Jana1208
|
Večer... Evo konačno se dočekali poštenog sunca a sad nemožemo van jer smo bubani... Kroz dan još to bude koliko toliko ok, ali i prošlu noć smo imali temp i to 39... , pa smo stavili čepić i malo se hladili oblozima... I evo sad kroz dan opet skoro ok, nema temp., jedino nam nosić počeo curit i to one obojene šmrkljiće , i sad prije spavanja opet temp 38,2...očistili smo nosić, nakapali ga, namazali prsa mucoplantom i stavili čepić...sada L spava...nadam se da će se sve to smiriti polako... Inače je danas baš bila bezvoljna i cendrava,nije htjela baš papati dohranu pa je nisam ni mučila s tim, srećom cicu još uvijek hoće i to baš puno ovih dana, i popila je dosta čaja u koji sam joj ubacila vitamin c, pa je to ok... Suny za terasicu, i mi bi svoju grt već izvukli, ali će nam kroz 10 dana doći radit komplet fasadu, pa mi se neda to sve izvlačit i za par dana opet spremat unutra... Ali se isto baš veselim, kupili smo lani i onu ljuljačku (klupu za ljuljanje) pa jedva čekam da se moja curka i ja zavalimo... Tenkić, znači i nisu baš neki popusti na sajmu...nama je ostalo još sutra da skoknemo, ali sve si mislim da nećemo, jer nemogu L takvu nikakvu ostavit kod bake, a i druga baka se već najavila da će doći u posjetu maloj bolesnici... Dacana, dobrodošla...žao mi je što ste morali proći konvulzije, meni je bilo teško samo čitati o tome, pa neću ni misliti kako strašno bude kad tvoje dijete prolazi kroz to...super da ste sada dobro..i ne ponovilo se.. Odoh sada na spavanac, duga je noć pred nama.... Puse svim bebanima...i uživajte u suncu i za nas...