mmamita
|
Mare pa za nasu prvu curku ovdje . Bas sam happy!!! I naravno da je sve proslo u redu. Faustina, cvrcak ne drzite nas u neizvjesnosti ovoliko dugo!! Nije fer, nije fer Saki, stvarno ti ne mogu pomoc oko toga, ali Mare ima prste svugdje pa je poslusaj di.sak, imam isto jako dobre zube, odnosno imala prije 1. trudnoce. Moj zubar kaze da je glupost da beba crpi kalcij i da samo redovito perem zube. Meni su zubi vidno oslabili iako sam ih odrzavala isto, cak u trudnoci i puno bolje. Badem mi je pukao osmicu u 1. trudnoci. Pocelo bolit, ali nisam mogla vadit prvo jer sam bila trudna, nakon toga dojila godinu dana, nakon toga odmah pocela radit, rekli mi da cu imat vjerojatno problema sa oteklinama i govorom nekoliko dana ( ne mogu si to dozvolit zbog posla), i sada opet ostanem trudna. A zub i dalje propada i zaboli gadno tu i tamo... Do sada, u ovoj trudnoci sam posjetila zubara vec 4, 5 puta. I nekidan osjetim nekakvu rupu u sestici, ono kao hladan zrak dok udisem, a zub momentalno zaboli. Moj savjet je da odes barem jednom mjesecno, nece ti biti na odmet. Nas dvi smo izasle jutros u 11 i vratile se kuci skoro u 11 navecer. Kriva je utakmica, ipak je malo prekasno bilo, ali euforija i adrenalin je odradila svoje, da sam zaboravila koliko je sati, a maloj dobro doslo jer se dobro zaigrala sa svojim drustvom Mislim, nama pod hitno treba kisa, ili da mi se muz vrati doma jer ovo vise nema smisla. Ja sam premorena, a ovih mirisljavih 16 stupnjeva na suncu mi neda mira Nadam se da ste i vi gustale danas, stvarno je bia izmisljen dan!
|