Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! 21.6.2012 16:25:27
|
|
|
|
beba 2
|
Dacana iskrene čestke i velika pusa maloj ljepotici!
|
|
|
|
RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! 22.7.2012 17:52:57
|
|
|
|
leelee
|
hhhhheeeejjjj drage moje svibanjske mamice!!!!!Možete li vjerovati da sam se tek nakon duga dva mjeseca dokopala pola sata vremena da vam se javim iako sam prije nekih mjesec dana bila na forumu i uspjela napisati par rečenica koje naravno nisu dospjele jer mama nije stisla "potvrdi" i evo nove prilike. Sad više nisam ni u toku kako je tko,a bebe su se rodile sve to je sigurno,čim stignem moram malo preći tekstove,uglavnom,mi smo se rodili dva tjedna prije,trudove su mi izazvali da ne ležim predugo u bolnici,nasreću nije sve skupa trajalo tri sata,porodila me moja teta tako da mi je pomogla koliko je god bilo u njenoj moći i sretna sam zbog toga,bebač je 3 22o i nije se kao muško nešta iskazao na maminu sreću,bitno da je sve dobro prošlo. Sad je već dostigao 6 kg na maminom mlijeku i tako mi brzo raste da se samo čudimo koliki nam je.Ispočetka je bilo plakanja dok se nismo uhodali a sad je prava mamina maza,dobar je zaista,guguće,spava,papa,po noći papa malo češće,svaka dva sata,ali se ne razbuđuje tako da i nije tako loše. Prije izlaska iz bolnice malo je požutio pa nisu znali da li je žutica ili infekciju pa su ga liječili i za jedno i drugo tako da smo još tjedan dana potratili na pedijatriji koja je ruglo cijeli našičke bolnice,taj odnos sestara prema djeci je za svaki ukor,prestrašno.Uglavnom,bakteriju "kao" još uvijek ima iako napreduje i u dobrom je stanju pa doktorica krivi mikrobiološki da dobro ne odrađuju svoj posao ali za svaki slučaj nas nakljuka dva puta sa antibioticima dok nisam sama dijete oprala,uzela urin i odnije na mikrobiološki u Osijek gdje nalaz potvrđuje da nema nikakve bakterije.Užasssss! I tako sutra idemo u savjetovalište i na bocku a vama svima šaljemo velikkkkeee pusseeeeeeeeee!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! 22.7.2012 18:08:38
|
|
|
|
leelee
|
heeejjj,vidim da svi muku mučimo sa grčevima pa da vam kažem da smo i mi osjetili grčeve,iste savjete smo dobili od patronažne i sve je to veliko s.....,kupili smo te simplex kapi koje su nam samo malkice pomogle i onda smo našli te biogaia kapi i evo već mjesec i pol samo prduckamo,lijepo kakamo,mama papa sve i nemamo više grčeva tako da iz našeg iskustva zaista djeluju.Patronažna nam je rekla naravno da sve to kemija i da ne koristimo ništa ali ne sluša ona naše bebice kako se muče.Gledala sam na Youtube isječak iz Srbije o tim kapima i njima patronažne savjetuju da bebama nastave davati te kapi i nakon ta tri mjeseca barem još tri jer su dobre za poboljšanje imuniteta tako da ćemo ih mi svakako koristiti.Pusaaaa
|
|
|
|
RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! 19.2.2013 9:43:20
|
|
|
|
Monyka
|
Hej curke, gdje smo se izgubile? Po drugim temama ha? Ja nažalost nemam baš odviše vremena ali tu i tamo skoknem na forum da vidim kaj se zbiva. Ja uskoro počinjem raditi, svekrva će čuvati malog. Moram priznati, moj malac je razmažen. Jako malo mi spava po danu, i moram ga uspavljivati. Koma, sve ono što nisam htjela, napravila sam i sad je teško to ispraviti. Ako ima neka savjet, čekam :)
|
|
RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! 11.3.2013 14:22:46
|
|
|
|
Dacana
|
ajmeee ja zaboravila na ovu temuu... pa di ste??? Monyka ni ja bas nemam vremena,al eto dodjem malo da vidim sta ima... tako sam i ja sa Anom napravila neke greske,isto ju moram uspavljivat,al sada mi je nekako lakse jer ima nekog medu uz kojeg brzo zaspe... prije sam ju na rukama uspavljivala,al sada nemogu,preteska je... uzmem kolica i vozim po kuci,hahaha... eto ima 4 zuba :D...nije bilo nekih muka snjom oko zubica ma prava je... ajdeee neka se pojave ostale,pa da se opet tipkamo kao i prije :D
|
|
RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! 12.3.2013 13:38:41
|
|
|
|
Kony
|
Hej curke pa ja sam nastavila s tipkanjem na temi travanjske bebice. Pozivam i vas tamo jer nema veze što nismo rodile u travnju. Tamo je i Marči i beba2 i jos neke s ove teme samo se pridružite
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!