|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
10.3.2013 12:55:48   
Mmaestral
Uh, lanac3101 ti onda baš imaš problema s manjkom kila, a obično se bunimo s previše. Svakome nešto. Ja se stvarno nadam da mi neće toliko otići jer ne želim nikad više biti tako mršava kao prije trudnoće. Najteže mi je ostati u sredini. Prvo premalo, sad previše...Bzvzuser posted image
Papalina- nisam ni razmišljala o toj promjeni adrese, užas. Ne da mi se sve touser posted image
---Ne znam tko je pričao o zatvoru? Zvijezd@? Zanima me da li imate kakav recept? Uvijek sam imala problema sa zatvorom, užasno, jednom sam čak i na hitnu išla. Sad mi je super, ne znam da li zbog trudnoće ili redovite hrane, ali me je strah kako će biti poslije poroda, pa da probam to nekako spriječiti.user posted image

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1801
10.3.2013 15:20:20   
Papalina
jao curke, dobar vam dan... evo i mene da se javim malo...user posted image

maestral-ja nemam problema sa zatvorom više, prvih 2 mj trudnoće nisam i išla na wc i to mi je bilo muka, sve me boljelo a nikako to obavit... neznam, jednostavno sad moram svaki dan barem jednom... iako to nikad nije samo jednom u zadnje vrijeme,...user posted image ali pitaj ti našu ZVIJEZDU ona ti svakodnevno nađe nešto za jadikovatuser posted image user posted image pa ti možda da kakv savjet user posted image user posted image

ja vam niš ne spavam cure...tokom noći idem na wc za svakog 101 dalmatinca pojedinouser posted image user posted image užas, uvijek sam imala stim problema al sad-groooznooo...user posted image
odem na wc, popiškim se, za 5min moram opet...a po noći odem, vratim se u krevet, probudim se za pol sata i tako cijelu noć...user posted image samo da mi baš tako ne bude i poslije poroda-nadajmo seuser posted image

da se pohvalim, vratila mi se želja za keksanjemuser posted image sad sam recimo ko HLADNA, sad bi stalnouser posted image neznam kad nam je tako lijepo bilo kao sinoć user posted image sad mislim turbo iskoristit ove zadnje tjedneuser posted image user posted image neznam, u prvom i drugom tromjesečju, dosta me i boljelo tokom odnosa,a sad niš...a ko bi rekao sad kad je ona već veća da će mi tako pasat...user posted image
samo, šta sam ja sinoć skroz zaboravila na trbuh, kao da se smanjio, kao da ga nemamuser posted image

toliko od nas za sad...pa se javim kasnije... pusa svim bebačima u bušiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1802
10.3.2013 17:58:45   
bebić
Ei najdraze moje..ja se eto po cjele dane dosadivam, nikakvu zanimaciju nemam...grozno! mm radi STALNOO...:(
i tako ubija me ta dosada! tu je danas padala kisa pa nije bilo ni za setnju ni za nist! a zapravo imam i problem, pa mi mm bas neda ic samoj se setat, neznam dal se to kojoj jos desava mislim da sam citala da isto neko ima taj problem! ponekad mi samo iz cista mira dode lose onako znoj me oblije i kao da cu se srusit svaki tren...cak mi se i na uzv-u to dogodilo u srijedu! user posted image katastrofa! pisite ako ko ima jos taj problem...
i jedna dobra vjest NAPOKON smo jucer otisli narucit kolica i stizu pocetkom 4.mj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :)

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1803
10.3.2013 18:28:49   
Tiana Weber
Dobar dan drage moje.

Evo nisam od jučer u jutro dolazila ovdje jer sam se prepala. Naime, jučer me dočekala poruka u PP od nekog Bore12, a glasila je (Bok, da li se možemo upoznati??)
Pomislila sam pa ja sam svega tu nekoliko dana i već neko maltretiranje, kao da mi nije dovoljno takovih stvari. Malo me to prepalo jer sa nikime ne komuniciram i kako sam i taj fejs otvorila, imam vas svega 3ili4 za prijateljice... Da li se još nekoj taj lik javio??

Lanac3101, mi smo onda slične... Ja sam dobila ravno 5 kilica kad sam nosila Taru, mislim da čak imam na fejsu slikicu prije trudnoće i tjedan dana prije samog poroda. Inače sam neka mršavica, ali nadala sam se da će ostati koja kilica nakon poroda, ali nije na žalostuser posted image user posted image user posted image Ljubim vas sve

Papalinice, carice moja. Nadam se da će problem sa učestalim mokrenjem nakon poroda nestati i da će sve biti u redu. Imala sam ti i ja takvih problemčića pa mi je ginić rekao da je to zbog pritiska na mjehur pa to kod trudnica zna biti češče, a nakon poroda se kroz mjesec dana stišalo i unormalilo se user posted image user posted image user posted image pa če tako vjerujem i tebi. Ne brini draga..
P.S. Onaj buketić na fejsu ti je khmmm, khmmm, khmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1804
10.3.2013 18:37:00   
Papalina
hihihhi...vidim da moji karanfili digli prašinu ovdje na rruser posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1805
10.3.2013 18:42:51   
aries
Uh, koliko toga za prokomentirati, nema te 2-3 dana, toliko toga se desi...steznik, to sam iz nekoliko izvora cula da obvezno treba, pogotovo jer sam i prije imala stomacic:) i meni je u glavi to depiliranje svaki cas, jer nikad ne znas kad ce te uhvatiti iako jos uvijek nemam onog rasterecenja u zelucu za koje spominju da se desi, zajedno s povecanim pritiskom na mjehur, i dalje ne moram po noci ustati, osim ako jako kasno popijem dosta tecnosti...kad gledam stomak, cini mi se kao da je nize nego je bio, ali i dalje sto kaze cuba osjetim udarce do zeluca, valjda kad ispruzi nogu :) ja ne znam hoce li mm bebu cuti, tako cvrsto spava, a da su neki umazeni jesu, mog je cak i mama pitala tko je od nas dvoje trudan, jer se njemu vise toga jede i bude mu mrsko do trgovine pa sam ja neki dan isla po nutelu za gospodina...ma sve cu mu to naplatiti kad se porodim :):) nemam problema sa zatvarom, cak idem cesce, cuba je pisala da je to normalno, kao prirodni klistir, pa nemam nikakvih savjeta, a za znojenje, meni se to znalo desiti kad mi padne tlak, a inace mi je nizak....pa malo svjezi zrak, vode,nesto slatko, dodjem sebi....

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1806
10.3.2013 19:07:38   
lanac3101
Bebic to ti vjerojatno padne tlak, I meni tako, po kuci me mm nalazio po podu, a meni kadpadne tlak jos I hiperventiliram pa je malo ruzno za vidjeti . Samo kada osjetis to brzo sjedni ili lezi , ja uglavnom bas I ne stignem leci na krevet pa zalegnem po podu I ako mozes podigni nogu na nesto poviseno.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1807
10.3.2013 20:02:45   
Piturica
ajme majko, koliko ste napisale  user posted image user posted image  
curke moje.. bili mi starci danas i dovezli malenu od seke, ona vam ima 3 i pol god. tako da smo cijeli dan bili u nekoj akciji. moja misica mala se zaljepi za mene kad me vidi i to je to. ljubicica moja user posted image
inace, starci mi kupili taj toplomjer tako da imam i to i super mi izgleda. taj braunov sta su cuba i maminangel pisale. nadam se da ce biti dobar, ali da ga necu morati cesto koristiti user posted image  
neki dan sam bila pricala za onaj mobile za krevetic..... dakle, to mi sestra poslala po starcima. kupila mi je neki full uzjebani user posted image  bas ono kakav sam htjela (a uopce joj nisam govorila nista). znaci ima taj bijeli stalak i te igrackice gore, 18 nekih melodija, svijetlo to neko ... ma svasta nesto. odlican je! jos kad ga namontiramo na krevetic cu reci totalno sve dojmove user posted image  poslala mi je i svoju izdajalicu jer ju ona nije koristila pa kao neka mi se nadje. i jos robice za bebicu.... ajme meni... ne znam vise gdje cu sa tom robicom vise user posted image user posted image  sad imam toga na izvoz. jos sam sa starcima poslije u ovaj centar sta je blizu i mama je kupila mojoj mrvici jednu full lijepu bijelu dekicu koja ima jednog medu user posted image user posted image  to cu joj isto staviti za izlazak iz bolnice. imam tu tuticu za izaci isto na nekog medu naprijed tako da ce biti sva u tonu user posted image  
vise se ne sijecam tko je pricao za onaj jastuk za bebe.... i to mi je sestra poslala. hahahaha... imam sve sad! i jos par paketa ulozaka sta je njoj ostalo onih vir tako da sam opskrbljena total user posted image user posted image
danas jos u jutro sam isla naci te jessa gacice i nasla zadnji komad. nisam mogla vjerovati da toga nema. valjda je to pomama za time. tako da vjerujem da kad sam isla i prvi puta sigurno toga nije bilo pa zato nisam nasla. nemam pojima.
jucer sam ispeglala sve zivo, sad jos imam oprati ogradicu i tu novu dekicu i to je to. sutra pakiram torbu za bolnicu i onda si planiram mozda u neki ruksak staviti stvari za rodiliste. sta vi mislite? cete vi te stvari za rodiliste staviti u neku torbu , vrecicu ili u ruksakic neki?! sad o tome malo razmisljam isto...
dakle, moram onda kupiti i taj fucking steznik! to cu poslije razmisljati! sestra je rekla da je ona koristile neke steznik gacice. nemam pojima vise! ajme meni...valjda se nece ta koza preklopit do koljena user posted image user posted image
inace, nocas sam sanjala da mi je trbuh, bedra i sve bilo prekriveno strijama...ajme meni..nocna mora totalna. tako da kad sam se probudila isla sam ispod tusa i poslije se natrackala ko manijak. da su stavili jaje na mene i bacili me na sunce, speklo bi se isti cas user posted image user posted image
sta jos? nisam procitala sve zaostatke sta ste natipkale pa moram i to jos odraditi user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

Neposredna veza do poruke: 1808
10.3.2013 20:18:59   
Piturica
Tiana, htjela ti napisati za tog Bore12... to je sigurno neki ludjak jer sam bila i ja dobila od njega poruku, ali ja sam ju obrisala odmah. ma, jbt, koji to moze biti konj da svima salje jednu te istu poruku? ajde malo... psihopat cisti!
Mmaestral, to za zatvor.... znam da mi je sogica imala s tim problema kad je bila trudna pa joj je ginic rekao da uzme one lanene sjemenke. imas ih za kupiti u vrecici u svakom supermarketu i onda je ona to znala staviti u jogurt pa jesti i jos staviti u vodu to, pustiti preko noci i onda u jutro popiti tu vodurinu jer one kao pute neki taj svoj sastojak. ugl, prirodni laksativ kako ona kaze. user posted image   i bilo joj super user posted image
lanac i tiana, kad citam koliko ste dobile kila dodje mi da krepam od muke user posted image user posted image user posted image
papalinice.... ti si sva u sexu! ajme meni... meni od kad je ovaj moj gin zabaranio sex ja vise nemam pojma sta je to! kad rodim i vratit cu se kao djevica natrag  user posted image user posted image  em od toga sta se nisam puknula tko zna od kada, em od razvaljenosti od poroda user posted image
cuba, drago mi da ti muzek dolazi uskoro user posted image  i bas si mislim kako isto odbrojavamo i ja si isto razmisljala kako jos malo pa ulazim u 9-i mjesec user posted image  ajme meni... valjda cu sve stici na vrijeme obaviti. bas se veselim svojoj mrvici, a isto tako me vec lagano frkica hvata. jucer na vecer u krevetu me full zabolilo nesto dolje... kao te kosti tako da sam se samo sjetila kako ce to sve biti na porodu jos sto puta gore. ali ajde... valjda cu to nekako uspjeti prozvakati i istrpjeti user posted image  
inace... sad cooliram i boli me briga! idem izjesti nesto... mozda neku narancu bacim u usta  user posted image
saljem puse svima.... user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 1809
10.3.2013 21:55:35   
zvijezd@
je je papalina dobro si rekla ja uvik nesto jadikujem ali zatvor covika unisti, ni sljive ni kompoti, ni sjemenke, topla voda i med ma nista mi nije pomagalo i to je grozno, ko to nema ne zna sta je, zahvaljujuc zatvoru taloze mi se i kili uzas....... mmaestral uglavnom ja sam ti dobila od dr savjet da kupim jedan sirup duphalac laksativ dodje ti 60 kn i jedino sta me spasilo jedan cep popijem svako 3, 4 dana i super inace bi crkla do sad... kod mene je sve drugo ok nemam ziva mira stalno sam u pokretu sta se tice bebe i mene sve je spremno sto posto, oprano i ispeglano i složeno....

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1810
11.3.2013 1:17:24   
lanac3101
Nesanica po milionti put.. ...vise ne znam kako uopce funkcioniram preko dana. Ima li koja od vas takavproblem ?

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 1811
11.3.2013 9:39:54   
Afrodita83
O bože dragi jeste se raspisale!!!! Kokoši user posted image user posted image user posted image

meni je za vikend bio dragi tu pa sam bila malo neaktivna....user posted image u pisanju user posted image
Vidim svašta raspravljate, javljaju se nove "čari" trudnoće tipa zatvor, vrtoglavica...
Bebić, to ti je od niskog tlaka. Ne znam više tko je napisao, ali dobro ti je rekao. Kad osjetiš slabost brzo sjedni ili legni i popij malo vode sa šećerom. Ja isto imam nizak tlak, povremeno mi od toga zna srce lupati što nije nimalo ugodno, ali brzo prođe. I dobro da te muž ne pusti nikud, ne daj bože da se skljokaš negdje na cesti!!!!!!!!!!!!!! i da, vidjela sam kolica na fejsu, prekrasna su user posted image user posted image

Mi smo jučer napunili 7 mjeseci i ponosno ušli u 8. mjesec user posted image . Sad ću i ja konačno u shopping!!!!!!!!!!!

I sad, toliko sam toga pročitala, a ne mogu se sjetit šta....da što se tiče spavanja. Ja spavam max 2 sata u komadu, onda me probudi moj frend mjehur koji se mora prazniti i imam osjećaj da je veličine zrna graška!!! Tako da se uglavnom igram vampira po noći user posted image

Cure, koje ste vi sredstvo za pranje dječje robice kupile? ja uopće ne znam s čim da perem to sve user posted image user posted image

Uglavnom, PUSE svima za sad user posted image user posted image

ENDLESS, SRETAN TI ROĐENDAN!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1812
11.3.2013 9:45:41   
Piturica
jutro zenske i buse user posted image
evo, konacno sunce vani tako da vrtim masinu sa nasim carapama jer ja zivim sa stonogom user posted image user posted image  hahaha... sad kad krenem to sve sa kvacicama stavljat ajme meni... to ce mi trebati pol dana dok objesim sve user posted image
Endless, sretan ti rođendan i sve najnajbolje ti zelim user posted image user posted image user posted image  Juhuuuuu...nadam se da ces lijepo provesti dan i da ce te svi maziti i paziti! user posted image user posted image
Inace, tko je rekao da ne moze spavati?  hahahaha...ja nikako zaspat pa onda me isto probudi mjehur par puta danas, tako da sam ziva koma user posted image  gledam u kriz totalno user posted image  sad se planiram bacit jos pod tus da dodjem na sebe i onda kad se masina izvrti idem u djir po kruh i neke stvarcice....
inace, jel Fever jos uvijek u jednom komadu?

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1813
11.3.2013 9:50:38   
Afrodita83
Zaboravila sam...cure jel zna netko do kojeg se tjedna smije uzimati magnezij obzirom da on djeluje i kao prevencija protiv prijevremenog otvaranja??? To sam negdje čiitala da ima preporuka do kojeg tjedna, ali sad to više ne mogu naći user posted image user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1814
11.3.2013 12:22:10   
malicka
Evo onda da vam se i ja pridružim, pošto smo sad u 33. tjednu (termin je 1.5.2013).

Što se tiče magnezija, mislim da sam vidjela da ga smiješ piti do 37. tjedna.

Neposredna veza do poruke: 1815
11.3.2013 12:28:02   
lanac3101
I ja ga pila do 37 tjedna, tako mi moja ginkosica rekla da uzimam. Mene sinoc hvatali lazni trudovi I jutros mi poceo ispadati sluzni cep. Ipak se nesto pomice kod mene, ne bi htjela da opet zavrsim na indukciji , toga se jezim.
IZVORNA PORUKA: malicka

Evo onda da vam se i ja pridružim, pošto smo sad u 33. tjednu (termin je 1.5.2013).

Što se tiče magnezija, mislim da sam vidjela da ga smiješ piti do 37. tjedna.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu malicka)
Neposredna veza do poruke: 1816
11.3.2013 12:31:37   
Afrodita83
Ok hvala puno!!!

Lanac u kojem si ti tjednu?

Neposredna veza do poruke: 1817
11.3.2013 12:45:30   
lanac3101
U nedjelju mi je termin, jos 6 dana...... sitno

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

Neposredna veza do poruke: 1818
11.3.2013 12:45:34   
malicka
Vidim da nas sve muče slični problemi, pa vam možda mogu pomoći i s nekim iskustvima (pošto mi je ovo 2. trudnoća).

Što se tiče učestalog mokrenja, to vam je tako pošto beba radi pritisak na mjehur, pogotovo što je veća i bliži se kraj trudnoće. Ja i ovu drugu bebu nosim nisko (kao i u prvoj trudnoći) i zato imam još veći pritisak na mjehur. Dobro vam je raditi Kegelove vježbe (stisnete mišiće koji zadržavaju mokrenje, držite nekoliko sekundi i pustite, pa ponovo - LINK: http://hr.wikipedia.org/wiki/Kegelove_vje%C5%BEbe). To će vam preporučiti i patronažna nakon poroda.

Što se tiče zatvora, meni je ginekolog rekao da pijem samo puno Donat MG. Pila sam ga i u prvoj trudnoći i nakon poroda, i pomogao mi je. Pa probajte, ne može štetiti.

A što se tiče spavanja ponoći, kod mene je situacija takva da kad spava sin od 17 mjeseci i muž ne hrče, onda me beba u trbuhu luđački lupa, jer se ona odlučila u 3, 4 ujutro razgibavati. I obično je to navečer kad se ispružim ili ponoći, ili ujutro kad bi ja možda još malo odrijemala. Ali nema veze, barem znam da je s bebom sve u redu dok je tako živahna.

Vidim da su se neke od vas već i bacile u nabavku opreme za bebe, svega što vam i treba i netreba. Ja imam sve od prvog sina, a robicu ćemo dokupiti kako će trebati, jer vam male bebe brzo prerastu stvari, pa na kraju pola toga kaj ste nakupovali nakraju ne iskoristite. A i drugi će vam kupiti, pa ako vam ima kuma ili prijateljica za posudit neke stvari još bolje.
Što se tiče digitalnog toplomjera, ja sam htjela kupiti digitalni toplomjer za uho nakon što mi se rodilo prvo dijete, ali mi je rekla patronažna da je kod malih beba najbolje mjeriti temperaturu u guzi, jer je to najtočnije. Pa smo tako uzmeli obični digitalni toplomjer i mjerili u guzi temperaturu, i to rijetko jer naš sin dosad još uopće nije imao temperaturu (ima 17 mjeseci). A ovih digitalnih toplomjera za uho ima raznih i raznih cijena (od 250-400 kuna) i uopće neznam što bi uzela, jer sam i sama gledala pošto je sad više nemoguće djetetu od 17. mjeseci mjeriti temperaturu u guzi. Dosta ljudi hvale Braunov Thermoscan, ali sam opet i vidjela da se žene žale, jer im u pet mjerenja zaredom da svaki put drugu temperaturu. A pogotovo ako vam dijete neda ništa gurati u uho, kao moj sin.

Evo zasada bi to bilo to. Ako vas nešto zanima, pitajte, možda vam mogu pomoći.
user posted image

(Odgovor članu malicka)
Neposredna veza do poruke: 1819
11.3.2013 12:49:53   
Piturica
malicka, dobro dosla user posted image user posted image
lanac, bome.... ti znaci kreces prva vec user posted image user posted image  nadam se da ce sve ispasti kako treba. drzim fige user posted image   ajme meni, vec stizu prve proljetne bebice.  bas se veselim jako user posted image user posted image  vezano za taj cep.. mojoj sestri je bio ispao 3 tjedna prije poroda tako da ono...isto je bila panika kad joj je ispao. uglavnom, sve je to super normalno! znaci lazni trudici su kod tebe vec..... juhuuu... jos malo pa bebica dolazi user posted image user posted image
afrodita, dobro su ti rekla curke za taj magnezij ... uglavnom trebalo bi ga prestati piti kad udjes u 9 mj. kao zbog tih trudova da osjetis i sta ja znam... ja jos sta popijem ovaj tjedan to popijem i gotovo! sutra pakiram torbu za bolnicu. danas mi se ne da nekako nista user posted image  jos mi sveki dosla sad i donesla kremsnite. ajme ... zena mi porasla u ocima totalno user posted image user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 1820
11.3.2013 12:55:09   
malicka
Meni je u prvoj trudnoći, sluzni čep ispao dan prije termina i počeli lažni trudovi, a rodila sam 2. dan nakon toga.

Neposredna veza do poruke: 1821
11.3.2013 12:58:46   
Piturica
lanac, ako se ne javis do nedjelje.... onda znaci da je bebica dosla user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu malicka)
Neposredna veza do poruke: 1822
11.3.2013 12:58:54   
malicka
Hvala na dobrodošlici. user posted image
Piturica, u kojem si ti tjednu?
Ja nisam također počela spremati torbu, a najvjerojatnije ću to i odgađati još neko vrijeme. Dok me muž ne pita, kao i u prvoj trudnoći, jel ja mislim spremiti tu torbu ili ne!!??

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1823
11.3.2013 13:03:39   
Piturica
evo danas nam je 36+1, ako sam dobro sad izracunala user posted image  15.4. je termin! polako se spremam i psihicki i fizicki user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu malicka)
Neposredna veza do poruke: 1824
11.3.2013 13:18:55   
Mmaestral
@ Endless - Happy B-Day! Nadam se da uživaš u trudničkom rođendanu! Nisi se pohvalila... ali svejedno šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
----Ja sad nemam problema sa zatvorom, ali sam imala prije, užasnih, pa me strah za poslije poroda. Jela sam lan redovito, ali to ne pomaže baš kod pravog zatvora puno. Znao mi je donat pomoći, ali samo ako popijem cijelu flašu odjednom. Uzet ću si taj sirup da imam za svaki slučaj. Sad sam jedan dan bila preskočila s wc-om, nisam stigla i odmah sljedeći dan užasno teško i hemeroidi počnu zezat.
----Mene jako živciraju ovi radovi, nikako da budu gotovi, a ja imam još 5 tjedana i polako ludim jer mi ništa nije spremno. Svaki čas se user posted image
----Lanac -Kako izgleda taj sluzni čep? Kako se to skuži? I kako se zna da su lažni trudovi?user posted image
A ove trudničke teškoće...ja ih uopće nemam, još uvijek spavam kao beba i ne moram po noći piškiti. Nadam se da će tako do kraja.

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!