Sunshine28
|
kakav divan dan! Em se cijelo prijepodne suncala na terasi ali okrenuta od direktnog sunca....pošizi kada joj dođe na lice....moram sto prije rjesiti tu kremu za sunce jer sam ja danas osjetila na svome licu da "prži" kada je dirketno, a moja Em bijela i naravno, prvi put koza ide na sunce...kada cujem koliko kosta mustela, sklonija sam verziji od LorVer, mozda dobi samo onu za lice jer ipak, i ja sebi za lice posegne dublje u džep danas sam joj za terasu nabacila novi pončo - naručila iz USA iz Cartersa u zadnjoj turi - PRESLATKO! ima kapuljacu i izgleda zakon, kao mali slatki patuljak poslijepodne idemo u shoopping i uokolo se pokazivati u ponču pa ju budem slikala da vam pokazem! uglavnom bella mi sada idemo van sa vunenim pončom preko kucne oblekice i dekicom preko nogu (kucna oblekica - kratki body, dugi body, čarapice i hlačice, samo sto mislim da bude ipak dobila štramlice umjesto čarapica dok jos malo vise ne zatopli) evo sada spava u kosari od kolica, a kada se probudi probat cemo montirati sportski dio, ja sam ju do danas set__ala u kosari jer se nije bunila, a imala sam osjecaj da je tako puno zasticenija od vjetra i hladnoce....sada to vise nije vazno, pa da probamo....jedino mi je bad sto ona preko dana spava u kosari, nadam se da ce htjet spavati i u sporskom dijelu, da ne moram stalno rastavljati i sastavljati kolica..... bravo za Lo, vidis bella da je sve ispalo ok na kraju! andy, na zalost, ne znam kako ti pomoci, jer jos uvijek ni sebi ne mogu....trenutno prije spavanja pijem caj od maticnjaka (melisa)...pomaze malo, nakon sat-sat i pol meskoljenja uspijem zasapti (prije nisam mogla uopce cijelu noc)....ali i to me muci pa evo bas danas idem kupiti Eusan čaj (kominacija matičnjak, valerijana i komorač), kažu da je odličan, eto, isprobat cu pa ti javim....ja sam par mjeseci nakon poroda pila Sanval jer nisam mogla zaspati u strahu da ne cujem Em po noci...onda sam prstala, bilo sve ok mjesec dana i evo, sada vec deset__ak dana nesanica da ne moze biti gora
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 11.4.2013 13:57:46 >