|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 52 53 [54]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012
11.9.2013 21:51:37   
Jana1208
Večer cure...user posted image

Evo i nas konačno...dani mi doslovce lete otkad radim, pa nikako da se uspijem prijaviti....user posted image

Sretan rođendan Nikola ( s malim zakašnjenjem...user posted image )...user posted image

Andy draga, čestitke od user posted image od nas troje...savršenu trudnoću ti želim...user posted image

Mi po cijele dane trčimo kud god stignemo, a najdraže joj je kad idemo u šoping po namirnice hodati po dućanu i slagati robu po policama...user posted image user posted image ...ili gurati tuđa kolica...user posted image
Inače je super, spava ponekad cijelu noć, ponekad se probudi jedanput, ali definitivno puno bolje nego prije...i još uvijek u svojoj sobi...
Andy, soba još nije gotova, zapravo smo sad malo stali s njom...kupili smo naljepnice za zid i svašta nešto, ali nikako da to dođe na red...user posted image
L obožava tu sobu i stalno se dere pred vratima da joj otvorimo, a pošto je unutra "sigurna zona" (samo tepih, krevetić ,jastuci, šator za igru i igračke) ostavimo ju samu unutra i lijepo se zaigra, najčešće prenoseći stvari s hrpe na hrpu....user posted image user posted image

Cipelice još nismo kupili, još su nam dobre one prve...ali je dobila frodo papučice za doma i gumene čizmice za tackanje po mlakama vode...user posted image

Suny, ne brini oko odlaska na posao, super će se oni snaći...mm se nekako puno lakše snalazi s njom nego ja kad sam sama...kad je samnom onda većinom cendra i slini po meni...a s njim kad bude se lijepo igra sastrane...user posted image
Uglavnom, on uspije svaki dan spremit ručak koji me dočeka kad dođem s posla i još neke stvari usput, i to mi je super...a i L je uvijek zabavno....user posted image

Sretna, nadam se da će osip brzo proći i da se neće ponovit...

Bella user posted image user posted image za Lo, stvarno je veliki dečko...
Moja L je dosta sitna i onda najčešće kad ordinira po dućanima ljude govore: vidi je kak je mala, a već hoda...user posted image user posted image

Što se tiče kazni, nama je pedica rekla da nema smisla njima objašnjavat, jer još ne razumiju, nego jednostavno im prebacit pažnju na nešto drugo kad rade nešto što nebi smjeli....mislim da je Keyt napisala da tako radi...user posted image

Odoh sad na spavanac, leđa me ubijaju ovih dana...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1326
12.9.2013 9:51:08   
sretnaz
user posted image user posted image user posted image Draga Em sretan tzi tvoj PRVI rođendan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm
Neposredna veza do poruke: 1327
12.9.2013 9:59:08   
LorVer
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sretan rođendan maloj princezi Em user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1328
12.9.2013 15:13:45   
andydea
Ema sretan ti prvi i najljepsi rodjendan...pusa velika <3

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1329
12.9.2013 16:35:49   
ivana1112
Ema sretan rođendan!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad možemo preći na temu Djeca user posted image

Evo da i mi napišemo kratak izvještaj user posted image
Pricala sam da mi je L nešto bio bolestan, izgleda da je bila viroza, sad smo već 2 dana išli na inhalacije ventolinom kod ped., dobili kapi za nos, i sad se liječimo. Sistematski nas je nraučila krajem mjeseca, sa 15mj user posted image

Jana, blago tebi, konačno La lijepo spava user posted image Mis e i dalje budimo 2,3 puta, sad tijekom bolesti i češće user posted image

Što se tiče kazne, vidim da su svi kllinci svojeglavi i čine ono što i naume. Kod nas NE još relativno funkcionira, Zapravo kažiprst u zraku je veća prijetnja od samog NE user posted image
Al zato kod hranjenja opet imamo problem, sad je počeo sam si dizati želudac, gurat si prste u usta, i to mu je očito jako fora jer se smije na to, a kad nešto neće, samo pljuje van iz usta. Tako je neki dan to radio kad je jeo čokolino,za "kaznu" sam ga stavila u krevetić, plakao je 10 minuta, uzela sam ga, stavila ga opet u hranilicu i onda je pojeo bez problema. Eto, kazna očito funkcionira user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1330
12.9.2013 22:07:25   
tenkic
Em sretan rodjendan!!!user posted image user posted image

Bo mi nesto smrcka i kise,sumnjamo da joj smeta prevelika kolicina alergena u zraku

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.
Neposredna veza do poruke: 1331
12.9.2013 22:45:25   
Jana1208
Sretan rođendan Em.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad smo službeno spremni za temu dijete...user posted image user posted image

I nama je danas nosić procurio i malo kišemo...vjerojatno prehlada...zahladilo je pa bude sad toga opet više...user posted image
Svim bubancima brzo ozdravljenje...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1332
12.9.2013 23:47:15   
andydea
Vecer drage moje..evo sutra selimo na djecu..hehe..ipak je sutra petak 13..haha
Tenkic nisam vadila betu ni necu se sa time zamarati..test je u sek.pokazao veliki debeli plus i to je to <3
Bravo za malu Bo i njezin sistemacki...
Bella ne idem privatno..iskreno ovaj put cu cekati do prvog pregleda jer ne zelim opet onu sitaciju ne vidi se jos plod ili ne znam kaj..dok sam ja dobro a fala bogu jesam za sada i sve je ok.
Suny nadam se da je rockas bio bajkovit i caroban...kako je Em podnjela ?
Jana i ja se bojim tih prehlada ...joj za sad smo ok..
Ivana zao mi je kaj se mucite sa spavanjem i prehladama..drzim fige da sto prije prodje..
LorVer javi nam se malo..falis
Moj je vec dva tjedna skoro samo na sisi..ne znam kaj mu je.jedva nesto pojede..samo trazi i gleda mi u majcu..
Kaj se tice kazni ..mi kazemo ne i on je stvarno poslusan...daljenski i mobitel kad uzme odmah nam donese i mi mu kazemo hvala..stvarno nemamo problema sa nicim. Puno toga vec razumije i pokazuje sa prsticem i komunicira ko veliki..Velika je maza i emotivac.
Znaci sutra selimo na djecu..puse

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1333
13.9.2013 9:41:41   
andydea
Otvorila sam temu pod dijeca...nađite nas user posted image user posted image user posted image user posted image - ajme ovo je moj zadnji post ovdje...pa-pa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1334
13.9.2013 12:25:56   
Sunshine28
hvala na cestitkam!user posted image

evo jos cu samo ovdje podnjeti rodjendanski izvjestaj pa odoh na "bebe" user posted image

jucer nam je bio super dan, da vam mogu staviti video da pogledate to bi jedno moglo docarati koliko je Em bila sretna
kada se probudila rpvo smo ju stavili u nas krevet i dali joj da se igra sa plisnim cijetom u kalicu s kojim se uvijek igra samo u spavacoj, ali smo u njega rpvi put stavili baterije i upalili ga da svira i plese, odusevila se i zaplesala, pljeskala user posted image user posted image
onda smo sisli dolje i prvo sok: svuda na plafanu baloni i ljuljacka (montirali smo ju na plafon iznad njene strunjace za igru i okitili balonima)! odmah smijeh i ljuljanje u pidzami, pljeskanje, ma bila je toliko sretna i uzbuđena da smo ju jedva drzali mirnom da joj promijenimo pelene i damo jestiuser posted image
onda su nam dosli bake i djedovi na rucak pa opet s njima cika i igra...pa torta, pirenje svijećice, sve ju je odusevilo user posted image
e, jedno sam ja bila tuzna zbog torte, kada sam ju krenila rezati pocela se sva mrviti...nisam dobro shvatila recept, pisalo je "ohladiti" i ja sam ju preko noci ostavila u frizderu, a zapravo je trebala samo stajati izvan pecnice par sati jer je od sira....sir se stvrdnio, a podloga od keksa okamenila...user posted image svi su jeli i kazu bila je fina, a sta ce drugo reci....bas mi je zao...a tak sam se potrudila da napravim tortu koju ce ona moci jesti, a ne neku standardnu...
nema veze, na kraju je i Em malo jela tog sira od torte, dovoljno da se umusa za rodjendasku fotku user posted image
slavlje nastavljamo u nedjelju, kod tate u dvorani sa svim ostalim gostima, za tu joj je priliku baku narucila tortu pa racunam da ce ta biti ziher jestivija od moje user posted image user posted image

tenkic, bella pravo za mjere! dobri su mi i Bo i Lo! prava djeca! bome vise stvarno nemamo bebace!user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1335
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 52 53 [54]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 52 53 [54]
Idi na:

Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

1. tromjesečje. (0%)

2. tromjesečje. (0%)

3. tromjesečje. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!