|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012
20.4.2013 22:51:23   
sretnaz
Tenkic, mislim da je to samo faza kao što je bila i kod nas. Sjećaš li se kad sam pisala da ne može zaspati po danu i da se muči i po noći se stalno budio i jednu noć je plakao od 12:00 do 4 ujutro. I isto je uglavnom htio biti sa mnom. Sad mi se čini kao da se to nije ni desilo. Po danu ga odnesem u njegov krevetic i zaspi dosta brzo i spava sat i pol dva. I ima popodnevno spavanje koje je nešto kraće. Navečer ide spavati oko 9:00 i budi se po noći uglavnom jednom i onda oko 6:30. I još malo odspava. Mislila sam da su zubi, ali nisu. Sad i ja mislim daje skok. I to se događalo u vrijeme kad je pokušavao sjesti i puzati. Sad puže, sjedi i stoji na nogama po cijele dane i valjda sad više ne treba vježbati u snu. user posted image Nisam ni pokušavala hranom promjeniti njegovo ponašanje.user posted image

Sunshine, najmlađa beba ali prava paplica! user posted image S dohranom sam počela s 5 i pol mj pa N puno manje toga jede. Dakle samo jedan obrok devno i drugi ću uvest za 15ak dana, s njegovih 8 mj.
Žitarice: proso, riža, palenta, amaranth. (ovih dana planiram zobene pahuljice)
Povrće: tikvica, mrkva, batat,
Voće: jabuka, kruška, marelica (suha), banana (danas prvi put i čak ju je sam držao i jeo, sviđalo mu seuser posted image )
Meso.... nisam dala
Sve mu se uglavnom sviđa, i bilo je dana kad i nije bio oduševljen sa hranom na žlicu, ali je zato uvijek raspoložen za cicu user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 151
21.4.2013 8:28:10   
keyt
Jutro,

Sretnaz, Sunnshine, user posted image za jelovnik, mi dosta slično papamo, s tim da El obožava bundevu, mogla bih čak reći da joj je najdraža.
Šteta za bananu, ja sam zatvor riješila tako da u malo zrele banane pomiješam prokuhanu krušku, suhu šljivu...

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 152
21.4.2013 10:00:02   
sretnaz
user posted image
zaboravila sam na skoro prvu namirnicu, koraba. A nisam nikad dala bundevu jer ju mi ne jedemo i ne znam šta bi poslije s njom. Prije cca 10 godina smo dobili neke bundeve pa sam radila savijače, ali od onda ih nisam jela. Ali mislim da ću i to probat jednom. Ne jedemo inače ni batat pa eto N jede . user posted image

N smeta kruška, nakon kakice mu guza bude crvena. Prvi put je malo dobio i osip po tijelu, a sad prije par dana sam probala opet pa mu se guza dosta zacrvenila tako da sad opet radim pauzu.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 153
21.4.2013 11:23:00   
keyt
Bundevu možeš kako hoćeš, kuha se 15-ak minuta, možeš samu, a možeš i miješati s drugim povrćem. Slatkasta je, fine teksture i odlična za probavu.
Međutim, njoj više nije sezona, ali možeš probati od Hippa, jedna od rijetkih njihovih kašica koja je zbilja ukusna. Ali, imaš je samo u Mulleru za kupiti.
A batat me oduševio, vrlo sličan bundevi i tkđ. super za kakicu i kuha se kraće nego običan krumpir, s korabom - mrak! user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 154
21.4.2013 11:38:19   
keyt
Sretnaz,

ne znam jesi li percipirala portal www.mojapapica.com , odličan orijentir za dohranu, recepti, ideje i objašnjenje što je primjereno za koju dob te je za svaku namirnicu posebno opisan nutritivni sastav. Pisale dvije nuticionistice i skroz je životno i jednostavno.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 155
21.4.2013 12:32:09   
andydea
pozz curke...evo na brzinu da se javimuser posted image ...kuham sve u 16user posted image
Mi danas imamo 8 mj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Curke ja sam onako...malo dobro,malo loše...uz sve to i sveki me zajeb.user posted image ...čekam sutra nalaz
Jana i ja sam znala odmah da je to tvoja pričauser posted image user posted image ...predivno napisano user posted image user posted image user posted image
Kaj se tiče cipelica mi čemo za mj. dana naručiti u Valeku po naruđbi po njegovoj nogiciuser posted image ...to rade ortopedi i prezadovoljna sam...tako sam i za curke...Di ima nogicu br. 19-20...i čini mi se i veliki ris...tako da nebi nekaj na svoju ruku
eto doma sam odmaram i šaljem puse svimauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 156
22.4.2013 7:26:58   
keyt
Jutro,

pa što je ovo, nigdje nikoga od jučer ujutro, baš sam se iznrnadilauser posted image
Andy, čestitke za 8 mjeseci user posted image , veliki dečko, velika noga...
Nego, kako to ide s naručivanjem cipela i koliko košta?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 157
22.4.2013 7:39:41   
bella 1
jutro user posted image

vikend prošao tak brzo, ne znam da li i vama ali vrijeme mi prebrzo prolazi, još malo i gotovo s porodiljnim user posted image ...
Mi smo vikend proveli obiteljski, šetnje, L se sad stalno diže uz tabure, nisam sigurna kako to izgleda jer njemu je cilj zapravo da se popne na tabure, a ne da stoji koliko sam ga skužila, snimila sam ga pa će ga fizijatar u čet pogledat (još idemo kod privat dok ne prohoda, tako smo odlučili)...

uf kaj se klopanja tiče mi smo dosta toga jeli :

voće: banana, jabuka, šljiva, kruška, marelica ,breskva (probali ali mu nije baš fina), voćni mixevi u kašicama
povrće: mrkva, krumpir, batat, koraba, karfiol, blitva, brokula, špinat, bundeva , tikvice
meso: puretina, piletina, teletina..
žitarice: proso, riža, palenta, milupa mix , griz

andy nadam se da si bolje, a sveki hmmm to je ona druga strana selidbe user posted image

04.08.2012. stigao nam Lo naš

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 158
22.4.2013 9:17:21   
andydea
jutro...kaj je curke čim nema mene ne pišeteuser posted image user posted image ...ma šalim seuser posted image
Keyt ne znam od kud si...ali ak si u Zg...znaš za Valekuser posted image ....odeš kod njih,njihov ortoped ti besplatno zmjeri i napravi nacrt nogice i ti izabereš cipelice kakve želiš, a oni naprave iste takve po njegovoj mjeriuser posted image user posted image ...cjena ti je cc oko 300-400kn
Bella ,sveki me počela živcirati i tlačiti..uf...prvo je bilo li-la, onda se primirilo...i sad opet nekaj izigrava...evo kaj mi je jućer napravila-Dogovorile smo se da ona kuha juhu, a ja gore piceka i krompir u rolu, napravila i kolačuser posted image ...i na kraju ja dođem dole a ona napravila restani krompir i pohanu piletinuuser posted image ....mislim pukla sam, kaj ono ak moje nebu valjalo da ima u rezervi????user posted image user posted image user posted image
MM me smirio i baš si mislim pa evo onda danas ne kuham...ali ne po njenom ja moram kuhati svaki dan djeciuser posted image user posted image
Di jede :povrće- buća,mrkva,koraba,krompir,blitva, tikvica
           voće -jabuka, kruška (kuhana), banana, marelica, šljiva(jednom tjedno),borovnica (u kašici)
           meso- ne jedemo još
           probao je petit keks sa voćem i dopalo mu se jakouser posted image
           žitarice: proso, smeđa riža, palenta, zob (u voćnim kašicama), griz-probali nedavno
uskoro mislim početi uvađati malo po malo bio jogurtiće i pudinge jer sam mu jednom dala i sve je smazaouser posted image ...a meso..joj ne znam ni sama kad ću...user posted image
Inaće Di super opet spava, jedno buđenje po noći user posted image
Ja baš nisam jućer bila najbolje,danas sam opet bolje...kao i svako jutrouser posted image ....čekam popodne nalaze pa vam javim .. 

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 159
22.4.2013 9:37:04   
bella 1
andy bome jesi podizac teme user posted image user posted image user posted image zatišje kad te nema

kaj se sveki tiče, ah uvijek su kontra, reci joj da nema smisla da obje kuhate, a ionak će ti kontru lupit kaj god da rekla ...samo si razmišljaj da ste tamo s razlogom i financijski ćete se preporodit user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 160
22.4.2013 9:47:09   
andydea
ma znam Bella...mi hb imamo svaka svoju kuhinju i konačno odlučimo ručati zajeno jednu nedjelju i eto vragauser posted image ....inače ona misli da ja glumim da sam umorna i da me niš ne boli...user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 161
22.4.2013 9:51:33   
sretnaz
user posted image
Mislim da smo svi vani kad je ovako lijepo vrijeme, ali jedan od razloga su mozda bebe puzači i stajači. Ovaj N isto stalno stoji. Čak i u mekanom putnom krevetiću se diže, a nema se za šta uhvatiti. Srećom počeo je spavati oko 13:00 i odspava 1-2 h i u to vrijeme kuham ručak.
Bila sam baš zadovoljna kad je lijepo propuzao i krivo mi je da toliko želi stajati. Uspjeva malo i koračati kad se pridržava i nisam baš presretna s tim jer ipak mi se to čini prerano za bebu od 7 i pol mjeseci. Do nedavno sam ga vozila u košari i nisam dozvoljavala da ga se stavi u sjedeći položaj i na kraju sve radi sam i pretpostavljam da je to onda OK. Ipak bih radije da je sve počelo malo kasnije.

Keyt, čitam i mojapapica, a volim čuti i vaša iskustva. user posted image A što se tiče kupovnih kašica N se naučio na moje kuhanje a ja sve nekako radim gušće i sa komadićima pa mu je bilo teško i zbunjujuće jesti onako tekuće. Prije dana sam dala prvi put kupovnu user posted image A sad sam mu počela davati i da sam drži i jede (bananu i pečeni batat), naravno i ja ga dalje hranim žličicom.

Andydea hvala na infu o Valeku, prvi put sam sad čula za njih pa sam jučer proučavala na internetu i jako su lijepe njihove cipelice (osim što su kvalitetne...) I sretnih 8 vam želim user posted image Ovo za sveki, user posted image štp joj bi???? Kao da nisi nikad kuhala, a imaš obitelj godinama!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 162
22.4.2013 10:57:09   
anne
Jutro. user posted image
Rebeka mi je pomakla ritam. Budi se u 6:30. Onda probudi i starije pa mi je veselo. Nikak se odmoriti i prilagoditi na novi ritam.

user posted image
keyt hvala na linku. Puno korisnog sam našla.

andy kako si?
I ja sam se mučila što s mesom pa sam ipak počela davati pa ću skoro i ribe. Ne možeš dijete zaštiti od svega. Ovako se ipak bolje najede i duže je R sita. ne dajem joj svaki dan. Tako je i pedica rekla - 3x tjedno meso, 1 riba, ostalo povrće.

ah sretnaz dijete ima svoj ritam. Bolje da ide malo brže nego presporo.user posted image

bella bravo za jelovnik. Zbilja ste dosta pokrili. Skoro pa su i mahunarke i mliječno na redu.user posted image
Zbilja je lakše kad se povća izbor i ne vrtiš stalno isto.

user posted image Počela sam pisati blog gdje stavljam ideje što radim s djecom - starijima za sad. Da mi bar nešto ostane od ovog obilja vremena na porodiljnom. user posted image Škicnite ako želite.
http://ecabloga.blogspot.com/

< Poruku je uredio anne -- 22.4.2013 10:59:46 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 163
22.4.2013 11:02:53   
andydea
anne ,jućer navećer mi je bilo komauser posted image ...bolilo me jako,noge oduzete i malo veći napor ne mogu disati...danas sam dobrouser posted image ...čekam nalaze popodne,pa čemo vidjeti...
Moram početi malo ozbiljnije sa tom prehranom, ali nikako da krenemuser posted image ..uvijek si mislim, on je još beba i još sisa..ima dovoljnouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 164
22.4.2013 14:40:25   
tenkic
joj, Andy, baš mi je žao što imaš takvu sveki
moja je meni super user posted image i sveki i prasveki- mi se nedjeljom naručimo kod njih na ručak, oni se izdovolje sa Bo, mi se odmorimo malo od Bo, svi se fino napapamo i sve super
Čak sam u subotu sveki dala partizanski zadatak da obavi kupovinu na late night shopping umjesto mene budući da ja u tom terminu uspavljujem dijete. I sve je odradila za 5!

Krenuli smo jučer ambiciozno malo razgledati da uzmemo neke cipelice za Bo, ali zaključak je da je ona premala za to, za nju su najbolje one čarape s kožnim đonom. ne isplati se još kupovati prave cipelice, preskupe su, a i bolje je da beba što duže bude bosa.inače, ja sam čula da se djeci do 3 godine formira stopalo i da im do tada ne trebaju nikakvi ortopedski formirani ulošci u cipelicama

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 165
22.4.2013 14:56:15   
andydea
ajme nikako da dočekam tih 17h i da čujem kakvi su nalazi user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 166
22.4.2013 14:59:26   
andydea
http://www.cipele-valek.hr/

evo nešto o Valek cipelicama...pa si pročitajte

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 167
22.4.2013 15:07:29   
andydea

Prve cipelice za dijete

Kada djetetu kupiti prve cipelice? Trebaju li djeca cipele i prije nego prohodaju?

Koje su cipele najbolje za bebu? Kako odrediti granicu kada su djetetu potrebne cipele? Koliko često treba provjeravati veličinu cipela? Jesu li bolje one s vezicama ili na čičak? To su najčešća pitanja s kojima se susreću roditelji kada trebaju odlučiti o prvim cipelama za svoje dijete.

Ne žurite s kupnjom prvih cipelica

Bebina stopala najbolje se razvijaju bez cipela. Stručnjaci tvrde da je najbolje prohodavanje s bosom nogom. Potičite dijete da hoda boso po kući, jer će na taj način razviti i ojačati svoja stopala.Prije nego što beba počne samostalno stajati i činiti prve korake, nema potrebe da joj kupujete cipelice, jer su do tada dovoljne samo čarape. Dakle, idealno vrijeme za kupnju prvih cipelica jest kada dijete prohoda, ili kada počne stabilno stajati. Cipela ne smije biti pretijesna, kako ne bi spriječavala rast i razvoj stopala, ali ne smije biti ni prevelika, jer na taj način ne omogućuje pravilnu potporu nježnog dječjeg stopala.

Pogrešan odabir prvih cipela može načiniti puno štete. Mnoge tegobe u odraslom dobu zapravo su rezultat pogrešnog odabira prve obuće .Neodgovarajuća (prevelika, ili premala obuća) može imati negativan utjecaj na rast stopala za vrijeme njegova razvoja. Bitno je isprobati obje cipele. Svaki model cipela treba isprobati, pa nemojte „napamet“ kupovati veličinu cipela koje dijete inače nosi, jer se modeli mogu značajno razlikovati.

Kakve cipele su najbolje za bebu?

Cipele za djecu trebaju biti napravljene od prirodnih materijala, pazite da budu mekane i elestične kako bi stopalima pružile ravnotežu. No, ne smiju biti premekane jer neće pružiti stabilnost, ali ni suviše tvrde, da ne bi sprečavale savijanje stopala. Cipela ne smije stezati stopalo, i treba biti naprijed dovoljno široka da prsti nisu savijeni, niti stisnuti i da se dijete može normalno kretati. Djetetovo stopalo treba provjeravati svakog mjeseca, jer bebe jako brzo prerastaju obuću. Očekujte da u početku bebi kupujete nove cipele svakih 3 do 6 meseci, odnosno za svako godišnje doba.

Na što sve paziti?

Kod kupnje cipela pazite da budu odgovarajuće veličine, kako bi se dijete u njima dobro osjećalo i kako mu ne bi sputavale nogu. Neka ne budu prevelike. U prevelikoj cipeli stopalo šeta, pa se dijete nepravilno oslanja. To može dovesti do nepravilnog hoda i deformiteta stopala, koje je kasnije mnogo teže korigirati. Kada je obuća prevelika djeca grče prste i tako se "zaustavljaju", što dovodi do kontraktura (skraćenja) tetiva, zbog čega se u nekim slučajevima moraju i operirati.

Dječje stopalo je izuzetno osjetljivo, kosti i zglobovi su još uvijek mekani, a mišići i tetive nedovoljno jaki da izdrže opterećenje težine tijela. Zato cipela mora preuzeti ulogu stabilizatora i spriječiti deformaciju stopala, a u isto vrijeme osigurati dovoljnu stabilnost da bi dijete hodalo. To je razlog zašto prva cipela mora biti duboka, čvrsta, zatvorena, i čvrsto vezana vezicama. Kupujte cipelice u specijaliziranim dućanima koji će vam ponuditi kvalitetnu, zdravu i udobnu obuću. U takvim dućanima će vam i prodavači pomoći pri odabiru prvih cipelica za dijete, te će na pravilan način izmjeriti veličinu djetetova stopala.

A nošene cipele?

Česta je dvojba treba li djetetu obući cipele koje stariji brat ili sestra gotovo da nisu ni nosili? Nikada ne poklanjajte, niti uzimajte već nošene dječje cipele. Jer, cipele koje savršeno pristaju jednom djetetu, ne znači da će i drugom. Iako je dijete samo kratko nosilo cipelice, one se brzo formiraju prema njegovu stopalu, a činjenica je da su sva stopala drugačija.I savjet za kraj – najbolje je vrijeme za kupnju cipela kasno poslijepodne, kada su noge malo natečene.

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 168
22.4.2013 16:05:33   
ivana1112
DD!
Uff, dok sam vas sve pročitala, prošlo je 2 sata! user posted image

Samo kratko da se javim, još nemamo internet, pa se rijetko javimo user posted image

user posted image za Di i 8 mjeseci! Andy user posted image nadam se da su nalazi dobri!

user posted image za sve hodalice, puzalice i papalice.

Mi smo zadnjih dana koma, L sve manje jede kašice, a sve više mlijeko user posted image , sve teže se uspavljuje, a sve više je umoran, po noći se sve češće budi i sve kraće spava user posted image već je par dana u 6 ujutro ko sova! A ja sam krepana..

Nismo još uveli treći obrok,al uvijek zajedno doručkujemo, i čokolino, svatko iz svoje zdjelice, i jogurt i mliječni namaz, al oavezno mora bit sa mnom za stolom user posted image

Mi imamo 3 para novih Nike-ica različitih veličina, i zasad njih nosimo jer se L diže, a i malo hodamo držeći ga za rukice. mi smo sad broj 21. Imali smo 20, al već nam je na knap, prstić nam dođe skroz do kraja, tak da je vrijeme za novu cipelicu user posted image

Kad prohoda kupit ćemo anatomske, malo kvalitetnije cipelice, ali veseli me što dolazi ljeto i L će već hodati, pa će moći biti bos user posted image

Suny, nakon tebe počela je prava invazija na kreme od 300ml! Eto je i u našoj torbi user posted image I odlična je , lagana i bez mirisa! user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 169
22.4.2013 17:22:24   
keyt
Sve mi se pobrkalo, Andy, Ivana, koju ste kremu od 300ml na kraju kupile?

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 170
22.4.2013 20:37:52   
tenkic
Andy, user posted image za 8 mjeseci Di

Nemoj biti tužna, sve se da izliječiti...koji su nalazi?

Znam ja koja je krema -La Roche Possay, to sam ja nanjušila na danima mama beba i trudnica, Bo se jako svidjela teti na štandu pa nam je prišapnula za tih 300ml po nekih 160kn
...u njoj koriste nano čestice....

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 171
22.4.2013 20:47:56   
bella 1
user posted image user posted image za Di

anne user posted image user posted image za blog (prošvrljat ću malo)

kod nas jako naporan dan, L s kažiprstom trlja zubno meso (sad sam sigurna da su zubi) i gura si u usta malo agresivnije sve kaj mu je pod rukom, s obzirom da se stalno hoće dizati uz nešto, em nervoza zbog zubi baš je stalno nešto vikao, pa plakao, cendrao...a mm opet kasnije došao, ja dobila user posted image tako da mi je dan opet bio naporan...od jutra sam za ništa...

andy javi nalaze

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 172
22.4.2013 21:43:03   
andydea
ajme curke, luda sam user posted image
nalaz:leukociti dobro, crp povišen -znači upala je, ne znaju još ništa, u četv.ponovno na vađenje krvi i dodatne pretrageuser posted image ....ovu većer mi je bolje...pa se nadam da nije niš trašno i da bu prošlo...možda sam jedostavno preforsirana,iscrpljena i umorna...pad imunitetauser posted image
uglavnom čekam opet čet.pa nalaze u pet.ako budu gotovi
Di je zaspao sam većerasuser posted image
Preko dana mi je stvarno naporno,jer hoće da sam sa njim,plače čim vidi da mu nisam u videokruguuser posted image ....i onda nemam predaha, a kad spava ne smijem rondati da ga ne probudim...uf...samo bi stajao,pa ga moram paziti...moje muke uglavnom počeleuser posted image
Danas sam bila u školi...L je popustila,pubertet lagano radi svojeuser posted image ...ali dogovorile smo se da čemo zajedničkim snagama uspjeti dignuti ocjene i da bu boljauser posted image
Eto hvala vam drage moje kaj mislite na mene, valjda ću se isčupati i iz ovogauser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu bella 1)
Neposredna veza do poruke: 173
22.4.2013 21:47:01   
andydea
Bella očito je da ti je danas bio dan D user posted image -pokušaj mu mazati gelom
zubiće i daj mu nekaj gumeno da žvačeuser posted image
Keyt -krema od La rose posay baby faktor 50user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 174
23.4.2013 8:44:07   
bella 1
jutro user posted image

andy bitno da se dobro osjećaš, nadam se da nije ništa user posted image

Moj se L zbudio u 6, i sad u 8 ponovno zaspao, tak stalno mijenja ritam, više ne znam kako se se organiziram s hranjenjem, ništa ne mogu planirat...no s druge strane nije dete stroj user posted image jest će kad će biti gladan i neka spava kad mu se spava...između toga šetnja user posted image

imali smo opet tuširanje user posted image user posted image , dobili smo jedne pelene Babylove kao gaće-pelene, i išla ih sinoć isprobati, super upijaju ali on se ukakio i sad ja ne znam kako pobrat kakicu tj kako skinut te gaće , a da ne bude kakice sve po svud, naravno da je bilo i morala sam pod tuš s njim, znači + za upijanje - za skidanje...

danas idem na poštu po svoj paketić od ngradne igre user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

herbalife
marioneta

konzumirate li herbalife u trudnoci i dok dojite?

da...naravno (7%)

ne (59%)

neznam sta je to (25%)

cula sam za to (8%)

Broj svih glasova: 96

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!