Dacana
|
E cure mojee,javljam vam se iz mog kreveta koji je pun nekih mrvica,kolaca....op evo i lista salate...hehehe et malo sam jucer i danas stala,i samo lezim...mm mi neda nikud,sve mi donosi i stvarno je jako jako brizan...sunce moje ... marči pa pazim se ja,normalno da pazim na bebaca,samo sto sam ja takva...jednostavno nemogu stajat stalno na jednom mjestu...moram nest radit,pomoc nekom,neznam...jos ta polako pocetna priprema oko poroda,pa robica itd,znate vec,,, valjda sam to nasljedila od mame,ne drzi me bas jedno mjesto,makar 5 min...hehehe... al eto,jucer i danas sam samo u krevetu...i normalno ostat cu odmarat dok sve to ne dodje onak kak treba... sad bi ja vec bila na marsu,pa makar pukla kroz guzicu(hehe),ostajem u krevetu... igram se s busom,pricam s bebacom... me normalno tuce nogicama i tako... citala sam o tome negdje,visak plodne vode...tu je bio na rr clancima,,,necu da te strasim,al ne cini mi se to bas sigurno...al samo se opusti i bit ce sve uredu,nemoj sada razbijat glavu,dobro ti vele cure...moras se malo opustit i mislit na pozitivno...kad rodis,sve ce ti to biti daleko,ili ces takve strasne stvari jednostavno zaboravit i uzivat u ... izdrzi to jos malooo... beba2 nije lako,al za bebu cu sve napravit...pa makar i da mi kazu da se nesmijem micat,ja se necu micat i gotovo...drziiim fige za suuupeeer vijestiiiiii... e da cure,mogle smo napravit listu termina ko i kada treba rodit...samo nas je nekak maloo...
< Poruku je uredio Dacana -- 11.4.2012 16:40:56 >