|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012
15.4.2013 1:11:00   
sretnaz
Andydea imam 36, a mm će u 10. mj 40!!! Dakle, nema čekanja, iako nije bilo problema da zatrudnim. Usput mm nije muž jer se nismo vjenčali. Ne znam da li sam to već spomenula. Ali neću valjda reći moj dečko, kad živimo skupa i imamo dijete, sve dijelimo isto kao i da smo u braku.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 76
15.4.2013 11:00:16   
tenkic
Sunny, imaju ti mrak baby banz naočale s bijelim okvirom, to bi trebalo pasati na svu odjeću, zar ne?
http://www.babybox.com.hr/product_info.php?cPath=49&products_id=189

ja još nisam odlučila da li da se upustim još i u kupnju tih naočalica jer imamo one jeftilen iz DMa, ali malo joj padaju, mislim da bi to s čičkom bio pun pogodak

jučer sam otišla kod frendice pa mi je dala jedan šeširić i dvije one pustinjske kape sa zaštitnim faktormo za sunce. marka je "o sole mio" i imaju SPF 50. Jedino što Bo mrzi kape, šešire i slična pokrivala za glavu...ali morat će se naučiti, nema joj druge, sunce je opasno. Kupila sam joj i kremicu za sunce i jučer ju primijenila, nije se za zezati, čak su i šake u opasnosti jer s njima stalno mlatara.

a u terminu predvečer smo skužili da obožava kad ju stavimo u klokanicu (položaj da gleda prama naprijed a ne prema nama) i odemo s njom prošetati. onda ciči i vrišti i smije se i mlatara nogicama. neizmjerna sreća!

bravo za nove stajalice user posted image
nogice od Bo su izgledale ko od onog malog s michelin reklama, ali sad otkad stoji su se nekako izdužile i istanjile...valjda je sve otišlo u mišiće?
danas mi se čini da joj je nosić bolje. nije imala temperaturu pa smo ju svaki dan šetkali vani na zraku

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 77
15.4.2013 13:49:51   
Sunshine28
tenkic koju si kremu na kraju uzela? ja sam danas htjela, ali nemam pojma sta da kupim user posted image
upravu si, jucer u stenji bas gledam kako su joj šakice na suncu stalno..moram hitno uzeti nesto...

ja sam nakon baby boxa procesljala ebay u potrazi sa baby banz-om i nakon toga mi ono sto vidim na baby boxu uopce nije zanimiljivo user posted image
samo sto me nekako strah preko ebay narucivati sunačne naočale, nekako sam sumnjicava da bi mi dosle u komadu user posted image
tenkic dobre su mi bijele, samo sto sam ja sebi zamislila da Em uzmem žuti šeširić i naočale, a to nema nigdje, a ako ne moze žuto ona roza...user posted image
uglavnom razmisliti cu jos koji dan...

od mm mama donjela jagode za Em, koliko ja znam one se nedaju do 8.mj. ili user posted image
uglavnom, mm navalio da joj dam...ma strasno me nazivcirao! cim je od njegove mame onda ne najbolje i  nepogresivo...grrrrr...

inace mi u pripremama za krstenje....rjesena crkve, danas sam bukirala restoran, samo jos cekamo od Em modne dodatke user posted image imat ce crvenu haljinicu, bijeli bolero, bijele štramlice - to imamo, a cekamo da nam stignu crvene cipelice i crvena masna sto smo narucili sa ebaya, valjda ce doci na vrijeme!
naravno, ja js uvijek ne znam sta da obucem,...nakon depre koja me je uhvatila neki dan u Zari vise mi se i ne ide u kupovinu user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 78
15.4.2013 13:59:07   
Sunshine28
pitanjce jos jedno?
gledam katalog od MVG-a i vidim da se te kapice prodaju po brojevima - da li je bro jednak opsegu glavice ili?

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 79
15.4.2013 13:59:10   
bella 1
dan user posted image

evo i nas malo doma, stalno smo vani, u više navrata, baš uživamo u suncu...

danas kupila kremu Daylong 107kn, Mustela mi je preskupa, a fakat je malo pakovanje....žena u ljekarni mi preporučila da je jako tražena , već sam ga mazala, ne ispire se i fino je gusta...

user posted image user posted image za sve puzalice, stajalice...mi smo još vojnički, povremeno napravi četveronoške nekoliko koraka ali se baca na trbuh da bude brži...user posted image

sunny user posted image user posted image za krstitke...obavezno slikice stavi

ja se nadam u stare hlače nakon ovoliko šetnji, ali nije toliko do kila koliko do proširenih bokova, inače imam šire nakon poroda se još proširili tako da sumnjam da će to biti kao prije...user posted image

04.08.2012. stigao nam Lo naš

Neposredna veza do poruke: 80
15.4.2013 14:58:18   
sretnaz
Pozdrav,
vratila sam se sa šetnje pa da se javim. Sad opet mislim da ga muče zubi user posted image . Rekla sam mm da ih više neću spominjati, ali ne mogu protiv toga. Jako trpa ruke i prste u usta i stalno nešto žvače. Ujutro je toliko gurnuo palac u usta da je malo povraćao!
Sunce prži i trudila sam se da je on u hladu, bar glavica dok ne kupim nešto.
Jagode su jak alergen i njih se daje među zadnjim voćem. Negdje sam našla da može sa 9, negdje sa 10, i čak sa 12 mj. Iskreno bila sam sigurna da ide tek sa 12, ali sam išla malo pogledati na internetu tablice i dosta su različite.
Sunshine, i ja se baš pitam kako idu brojevi kapica. Ma najbolje je njih zvati i pitati.

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 81
15.4.2013 15:10:28   
tenkic
Sunny, ja sam jučer uzela u ljekarni Klorane za bebe, 120kn. Ali je mm preko e-bay uzeo neku američku kremu, nešto organic blablabla testirano u kaliforniji na njihovom podneblju što ima mrak recenzije, jedino što mi nije nikad rekao kak se ta krema zove...ali dok dočekam da stigne ja bum ju mazala s Klorane. Ima i od Bioderme, cijena je tu negdje oko 120 kn kaže ljekarnik da je razlika jedino u izvoru termalne vode koja se koristi u proizvodnji. A na danima mama i beba sam uzela tester od la roche possay (ono što si ako se ne varam koristila prošlo ljeto) pa mi je žena napomenula da tražim veće pakiranje jer je 300ml nekih 160kn, a 50ml nekih 100 kn.

Znači i vi ćete biti crveno bijeli na krštenju...što sam ja to pokrenula neku crveno bijelu ideju za krštenje?

E, da, naočale preko e-bay...samo ću ti reći da mi je prije mjesec dana preko e-baya stigao samsung gal. s3, nov novcat bez ogrebotine. tako da vjerujem da će i naočale preživjeti :)
zar si našla istu kvalitetu po povoljnijoj cijeni(naočala)?
nama svakih par dana poštar donosi nešto kupljeno na e-bay u ...mm je totalno poludio....

ja bi sad išla van al mislim da je prejako sunce i za petnju u kolicima pod kupolom...15 sati, a prži ko ludo...

šeširići- nema šanse da pogodiš veličinu, meni se najbolji čine oni s trakicom kojom se regulira veličina tj širina na glavi, a takvi su uglavnom svi ti sa UV zaštitom (znači oni unoverzalne veličine)...i pazi na žuto ti se lijepi gamad tipa komarci i mušice (bar se meni lijepe kad se vozim biciklom)

< Poruku je uredio tenkic -- 15.4.2013 15:13:29 >

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 82
15.4.2013 16:32:01   
sretnaz
tenkic, gdje si nabavila te ringove za putni krevetic. Sad kad sam makla deblji madrac hvata ga totalna nervoza jer se ne može uhvatiti i dignuti.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 83
15.4.2013 21:14:46   
Jana1208
Večer...user posted image

Evo mi danas konačno bolje...user posted image user posted image
Nakon 3 noći s tempicom, ovo nam je bila prva bez nje, a i cijeli dan danas L puno bolje izgleda, vesela je...i ponovno puna energije...
Još nas malo muči nosić, i povremeno kašalj, ali nadamo se da će i to brzo proći...user posted image

Suny, Em bude prava mala ljepotica za krštenje...user posted image
Što se tiče veličina od MVG, ima na njihovoj web stranici tablica veličina, i ti brojevi iz kataloga ne označavaju opseg, nego su veličine po starosti...user posted image

Sretnaz i mi svaki promjenu u ponašanju kod L pripisujemo zubiću, i to traje već mjesecima, a zuba još nema na vidiku...ma oni će nas samo iznenadit, nadam se...user posted image

L se cijeli dan trudi postaviti na noge, i to se stavi u položaj za puzanje i onda digne i koljena gore, i drži se tako na šakama i stopalima, ko mali mostić...kad smo na kauču obavezno se za sekundu postavi na nogice...spustili smo joj kindać dolje, pa je sad sva jadna jer još nije skužila kak da njega savlada...user posted image
Inače sam skužila da vrtić koji smo mi dobili, uopće nije vrtić, nego putni krevetić user posted image user posted image , i pošto mi se ga jednostavno nije dalo ribat, našli smo jednog stričeka koji će ga očistiti...trebao bi biti gotov sutra ili prekosutra...user posted image
I zvala nas je sestra od mm, da je skroz zaboravila da ima doma vrtić (ali baš vrtić user posted image )i da će nam ga dofurat, tako da ćemo imati doma cijelu spremu...
A sve si mislim da L neće htjeti biti unutra, pogotovo sad kad se naviknula lutati okolo...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 84
15.4.2013 22:18:45   
andydea
većeruser posted image
dakle ja stvarno nisam pri sebiuser posted image ...pobrala danas sunčanicu...a Di je bio fino zaštićen u kolicima i hb on superuser posted image ...sutra idemo van čim se probudiuser posted image user posted image
Lijepo sam zakurila,krv na nos...i prespavala u groznici cijelo popodneuser posted image ...sad sam se otuširala i nakon lekadola sam ko novauser posted image
Jana drago mi je da je L bolje...hvala na rasporedu i jelovniku...ja nikako da ubacim taj treći obrok...nemam ga di uguratiuser posted image ...moj Di je lud za sisomuser posted image
Suny, Em bu prava princeza...jedva čekam slikiceuser posted image
Di ima šiltericu i neću mu kupovati naočale...njemu sunce ne smetauser posted image ...mamin sinuser posted image ...ja sam ko gušter na suncu i ovo je prvi put da me šupilouser posted image
a i ne vjerujem da bi ih htio...mislim da bi prije završile u ustimauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 85
15.4.2013 22:33:51   
andydea
i da kaj se tiče kreme...definitivno idem po mustelinu...vjerovatno stiže do petka u ljekarnu...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 86
15.4.2013 23:04:03   
LorVer
Veceruser posted image

Jana user posted image bas mi je drago da je mrvici bolje.

Evo mi i danas bili vani sa brillama i nije ih skidala ali maramu sa glave skidala non stop.

Suny, i ja jedva cekam vidjet Em i njen styling sa krstitka. user posted image A i tvoj normalno. user posted image
I ja bi ti ko i Tenkic savjetovala da ne kupujes žuto jer stvarno privlaci sve letece bube.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 87
15.4.2013 23:20:21   
andydea
i mi jako volimo žutu i crvenu boju...ali ljeti izbjegavamouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 88
16.4.2013 6:48:12   
anne
andy kud sunčanicu??? Pa daj se pazi.user posted image

ivana bravo! Sve se može što se hoće.

Čitam vas ovako i baš bi nekak i ja bebicu...

Kako je lijepo ovo vrijeme i mi smo barem 3h dnevno vani.
Hoćemo li se naći malo negdje vani da uživamo na suncu?

< Poruku je uredio anne -- 16.4.2013 6:50:14 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 89
16.4.2013 9:51:02   
LorVer
Jutro user posted image

Andy, drži se hlada. Ovo sunce više nije za zezat.user posted image Ja idem sa Mar vani kad je vruce rano u jutro ili popodne poslije tri, usred ljeta tek poslije pet.
Kod mene ovdje super za kikice, imamo ispred zgrade dva velika igrališta jedan u hladu, a drugi malo na suncu. Tak da sam uvijek dolje sa ostaim mamicama i bebicama.

Mene ulovila proljetna fjaka. user posted image Nista mi se neda, samo bi odmarala. A imam tolko toga za napraviti.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 90
16.4.2013 10:40:32   
tenkic
Evo ubacila sam fotku putnog krevetića s tim namontiranim ringovima. Kupili smo ih u Mülleru, gumeni su, kaže Tauchenring iliti neki kolutovi za ronjenje (nisam skužila za što služe, valjda da ih se baci u more i onda izroni?) + ubacila sam par friških sunčanih fotkica

Mi smo začudo jučer prespavali termin i za jutarnju i popodnevnu šetnjicu, pa je bo išla samo navečer u šetnjicu u parkić, danas ćemo vidjeti što i kako, nekako mi je glupo vući ju van po najvećem suncu makar bila u kolicima pod kupolom

Baka nam je otišla na more pa smo ovaj tjedan same...veli mm da je Bo skroz drugačija beba kad joj nema bake u blizini...hmm...

Andy, i ti trebaš šešir i piti puno vode, nije se zezati sa suncem...i ja sam kad sam bila mlađa bila ko gušter, ali mi zadnjih 5 godina sunce sve više i više smeta (iu mene je jednom srušila sunčanica, od tad se pazim)

< Poruku je uredio tenkic -- 16.4.2013 10:41:59 >

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 91
16.4.2013 11:44:34   
sretnaz
user posted image
danas smo oboje puno spavali i odmah sam bolje. Otkrila sam da mi je s N nekako lakše od kad sjedi. Ne puno lakše, ali malo je.user posted image Malo puže do nekih igračaka pa se posjedne i zabavlja (znači uzme nešto i žvače!), ili mu ja dam nešto u ruke. Problem je dizanje jer želi stajati, a onda ga ne smijem pustiti samog jer ipak gubi ravnotežu.
Jučer sam pričala s prijateljicom koja je prošle godine imala mustelu za sunce, i kaže da ju sad nije htjela uzeti jer da se teško razmaže i da beba onda bude sva bijela. Uzela je sad Avene, na bazi mineralnih ulja i baš mi se sviđa. Tako da ipak neću mustelu. I usput dobila sam i šeširić s UV faktorom od njenog sina tako da o tome ne moram brinuti. Svekrva je kupila naočale i sad čekam da stignu. A suncobran koji sam imala za kolica je puknuo dok sam šetala po Rabu, pa smo jučer i to kupili. Još malo pa smo kompletni za ludo sunce. user posted image
Tenkic, hvala za ringove. Moram u Muller, i usput podignut kupone baby kluba. Je ihl netko od vas uzeo već? Baš me zanima ako ima što zanimljivog.
Andy pa nemoj onda još uvesti treći obrok kad dojiš i planiraš biti doma 3 godine. Mislim da Rode preporučuju uvođenje trećeg obroka s 10 mjeseci. Ali po meni treba tu dohranu prilagodeti sebi i bebi. Čini mi se da su sisoljupci posebni. Meni N često nakon kašice malo sisa. Kao da mu je to desert. Sve to brzo prođe...
Jana, baš je lijepo čuti da je L bolje i super što se diže, to je i N dosta dugo radio, dizao se na ruke i stopala i penjao se po jastucima i po nama... i onda se lijepo dignuo uz stolić i stajao. A vjerojatno nece htjeti dugo biti u vrtiću kad se naučila na slobodu, ali puno znači da možeš bez straha ići npr. pod tuš!

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 92
16.4.2013 13:27:58   
Sunshine28
cure moje ja sam opet danas bila pred suicidom od muke sto u Osijeku nemos nikad kupiti nista samo tako da uđeš u ljekranu i kupis!
ubila sam 2 sata vozajuci se po gradu po potrazi za La Roche baby kremom za suncanje faktor 50! stvano sam ogorčena, kao da živim u Mrduši Donjoj!
uglavnom, na kraju sam u jednoj ljekarni narucila, stiže sutra....tenkic hvala na upozorenje za pakiranja, bila si upravu, 50ml. 120 kn, a 300ml. 160kn.! zena mi htjela naruciti ovu od 50ml i ja ju zamolim da nazove dobavljaca i pita jer imaju tu od 300ml. i na kraju mi narucila tu...vidis kak su oni banda, nisu ni ponudili ljekranama te od 300ml., samo ih dobis na upit!
inace, u neke 3-4 ljekrane su imali tu kremu faktor 30 i uvjeravali me da 50 ni ne postoji i da ne bi bebu trebala mazati sa 50 user posted image idoti....
a sva ovo potraga inspirirana je činjenicom da sam i ja jucer zgorila po licu i dekoltetu, a bome je i Em malo dobila po obrazima iako je cijelo vrijeme u stenji bila po kupolom, sa kapuljacom preko pola lica! sunce je stvarno jako! a i ja sam budala izasla u set_nju ravno u 15h....
uglavnom danas smo malo bili ujutro na terasi u hladu, a u set_nju cemo mozda danas iza 16h, ili mozda ne odemo uopce...strah me...kada moja koza ovako regira na prvo izlaganje suncu, kako je tek njoj grozno....

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 16.4.2013 13:29:35 >

I + G = E & L

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 93
16.4.2013 13:35:20   
Sunshine28
inace, Em upravo spava u spavacoj, u svome kreveticu...nema visednevnog spavanja u kolicima u dnevnoj....nekak m je taj sportski dio neudoban i malo uzi od kosare pa mi se probudi za pola sata umjesto za 2h....fino je zaspala, bez protesta i evo, spava vec sat vremena user posted image user posted image user posted image user posted image
Jana drago mi je da je L konacno dobro!
andy dakle ti navlacis svo zlo svijeta na sebe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajde neka prođe i ta sunčanica....
ne znam jesi isla danas po mustelu za sunce, ako nisi odi, u svim ljekranama u os je ima . svi su mi ju pokusavali uvaliti umjesto La Rochea - tak da kontam da je onda u zg ima svda 100 posto.....

a mi smo crveno bijeli za krestenje sasvim slucajno - kada je sestra zimus bila u USA ja joj rekla da kupi tamo u Cartersu za Em jedna kompletic - crna haljinica na bijele točkice sa mašnom, ista takva kapica, bijeli body i vestica....ali nije bilo, pa je teta samoincijativno kupila crvenu haljinicu - ali ne bunim se, prekrasna je, ima i onu podsuknju i gaćice u tonu, ma bit ce mi Em 'ko bomnboncic! sunce mamino lijepo!user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 94
16.4.2013 14:07:23   
anne
Kako smo se razbudile s ovim suncem. :)

Jeste već obavile proljetnu generalku. Ja se pripremam. user posted image
Opet smo svi prehlađeni, doslovno svi. Ajme ova zima mi je bila....user posted image Ne ponovila se.
Jedna mi je prijateljica rodila prije par dana, a još 2 čekam uskoro.
Ima bebica, hvala Bogu.

Već ste počele s ovim kremicama za sunčanje?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 95
16.4.2013 14:51:11   
keyt
Sunny,

dobro si opisala ove iz ljekarne. Stvarno su banda, neki dan išla sam maloj kupiti tekući C vitamin od Twinlaba i ona meni daje C vitamin upakiran zajedno s probioticima, kak ti ovi potonji su gratis. Ja kažem da želim samo C vitamin, a ona meni da se se on prodaje samo u paketu s probioticima. Još jednom me je tako slagala sve dok nisam rekla da sam na internetu vidjela da se taj C vitamin po ljekarnama prodaje samostalno i da idem u drugu ljekarnu. E onda je bilo, joj samo malo da provjerim i naravno da mi je prodala samo C vitamin... Da ne govorim da je taj navodni gratis paket 300 kuna, a vitamin 99.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 96
16.4.2013 20:44:40   
bella 1
večer user posted image

Mi smo vani po cijele dane, ali nije za izlagati se suncu baš previše, ja sam po vratu izgorila, aL nije hvala Bogu zadovoljni smo kremicom Daylong...mislim da ne bi već sad trebala izlaziti baš u podne kao što smo do sada, možda rađe ujutro pa predvečer jer fakat je jako sunce, L je isto pod kupolom od sportskog, ali on se naginje naprijed baš su mame komentirale moj L kao da se vozi u lunaparku drži se za štangu kolica i sjedi skroz uspravno da ne bi kaj propustio koji auto ili prolaznika user posted image

danas sam slučajno zeznula, ostali smo duže vani i lijepo je spavao, a ručak za njega nisam pripremila pa je bilo veselo dok smo došli doma nisam stigla kuhati pa sam mu kupovnu morala dati ali pojeo je i kupovnu i rižu koju sam mu skuhala naknadno, moram se bolje organizirati sad kad smo vani stalno...

andy mi smo na 3. obroka, isto me mučilo kao i tebe gdje zgurati 3. obrok, ali sam skužila da je kod nas bilo prerano spavanje, sad kad ide kasnije ima vremena i za 3. obrok:

cca 7 h bočica, oko 10 h voćna ili žitna kašica, između 12-13h bočica (ako voćna nije bila zasitna ), 15 h-16 h ručak (povrće, meso, žitarice -ne sve 2 kombiniram namirnice uglavnom), 18-19h žitarice na mlijeku, ili voće, prije spavanja 21 h bočica ako nije jako gladan tek toliko da zaspi na bočici ako nije imao večeru onda 180-210 ml bočice

Jana user posted image user posted image za ozdravljenje

Sunny meni ostalo u glavi još iz srednje škole iz mikrobiologije da nam je prof pričala kako ne postoji faktor veći od 30 zapravo (ne sjećam se kako je obrazložila) ali da sve više od toga ne postoji i da je to makreting, ja sam jako svijetle puti uvijek izgorim pa sam si kupovala velike faktore, ali velim ostalo mi u glavi ...tak da user posted image

Lorver totalno te kužim, veš mi se skuplja ništa mi se ne da user posted image baš fjaka....

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 97
16.4.2013 21:00:07   
Jana1208
Večer...user posted image

Evo i mi smo se danas konačno izveli na šetnjicu, doduše nekih 45 min, ali ipak....user posted image

L je bolje, jedino ju je sad počeo mučit onaj suhi kašalj, koji ostane nakon prehlade...i to samo kad spava...jadna sva se preplaši, pa plače...user posted image ...koma, jedva čekamo da ta prehlade ostane iza nas...ona cijelu zimu bila zdrava i sad s prvim suncem dobila svoju prvu boleštinu u životu...user posted image
Neznam dal se smije tak malim bebicama davat sirup protiv kašlja? Negdje sam pročitala da se njima nebi smio blokirati taj kašalj, jer one neznaju iskašljat same...a kupili smo onaj hedelix sirup od bršljana koji smiju i bebice ( za njega nam je teta u ljekarni rekla da ga naša pedica uvijek pripisuje), a neznam dal da joj ga dam ili ne...user posted image user posted image

Suny, pončo je pre, presladak...a Em je baš sva važna u njemu...user posted image

Mi još nismo kupili ni kremice, ni šeširiće, pošto nismo ni vani bili pošteno ovih dana...user posted image , spremamo se sad za vikend mm i ja do zg u veliki proljetni šoping (koji ovaj vikend nismo uspjeli obaviti zbog male bolesnice), pa se nadam da ćemo se opskrbiti user posted image sa svime... L će ostati doma sa bakom...

Anne, proljetno čišćenje i mene čeka...bila mi u nedjelju mama kod mene, pa se zgrozila kad je čula kad sam zadnji put prozore oprala...i evo danas bila nakratko kod nje, pa mi dala neku kao super krpu za glancati prozore, valjda da me malo potakne...user posted image user posted image
Mm ima sutra opet neki ispit, jedan je imao jučer, pa čekam da on to poriješi pa da preuzme L a ja ću se onda baciti na kompletno glancanje stana...user posted image

Andy, nadam se da si dobro, da nisi danas opet zaradila nešto...user posted image
I da, kozice su prošle? Ipak niko drugi osim Lane nije dobio?user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 98
16.4.2013 21:29:11   
andydea
Većer mamiteuser posted image
evo mislim da ću vam od sada pisati u večernjem terminuuser posted image
Moja sunčanica hb prošla, malo sam se prepala...pa sam se danas držala hladauser posted image ...bili smo rano ujutro oko 10h i kasnije oko 17h sa mm...baš je bilo lijepo...Di je uživao...doma sam skuhala,počistila u pauziuser posted image
ANNE -moje proljetno čišćenje je bilo sa selidbomuser posted image ...sad uživamuser posted image
i da ajde na 4 user posted image ...pa s kime ću odbrojavatiuser posted image ...još uvijek imam tvoj br.moba...sjećam se kako sam mislila da bum s tobom u boxuser posted image
Kaj se tiče druženja ja sam ZA i AJDE VEĆ JEDNOMuser posted image ...idemo se naći ovaj tjedan, vikend..kad vam pašeuser posted image ..nemojte da moram grupu organiziratiuser posted image
SUNY- danas sam bila u ljek.i došla je mustela,ali mi je isto predložila ovu francusku i rekla je da je najbolja za user posted image ...pa sam uzela njuuser posted image user posted image -sjetila sam te seuser posted image
JANA-samo još fali da nekaj slomimuser posted image
Razmišljala sam o trećem obroku i nebum ga još uvađala,jer kako je Sretna rekla-sisači su sisačiuser posted image ...sam nek Di sisauser posted image
Pere me ovulacija-luda samuser posted image ..pišemo se

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 99
16.4.2013 21:58:26   
keyt
Evo malo sam se informirala o kremama za sunčanje. Uglavnom djeca do 2 godine ne bi se smjela izlagati direktnom suncu, ili barem minimalno. Također, djeca do 2 godine trebala bi koristiti mineralne filtere, a ne kemijske.
Na našem tržištu, koliko ja znam, mineralnu UV zaštitu imaju:
Totalno prirodnu, na biljnoj bazi Lavera i dr. Haushka, ali je SPF 20. E sad, ako bi se poštovala pravila neizlaganja suncu od 10 do 18 sati, to bi trebalo biti dovoljno.
Mineralne filtere imaju još Mustela (jedina 50+ i to malo zbunjuje jer navodno mineralna ne može biti veća od 20-30), Avene i Daylong.
S obzirom da minerali ne prodiru u kožu, zato se te kreme "teže" nanose i ostavljaju bijele tragove. Eto, nadam se da sam nekome pomogla u odabiru.
I još nešto, treba biti oprezan kod eventualne kupovine jer sve navedene firme imaju i kreme za bebe s kemijskim filterom.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!