|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
25.1.2016 13:55:55   
MareM
Lijo, bas mi je drago procitati da ima jos mama koje su dugo dojile. user posted image user posted image
Kada bi bilo kome spomenila da sam kcer dugo dojila svi bi me gledali kao vanzemaljca. Ali mi kao ohrabrenje dodje cinjenica da bi joj prehlade trajale dan-dva dok sam je dojila, a atopijski dermatitis joj je potpuno nestao i nije se do sada vratio.
Nadam se da cu barem upola uspit dojit i blizance...

Jupiiii! Evo i mene jednom na pocetku stranice! user posted image user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 25.1.2016 13:58:39 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Cvrčak)
Neposredna veza do poruke: 476
25.1.2016 14:12:35   
di.sak
Bok, cure! Procitala sam sve postove pa sam odlucila pridruziti vam se. Moj mm i ja radili na user posted image 3 god. i nakon prvog IUI beta hcg pozitivna tak da smo trenutno trudni 9+5, a termin je 26.8. S obzirom da od 6.tt imam hematom duplo veci od bebice moram mirovat i lezat i gin mi je propisao duphaston 3x2. Iduci pregled je 1.2. i nadam se da je taj hematom otisao, a da je bebic u redu.
Vidim da puno pisete o simtomima. hihi , ja ih nemam bas. Ne povracam user posted image , jedem skoro sve (malo me meso nece, a i slatko). Unazad 2 mjeseca pijem duphastone, a prije njih sam mj.dana pila estrofem, tak da izgledam kao user posted image u 5.mj trudnoce.
Zelim svima srecu i puno zdravlja s vasim user posted image i drzte mi fige da pregled prode oke za tjedan dana.
Punoo pusica user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 477
25.1.2016 14:29:45   
mmamita
Cvrcak mene isto buni taj ulazak u drugo tromjesecje, ali ja bi rekla u 13-om tjednu . Jer to je najblize ukupno 40 tjedana.

Mare ja se stvarno ne obazirem , jer ti jezici uvik imaju nesto za prokomentirat.
I mi smo uspjesno dojili godinu dana. Ona je sama odbila ciku par dana prije 1. rodjendana. Imali smo velikih problema u prvih 2 mjeseca sa velikom kolicinom mlijeka. Tu sam ja kriva 100 %, jer jos u rodilistu sam krenila sam izdajalicom "na suho", jer sam htjela da mi mlijeko nadodje sto prije i bojala sam se da necu moci dojiti. A onda kad je nadoslo za 3 dana plakala sam od bolova i upala vise od 2 mjeseca. Na hitnoj sam bila stalni gost, pogotovo nocu, jer bi mi temperatura narasla do 42(rekli mi u rodilistu temp. od mastitisa je cca 2 stupnja veca nego "normalna"). Ali kad bi mm vidio na toplomjeru 41, 42 diga bi sve zivo na noge, pa ko prvi dodje bi cuva malu, a nas dvoje na hitnu. Uzas, tako drage moje probajte sto manje koristiti izdajalicu, jer ovo sto sam ja prosla ne bih pozelila nikome!

Ja se nadam da cemo sve uspjesno dojiti svoje bebice!user posted image
user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 478
25.1.2016 14:37:46   
mmamita
di.sak dobro nam dosla!!!
Zelim da hematom sto prije nestane user posted image . Lipo miruj i pij duphastoncice i bit ce to sve u redu, ispratit cemo te mi u rodiliste odavde user posted image
Upisat cemo te drage volje na obe nase liste i veselimo se skupa s tobom user posted image

Mare i Faustinauser posted image saljem pozitivne vibrice sutra za pregled! S nestrpljenjem iscekujem iscrpno izvjesce! user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 479
25.1.2016 14:44:46   
di.sak
Mmamita, hvala na pozitivi! user posted image puno sam citala o tim hematomima i primijetila sam da je to cesta pojava, al se na kraju sve dobro zavrsi, tak da je meni user posted image puno optimizma :)

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 480
25.1.2016 15:11:43   
MareM
Dobro nam dosla di.sak user posted image i puno srece sa rjesavanjem dosadnog hematoma user posted image

mmamita, sva sreca nisam imala mastitis jer sam imala jednu super patronaznu, a i mama se sjecala svog mastitisa, pa su me obje dosta savjetovale. Par puta u pocetku sam morala izdojiti visak mlika, ali nije mi bas nesto islo i bolilo je, pa sam tu zadacu prepustila maloj koja je to zdusno prihvatila. I ragade smo zbrinjavali s kremicom i kad je bilo najgore sa sesiricima. Jedino je postalo zabavno kada su maloj narasli zubi, pa je cesto bilo "uh, je li mi jos tu ili ju je odgrizla" situacija jer je voljela zaspat sa jednom od cura u ustima. user posted image

Nadam se da "dvocjevka" polozaj nije preteska rabota... user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 25.1.2016 15:21:42 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 481
25.1.2016 16:45:27   
MareM
Zna li koja od vas gdje ima za nabaviti spavacice za dojilje? Ne nalazim nigdje osim na e-bayu, a ni tamo nije neka ultra prihvatljiva cijena...

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 482
25.1.2016 16:56:05   
mmamita
Ma snac ces se ti s njih dvoje, nema straha user posted image
Kupila sam ja s kceri u Zg, ducan Mama Nova, ali ne mogu se sjetit koliko sam platila. I kao od ramena prema grudima imas botune koje otkopcavas, ali meni su se ti botuni stalno sami otkopcavali i uopce nisam bila zadovoljna. Jako sam je slabo nosila. Imas ih Na facebook-u pa pogledaj njihovu stranicu...

di.sak imala sam i ja krvarenje, bez hematoma, u ovoj trudnoci, pila duphastone i mirovala oko mjesec dana, pa nas evo user posted image .
Ali sam u prvoj trudnoci izgubila bebu. Prokrvarila sam u 7. tjednu user posted image , te nakon toga skroz uredna trudnoca i dobila svoju princezu.
Tako da je to dosta cesta pojava.

Ali ti si vec sada skoro 10 tjedana, tako da se to vec lipo ucvrstilo.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 483
25.1.2016 17:03:42   
MareM
mmamita, vidila sam te u Mama Nova i nemaju ih u mojim gabaritima... user posted image Takav su princip i one na e-bayu, a i cijena je slicna. Znaci takav stil kopcanja nije bas praktican? Uh, sad nemam pojma sta trazit... Ne bih bas htjela da mi cure svako malo ispadnu u free Willy stilu...user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 25.1.2016 17:04:16 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 484
25.1.2016 18:27:05   
di.sak
Mmamita, hvala na podrsci!! user posted image izgleda da ipak na kraju sve ispadne dobro. user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 485
26.1.2016 7:26:16   
Lisica Mica

di.sak dobrodošla!!!!user posted image Držim fige da dosadni hematom šta brže nestane.

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 486
26.1.2016 10:39:41   
Jupiter
Bokkk cure!!
Vidim pise se o jos jednom prirodnom aktu, tj dojenje.
Nisam imala (jos) tu srecu da budem blizu nekog tko je uspjesno dojio osim majke i sveki. Borit cu se do zadnje kapi da to bude uspjesno jer ne namjeravam dopustiti da me se uvjerava kako mi je mlijeko "slabo, lose ili sl"
I bas sam happy da tu imamo par uspjesnih dojilja ❤

Di.sak dobrodosla! Imala sam taj problem, sa hematomom i stvarno nije svejedno kad znas da si trudna a gledas krv za koju znas da ne bi tu trebala biti. Na kraju, kad sam bila vec 5ti dan u bolnici, sam si obecala da necu vise luditi zbog toga, samo da sam doma, u svojem krevetu... No, vidim da si ti to vec uspjesno i sama sa sobom rijesila user posted image Samo pozitivno!

Sto se tice odjece za trudnice, ovdje ih nema...tako da sam se morala snaci..
Npr spavacicu sam nasla na odjelu za bake, sva je sprijeda na kopcanje, jako lijepa, bijela sa malim cvjeticima a umjesto trudnickih hlaca cu kupiti siroku rastezljivu traku, koju cu u trokut usiti na bocni prorez nekih tajica i hlaca, koje poslije lako mogu odsit i vratiti kako je bilo. Jedino cu cekati za grudnjak posto ove moje cice i dalje rastu...pa ne znam koji br ce mi trebati na kraju..

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 487
26.1.2016 10:44:07   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Faustina-------26.01.
MareM---------26.01.
Cvrčak---------27.01.
tihicka----------29.01.
saki84----------01.02.
di.sak-----------01.02.
mmamita -----15.02.
bebolino2-----15.02.
Hannah27-----24.02.
Lisica Mica---24.02.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 488
26.1.2016 10:46:41   
Jupiter
user posted image NAŠI TERMINI user posted image user posted image

MareM•••••••❤••••••28.06.2016.user posted image
Lisica Mica•••❤••••28.06.2016.user posted image
mmamita••••❤•••••04.07.2016.
Hannah27••••❤••••06.07.2016.user posted image
tihicka••••••••❤•••••06.07.2016.
Jupiter••••••❤•••••••07.07.2016.
faustina•••••❤••••••19.07.2016.
Josipa••••••❤•••••••23.07.2016.
Cvrčak••••••❤•••••••05.08.2016.user posted image
bebolino2•••••❤••••06.08.2016.
di.sak••••••❤••••••••26.08.2016.
saki84•••••••❤••••••09.09.2016.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 489
26.1.2016 10:50:43   
Jupiter
Faustina-------26.01.
MareM---------26.01.

Sretno danas na pregledu!!! user posted image
Jedva cekamo izvjestaj!!!

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 490
26.1.2016 10:55:03   
di.sak
Jupiter, hvala na dobrodošlici i dodavanja na liste user posted image user posted image Javim kak je prošao pregled, kojeg se ne mogu dočekat i nadam se da će vijesti biti dobre user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 491
26.1.2016 11:10:50   
MareM
Jupiter, koji je to odjel za bake? user posted image

Kakve ste s povrcem? Ja se druzim s prva 4 na listi (i svidjaju mi se upravo tim redoslijedom), ali 5. i 6. ne mogu smislit.
http://www.cuvarkuca.hr/preporuka/postuju-li-trudnice-povrce-onoliko-koliko-bi-trebale/

< Poruku je uredio MareM -- 26.1.2016 11:22:06 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 492
26.1.2016 11:31:15   
mmamita
Mare, mogu pojest svo povrce, ali nije bas da sam luda za njim... Guram ga redovito u prehranu, pogotovo sada, ali onouser posted image
Ajme cure sretno na pregledu, blago vam se. I ja bi danas isla vidit bebaca user posted image

Bome lista nam se lipo podebljala! Neka nas sto vise user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 493
26.1.2016 11:33:31   
Jupiter
MareM, kad pitas za odjel za trudnice, kaze " nema" ...a ja pitala za babe spavacice i nasla svasta komotno i siroko i fala' bogu, na kopcanje..a nije, ono, bas babski, da je ruzno..
Di.sak, i ja sam bila na estrofemu prije ove trudnoce..nekako sam mislila da je to mozda zbog tolike prokrvljenosti doslo do hematoma..
Da li znas mozda gdje se nalazi hematom, iznad ploda ili sa strane ili ispod?

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 494
26.1.2016 11:38:09   
Jupiter
Da, povrce...obozavam svo povrce! Jedino patatu sa ove liste ne koristim jer sam fan naseg, domaceg povrca a pogotovo sezonskog. Sad sam luda za salatama od radica sa kis vrhnjem i slanim ili zrnatim sirom..
Joooj, ali moja mana je sto volim i masno i cvarke i kobasice i ....uhhh
Udebljala sam se 4kg od pocetka trudnoceuser posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 495
26.1.2016 11:38:39   
di.sak
Iskreno, Jupiter, nemam pojma.. kad su mi rekli da imam taj hematom, ja nisam znala ništa o tome pa tako nisam ni pitala gdje se nalazi niti su mi kaj rekli. ja pretpostavljam da bi me ostavili u bolnici da je na nekom nezgodnom mjestu s obzirom na njegovu veličinu u odnosu na bebu, ali su me poslali doma. user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 496
26.1.2016 11:47:01   
MareM
Jupiter, pripazi malo sa salatama, tj. nekuhanim povrcem jer moze imati listeriju po sebi. I mene vucu razne salate, pogotovo jer volim sve na kiselo, ali me strah listerije. user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 497
26.1.2016 12:01:51   
Jupiter
MareM, jesam oprezna. Da me vidis samo kako perem to povrce i salate user posted image samo fali da sa spuzvom i deterdzentom ne krenemuser posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 498
26.1.2016 12:29:58   
MareM
Bas sam te zamislila kako sa cetkicom struzes svaki list user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 499
26.1.2016 13:23:50   
saki84
jutro curke user posted image
prvo Jupiter bravo za pregled...jedino minus za ginekologicu, neki stvarno nekad budu bescutni i bez imalo empatije. Al bitno je da je bebica dobro i da fino napreduje.
Ja sam nekako jos preljena za ic na vjezbe za trudnice...jos me mukica muci i nisam za nista...jedva se i po kuci potezem..nemam energije niti malo...usla sam u 8 tj pa se nadam da ce nakon 12 tjedna ipak se to promjenit. Jos uza sve planiramo vjencanje, a ja nemam volje za nista.
Sta se tice robice, sve prije su mi rodile i imaju kombinacije djecak, curica pa cu dosta toga i dobit. Eventualno bi kolica nova kupila al to mi je jos iti rano za gledat i trazit. Nekako me i strah ako me razumijete user posted image
MareM, Hannah27,mmamita , Lisica Mica, Cvrčak , Jupiter salje veliki user posted image ako sam koga izostavila ispricavam se user posted image
di.sak dobro dosla user posted image vidim da imamo isti dan pregled, to me bas veseli...nadam se da ce ti se hematom smanjiti i da ce sve biti u redu....treba biti pozitivan user posted image ...ja uzimam utrogestan 3puta1 i takoder stomak kao u 5 mj trudnoce, a nogice i ostali djelovi tjela nista user posted image ...ja ti takoder nisam imala nesto simptoma ali je krenulo lagano, nista strasno sve se to da izdrzat :)
MareM danas je tvoj pregled, sretno user posted image
sve sam z brda z dola...al sta cu takav dan....idem jos polovit zaostatke, mada se ne mogu previse ukljucit jer mi ovo prva bebica :)

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!