Jana1208
|
Večer... Evo mi danas konačno iskoristili dan u potpunosti... Bili 2 puta vani, igrali se sa sestričnama na dvorištu, i sad kasnije popodne bili kod mm sestre i došli doma sa još jednim putnim krevetićem i vrtićem... To znači da sad imamo 2 krevetića i jedan vrtić...sad ćemo lijepo to nešto ostavit doma, a nešto odfurat bakicama da se ima L gdje igrati i spavati kad smo tamo... Uf, ja sam sad totalno zbunjena s tim kremama i nemam pojma koju ćemo uzet... , morat ćemo pitat svoje tete u ljekarni... Dobra vijest je ta da nam je moj brat konačno našao suncobran za kolica u zg, doduše nije cijeli smeđi, ali i smeđe ljubičasta kombinacija bude ok...naša kolica su smeđa bež, s tim da bež boje ima malo, pa ajde...bitno da moju princezu ne dotakne sunce.... , a i ti abc suncobrani imaju faktor 50.. A što se tiče reda u kući...hmmm, i meni je prije bilo sve posloženo, a sad...sad poslove dijelim na dnevne, tjedne i sezonske... Pod dnevne spadaju usisavnje i pranje poda (1-2 puta), održavanje kuhinje čistom i ostale svakodnevne gluposti, tjedno je brisanje prašine u dnevnoj, spavaćoj, totalka ribanje kupaonice, a sezonski sve ostalo (prozori, ormari...) Ne zamaram se previše time, odustala sam od čišćenja kad dolaze gosti, pogotovo jer ih većina ima klince, pa sam se prebacila na čišćenje kad gosti odu, tako da L opet ima čistu pistu... A i žao mi je puno vremena provodit spremajući, radije uživam s L...a nered...rekao bi moj tata: pa ovdje se živi, nije kuća za izložbu... Odoh sad još škicnut slike od sretnaz, pa na spavanac...