|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!!
5.4.2012 23:14:24   
Ubrzomamica
Marci, ja tijekom posljepodneva nadoknadim san!! Malac isto zaspe, vjerojatno se umori od cjelodnevnog udaranja po mojim rebrima, pa onda uspijem i ja bar sat vremena zaspat!! A to me spasi!! Evo i sad cim sam legla u krevet pocinje partyyyy u maminoj busi!!! :))))
Joj curke jedva cekam da ga primim u ruke....

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 126
6.4.2012 8:29:55   
Monyka
Nisam krivo čula, i mi smo ostale iznenađene kad nam je rekla za magnezij. Ja ga uzimam od početka trudnoće, sad sam ga malo smanjila.

Ja sam jastuk platila 170 kn u Adaxu jer daju 10% popusta na njihove stvari. Pomaže mi kad me bole leđa jer ležim na njemu, a nekad ga znam koristiti cijelu noć za spavanje na boku (olakšava mi s trbuhom jer ne dotičem madrac).

Cure, jeste možda kupovale aspirator za nos, prašak za pupak i te stvari. Nama je patronažna rekla da ništa ne kupujemo unaprijed jer možda će s pupkom biti sve u redu . Kaže ona nama da se uvijek može otići u ljekarnu i kupiti to što nam treba. Nisam baš pametna što raditi. Ja volim biti uvijek spremna za sve moguće situacije.

I ja se veselim trenutku kad ću ugledati svoje malo, baš sam sretna, presretna, ne mogu to opisati riječima. Ja se nadam dojenju iako mi je jedna doktorica na ultrazvučnom pregledu dojke rekla da imam nedostatak mliječnih žlijezda pa da će biti problema s dojenjem. Nadam se da do toga neće doći. Treba biti pozitivan.

I male riječi ohrabrenja, koje nam je uputila ginekologinja s trudničkog tečaja. Ne treba se bojati poroda, treba biti opušten posložiti si stvari u glavi i ne biti u grču. Uživajte cure.

P.S. Mene je jučerašnji dan iscrpio, već mi je dosta peglanja i pranja. Slijedeći tjedan bi mogla složiti torbu za bolnicu. Lijepi pozdrave drage i lijepe mi.

Monyka

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 127
6.4.2012 8:58:33   
Ubrzomamica
Ja sam si sve pripremila!! Zapravo prija mi je rodila prije 3 mjeseca pa joj je ostalo sve za njegu pupka i samo mi prosljedila! Ona je sve bila kupila sli ke rodila na carski pa je curki pupak u rodilisti otpao!
Ma ja ne vjerujem doktorima 100%!! Kao dijete sam imala prometnu nesrecu i stradala mi noga! Bolnica-gips i sve 5! Nisam poslje isla na vjezbe jer su smatrali da ce na djetetu zarast i bit sve 5! Medutim, stradala kranjeznica od istezanja noge! Uzasni bolovi! Znala bih idtat ukljestena dok bih usisavala. Isla sam na terapije i nista ne pomaze! Doktorica i terapeut su mi rekli da cu tek u trudnoci osjetit prave bolove, da ne znaju kako cu iznijet trudnocu, da mi mogu popucat kosti od savijanja kraljeznice prema naprijed... Gle me!! U komadu, u krevetu, naspavana i pred kraj trudnoce!! Bez oteklina, bez bolova!! Bolove osjetim kad su promjene vremena!!
Zato, nisu ni doktori najpametniji!!!!

Jutroooo!!! Naspavana ja, malac trenutno miruje!! OMG!!!! :))))

(Odgovor članu Monyka)
Neposredna veza do poruke: 128
6.4.2012 9:12:09   
beba 2
hej trudnice moje, evo da vam se i ja malo javim iako vas uredno pratim nešto u zadnje vrijeme nisam baš raspoložena za pisanje...i ja kao i vi muku mučim sa spavanjem...lijevi bok-desni bok i odlazak na wc doslovno svakih sat vremena, jer mu je glavica konstantno na mom mjehuru...bilo je jako zanimljivo prije dvije noći ujutro sam trebala uzeti urin za urinokulturu isto radi BHSB, a kao najmanje 4 h nesmiješ piškiti prije nego se uzme...ne da je bilo veselo, nego ludo i nezaboravno jer mi se konstantno piškilo...netko je pitao za bris na BHSB-koliko sam ja upućena većina dr danas šalje na tu pretragu i ta pretraga se radi između 35-37 tt jer kao jedino tad pokazuje prave rezultate, osim ako ti pronađu u urinu onda piješ antibiotike bez obzira na bris...ja sam ga imala u prvoj trudnoći u urinu, tako da su me sad uputili prvo da napravim urinokulturu, pa bris 16.04. jer tad ulazim u 35 tt...negdje čitam da ako si ga imala u prvoj da će biti prisutan i u svakoj slijedećoj, a moj gin. mi je rekao da ne mora biti i sad ti znaj, budem vidla...

(Odgovor članu Monyka)
Neposredna veza do poruke: 129
6.4.2012 17:04:58   
marči
e cure moje...evo opet nema spavanja, natrčala sam se po gradu od ujutro...izmjerila tlak user posted image opet na granici...user posted image divlja ne znam koji joj je od jučer nije prestala bubati po svuda a natečena sam do neprepoznatljivosti...ja sam stvari za bolnicu spremila, za bebača je sve spremno za bolnicu i van nje...nisam još kupila prašak, hidrogen itd za pupak...a sada kada razmislim možda da to pustim za poslije bolnice jer se nadam da će biti carski ako se ne okrene(zadak) pa možda to i otpadne u bolnici??? aspirator sam kupila i sve za kupanjac i njegu bebice...ostalo je manje gaze za pupak, bivacyn, hidrogen, alkohol i sl. razmišljam samo o izdajalici, ako bude carski pitanje je koliko ću moći dojiti..ja sam u 35 tj. idući tjedan mi je pregled pa ću vidjeti šta će reći i na kakve pretrage će me još poslati...cure nadam se da nećemo imati nikakve beštije još to malo do kraja bar da iguramo bez antibiotika i straha da li će bebač šta pokupiti na porodu....
Mislim da ću otići po taj jastuk u adax nemogu živjeti sinoć sam se podupirala sa 4 jastuka i dalje se ne mogu namjestitiuser posted image

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 130
7.4.2012 9:47:16   
beba 2
joj marči, taj tvoj tlak zbilja zeza, jesi probala jesti suhe šljive jer one snižavaju tlak...cure moje kad čitam kako ste već sve pripremile osjećam se kao najneodgovornija osoba na svijetu, jer ja još ništa nisam mi tek slijedeći vikend krečimo, a ja se evo cijeli tjedan pokušavam natjerati da si spremim torbu za bolnicu...jer kao što je dr rekao ako slijedeći tjedan uzv ne bude uredan ostajem u bolnici a ja nekako ne želim to uopće prihvatiti...u biti u dubini duše osjećam da će sve biti ok i jednostavno vodim sama sa sobom borbu oko pakiranja te torbe (iako znam da je to glupo nisam malo dijete...)
što se tiče izdajalice ja sam ju prvi put nosila sa sobom u bolnicu, ali mi nije baš puno koristila i više smo se ručno uspjevale izdojiti nego s izdajalicom, ali kada sam došla doma i kada su svi kanali postali prohodni bila mi je super stvar, pogotovo u početku dok se ta količina mlijeka nije ustalila (prije 4.god svi su koristili aventove, tako da ja neću kupovati novu, a zbilja ne znam da li danas ima boljih na tržištu, vjerujem da ima ali meni će poslužiti i ta stara)...

jučer sam dobila nalaz urinokulture i hvala Bogu sterilan je, još samo ovaj bris 16. pa ćemo vidjeti, e sad pitanje ako netko zna jer kao što sam prije pisala za taj BHSB-neki kažu da ako si ga imala u 1.trudnoći da je obavezno prisutan i u svakoj slijedećoj dok moj dr kaže da nije nužno...nije da mu nevjerujem, ali me zanima koja su druga mišljenja ako netko zna?????
u biti meni u prvoj trudnoći pronađen je u urinu tako da sam bila na antibioticima i bris mi nije nitko ni radio pa ne znam je li bio prisutan i u rodnici (ili se to podrazumjeva ako je u urinu da je u rodnici-neznam), a sada mi je urin na svu sreću sterilan...tako da sam pomalo zbunjena user posted image , pa ako netko zna-HELP!!!!!

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 131
7.4.2012 14:33:56   
Ubrzomamica
Cao curkeee!!! Jeste mi dobro?!!
Beba nazalost neuka sam po tom pitanju (hvala bogu pa me nije mucilo) tako da nista ne unam! Probaj malo proguglati ili potaj cure na forumu travanj!
Marci, tvoj tlak zbilja zeza... Ne znam sta bih ti savjetovala! Da ti kazem da se odmaras i mirujes, znam da ne mozes, kao ni itko od nas!
Ja upravo zavrsila 2 kolaca i tortu! Stan sreden, jos tusiranje i lezarina... MM nazalost radi tak da smo ja i moj user posted image solo! Bit cemo sa svekom i svekrvom! Malo mi je zao sto nije tu, al kad znam da cu ubrzo roditi i da ce bit mjesec dana kuci, onda je ok!
Ja se dobro drzim! Sinoc sam se stvarno naspavala i odmorila! Kad imam cijeli krevet samo za sebe, vecinom se dobro naspavam! :)))
Moja torba za rodiliste jos nije spremna! Stvari su vecinom spremne, mozda fali koja sitnica, al nekako mi se neda spremat jos u torbu! Mislim da ce mi spremljena torba koju budem vidila u sobi svaki dan, stvoriti paniku... Za bebicu sam isto sve spremila! Sam treba slozit i namjestit krevetic! Joooj jedva cekam!! Djecji plac u kuci!!! Hrhehehhehe....

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 132
7.4.2012 15:23:58   
Dacana
ee curee,evo mene...
jucerasnji dan mi je bio jedan od najgorih dana
sve je pocelo preksinoc oko 3 sata ujutro,bolovi u zelucu,pa steze,pa mucnina...
da nije bilo mm neznam kako bi sve to mogla sama,i zato mu jako hvala na svemu...

ugl.povracanje i proljev GROZNOOO!!!...
evo danas sam puno bolje,ko da se nist nije desilo...
glavno da je s bebacem sve u redu...menik moze bit sve samo mom suncu nesmije bit nista...

i ja jedva cekam da ugledam to divno bice koje me svakim danom udara,tuce,samara...hehehe
ionako se malo bojim poroda,al sve ce to proc...

eto toliko od meneee....uzivajteeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

Neposredna veza do poruke: 133
7.4.2012 22:12:43   
Monyka
Moja draga frendica imala je BHSB u obje trudnoće.

Monyka

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 134
8.4.2012 6:26:19   
Ubrzomamica
Cure moje drage, zelim vam sretan Uskrs!!!!!

Ja budna pola sata vec! Trbuh se poceo lagano spustat!! Vrijeme se polako bliziiii!!!! U utorak je kontrola. Bas me zanima hoce li me gin slat na ctg, jer nisam nikako bila. Citala sam po forumuma da je to normalno. Neke trudnice obave prvi ct u rodilistu prije poroda. Da je potrebno valjda bi me poslao, al kad je sve ok onda valjda nema potrebe!!

(Odgovor članu Monyka)
Neposredna veza do poruke: 135
8.4.2012 8:29:10   
beba 2
curke sretan vam Uskrs....

ma joj stalno ti ja pokušavam naći nešto na internetu po tom pitanju, ali jednostavno ne uspijevam svugdje pišu o pretragama, problemima koje može uzrokovati i tsl., ali nigdje baš ovo što mene zanima, a ništa budem dr. gnjavila...

što se ctg-a tiče ja sam u prvoj trudnoći prvi put išla s 37 tt i onda svaki tjedan jednom, bitno je samo da prije ctg obavezno prošetate nekih 15 min da se beba probudi, jer se znaju uspavati pa onda sestre znaju dići paniku i nekoliko puta ponavljati a to traje i traje tako je bar meni prvi put bilo, pa su me upozorili da ubuduće šetam prije....

Neposredna veza do poruke: 136
8.4.2012 9:25:50   
marči
Jutro cure...Sretan vam Uskrs!!!!
Što se tiče tlaka više ne mjerim...nemam kamo...ali u utorak je kontrola pa ćemo vidjeti šta dr. kaže...otečena sam totalno...a nemogu ni čarape sama više obući od trbušine...nisam znala to za suhe šljive(u svakom slučaju u utorak idem po njih...ako ne pomognu za tlak pomoći će za probavuuser posted image ) najgore je što je Uskrs...a ja ne smijem ništa jesti od finih suhomesnatih stvarčica koje me upravo mame sa stola..pancetica, pršutić, kulen, šunkica itd....ufuser posted image

Beba me sustavno maltretira...sada pak i cijelu noć udara pa se ne mogu namjestiti i šta reći ko zombie sam...jučer i prekjučer sam bila skoro cijeli dan na nogama malo i šetala grozno...nisam čizme mogla sa nogu skinuti user posted image

Što se tiče beštija ja sam ih imala u urinu ali mi je odmah radila i bris i rekla da mogu biti i dole ali srećom nisu bile...tako da može preći jedno na drugo ali nije obavazno da ako ih imaš na jednom mjestu moraš imati i na 2...tako da mislim da ti dr. govori kako je...tako je bar meni moja gin. rekla...

Ubrzomamica znam kako ti je ja sam mjesecima sama uglavnom, zatvorena u 4 zida i šizim...ajde bar su se planovi izjalovili pa je dragi doma za Uskrs...nadam se samo da će dobiti šta slobodno kada rodim inače ću skrenuti....ja sam ti stvari spakirala jer ako me panika uhvati sigurna sam da ću zaboratviti brdo stvari ovako si mislim sve je spremno samo torbu treba uzeti....i to misli m da ćemo ju u autu vozikat ako me slučajno negdje uhvati da smo spremni..user posted image a čuj meni je kontrola u utorak i ako se stvari sa tlakom ne smire a dobijem uputnicu za bolnicu očekujem da bi me mogli ostaviti tamo pa me čeka ista sudbina...ali još sam optimista...ne bih još išla roditi ako ne treba...što se više kraj bliži sve mi je teže ali sve mi se manje ide u rodilište....valjda me trta.....

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 137
8.4.2012 15:33:57   
Dacana
curkee sretan vam i blagoslovljen Uskrs...
najedite sebe i svoje bebace,kao sto sam se ja i moj bebac sad najeli svega...hehehe

uzivajteeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 138
10.4.2012 13:21:51   
Ubrzomamica
Drage moje, evo mene sa kontrole!! Dobila sam uputnicu za rodiliste! Gin mi je rekao da dodem na kontrolu za 2 tjedna ukoliko ne rodim!! Izgleda da ce moja bebica malo pozuriti!! Krajnje je vrijeme stoga da spremim stvari u torbu da me ne iznenadi!! :)))) user posted image raste i napreduje!! Malo mane od 3 kg ima i oko 49 cm! Bitno da sve bude ok!!!

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 139
10.4.2012 18:35:44   
Dacana
Alo cure moje evo i mene sa kontrole...
Sve je uredu samo se bebina glavica dost spustila prema dole...nije nista strasno,al mene je ipak sve to prestrasilouser posted image ...
Moram malo vise odmarat,jer sam dost aktivna tokom cijele trudnoce...tako da sad nema vise cile mile,trci dole,trci gore,pa u set_nju,pa vamo,pa tamo,hehe,nego samo krevet...
Udebelila sam se jos 2kg,bebica je 1800g...eto to je sve...i sljedeci pregled je zakan za 30.4.

Ubrzomamica nadamo se ubrzo veselim vijestimaaa i da sve prodje u najboljem redu...

< Poruku je uredio Dacana -- 10.4.2012 18:36:50 >

Neposredna veza do poruke: 140
10.4.2012 18:46:54   
marči
Dan cure...evo i mene sa pregleda...još smo na zadak pa smo dobili uputnicu za pregled u poliklinici za dalje svaki tjedan dežuram tamo...bebica je ok...fino mljacka i trlja oke...i nemilosrdno đipa mami po mjehuruuser posted image 36 tj... ja +20kg bebica 2800g , sve je ok osim što sada pak imam višak plodne vode napeta sam ko puška i još me isprepadala da to može biti indikacija da nešto ne valja..idem sada malo to googlati da znam šta sve pitati 2 tjedanuser posted image
Ubrzomamicapa kako već?? šta ti je rekao?? si otvorena?? bebica je u stavu spreman?? ma veliki je on i sada je već sigurno i da požuri malo van ali bolje nek je on što duže na sigurnomuser posted image
Dacana samo ti miruj sada još to malo...moraš misliti malo na bebača a ne naokolo skitatiuser posted image joj šta ti zavidim, ja danas pitam ginićku smijem li se početi kretati malo jer sam službeno u 9 mj. i da 8 mj. ležim i nemam kondicije i sve te kile još, i da neznam kako ću roditi, a još i na zadak?? a ona meni flegma kaže kako mogu malo dok ne otičem??? pa oteknem čim ustanem iz kreveta???user posted image cure moje sada me već panika hvata od svega toga...najrađe ne bi ni išla roditi!!!

< Poruku je uredio marči -- 10.4.2012 18:51:53 >

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 141
10.4.2012 20:46:43   
Ubrzomamica
Marci, ja sam na +23!! Al naravno da vaga kod gin ne pokazuje tocno, pa sam se vagala kod prijateljice i pokazala je +21!!
U stavu "porod" je od 20-og tjedna! Tako je i ostao!! Nisam jos otvorena, al je cervix skroz skracen i omeksan! Buduci da sam ja inace aktivna i nemam mira u kuci, mogao bi uranit!!
Ja se inace super osjecam! Nisam natekla, jos uvijek vozim auto, spavam ko mala beba, nekad i poslje rucka sat vremena :)))))

Marci draga, nemoj tako!! Sa svojom depresijom, panikom, losom vibrom...utjeces i na svog bebaca!! Sve ce dobro proc, vidjet ces!! Necemo se ni okrenuti a vec ce sisat mlijeko!! :)))) Sad ces reci: "lako je tebi! ja lezim 8 mjeseci! Natekla sam, ne mogu se kretat...." Sve znam... Al moras bit optimist!!

< Poruku je uredio Ubrzomamica -- 10.4.2012 20:52:46 >

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 142
11.4.2012 8:58:13   
beba 2
hej trudnice moje, kad malo bolje razmislim pa i mi smo počele sitno brojati do termina, ne mogu vjerovati da mi je ostalo još nekih mjesec dana i evo mog user posted image , ja danas imam onaj uzv i iskreno se nadam da je ipak sve ok i da neću ostati u bolnici....nervozna sam kao pas....
marči žao mi je što sad moraš razbijati glavu zbog te plodne vode, kod mene manjak kod tebe višak...., gle to zbilja ništa ne mora značiti, moja šogorica je u obje trudnoće imala višak plodne vode i obje curke su se rodile žive i zdrave, samo što je imala ogromnu bušu i bez razloga razbijala glavu...mene jedino ljute ti naši ginek. što ti kažu imaš višak ili manjak pl. vode i to ti može značiti komplikaciju i to je to...a objašnjenje, gdje je detaljno objašnjenje, pa nisam ja ginekolog pa da to moram sve znati, a traženje objašnjenja po inter. mene svaki put još više uznemiri, jer nađeš sve i svašta...ma užas, ali glavu gore, jer mi imamo male borce koji će na kraju biti prekrasne bebice....

ubrzomamica to je već prava bebica i da i dođe malo ranije nije bed, biti će lakši porod, ali naši bebači i ovako i onako dolaze kada oni odluče a ne kad dr. kažu, jer ja se sjećam u prvoj trudnoći bila sam u nedj. na pregledu u bolnici i meni dr kaže ma neće to još sigurno još jer trbuh se nije niti malo spustio, bla, bla, bla...ja rodila u roku od 3 dana, tako da....

dacana, probaj malo usporiti znam da to nije lako, ali još malo....

curke moja držite mi fige danas, nadam se da ću biti u prilici navečer javiti vam lijepe vijesti, a ako se ne javim znat ćete gdje sam...svima vam želim puno sreće i šaljem vam veliku pusu....

Neposredna veza do poruke: 143
11.4.2012 11:18:15   
Sheilla
malo sam se navirila i kod vas jer su nase travanjske bebice se uspavale :) kak se drzite jesu torbe spremne? nemojte da vas iznenadi beba :)))

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 144
11.4.2012 12:30:29   
marči
Jutro cure, hvala na podršci....ma bolje da nisam išla googlat jer pročitaš sve i svašta najrađe bih se sama prijavila da me drže u bolnici od straha user posted image nije mi problem mirovati...ionako sam ogromna i polupokretna a kroz sve te mjesece sam se naučila biti strpljiva i statična pa ću taj dio lako odraditi...ma nadam se da će biti sve ok, do sada je bilo bar sa bebačem, napreduje, raste i u 20tj. mi je u bolnici docent radio uzv i rekao je da je sve ok, moja doktorica svaki put sve ispregleda i do sada nije ništa bilo sumnjivo a tripletest je isto bio ok pa se tješim da nije ništa, nadam se da će na idućem pregledu se ta voda smanjiti i da će biti ok...sada kada čitam čini mi se da ćete sve vi roditi prije meneuser posted image kod mene je sve zacementirano i s obzirom na zadak trbuh se ne spušta...pitala sam ju hoće li uopće pa ona kaže da da ali ne kao drugim ženama da ja to neću baš osjetiti...što me ne tješi jer jedva dišem...cice su mi već do brade došleuser posted image nemogu disati a malica mi skače po mjehuru tako da je pritisak i pišanje normala iovako...jedino da pokucam žgaravice nema ali zato sam ko terminator što se hrane tiče, a sada tek moram paziti s obzirom na tih +20kg.. e da bude bolje mama mi je jako bolesnauser posted image ima kroničnu upalu bubrega i nemože maknuti...pa se i zbog nje brinem i veselo mi je...
Beba 2 nadam se da će sve biti ok i da ćeš se družiti sa nama još neko vrijeme do poroda....držimo figeuser posted image i ja!

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 145
11.4.2012 12:33:31   
Ubrzomamica
Curke moje, ja sam se sinoc prvi put morala dizat na wc!! I zaista mi je zao trudnica koje tijekom cijele trudnoce moraju tijekom noci u wc. Vjerojatno zbog jucerasnjeg pregleda... Malo je ti gin "sredio" i sad cesce pi-pi!! Do sinoc, oko 10.30 piskenje i mirna ujutro do 7-8! Al sinoc oko 11.30 i jedva do 5 izdrzala... Stomak mi se lagano spusta, a moj bebac ne miruje evo cijelo jutro! Guzom i ledima upre a nogama se odgurne, i osjecam kako glavica upire mjehur... Nestrpljivo moje malo!!!! :))))

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 146
11.4.2012 16:31:40   
Dacana
E cure mojee,javljam vam se iz mog kreveta koji je pun nekih mrvica,kolaca....op evo i lista salate...hehehe
et malo sam jucer i danas stala,i samo lezim...mm mi neda nikud,sve mi donosi i stvarno je jako jako brizan...sunce mojeuser posted image user posted image ...

marči pa pazim se ja,normalno da pazim na bebaca,samo sto sam ja takva...jednostavno nemogu stajat stalno na jednom mjestu...moram nest radit,pomoc nekom,neznam...jos ta polako pocetna priprema oko poroda,pa robica itd,znate vec,,,
valjda sam to nasljedila od mame,ne drzi me bas jedno mjesto,makar 5 min...hehehe...
al eto,jucer i danas sam samo u krevetu...i normalno ostat cu odmarat dok sve to ne dodje onak kak treba...
sad bi ja vec bila na marsu,pa makar pukla kroz guzicu(hehe),ostajem u krevetu...
igram se s busom,pricam s bebacom...user posted image me normalno tuce nogicama i tako...
citala sam o tome negdje,visak plodne vode...tu je bio na rr clancima,,,necu da te strasim,al ne cini mi se to bas sigurno...al samo se opusti i bit ce sve uredu,nemoj sada razbijat glavu,dobro ti vele cure...moras se malo opustit i mislit na pozitivno...kad rodis,sve ce ti to biti daleko,ili ces takve strasne stvari jednostavno zaboravit i uzivat u user posted image ...
izdrzi to jos malooo...

beba2 nije lako,al za bebu cu sve napravit...pa makar i da mi kazu da se nesmijem micat,ja se necu micat i gotovo...drziiim fige za suuupeeer vijestiiiiii...

e da cure,mogle smo napravit listu termina ko i kada treba rodit...samo nas je nekak maloo...

< Poruku je uredio Dacana -- 11.4.2012 16:40:56 >

Neposredna veza do poruke: 147
11.4.2012 18:55:01   
beba 2
hej curke, evo vratila sam se domeka, hvala Bogu nisu me zadržali u bolnici, jer je bebač u 2 tj. dobio 500 gr. (34+4tt, 2280 gr.), po meni je to čist ok, a dr kao dr kao zadovoljan je ali kako je i dalje prisutan manjak plodne vode opasnost od komplikacija i dalje postoji, tako da za dva tjedna ponovno imam uzv, ali ja se nadam da će user posted image  nastaviti ovim tempom...

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 148
11.4.2012 19:36:28   
marči
user posted image user posted image ajde super...baš mi je drago cure da je sve ok...i da se družimo još ovih mj. dana...ja još čekam vijesti kada ću na pregled 2 tjedan....pa ću valjda više znati....do tada ću se truditi da ne mislim o tome....

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 149
11.4.2012 20:10:14   
Ubrzomamica
Beba 2 user posted image za tebe i tvog bebaca!!! Mene leđa pocinju sve vise i vise boliti... Sad ni sama ne znam jel to vise psihicki ili moj decko stvarno zeli malo ranije van!!?? Primjetila sam da mi se stomak spusta sve vise. Cijelo vrijeme do sad, bio je dosta visoko. Sam da izdrzi dok mm dode doma! :))))

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!