|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!!
18.3.2012 10:11:46   
beba 2
Znači i ti bebu osjetiš samo u donjem dijelu, jer i meni je tako...uglavnom jako nisko neposredno iznad stidne kosti ili na lijevoj ili desnoj strani u području pupka, tko zna možda je i moj bebač na zadak...nemam pojma...iskreno se nadam da će mi sad raditi uzv pa ću saznati, ako ne idem privatno jer zbilja više nemogu dočekati da ga vidim....
a čuj ova ideja s krsnim imenom nije loša probati ću ga dići na tu foru, jer ove sve druge metode sam probala i neide, a valjda ćemo se već nekako dogovoriti...a to za Kiara je istina, moja je jako dugo bila Jaja, pa Kaja i na kraju Kara, sada je konačno Kiara, ali meni je to sve nekako bilo simpatično...a i ja sam se odlučila za K baš zbog pisanja da joj ne kompliciram život iako se to ime u obitelji nikom drugom nije sviđalo osim meni i mužu (u biti njemu je bilo tak tak ali kako su svi bili protiv na moju sreću proradio je njegov inat i tako da je ostala Kiara)....
a što se tiče te boli i ja imam dana kada jedva hodam, meni dosta pomaže mg 300, jer su mi bili dali normabele, ali ja ih nisam htjela piti jer kao nije dokazano da štete, ali ni da ne štete plodu, pa mi je dr rekao da uzmem mg od 300 da on ima sličan učinak i meni dosta pomaže, pa ako ne piješ probaj...

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 26
18.3.2012 12:38:52   
marči
user posted image imaš pravo slatki su kada tako petljaju i frfljaju...ja valjda do škole nisam znala izgovoriti svoje prezime pa nisam htjela da mi se dijete tako muči....a muža hvataj na svaku...ako treba izmisli neki dobar razlog da se predomisli...makar izmisli neku simpatiju ili nešto....ha ha ....sve samo da se predomisli...ti ga poznaš pa znaš šta će upaliti...joj grozna sam....user posted image
Znam ja još deset dana moram izdurat do pregleda...ali mislim da nema promjene...iako se trudim...ako počnem četveronoške hodat pas će me čudno gledat, ali kažu da to pomaže.....
Pijem mg 300...kada osjetim da me mišići grče ili da bi mogli ali ne redovito...znači to pomaže i za kosti??? a što se tableta tiče...joj ja sam svašta dobila na početku...i dalje ustrajem pri tome da neću piti ništa iz predostrožnosti...makar imam gastritis i znaju me uz neizdrživu žgaravicu uhvatiti grčevi da se doslovno bacakam i plačem....i stalno urla na mene zašto ne pijem spasmex....pa antibiotike na početku zbog bakterija...pa sam imala bolove oštre nisko u zdjelici pa mi je preporučila čepiće buscopan....pa i persen i sl....ali eto da pokucam...izdržila sam toliko bez toga mogu još tih mj.i pol....kažu da većina lijekova nije dokazano štetna jer naravno tko bi svjesno testirao nešto na trudnicama???ma jučer sam udarila maratonske šetnje cijeli dan nakon dugo vremena polako ali fakat sam se presaugalauser posted image i sve je bilo ok dok nisam legla pred tv....nikako se ustati više, boli za pop...kao kornjača...samo sam mlatarala rukama i nogama a dragi se smije... user posted image shavtio je da mu nema druge nego me dići....

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 27
19.3.2012 18:19:59   
Ubrzomamica
Niste same curkeeee!!!!! Evo mene u 34.-om tjednu! :))))) Kako sam preko moba onda nekad naposem post ali jednostavno ne bude objavljen i nemam volje opet tipkat na mobitel....
Moj deckic se okrenuo vec oko 26-og tjedna. Jos smo dosta visoko, mjehur je slobodan!! Al danas se ciiiiijeli dan "guza" po lijevoj strani! Guzu mu uspijem napipat!
Ono sto me muci su bolne prepone! Citam malo po internetu, navodno su bolovi u preponama predznak trudova i poroda!! Al ne dam ja njemu jos vani!!!! Neka ga jos u busici!! :)))

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 28
19.3.2012 19:46:31   
Kony
user posted image ja sam u 33tj. Prvi put sam na forumu. Već 2hpokušavam poslati poruku. Možda sad uspijem. Danas sam stigla iz bolnice jer je bebač htio malo ranije van ali sada je sve u redu jer sam na tabletamauser posted image

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 29
20.3.2012 9:15:18   
marči
user posted image user posted image jeee...super curke da ste se javile...već smo se zabrinule da smo same ovdjeuser posted image
joj sada ste me zabrinule sa tim bolovima mene prepone bole da jedva hodam, pogotovo kosti zdjelice, jedva ustajem i to tako več dobrih 2 tjedna...a kontrola mi je za tjedan dana....sada sam 33 tjedan pa ne bi bilo dobro da požuri van....user posted image , ma bitno je da ste vi nama dobro...da se čuvate i javite se da znamo da sve napreduje kako treba....Evo i proljeće nam je stiglouser posted image imate lijepi pozzz

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 30
20.3.2012 9:25:24   
beba 2
Kony dobro nam došla i samo ti user posted image  nedaj van barem do 36 tt, ubiti nadam se da ćemo sve barem do tad izdržati jer koliko vidim sve sličnu muku mučimo...pa i mene znaju dosta kosti zdjelice boljeti, čak i stidna kost i kad sam pitala dr da li je to ok-odgovor je bio da je-da se to mora raširiti, jedino što meni nije konstantno već bude 1-2 dana pa se smiri i tako iz dana u dan, jušer me je cijeli dan boljelo doslovno unutra u vagini kao da pokušava izaći van...tako da tko bi to više znao...

ubrzomamica kako tvoja upala bubrega, je li se to smirilo?

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 31
20.3.2012 11:13:52   
Kony
Hvala na dobrodošlici!Mene je počelo boliti u ledima pa naprijed prema trbuhu kao kad imam mengu. Ja imam već jednu curicu i ta prva trudnoća i porod su prošli odlično a ova je od samog početka proglašena visoko rizičnom trudnoćom. Prvo mučnine pa problemi sa štitnjačom pa užasna žgaravica i sad još prerano trudovi. Samo se nadam da neću imati težak porod zbog ovih tableta.

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 32
20.3.2012 12:32:23   
marči
Ma samo pozitivno razmišljaj, puno odmaraj i opuštaj se i biti će sve 5.... neću reći da ti je lakše, ali bar utoliko što znaš što te čeka, a tim bolje što je sa prvom trudnoćom sve išlo super pa nemaš zatšto biti unaprijed zabrinuta....stres ne pogoduje ni mami ni bebi... ja sam sva preplašena jer sam od početka na strogom mirovanju i rizična trudnoća, beba na zadak, malo poveća, prva trudnoća i nemam pojma što me čeka osim što su me pripremili da ću morati roditi prirodnim putem jer to forsiraju u Rijeci i to bez ikakvih sredstava protiv bolova???...tako da šizim, sve me boli....jedva ustajem do wc-a, a kako ću roditi nemam pojma...sve si mislim da bi ju zadržala unutra pod svaku cijenuuser posted image isto kao i tebi...krvarenje,mučnine, žgaravica, boli, upale, bakterije...ma sve što je moglo je krenulo krivo i nažalost nemam dobro iskustvo sa trudnoćom...čak sam se rasplakala jednom kod ginekologa jer sam ju pitala što sa mnom ne valja kada sve žene uživaju u trudnoći rade klate okolo i nivrag im nije...smije se ona i kaže: ma to sve one zaborave kada rode... jer sve žene koje znam su neke super trudnice...ma ništa im a nije bilo...a samo što nisu rekle da je ić roditi kao da se malo teže pokakaš...pa eto...sto ljudi sto čudi...ja se samo nadam da neće biti tako strašno kao što zamišljam i da ćemo user posted image i ja to nekako izgurat.....

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 33
20.3.2012 13:40:48   
beba 2
Kony, i ja kao i ti iza sebe imam već jednu trudnoću u kojoj je sve bilo super a sada od 5tt u krevetu i isto stalno neki stresovi, ali ja se nadam da će na kraju sve biti ok i da kad se user posted image  rodi da ću to sve zaboraviti, ne znam kako tvoj cura, ali moja ima 4 god i već sad je ljubomorna kao pas, od kad je trbuh narastao neće nigdje samo doma sa svojom maimicom, evo i danas nije opet otišla u vrtić, ponovno nam se uvalila u krevet, moramo ju hraniti...koma...

marči s jedne strane je možda lakše što smo to već jednom prošle, a s druge strane je malo i teže jer već znam koja bol me čeka...prvi put nisam znala što me čeka i bilo me je strah zbog neznanja, ali sad me je strah i te boli i tog dripa i prikovanosti uz krevet...tako da sve to ima svoje prednosti i mane, meni je jedino žao što to iskustvo mirovanja si morala proći u prvoj trudnoći jer da je meni ovakva bila prva trudnoća neznam kako bih se odlučila za drugu, jedino što je istina da se sve zaboravi, u biti nebih rekla baš zaboravi, više "oprosti", jer kad sve to prođe više ta bol i muka nisu bitne jer imaš to svoje malo stvorenje i znaš da je bilo vrijedno sve te boli...

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 34
20.3.2012 15:51:23   
marči
sorry curke nisam mislila da vam je lakše zbog toga što ste to već prošle...već da se možete pripremiti psihički bolje za to...a pogotovo ako je sve prošlo ok kao što Kony kaže.... mene strah nepoznatoga ali još više me strah onoga što sam čitala o tome...strah me da će nešto krenuti po zlu pa da će mi se nakalemiti još koja divota.. po bebača i mene..ali ipak se pokušavam skulirati i čekam drugi tjedan pa da detaljno ispitam ginekologicu o mogućnostima i opcijama...ona je radila u bolnici pa mi valjda može dati kakav savjet...a i postoji nada da će se bebač okrenuti...koliko god ona mala bila ja je se držim...

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 35
20.3.2012 16:28:29   
Kony
Da mi bar bude kao prvi put. Puno ovisi o tom kakve su sestre a pošto sam jucer došla iz bolnice mislim da su super. Ja budem rodila u pakracu tamo sam i prvi put. Samo se trebamo smiriti i misliti kako jedva čekamo da vidimo djete i sve će lakše proći. A ne paničariti pogotovo se ne derati jako jer mislim da to najviše mrze. Usput i moja curica ima 4g i jako je nestrpljiva kada će braco izaći. Ali mislim da kada rodim bude ljubomore.

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 36
20.3.2012 17:24:17   
marči
imaš pravo Kony...treba misliti na user posted image i lakše je odmah...što se vike tiče....ne samo da ne vole nego se time gubi prijeko potrebna energija nepotrebno...ali šta reći ja ni zubara ne mogu odraditi bez lokalne ili nekih analgetika...imam užasno nizak prag boli zato me i je tako strah jer neznam kako je to pa se ne mogu pripremiti na tu bol...iako mislim da se na bol nikada ne možeš pripremiti...user posted image Već sam čula od puno žena da je osoblje najvažniji faktor u rodilištu...da je puno lakše ako imaju razumijevanja i ako su drage babice itd...a sada i kod nas u Rijeci jedni kažu super...drugi su razočarani pa valjda to ovisi o postavi...ja se nadam iskreno da će ti i ovaj porod proći super i da ćeš imati samo lijepe uspomene....user posted image

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 37
20.3.2012 22:21:00   
Dacana
user posted image Samo naprijed curkee...
Drzim vam fige,da svoju trudnocu sretno iznesete do kraja

Eto meni termin nije u 5.mj nego u 6.mj
opet smo blizu...hhehe

uzivajteee user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 38
21.3.2012 5:50:44   
Ubrzomamica
Evo ja budna puni sat vremena... Nikako san na oci! Obavila sam sve pretrage sa mokracom pa bi nalazi trebali bit do petka gotovi! Nadam se da ce sve bit u redu! Moj user posted image stalno guzu izbaciva vani! MM je jucer crkavao od smijeha gledajuci moj stomak, kao da malu glistu imam tamo dolje! Al glistu sa veeeelikom guzom!

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 39
21.3.2012 8:57:21   
beba 2
Dacana, par dana plus minus, tako je svejedno...samo se ti nama priključi što nas je više to bolje...

marči, nisam ništa loše mislila kada sam napisala da nije ništa lakše jer smo već jedan porod prošle...htjela sam raći da je to uvijek dvosjekli mač da u biti za to nikad nisi baš ful spreman i da je strah uvijek prisutan i da neznam da li me je bilo manje strah prvi put jer nisam imala pojma što me čeka ili sad kad znam kako to izgleda (s tim da je meni prvi porod bio dosta težak, pa možda zbog toga) u svakom slučajiu najvažnije da nakraju sve bude ok s bebom i ništa drugo nije bitno...

ubrzomamica, iskreno se nadam da će nalazi biti uredni...nemaš pojma koja si sretnica što imaš malog akrobatu, moja beba baš i nije nešto aktivna tu i tamo se javi, a ja bih bila najsretnija da me lupa po cijeli dan, jer i seka je bila mirna, pa sam se nadala da će user posted image  biti pravi mali nogometaš u buši, a on sekinim stopama...

curke da vas pitam jesu li vama radili pretragu na streptokok skupine B???

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 40
21.3.2012 9:46:16   
marči
Dacana..dobrodošla nam...hvala na lijepim željama
beba 2 neznam šta ti reći...mislim da sam zadnji put radila krvnu sliku i urinokulturu prije nekih mj. dana ali mi nije ništa posebno napomenula pa neznam da li se to nešto posebno radi, ako da onda nisam radila te pretrage....a što se straha tiče...šta je tu je...moramo se suočiti sa time i nadati se najboljemuser posted image
Ubrzomamica joj kao da sebe slušam, više niti ne pamtim kada sam se zadnji put naspavala...vrtim se kao da sam na grillu, malo na lijevi bok, pa na leđa...pa skužim da to ne ide...pa na desni bok...pa tako cijelu noć...pa me nešto boli, pa žgaravica, pa grčevi...pa sanjam svakakve gluposti...ista stvar...uglavnom ležim u čekam jutro....nadam se da će ti nalazi biti ok...
Ja sam jutros sa dragim komentirala kako mi je trbuh odjednom iskočio od prošlog tjedna..sada već jedva dišem i odjednom ga ima...majica od prošlog tjedna mi je do pupkauser posted image za ne vjerovati...ali meni je trbuh kao kamen stalno, skroz je napet i koliko god ja pipkam nikako da skužim gdje je šta???user posted image uglavnom ja imam pravu malu gimnastičarku...redovito me mlati po mjehuru i dalje...i više uopće nije ugodno zna biti i bolno...cure jel vas što probada dole?? neznam je li to normalno ili opet imam kakvu upalu..iako zadnji put nisam ni skužila ali sada me zna nešto probosti nisko dole iznutra svako toliko...joj nadam se da nije ništa.....

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 41
22.3.2012 9:38:41   
beba 2
joj marči i ja se nadam da nije ništa jer i mene u zadnje vrijeme zna tako jako probosti dolje i ovaj tjedan osjetim bol u predjelu mjehura i jajnika, nemam pojma je li to normalno ili ne...ne mogu više dočekati taj ponedjeljk kad je pregled iako već vidim da ću se opet pogubiti od uzbuđenja i pol stvari zaboraviti pitati...ma više sam luda od tog da stalno nešto boli...evo i meni je kilaža počela rasti u tjedan dobila kilu, što je malo previše za 1 tjedan, ali toliko sam gladna da bih mogla frižider očistiti u roku 15. min user posted image ...a o slatkom da ne pričam...

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 42
22.3.2012 11:37:13   
marči
A znam...baš sam se žalila curama na forumu za svibanj kako na sotpile kao da smo na pokretnoj traci...a sada pred kraj bi trebali imati razumjevanja da smo zabrinute oko svega i želimo biti spremne i informirane....ja sam u utorak naručena pa se nadam nekim dobrim vjestima bar jer sam sva napeta više...još mi bebač danas nešto opasno miruje i to me plaši....user posted image valjda samo spava...ova vrućina mi uopće ne paše sva sam nabubrila ko njok...a kako žgaravice nije bilo jedno tjedan dana sam se raspametila i jela sve ali doslovno sve što mi se našlo pod rukom...a posebno slatko...a ću plakat kada stanem na vaguuser posted image ...srećom tu nemilosrdnu spravu ne držim domauser posted image ali od jučer muku mučim sa žgaravicom opet pa ću se valjda skulirati malo...jer ću popucati po šavovima...e da pitam ste vi cure imale problema sa strijama???

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 43
22.3.2012 13:32:19   
Kony
Ja ih imam od prve trudnoće. A mazala sam se jako i nije pomoglo. Sva sam u bedu zbog tog.

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 44
22.3.2012 14:54:01   
beba 2
joj i moj bebač danas opasno miruje, uspjela sam od 12-13h nabrojati tih nekih 10 pokreta, pa se sad nadam da spava iako kako sam već rekla nisam od vas sretnica koje imate male akrobate...već više malog lijenčinu, tako da svaki dan muku mučim s tim pokretima user posted image , ali valjda je sve ok...

ja sam prvu trudnoću prošla bez strija, ali sam ih dobila u prvih mjesec dana nakon poroda, jer svi preporučaju mazati se i nakon poroda, a ja nisam imala ni snage ni volje...tako da sad imam podsjetnik na prsima i bokovima, u ovoj za sad nisam još dobila ali se dosta mažem bademivm uljem...s tim da sam negdje pokupila info da je super za sprečavanje i za ublažavanje nastalih strija krema biobaza, a ima je kupiti u DM-u, kako ne mogu zbog mirovanja do DM-a, a moj dragi kao svaki muškarac nije u stanju to pronaći (to je za njega viša matematika) probati ću je nabaviti nakon što rodim....

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 45
22.3.2012 15:39:55   
marči
user posted image joj...moja gimnastičarka je danas totalno ne aktivna...osjetila sam da se nešto promeškoljila poslije ručka ali kakva je inače...to me zabrinjava...nadam se da će se malo aktivirati kroz dan....
Ja sam grozna i inače što se tog mazanja tiče...ma lijena sam u biti ne da mi se pogotovo sada kroz zimu nije mi se dalo biti dugo u kupaoni pa bi se mazala samo poslije kupanja...inače imam suhu kožu i baš me strah tih strija...još ih nisam dobila ali sva sam napeta ko puška baš sam se opasno zaokružila u zadnjih 2 tjedna...inače sam koristila neku kremicu od aloe vere sa propolisom i stvarno je super...vjerovatno toliko i košta ali nju sam dobila pa sada moram u nabavku nove...negdje sam i ja pročitala da hvale tu biobazu....zato mislim da ću morati pod hitno svakodnevno mazanje inače mi ne ginu prugice...biti ću ko zebrauser posted image smućkala mi je frendica neko eterično ulje sa domaćim maslinovim uljem ali smeta mi taj jaki miris pa to ne koristim....ali počela mi se koža perutati i neke flekice dobivam pa me panika hvata...pitam se koliko će mi još trbuh narasti???nadam se da cike više neće jer si ni ovaj ogromni trbuh ne vidim od njih...vjerovatno ne bih skužila strije sada jer se ne mogu pogledati osim na ogledalo...ha ha

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 46
22.3.2012 20:48:47   
Kony
Ja sam isto poslije porod dobila jer misam uopče znala da se mora i poslje mazati a odmah u porodu mi je otišlo 13kg. Sad mrzim more jer imam osijećaj da svi gledaju u moje strije

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 47
22.3.2012 22:11:08   
marči
user posted image joj znači obavezno poslije poroda mazati i mazati + steznik...i ako bude sreće možda ih izbjegnem??user posted image joj znam kako je to grozno...ja ih imam po bedrima od puberteta još...ni sama neznam kada ni kako sam ih zaradila jer kod mene su lagano bijelkaste od početka bile i neupadljive pa nisam odmah ni skužila....da bar jesam možda bi ih uspijela smanjiti...još sada u trudnoći ne kužim ima li šta novoga jer fakat više ne vidim...ali nadam se da neću biti na rige...ionako ću biti sva razvučena i mlohava još i to...ionako izbjegavam gužvu na moru jer mi je bed a sada tek...neću više niti ići vjerovatno...
Kony nekako ti zavidim na tzome da si odmah tako puno izgubila poslije poroda jer ja imam osjećaj da ako ode 5kg da ću biti sretna a natukla sam dobrih 15kg u 7 mj....ogromna sam..user posted image

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 48
23.3.2012 8:11:57   
Kony
To je meni sve bila voda. Sestra u bolnici kad je probušila vodenjak nije mogla vjerovati koliko ide. I ja sam dobila 15kg a u 34tj sam i jućer mi dvije poznanice kažu da su mislile da sam u 6mj da se uopće nisam udebljala. Uh što su mi uljepšale veće

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 49
23.3.2012 8:47:24   
beba 2
marči ma ne brini se pri porodu ti ode najmanje 9 kg (plodna voda, beba...) a ja vjerujem da će ti otići i više jer htjele mi to ili ne pred kraj nakupljamo vodu, pogotovo sad kad je toplo, ja sam u prvoj dobila 17 kg, a pri porodu izgubila 14-bila zima a ja puna vode, mislim da sve do + 20 kg dr smatraju ok...ja sam evo isto opasno počela dobivati na težini tako da bi vrlo lako mogla dogurati do tih +17kg kao i u prvoj, ali baš me briga tko je vidio mršavu trudnicu user posted image ...
za ovu kremu iz dm više nisam sigurna je li biobaza ili belobaza-slično je uglavnom kažu da je ok, ja sam jutros opet muža poslala u dm, ali već vidim da neće znati pronaći, biti ću sretna ako mi kupi bilo kakvo ulje...

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!