andydea
|
jutro...kaj je curke čim nema mene ne pišete ...ma šalim se Keyt ne znam od kud si...ali ak si u Zg...znaš za Valek ....odeš kod njih,njihov ortoped ti besplatno zmjeri i napravi nacrt nogice i ti izabereš cipelice kakve želiš, a oni naprave iste takve po njegovoj mjeri ...cjena ti je cc oko 300-400kn Bella ,sveki me počela živcirati i tlačiti..uf...prvo je bilo li-la, onda se primirilo...i sad opet nekaj izigrava...evo kaj mi je jućer napravila-Dogovorile smo se da ona kuha juhu, a ja gore piceka i krompir u rolu, napravila i kolač ...i na kraju ja dođem dole a ona napravila restani krompir i pohanu piletinu ....mislim pukla sam, kaj ono ak moje nebu valjalo da ima u rezervi???? MM me smirio i baš si mislim pa evo onda danas ne kuham...ali ne po njenom ja moram kuhati svaki dan djeci Di jede :povrće- buća,mrkva,koraba,krompir,blitva, tikvica voće -jabuka, kruška (kuhana), banana, marelica, šljiva(jednom tjedno),borovnica (u kašici) meso- ne jedemo još probao je petit keks sa voćem i dopalo mu se jako žitarice: proso, smeđa riža, palenta, zob (u voćnim kašicama), griz-probali nedavno uskoro mislim početi uvađati malo po malo bio jogurtiće i pudinge jer sam mu jednom dala i sve je smazao ...a meso..joj ne znam ni sama kad ću... Inaće Di super opet spava, jedno buđenje po noći Ja baš nisam jućer bila najbolje,danas sam opet bolje...kao i svako jutro ....čekam popodne nalaze pa vam javim ..