54   
sretnaz
Keyt, za potpis: ideš u svoje postavke; forumi i tu imaš opcije za avatar, potpis i ticker. U potpis napišeš što god želiš i onda ti se svaki put to pojavi na dnu poruke ako je kvačica u kućici ispred Dodaj potpis. I onda ako napišeš datum rođenja bebe, znamo koliko je velika. Ja se pogubim koliko tih ljetnih ima user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 110
17.4.2013 19:27:36   
sretnaz
Sad sam shvatila da ste komentirale album, nahvalile N na forumu, a ja ni hvala nisam rekla. Dakle, moja isprika i hvala. user posted image
Znam da sam i vama neke fotke komentirala, ali ne znam ako sam svima. A sve su bebe slatke i posebne na svoj način user posted image Mali manekeni i manekenke!

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 111
17.4.2013 21:02:38   
keyt
Sretnaz,

hvala na uputama, i ne brini, svi mi pomislimo isto, samo se ne usudimo priznati user posted image . Sve je to normalno, pogotovo nama suvremenicima koji smo sami s bebama. Nekad su ljudi živjeli u "čoporima, babe, tetke, dide, strine..., dijete s ruke na ruku, a bogati su imali bedinerice.
Ah ti fizijatri, čudi me da nisu na neku foru osmislili i vježbe za bebe u trbuhu da na pravilan način iziđu van iz rodnice, jer vjerojatno ih ni za to majka priroda nije ispravno u startu podučila.
Sorry na malo sarkazma, nije upućen nikome, i ja bih vjerojatno na fizijatre gledala blagonaklonjenije da sam morala s bebom na vježbe zbog konkretnog problema.
Neposredna veza do poruke: 112
17.4.2013 21:48:35   
Jana1208
Večer...

Evo mi danas konačno iskoristili dan u potpunosti...user posted image
Bili 2 puta vani, igrali se sa sestričnama na dvorištu, i sad kasnije popodne bili kod mm sestre i došli doma sa još jednim putnim krevetićem i vrtićem...
To znači da sad imamo 2 krevetića i jedan vrtić...sad ćemo lijepo to nešto ostavit doma, a nešto odfurat bakicama da se ima L gdje igrati i spavati kad smo tamo...user posted image

Uf, ja sam sad totalno zbunjena s tim kremama i nemam pojma koju ćemo uzet...user posted image , morat ćemo pitat svoje tete u ljekarni...user posted image user posted image
Dobra vijest je ta da nam je moj brat konačno našao suncobran za kolica u zg, doduše nije cijeli smeđi, ali i smeđe ljubičasta kombinacija bude ok...naša kolica su smeđa bež, s tim da bež boje ima malo, pa ajde...bitno da moju princezu ne dotakne sunce....user posted image , a i ti abc suncobrani imaju faktor 50..user posted image

A što se tiče reda u kući...hmmm, i meni je prije bilo sve posloženo, a sad...sad poslove dijelim na dnevne, tjedne i sezonske...user posted image Pod dnevne spadaju usisavnje i pranje poda (1-2 puta), održavanje kuhinje čistom i ostale svakodnevne gluposti, tjedno je brisanje prašine u dnevnoj, spavaćoj, totalka ribanje kupaonice, a sezonski sve ostalo (prozori, ormari...) user posted image
Ne zamaram se previše time, odustala sam od čišćenja kad dolaze gosti, pogotovo jer ih većina ima klince, pa sam se prebacila na čišćenje kad gosti odu, tako da L opet ima čistu pistu...user posted image user posted image
A i žao mi je puno vremena provodit spremajući, radije uživam s L...a nered...rekao bi moj tata: pa ovdje se živi, nije kuća za izložbu...user posted image

Odoh sad još škicnut slike od sretnaz, pa na spavanac...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.
Neposredna veza do poruke: 113
17.4.2013 22:15:27   
Jana1208
Uh, tek sam sad skužila da je objavljena moja porođajna priča, koju sam natipkala prije cca mjesec dana...nemožeš promašit moju L u rozom... :))) user posted image

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 114
17.4.2013 22:43:12   
Sunshine28
keyt ja sam uzela La Roche Posay baby faktor 50, 300ml - 160kn, ogromna je, mislim da cemo je imati duuuugo....svako se ispati uzeti vece pakiranje....

bravo cure za odrzavanje reda....kada cujem koliko lasitite podove sram me skroz, ali dobro Em jos ne puze tak da....

Lo pravo za stajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 115
17.4.2013 23:08:32   
ines_os
suny sta mi cekamo!?

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

Neposredna veza do poruke: 116
17.4.2013 23:16:17   
sretnaz
Jana, priča je prekrasna, a fotka još više user posted image
Ovo za dizanje, mislim da se i N uglavnom diže uz pomoć ruku. A neki put mi se čini da napravi iskorak. Ma nisam baš sigurna. Pravilno je iz iskoraka, samo mislim da se oni dižu uz pomoć ruku jer su jači u rukama. To je kao i vojničko puzanje... isto idu uz pomoć ruku. I N je prvo puzao tako i tek kad je dovoljno ojačao i uskladio se, krenuo je na sve 4. Sad više ne puže vojnički i sad je još brži.
Ne znam ako ste vidjele da će u Zagrebu biti Auto moto sajam u City Centeru one East! I piše da će savjetovati za autosjedalice. Pa ako netko nije kupio nije loše ići.

Neposredna veza do poruke: 117
18.4.2013 9:37:19   
tenkic
I Bo se diže rukicama. Nije joj palo na pamet da može iz iskoraka. Do sad se dizala uz ogradicu krevetića (još nismo podnicu spustili na nižu razibu), onu guralicu i uz stolić u dnevnoj sobi.I u putnom krevetiću. Danas sam ju našla kak se dignula uz hranilicu, pa uz stolac u blagovaonici, a jučer dok sam gledala sapunicu se lijepo digla uz stolić na kojem stoji TV, hoće reće: "mama gledaj mene a ne sapunice!"
Osim toga jutros se nešto ohrabrila i odlučila puzati po cijelom stanu (do sad je puzala samo i isključivo u dnevnoj sobi)...a nešto se i ubrzala u puzanju...hmm...i dalje vojnički stil...

Jučer smo bili na bazenu (prošetali sa Svetog duha do vjesnika u Savskoj u nadi da će Bo odspavati...spavala je samo zadnjih 15min šetnje), imaju tamo one autiće na koje se limači sjednu i guraju- to joj se baš svidjelo

Ona krema za sunčanje za bebe koju je mm naručio preko interneta se zove Californian sun ili tako nešto...ali i dalje mi i ne želi pokazati koliko ju je platio....

Mislim da imam teniski lakat od nosanja bebe...ona je zanjih dana postala jako mazna i stalno bi visila oko i na meni...navratit ću ovih dana do doktorice da saznam kako se taj lakat liječi jer baš i nema smisla da me bolucka ako se da liječiti

Jana, kad sam pročitla priču i mislila sam da je tvoja (zbog datuma)- inače vrlo je slična mojoj samo što meni nisu bušili vodenjak i što nisam večer prije već osjećala bolove, ostalo-skoro identično!

< Poruku je uredio tenkic -- 18.4.2013 9:39:07 >

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 118
18.4.2013 13:07:16   
Sunshine28
jana bas je lijepa prica, a L mi je prekrasna na slici, mrvica mala user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 119
18.4.2013 14:48:10   
tenkic
Bella, vidim da ti je L uglavnom u čarapicama. Nama se Bo počela poprilično sklizati u čarapicama otkad se diže na nogice pa sam joj u H&Mu uzela one čarape-papuče s kožnatim đonom+čarapice s protukliznim čepovima. Sad je stalno u tim papučicama. Čarape još nismo isprobali. Ali mi nemamo tepihe u stanu (osim jednog).
Jedini problem je što uz to baš i ne idu suknjice, pa ju držim u hlačama

Neposredna veza do poruke: 120
18.4.2013 17:58:11   
sretnaz
DD,
danas je N spavalica. Spavao je oko 11:30 cca 2 h i sad opet spava. I ja sam na miru skuhala ručak i sad bila u vrtu. Imam mini vrt, ali dovoljno da imamo nešto sviježe i domaće. Inače nemam pojma o vrtu jer me to nikad nije zanimalo, ali imam sestru stručnjaka.
Jučer, kad se mm vratio s N bio je naravno gladan, ali i dobre volje. Falio mi je naravno, ali nekako sam bila opuštenija nego kad je netko s njim u mojoj prisutnosti. Onda ga stalno gledam i promatram tako da nemam dojam da ga ne čuvam. Svi mi kažu da imam živo dijete, jako znatiželjno i danas ga je sestra nosila i čudila se kako je stalno u pokretu. On stalno želi nekamo, penje se po ljudima, puže.... čak i dok dojim mlatara nogicama ili rukom. Mislila sam da to sva dijeca rade. Ali izgleda da i ne, tj. ima dijece koja su takva, ali i ima i puno mirnijih. Pa kakvi su vaši?

Neposredna veza do poruke: 121
18.4.2013 19:27:37   
andydea
drage moje...sve sam pročitala ali nemam snage za ništa...Ona bol iza uha postala je nepodnošljiva, temper. i dalje imam 38user posted image user posted image user posted image ...mislila sam da sam pobrala sunčanicu, ali ne ...sad sam došla od dr., ona sumnja na zaušnjake ili mononukleozuuser posted image user posted image user posted image ...sutra idem vaditi krv,pa ću znati...jako sam utućena i sve me boli...samo me strah da neću morati prestati dojiti...oba dvije bolesti su virusneuser posted image user posted image user posted image ...čitam vas,a kad skupim snage pisat ću...DI je stalno na nogama i lijepo spava po noći...to mi je jedina utjeha...user posted image
Lana je danas upisana u prvi razreduser posted image
pusa svim user posted image user posted image user posted image  i mamice uživajte u ljepim danima, ja nesmijem ni mrdnutiuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 122
18.4.2013 20:15:35   
tenkic
Ajme Andy, fakat grozno. Što se tiče dojenja, prema onim naputcima od roda nikako ne prestaj dojiti. Što god si pobrala on je isto pobrao već od tebe, kako ćeš se ti liječiti stvarati češ antitijela i on će ih pokupiti iz mlijeka, znači sad pogotovo trebaš nastaviti dojiti ako sam ja tu teoriju dojenja dobro savladala.

Sretnaz, ja mislim da i ja imam živo dijete. Dobro, ali živahno. Stalno stoji na nogicama, stalno mlatara, imam osjećaj da bi najradije trčala...i,da uvijek mora biti po njenom. Sad joj ogroman dnevno boravak nije dovoljan. Vrišti kad zatvorim vrata i ne dam joj da uđe u hodnik ili u kuhinju (ali tamo su pločice pa se bojim da joj ne bude hladno)

Bella, dakle L čeka pravo ljeto pa da može okolo trčkarati bos (a to je najzdravije za male nogice)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 123
18.4.2013 21:30:13   
Jana1208
Večer...user posted image

Mi konačno uživamo vani po cijeli dan...dolazimo unutra na papanje i popodnevni spavanac...kad nismo u šetnji onda se igramo na dvorištu...danas smo joj namontirali i ljuljačku i baš si je bila važna...user posted image user posted image
Mislim da bi umrla da sam morala sad ići radit...user posted image

L je puno bolje, još curi nosić, a meni je već muka joj se približavat sa usisavačem, baš je rastuži to uvijek, ali još dosta toga izvučemo pa se patimo...user posted image Ali evo danas prvu večer zaspala da je ne muči kašalj, jučer je 2 sata kašljucala jadna...

Jedva čekamo vikend, zapravo subotu, kad smo svo troje doma cijeli dan, pa ćemo malo roštiljat i popodne u prirodu, da nadoknadimo prošli vikend...zato smo šoping prebacili za sutra (late night je u europarku u mariboru pa ćemo se tamo zaletit dok L spava, baka će dežurat pošto je sve super prošlo kad smo bili na svadbi), nekako mi je žao potrošit subotu u šoping centru...user posted image user posted image

Suny, ma nebi ni ja toliko ribala pod da nemamo i malog dlakavca u stanu...user posted image

Sretnaz i moja L je upravo takva kakvog si opisala N, nema mira ni sekunde...čak i kad jede lovi nogice po zraku i da može bi se kotrljala po krevetu sa cicom u ustima... user posted image user posted image

Andy user posted image , držimo fige da je lažna uzbuna i da si pokupila samo neku glupu virozicu koja će proći za dan-dva...slažem se s Tenkic, nemoj prekidati dojenje ako nebude to baš doktor savjetoval zbog lijekova ili nečeg... user posted image
user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 124
18.4.2013 21:31:27   
Jana1208
Večer...user posted image

Mi konačno uživamo vani po cijeli dan...dolazimo unutra na papanje i popodnevni spavanac...kad nismo u šetnji onda se igramo na dvorištu...danas smo joj namontirali i ljuljačku i baš si je bila važna...user posted image user posted image
Mislim da bi umrla da sam morala sad ići radit...user posted image

L je puno bolje, još curi nosić, a meni je već muka joj se približavat sa usisavačem, baš je rastuži to uvijek, ali još dosta toga izvučemo pa se patimo...user posted image Ali evo danas prvu večer zaspala da je ne muči kašalj, jučer je 2 sata kašljucala jadna...

Jedva čekamo vikend, zapravo subotu, kad smo svo troje doma cijeli dan, pa ćemo malo roštiljat i popodne u prirodu, da nadoknadimo prošli vikend...zato smo šoping prebacili za sutra (late night je u europarku u mariboru pa ćemo se tamo zaletit dok L spava, baka će dežurat pošto je sve super prošlo kad smo bili na svadbi), nekako mi je žao potrošit subotu u šoping centru...user posted image user posted image

Suny, ma nebi ni ja toliko ribala pod da nemamo i malog dlakavca u stanu...user posted image

Sretnaz i moja L je upravo takva kakvog si opisala N, nema mira ni sekunde...čak i kad jede lovi nogice po zraku i da može bi se kotrljala po krevetu sa cicom u ustima... user posted image user posted image

Andy user posted image , držimo fige da je lažna uzbuna i da si pokupila samo neku glupu virozicu koja će proći za dan-dva...slažem se s Tenkic, nemoj prekidati dojenje ako nebude to baš doktor savjetoval zbog lijekova ili nečeg... user posted image
user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Imena
Tina 21

Tko je izabrao ime za vaše dijete?

Ja (40%)

Muž/Dečko/Zaručnik (15%)

Mama/Tata (1%)

Svekrva (0%)

Ja i moj dragi zajedno (43%)

Broj svih glasova: 67

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!