Jupiter
|
Bokkk cure!! Vidim pise se o jos jednom prirodnom aktu, tj dojenje. Nisam imala (jos) tu srecu da budem blizu nekog tko je uspjesno dojio osim majke i sveki. Borit cu se do zadnje kapi da to bude uspjesno jer ne namjeravam dopustiti da me se uvjerava kako mi je mlijeko "slabo, lose ili sl" I bas sam happy da tu imamo par uspjesnih dojilja ❤ Di.sak dobrodosla! Imala sam taj problem, sa hematomom i stvarno nije svejedno kad znas da si trudna a gledas krv za koju znas da ne bi tu trebala biti. Na kraju, kad sam bila vec 5ti dan u bolnici, sam si obecala da necu vise luditi zbog toga, samo da sam doma, u svojem krevetu... No, vidim da si ti to vec uspjesno i sama sa sobom rijesila Samo pozitivno! Sto se tice odjece za trudnice, ovdje ih nema...tako da sam se morala snaci.. Npr spavacicu sam nasla na odjelu za bake, sva je sprijeda na kopcanje, jako lijepa, bijela sa malim cvjeticima a umjesto trudnickih hlaca cu kupiti siroku rastezljivu traku, koju cu u trokut usiti na bocni prorez nekih tajica i hlaca, koje poslije lako mogu odsit i vratiti kako je bilo. Jedino cu cekati za grudnjak posto ove moje cice i dalje rastu...pa ne znam koji br ce mi trebati na kraju..