Lisica Mica
|
Hey, cvrčak baš super šta ćeš i ti na vježbe. Treba ponijeti jedan manji ručnik i čiste patike za vježbanje i bocu vode. Mi još liječimo macu, pa nisam sigurna hoću li moći u ponedjeljak grrrrrrrr, ali u srijedu ću doći sigurno. Maca ima upalu mjehura, uzima antibiotik tj. dolazi na inekcije antibiotika. Uz to ima i zatvor. Počela je piškiti nešto po malo, uglavnom bolje joj je, malo je živnila, ali nema baš apetita i smršavila je, i povratila maloprije opet, a baš smo se ponadali da joj je bolje... Još mora antibiotik dobivati par dana i promatramo je. Jutros kod veterinara strka, došli iz udruge Sehalijah (oni se bave spašavanjem, udomljavanjem pasa i sl.) sa dva psa koja su pronašli. Jedan čistokrvni njemački ovčar, jadan cijeli polomljen ili pretučen ili ga auto pregazilo (ne znaju), cvili od bolova, leži, našli ga na Klisu ostavljenog. Ne znaju šta mu se dogodilo. Drugi propucan kroz nogu, isto pronađen. Ljudi su najgore zvijeri. Užas. Otišli smo pa ne znamo šta je na kraju bilo. jupiter super ti je jastuk, ja ne znam šiti (osim ono "na ruke" prišiti dugme ili nešto pokrpati), planiram i ja kupiti jedan. Ne znam bi li kraći (onaj kao kiflić) ili duži, punjen onim kuglicama ili nekim drugim punjenjem. Imala sam jedan dugi punjen kuglicama u prvoj trudnoći, ali nemam pojma gdje je.. Di.sak zatvor je normalan na početku trudnoće, to je od hormona. Probaj sa suhim šljivama, sokom od šljiva, Donat Mg je dobar za zatvor (ja sam čula da treba ujutro na tašte popiti pola čaše ili jednu čašu lagano pogrijanog Donata, onako mlakog). saki84 drži se, bitno da si to otkrila na vrijeme i da si pod kontrolom, sve će biti ok. cvrčak nek malome šta prije prođe viroza. Iš iš iš virusi!! Jutros sam u čekaonici kod veterinara osjetila bebu kako se javlja, pa mi je srce na mjestu. Htjela sam vas pitati, vas koji imate djecu, kako vam djeca doživljavaju trudnoću i ideju da će dobiti brata/seku. Naš je Vanja sad napunio 6, polako ga pere ono šta se zove "baby pubertet", sad je on kao velik sam sebi i stalno ispituje granice i iskreno naporan je u zadnje vrijeme. Uz to primjećujem da je već ljubomoran. Zanima ga u vezi bebe, pita, gleda trbuh (ovo malo šta ga ima ), ali sa druge strane stalno traži našu pažnju, pogotovo moju...pita jel ga volim, nacrtao mi nekidan srce (naravno ja se rastopila), nekidan napisao na papir MAMA, TATA, VANJA, OBITELJ. Vidim da procesuira i u jednu ruku mi ga je žao, ali jasno mi je i da je to normalno, i da je normalno da će biti ljubomoran i da mora puno toga prihvatiti. Možda i nije loše da se malo po malo psihički priprema i obrađuje podatke. Pozdrav ekipa
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 30.1.2016 14:55:38 >