|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
12.1.2016 17:10:21   
faustina
Saki 84 - dobro nam dosla user posted image
.
Evo da se i ja javim ,tu sam ja citam vas ja i pratim situaciju.,ali kako san priko moba uvik
kad nesto napisem uvik mi izbaci ,a ja neman zivaca drzgi put pisati. Jos su malo prisutne mucnine
napadaji glavobolje ,cmizdrava bezvoljna uglavnom bas neka u bonusu trudnica.

Krvna grupa B+

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 276
12.1.2016 18:04:30   
tihicka
Hej cure...dok sam radila bila sam aktivna a od kad sam doma ni ne želim palit komp. Hvala Bogu sve je super i već nekih cca 7 dana se osjećam normalnije, tj bez bolova u želucu. Još se tu i tamo javi neka slabost ili vrtoglavica. Jučer sam krenula i na trudničke vježbe. Totalno sam izvan forme, noge me danas ubijaju. Sada je već 15 tjedana i trbuh je totalno, ali totalno vidljiv.
Malo sam se zbedirala sa ostalim vježbačicama jer imaju puno manje trbuhe i manje kila...ali meni je ovo ipak treća trudnoća i ne želim se tim zamarati. Nikad nisam prešla +15 i kasnije sam se bez bada vratila na staru kilažu.
Na pregledu sam bila na Badnjak i sve bilo ok, sada je pregled 29.1.

Živim u Sesvetama (ZG) a djecu rađam u rodilištu Varaždin pa se nadam da ću i ovo tamo jer imam samo pozitivna iskustva i riječi hvale.

Gabrijel...07.08.2010.
Tesa...22.07.2013...
u iščekivanju...06.07.2016

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 277
12.1.2016 20:05:44   
Hannah27
Saki dobro došla ! Sve navedeno je normalno, strah i bez dugo očekivane trudnoće a kamoli kod dugoočekivane. to kad si spomenula kolu, i meni se u početku ajmeeee ajmeee pila kola iako je prije nisam pila ! Ali sam se suzdržavala radi kofeina ipak pijem dvije kave dnevno .
I meni je burek mmmmm.
Mamita ja mislim da sam B neg . Nisam sigurna jel sam neg ili poz . Zato sto sam čula da ona inekcija nakon poroda zna biti opasna i zaražena sa nekim virusima ??? user posted image a i radi komplikacija ako mi je beba pozitivna ,ne znam jeli muž poz ili neg . Ako je poz. Beba je mogla naslijediti njegov Rhfaktor i onda znaju biti komplikacije ako se pomiješa sa mojom krvi .

< Poruku je uredio Hannah27 -- 12.1.2016 20:14:09 >

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 278
12.1.2016 20:18:09   
saki84
Cure imam jedno pitanje za vas...sad sam procitala da nije pozeljno tusiranje u jako toploj vodi...a ja se cjelo vrime tusiram upravo u jakk toploj vodi...i sad sam se malo prepala da nisam napravila glupost. U kakvoj se vi vodi tusirate i mislite li da sam napravila glupost?

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 279
12.1.2016 20:35:33   
Hannah27
I ja se tuširam u vreloj vodi . Ma pišu gluposti . Ne brini

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 280
12.1.2016 20:53:42   
saki84
Hvala ti...neznas koliko si me sad smirila...hvala do neba i nazad :-)

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 281
12.1.2016 20:55:31   
Jupiter
user posted image NAŠI TERMINI user posted image user posted image

MareM•••••••❤••••••28.06.2016.user posted image
Lisica Mica•••❤••••28.06.2016.user posted image
mmamita••••❤•••••04.07.2016.
Hannah27••••❤••••06.07.2016.user posted image
tihicka••••••••❤•••••06.07.2016.
Jupiter••••••❤•••••••07.07.2016.
faustina•••••❤••••••19.07.2016.
Josipa••••••❤•••••••23.07.2016.
bebolino2•••••❤••••05.08.2016.
saki84•••••••❤••••••09.09.2016.

user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 282
12.1.2016 20:58:17   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Jocipa----------13.01.
Hannah27------20.01.
Lisica Mica-----21.01.
Jupiter---------22.01.
Faustina-------26.01.
MareM---------26.01.
tihicka----------29.01.
saki84----------01.02.
mmamita -----15.02.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 283
12.1.2016 20:59:00   
Hannah27
Nema na čemu . Sto se tiče temperature vode na bebu to ne utječe jer ima toliko slojeva do nje ... A i sama ima plodnu vodu koja je štiti od svega, i od udaraca Itd . Vjerovatno je zabranjeno kupanje u Npr. Jacuzzi vremenski dugo , koji je 38 stupnjeva , ipak se otuširamo za 5min tako da ..
Nema opasnosti od vruće vode sve dok tebe ne peče !!

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 284
12.1.2016 21:07:03   
saki84
Bilo je tusiranje od 5 min i nije me pekla voda. user posted image ...smirila si me...stalno nesto trazim po netu i bez veze se strasim user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 285
12.1.2016 21:08:00   
Jupiter
Hej tihicka, nisi nas zaboravila ❤ user posted image
Mislim da te razumijem, covjeku pase izolacija. Meni je jos muka izaci u trgovine od Konzuma, 11g tu radim, svi svakog znaju...ugl ide mi jaaaako na zivce kad im je prva stvar koju kazu je da sam se udebljala...grrrr mislim ok, ali i ja to znam i naravno da mi nije svejedno ali sta sad? Da ne jedem? Ma bas me briga. Ko ih sljivi.
Javi nam se cesce, makar da kazes kako je prosao pregled user posted image

I meni su rekli da se ne kupam niti tusiram toplom vodom jer da dugo izlaganje moze potaknuti kontrakcije. E sad, istina ili ne, ja volim toplo tusiranje ali to obavim brzinski... Nije mi svejedno.user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 286
12.1.2016 21:27:05   
Hannah27
Toliko savjeta o spriječavanju kontrakcija ... A na kraju umjetne kontrakcije user posted image
Saki, nista ne googlaj . Ja sam sad u 4mj. A do sada sam imala listeriozu toksoplahmozu, kontrakcije, prijevremeni porod i sve ostale cirkuse koji se mogu pročitati ako se pita Googla. Naravno nakon 12.tjedana ce ti biti manji strah ... Ali svejedno nista ne googlaj bit ce sve ok .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 287
12.1.2016 22:06:18   
subby
Sorry sto opet upadam na temu, ali ste vi aktivnije sad pa da pitam ako je netko jos online..
Prestala sam citati previse gluposti po netu jer se stvarno moze svega naci i samo se nepotrebno uzrujavati, no nasla sam razlicite informacije sto se tice cajeva. Koji cavjevi se smiju, a koji ne. Mislim na one klasicne tipa metvica, kopriva, djumbir.. mislim da je kamilica najsigurnija pa nju pijem i ponekad i djumbir. Sad je zima i bas volim piti cajeve, nekako su mi poput zimskog rituala, ali ne znam koji uopce smijem, osim kamilice. Kako vi stojite po tom pitanju, po cemu se ravnate? Koje cajeve pijete?

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 288
12.1.2016 22:12:59   
Hannah27
Ne pijem često čajeve, ali kad popijem onda je to bilo koji Frank čaj iz kesice . Mislim da takvi čajevi ne mogu naškoditi . Ipak one prirodne nebi pila, osim majčine dušice a i tu se nabere svačega tako da ... Mislim da je ogroman izbor u dućanu i da ne škodi nista u umjerenim količinama .

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 289
12.1.2016 22:21:10   
mmamita
Subby ja ti isto pijem pretezno kamilicu, ali znam nekad i sumsko voce ili neki drugi vocni. Sto jest jest, kamilica je najdigurnija user posted image

Tihicka pa dobro nam se vratila, ja sam mislila da si nas bas zaboravila i da se neces vise javljati user posted image

Meni isto godi toplija voda, ali kao i Jupiter cula sam da nije dobro i da moze potaknut kontrakcije pa se nabrzinu prelijem vrucom vodom samo da se ugrijem i nastavim sa mlakom,

Saki sad ces sve shvacati toliko ozbiljno i misliti da sve sto procitas je tako. Samo se malo ogradis od svega sto pise, jer ljudi stvarno svasta pisu. Ima istine u tome, ali najbolje za sve sto te muci pitati svoga ginekologa pa si mirna user posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 290
12.1.2016 22:28:35   
subby
Hvala na odgovorima.. znaci umjerena kamilica i eventualno vocni.. super. Pit cu ajde barem vodu s limunom i medom i stavit malo topliju vodu user posted image al mislim da je to biti ok :)

Nadam se da vase trudnoce proticu u najljepsem redu i da uzivate :)

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 291
12.1.2016 22:58:16   
MareM
saki, dobro nam dosla! user posted image Znam da je nemoguce ne konzultirat se svako malo s doktorom Googleom, ali moras filtrirat informacije koje nadjes tamo. Ima puno ljudi koji pisu gluposti jer se nisu dobro informirali ili sl. Kada sam nedavno trazila informacije o prenatalnim testovima naletala sam na takve bljezgarije da mi nije bilo jasno je li to namjerno sire dezinformacije ili nisu u stanju procitat i prenijeti najjednostavniji podatak. user posted image Sto vise citas pocnes i sama kuzit sta je vrijedna informacija, a na sto ne treba obracat paznju.

subby, mozes sve cajeve koji u sebi nemaju teina. On ti je kao i kofein u kavi i zato ga se treba izbjegavati. Nijedan od cajeva koje si nabrojila nema tein. Ja obozavam rooibos i pijem samo njega (ostali su mi bljak). ;)

A kad vec svi navodimo krvne grupe - ja sam B+ user posted image

faustina, ti nam se javis na pocetku svake stranice user posted image

Cini mi se da mi se ekipa u pupi opet nesto premjesta jer mi je sad vise ispupcen desni dio stomaka. Party time! user posted image
Nikako se ne mogu namjestiti za spavanje... stalno se vrtim, a pocela sam izbjegavat spavanje na stomaku jer osjecam pritisak. Kako je kod vas?

< Poruku je uredio MareM -- 12.1.2016 23:00:25 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 292
13.1.2016 11:23:08   
Lisica Mica
saki84 dobrodošla i čestitam!!!!user posted image user posted image
mammita, super je čuti tako dobre vijesti!!!

Mi se sinoć vratili, napokon, dosta je bilo putovanja. U Petrovoj su mi našli u urinu dosta bakterija pa mi napravili urinokulturu, nalaz jučer nije bio gotov, kad su me pustili, tako da danas ili sutra moram nazvati. Prije 15-ak dana sam radila urinokulturu u Splitu i bila je ok, ne kužim...
A vidit ćemo...
Beba je dobro, opet veća nego po onom izračunu po ZM...moguće je da rodim prije 28.06., onda ću ispasti kasnoproljetna trudnica, ali ne mrdam ja odavde.user posted image
Ja još uvijek uzimam Utrogestan 3x1, uz to željezo (Ferrum Lek) jer mi je malo ispod granice i Prenatal. I heparin.
Moja krvna grupa je 0+.
Od danas sam odlučila malo stati sa žderanjem tj. žderati zdravije user posted image , vidit ćemo dokle ću dogurati.
Toliko sam jela da mi je probava skroz nikakva, još u kombinaciji sa tabletama željeza. Definitivno moram početi piti više vode i ubaciti više povrća.
Sinoć smo muž i ja pričali o bebi, o imenima, ali toliko nas je još strah da se opet nešto ne dogodi, da nas je još uvijek strah i pričati. Užas, ja ne znam hoće li se taj osjećaj smanjiti s vremenom, valjda hoće.user posted image

Ja mislim da bi ja poludila da moram čekati porod za saznati spol, to je jednostavno nije u mojoj prirodi.
Uskoro se planiram upisati na vježbe za trudnice, samo moram pitati doktoricu na idućem pregledu je li to ok, zaboravila pitati u Zagrebu.
Šta se tiće odjeće i opreme nešto sitno već imam od maloga, ono šta nemam već znam gdje ću nabaviti, srećom imam puno bliskih prijateljica sa djecom i stalno se nešto "đoramo". Jedino planiram kupit onu komodu prematalicu (polovnu) i kolica (polovna od prijateljice).
Mislim da su ljudi puno opušteniji šta se tiće toga kad im je drugo dijete.
Čajeve baš ne pijem često, ali kad pijem uzmem voćni ili rooibos, čaj od koprive je dobar za željezo i imam ga doma, ali još se moram malo informirati o tome da li je siguran u trudnoći. Imam i čaj lišća maline koji je navodno dobar za trudnoću. Treba to još malo proučiti.
Tuširam se oduvijek u toplijoj vodi, iako mi to nije dobro ni za proširene vene, ali trudim se obaviti to šta brže.
tihicka drago mi je da je sve ok, javi se koji put, ipak si ti pokretačica ove teme. I ja bi tako rado rodila u Varaždinu, ali daleko mi. user posted image
I da prijavim, prekjučer u Petrovoj dok sam ležala u krevetu po prvi put sam osjetila da baš osjetim bebu ,a ne probavu, bilo je to neko probadanje lagano i mrdanje i bila sam sigurna da je beba. Baš mi je to bilo super!!user posted image
Pozdrav drage cure!!user posted image

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 13.1.2016 11:28:47 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 293
13.1.2016 11:57:08   
saki84
Jutro cure, evo ja ispijam svoju jutarnju kavicu. Bas ste me smirile sinoc i hvala vam velika na tome, divne ste user posted image user posted image
jjutros je vec to sve proslo, ubuduce cu malo vise pazit. Doduse dode mi da se ne perem naredna dva miseca za svaki slucaj user posted image user posted image ...
Lisica Mica ja isto imam problema sa probavom i za sada i pomaze donat ujutro i pola sata ne jest iza toga i postalo je redovitije nego prije trudnoce user posted image ...a sto se tice straha i mi ga imamo, ipak je jos rana trudnoca nakon dugo pokusavanja i kao bit cemo oprezni pa smo na kraju zakljucili da necemo ubijat srecu sebi pa kako bude, tako da vec imamo imena, planiramo di cemo se sve kupat ovo ljeto (imamo mali brodic) i te neke slatke stvari. Mada se strah tu i tamo javi i jedva cekam da produ ova dva ipo tjedna do sljedeceg pregleda nedam da me posve obuzme i oduzme mi veselje user posted image
subby ja sam isto malo istrazivala o cajevima, jer ih volim piti sa medom pogotovo zimi...za sad sam nasla da je kopriva i malina najbolja pogotovo u ranoj trudnoci i umjerena kamilica ne pretjerana...ja kupim u kuci caja cajeve jer volim bas prirodne. A pred kraj tamo vrkutu koja je meni isto draga.user posted image
mmamita vidim da je najbolje tako...sta manje citam mirnija sam i ne zovem vraga.
Jel ima tu iko da mu je prva trudnoca? Ako sam dobro primjetila svi vec imate bebice osim mene i Jupiter. Kako uspjevate to sve, ja vam se divim user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 294
13.1.2016 12:39:05   
MareM
saki, odakle si ako spominjes brodic i kucu caja? Ako nije tajna... user posted image
lijo, onda ti i ja skupa prije termina user posted image Nadam se izgurat sto dulje, ali kako citam po netu sve me strah koliko cu uspit ostat kinder jaje...

< Poruku je uredio MareM -- 13.1.2016 12:45:43 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 295
13.1.2016 13:04:11   
saki84
MareM ja sam ti iz Splita, tj sa Braca al zivim u Splitu...sad vidim da si ti u Trogiru znaci blizu smo user posted image Od kuda su druge ringerajice?

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 296
13.1.2016 13:16:47   
Hannah27
Saki meni je prva . Ja sam isto ST
Lisicauser posted image - i ja sam vec skroz sigurna da osjećam !!! Ali nije svaki dan . Pretežno navečer kad ležim !

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 297
13.1.2016 13:45:33   
MareM
Super! Jos jedna iz Splita i okolice user posted image Sad nas je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ako se ne varam?

< Poruku je uredio MareM -- 13.1.2016 13:46:25 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 298
13.1.2016 15:10:47   
Lisica Mica
Još jedna iz Splita!! Wow!!user posted image user posted image user posted image
Zvala sam Petrovu, urinokultura sterilna. Yes!!

MareM još ćemo se mi nać' u rodilištu skupa!!!

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 299
13.1.2016 16:39:36   
mmamita
user posted image Za dobar nalaz Lisice!! user posted image
Mare za blizance i nije cudo raniji porod, iako sada znam 3 zene koje su rodile blizance i sve su bile par dana od termina. To je rijetkost, ali se moze izgurat I sve tri su rodile curicu i decka user posted image user posted image . Drzimo fige da sto duze ostanu u pupi!

Daaa, sve vise splicanki, bas zanimljivo!!, Morat ce nam se cure iz drugi gradova pridruzit, pa jedna kolektivna kava user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!