|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
26.1.2016 13:56:47   
MareM
Hvala svima na dobrim vibrama za pregled. user posted image user posted image Javim se sutra sa, nadam se, pozitivnim novostima. Veceras sam zadnja na redu za pregled, pa jos dok se vratimo doma iz Splita i usput obadjemo koju butigu, taman cu bit zrela za u krevet.
Nadam se da cemo definitivno saznat spol sramezljive bebe. Navijam za user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 501
26.1.2016 16:48:47   
mmamita
Saki i tebi veliki user posted image
I slobodno se ti ukljuci, ionako mi brbljamo svasta nesto user posted image

Mare draga pa kud zadnja!! Ufff, taman da te onako zivcana nakon svih baba pregleda user posted image user posted image I ja navijam da drugi bebac bude curka, to bi bas bilo super, a ne 2 muska harambasa user posted image
Mozda cu sada ispast malo tupasta, ali ja sam tek ima koji dan procitala i prvi put saznajem da jednojajcani blizanci su uvijek istog spola user posted image Ne znam kako mi je to ikad promaklo, a opsjednuta sam blizancima...
I Mare ovo nije fer, dok mi obavimo 1 pregled ti skoro 3 user posted image Bas sam ljubomorna!!

di.sak, oni ti salju doma i kad je hematom iznad bebe, sto je jako opasno ( ajme nemoj da te sad izbediram). Ali ti samo lezi i odmaraj do sljedeceh pregleda i drzimo svi fife da nestane!! Mrzimo hematome user posted image user posted image

Mi smo sad dosle iz vani, i mala mi zaspala ko top. Uff, volila bi da malo bude ruzno vrime, od hodanja, trcanja za njom, nosenja i dizanja me trbuh navecer boli. Triba mi dan, dva olujnog nevrimena da se malo odmorim user posted image
Poslije idemo na jedan djecji rodjendan, obozavam djecje rodjice!! user posted image

P.S.I Mare morala sam se opet ubacit radi tebe user posted image , opet si prva na novoj stranici user posted image user posted image

< Poruku je uredio mmamita -- 26.1.2016 16:50:04 >

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 502
26.1.2016 17:23:55   
Lisica Mica
IZVORNA PORUKA: Jupiter

Da, povrce...obozavam svo povrce! Jedino patatu sa ove liste ne koristim jer sam fan naseg, domaceg povrca a pogotovo sezonskog. Sad sam luda za salatama od radica sa kis vrhnjem i slanim ili zrnatim sirom..
Joooj, ali moja mana je sto volim i masno i cvarke i kobasice i ....uhhh
Udebljala sam se 4kg od pocetka trudnoceuser posted image

Jupiter nećeš se udebljati od čvaraka, masnoće od mesa npr.i kobasica (jedino bi bilo dobro da je to sve domaće jer ovo kupovno je puno aditiva i svačega). Po novijim smjernicama (koje još nisu prihvaćene kod naših liječnika) to ne deblja. Deblja kruh, tjestenina, krumpir (škrob dakle) i šećer (zapravo sve je to šećer jer se razlaže u šećer).
Povrće zamaščeno npr.maslinovim uljem i meso (riba, sir, jaja...mislim neki izvor proteina) sa svom prirodnom masnoćom je izbalansiran obrok pun vitamina i mineralima (većina vitamina topiva je u masti i "traže" masti-mislim one tipa mast, maslo, masl.ulje...).
Mit o kolesterolu koji nastaje od masnoća je srušen. Krvne žile se zakrečuju od upala na stijenkama koje uzrokuje šećer i sve ovo rafinirano smeće koje jedemo.
Da ne pomislite da sam skroz luda neću vas više gnjaviti ahahahahaauser posted image

Ja povrće volim i trudim ga se jesti svaki dan, danas smo imali blitvu i polpete (kako li se to kaže književno...u Zg kažu faširanci user posted image ).

Jutros sam bila u CC1, u C&A kupila paket od 6 bodija br. 62 kratkih rukava za bebu i set_ od dvoje pamučne hlačice (one sa spojenim stopalima).
U H&M-u je sniženje dijela trudničke odjeće, ali sve je skoro XS ili S, a meni treba L ili M bar.
Kupila sivi dugi džemper kao tuniku za 70,00 kn, dvije majice za dojenje kratkih rukava za 100 (set_) i jednu ljetnu trudničku mornarsku za 35,00 kn.user posted image .
U Mulera kupila čarape za dijabetičare (one šta nemaju onu kao gumu šta drži), sve obićne mi se usijeku u noge, pogotovo u lijevu (proširene vene).
Baš sam zadovoljna. Još sam išla ujutro kad nije bila gužva pa mi je baš gušt, popile kavu prijateljica i ja i pojele kolač (toliko o onom mom "predavanju" o šećeru maloprije user posted image , ali ono šta sam napisala stvarno vjerujem).

Šta se tiće spavaćice i ja sam mislila predložiti obićnu ali da ima puno botuna (dugmadi) naprijed. Te i ja zovem bablje. U Splitu ih ima na pazaru (tržnici).

Od sutra krećem na vježbe za trudnice. U 9. Jutros sam zvala i sve dogovorila.

MareM sretno na pregledu!!! Držim fige da doznaš spol i druge bebice!!!!

Pozdravuser posted image

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 26.1.2016 17:28:16 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 503
26.1.2016 17:52:19   
Jupiter
Nista, cekamo sutra izvjestaj MareM ❤❤❤
Nadam se da ces si kupiti nesto i za guste dok budete setali po trgovinama.

Faustina i tebe cekamo sa izvjescem user posted image

Saki ma samo polako..ako doma, ma samo 10tak min radis vjezbe istezanja napravit ces dobru stvar za svoje tijelo.

Lisice ma citala sam o tome..o ketonima..mi volimo svinjsku mast a svo meso i kobasice sami radimo. Kupimo svinju pa se zaposlimo jedan tjedan ali to nikad ne potraje jer brzo popapamo. I svjesna sam da su nam najveci neprijatelji aditivi i secer u svemu...ali bas svemu..
Ne znam ako si negdje citala ali bilo je na tv, jedna americka obitelj je idlucila god dana biti bez secera...Jadni, kaze u oogromnom marketu su izasli sa par stvari za koje su bili 100% sigurni da ne sadrze secer...na kraju su sve doma proizvodili..izmucili se ali uspjeli i kako kazu, nikad se bolje nisu osjecali!

Mmamita i ja prizeljkujem ruzno vrijeme...zapravo snjeg u Slo...al' kako je zatoplilo mislim da nece biti nis id toga user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 504
26.1.2016 19:03:06   
tihicka
Eto...nakon dugo vremena sam napisala veliki post i onda error!!!!!!

Gabrijel...07.08.2010.
Tesa...22.07.2013...
u iščekivanju...06.07.2016

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 505
26.1.2016 19:15:37   
tihicka
Ja sam sada 16+5 i iako mi je ovo treća trudnoća još nisam sto posto sigurna kad je migoljenje zbog bebe a kad od crijeva user posted image
Od zadnjeg pregleda je prošlo 5 tj i udebljala sam se 3 kg. Vidi se da mi je bolje iako da mi ne bi bilo dosadno u zadnjih par dana me gnjavi žgaravica.
Ja najviše volim kulinarske emisije i često istražujem coolinarku. Nekad znam biti satima gore user posted image
Svakodnevno se dopisujem sa svojim mama curkama....zato se ovdje rijetko prijavim. Nas 5 mama smo krenule u treći "krug djece"....dvije već imaju treće, dvije smo trudne i svaki čas očekujemo i petu da nam se pridruži.

Kolica imamo maxi cosi mura na 4 kotača i ja sam prezadovoljna....za prve šetnje posudimo košaru, u autu obavezno u jaje a kasnije sportski dio.

U petak pregled i uzimanje briseva. Mislim da je user posted image

Sad sam ga malo skratila user posted image

Gabrijel...07.08.2010.
Tesa...22.07.2013...
u iščekivanju...06.07.2016

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 506
26.1.2016 19:49:06   
di.sak
Prvo da poželim sreću curkama kaj idu na preglede user posted image .
Saki84 hvala na dobrodošlici i već sam na tablici primijetila da pregled imamo isti dan i strašno se veselim, makar me ko zna kaj čeka.user posted image . nadam se da će pregledi i tebi i meni proći kako treba user posted image
MMamita, vidiš, jednostavno ne znam. u trenutku kada sam prokrvarila mislila sam odmah da se radi o pobačaju, panika me ulovila, nikad prije u životu nisam čula za taj hematom, pa tako nisam pitala za njegove detalje. morat ću još pripazit bar dok ne dobijem bolje vijesti od gin. user posted image
A vidim da puno pišete o hrani user posted image . Ja jedem tu kuhanu zelenjavu samo tako. Kelj, poriluk, mahune, zelje. to mi tako paše. nisam ništa izbacila iz prehrane osim gaziranog i prekomjerne količine kave, koju sam pila zbog smjenskog rada na poslu. čak mi više odgovara kuhano meso nego pečeno ili pohano, a od slatkog popijem gusti sok user posted image . misllim da se čovjek treba hraniti zdravo uvijek, makar to u današnje vrijeme nije baš lako, s obzirom na različite mogućnosti. tako da ja jedem sve kaj mi paše, a da opet mislim na user posted image .
o trudničkoj odjeći još ne vodim brigu, jer ne mogu ići hodat i tražit, makar bi naradije iz kuće izletila ko raketa do prvog centra i tražila robicu za bebu i veću robu za mene, jel.user posted image
evo da se i ja raspišem malo. ako sam zadavila -pardon- user posted image

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 507
27.1.2016 11:28:32   
saki84
jutro user posted image ..
di.sak naravno da ce pregledi bit odlicni, i nase bebice ce napredovat...meni je pregled tek u 6 popodne i to mrzim...ja bi najradje da sam ujutro i to odma prva, al taj dan moja gin radi popodnevnu...kad je tebi?
sta ce tice hrane meni pase cikla kisela, blitvica, narance, tjestenina al samo na pome dok meso mi ne pita niti malo a prije sam ga tamanila...od "gluposti" sam jutros na pistaciju user posted image ..i vise me pita slano nego slatko...ali i inace van trudnoce je to tako...zatrudnila sam sa 62 kila, na moju visinu od 172 je to sasvim ok...nadam se da necu puno nabacat, al zato bi mogla dobit strija..naime mama mi je sklona njima a i imam takvu kozu...brzo tamnim ljeti ali zato elasticnost joj nije vrlina.
Cure jeli ijedna od vas planirala vjencanje nakon sto je ostala trudna? sa koliko mjeseci trudnoce ste organizirale vjencanje? Meni ce bit taman 6 mj i nadam se da necu bit troma, puna vode i tako....da cu na nesto licit na slikama u protivnom mogu slikat samo cipele i stomak user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 508
27.1.2016 12:04:28   
MareM
mmamita, uopce mi ne smeta bit zadnja na pregledu jer mi se doktorica moze opusteno posvetit, a ne razmisljat koliko ih jos ima posli mene.
Jucer smo svi bili u ordinaciji (i muz i kcer) i gledali smo kako se bebaci rastezu, muvaju, guraju kroz onu pregradu medju gestacijskim vrecicama... Vidili smo mala stopala i rucice, guze, rebarca... sada su se opet okrenili i oboje stoje naopako s glavama prema dolje. user posted image Vidili smo jedna jajca, a druga beba je bez jajca user posted image tako da imam za prijavit bracu i seku. user posted image user posted image Sad napokon znamo kako im se obracat user posted image I ustanovili smo da je aktivnija beba seka user posted image
Od svog susura sam zaboravila pitat koliko su dugi, ali cini mi se negdje oko 18cm.
Lipo sam se zaokruzila, pupo strsi prema naprid kao balota, tj. sad smo vec na razini baluna za odbojku. Rekla sam doktorici kako mi se cini da sam se nekako prebrzo povecala (iako sam na istim kilima kao i pri proslom pregledu)... i onda smo se obje udavile od smija. user posted image user posted image user posted image

Kad pricamo o hrani, ja se hranim po krvnoj grupi. Znaci meso i mlijecni proizvodi su mi primarni. Uz njih ubacim i povrca (ali dosta toga me napuhuje, pa ne smijem pretjerivat), a od masti i ulja mi odgovara samo maslinovo ulje. Slatko i psenicu sam odavno prekrizila jer mi stvaraju gadnu zgaravicu (nije da sam skroz izbacila iz prehrane, ali jedno 90% jesam). Pocela sam s takvom prehranom jer sam imala dosta problema s crijevima i vise mi je dopiiiiii, tako da sam pocela slusat sto mi tijelo govori i vidila da se prehrana po krvnim grupama najvise poklapa s tim. I u trudnoci mi je situacija ista, samo mi se smanjio apetit i sve mi je nekako bljutavo. Al to je dobro jer da sam se nastavila prezderavat tko zna sta bi bilo...

I da ne zaboravim, sljedeci pregled 16.02.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 509
27.1.2016 12:23:43   
Jupiter
Ajmee Mare bas si me raznjezilaa...ono bas aaaaaaaa❤❤❤
Prekrasno,prekrasno,prekrasno!
Znaci pisulja i pisulinacuser posted image
user posted image za oboje! I za mamu!
Bas cu na netu potrazit tu prehranu po krvnoj grupi..zanima me.

Saki, moja jedna kolegica sa posla je imala vjencanje u 6 mj. Iskreno, iako se bas bila udebljala meni je u onoj vjencanici bila predivna!! Em valjda sjaji od trudnoce, em jer je to njezin dan...pa di ces ljepseg ❤😍

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 510
27.1.2016 12:26:28   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Cvrčak---------27.01.
tihicka----------29.01.
saki84----------01.02.
di.sak-----------01.02.
mmamita -----15.02.
bebolino2-----15.02.
MareM----------16.02.
Hannah27-----24.02.
Lisica Mica---24.02.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 511
27.1.2016 12:32:26   
Jupiter
user posted image NAŠI TERMINI user posted image user posted image

MareM••••••••••••••••28.06.2016.user posted image & user posted image
Lisica Mica•••••••28.06.2016.user posted image
mmamita••••••••04.07.2016.
Hannah27••••••••06.07.2016.user posted image
tihicka•••••••••••••06.07.2016.
Jupiter•••••••••••••07.07.2016.
faustina•••••••••••19.07.2016.
Josipa•••••••••••••23.07.2016.
Cvrčak••••••••••••••05.08.2016.user posted image
bebolino2•••••••••06.08.2016.
di.sak••••••••••••••26.08.2016.
saki84•••••••••••••09.09.2016.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 512
27.1.2016 12:37:20   
Jupiter
Cvrcak sretno danas na pregledu!!!

Ps. Makla sam ona srca sa termina jer mi nisu bila bas nesto uredno...

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 513
27.1.2016 13:24:01   
saki84
MareM user posted image i prva curka u nasoj grupici user posted image ...i super za pregled da je sve kako treba biti. I to su vec prave bebice user posted image .
ja samo imam stomak od utrogestana cini mi se...al dobro meni je jos i rano...i jedva cekam svoj pregled...jos samo malo.
.mogla bi i ja pogledat malo prehranu po krvnoj grupi, mozda mi olaksa odlazak i u wc...jucer sam dobila hemice user posted image
Jupiter mene je to najvise, da se ne udebeljucam previse, pa da poslje skrivam slike sa vjencanja da ih niko ne vidi user posted image user posted image
jedino mi te sve pripreme malo nervoze stvaraju, jer nemam volje...stalno mi je nesto ili umorna, ili zulja ljevi jajnik malo, ili lagana vrtoglavica, mucnine po cijeli dan i noc cak i u snu..nadam se kad udjem u 12 tjedan da cu nekako zivnut i sa veseljem radit pipreme koje jos ostanu user posted image

Cvrcak danas je tvoj dan, sretno user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 27.1.2016 13:25:05 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 514
27.1.2016 14:12:41   
saki84
Cure moze mala pomoc.. taman sam pokupila nalaze krvi i tsh mi je 7!! Prije mjesec ipo dana kad sam ga vadila bio je 2.5. Dali je itko imao problem sa time? Malo me sad strah

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 515
27.1.2016 15:07:28   
MareM
saki, gdje si vadila krv? Ja sam iz provjerenog izvora cula da nalazi iz Doma zdravlja (sto se tice TSH i hormona stitnjace) dolaze malo cudni, tj. razine povisene. Kada sam ja vadila bilo mi je 5,69, a par dana nakon sam vadila privatno i bilo mi je oko 3 (ne sjecam se tocno).
A sto se tice probave, i ja sam u prvom tromjesecju bila full zastopana, koji put i po nekoliko dana. Probala sam sve i svasta i nista nije pomagalo... dok nisam otkrila "carobnu kombinaciju"! user posted image Mr. Muscolo odcepljivac odvoda nije joj ni sjena! user posted image Popijem pola litre Sensie i casu Donata, odcepljuje sve!

Cvrcak, sretno danas! user posted image

tihicka, cestitam na user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 27.1.2016 15:10:01 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 516
27.1.2016 16:15:39   
saki84
Vadila mi je sestra kod moje dok opce prakse. I sad sam zvala dok i prepisala mi je tablete nekako sa E se zovu. Citala sam svasta na netu i sad me bas strah :-(

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 517
27.1.2016 17:20:32   
MareM
Otidji privatno vadit opet. Da budes sigurna.
Ja sam bila u Sunca, TSH + T3 i T4 za 180kn, nalaz sutradan gotov. Bolje ti je provjerit, pa ako stvarno je povisen TSH onda tek pocet sa lijekovima. Ali nemoj dugo cekat.
Euthyrox?

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 518
27.1.2016 17:25:35   
saki84
Idem ujutro u analize, maloprije sam zvala. Pa cu i ginekologicu zvat usput. Da taj ljek koji si napisala (preko moba sam pa ne mogu kopirat ni ime mu zapamtit) ..hvala ti puno na pomoci..srce si ♥

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 519
27.1.2016 17:45:36   
MareM
Malo dobrih vibrica da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Good luck! user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 520
27.1.2016 23:27:56   
di.sak
MareM ne mogu zamislit tu sreću user posted image , fantastične vijesti!!! user posted image .
Saki84, meni je pregled u 11, a kako me naručuje svaka točno 2 ili 4 tjedna, meni uvijek pada ponedjeljak tako da su mi pregledi ujutro.
Inače, javljam se ovak kasno jer sam imala strku danas oko doznaka i firme i hzzo-a i kredita i p.m. user posted image . Al su ga zakomplicirali. Još sve uz laganu šetnju obavljala, jer bi trebala mirovat, a kraj mjeseca je i ne mogu više odgađat te birokracijske gluposti. Tako da sam danas prošla Zg uzduž i poprijeko. Koma, kaj reć.
Pitanjce: da li je neophodno posjetiti zubara za vrijeme trudnoće? Osobno ih se užasavam, makar imam sve zdrave zube i niti jedan karijes, al sam čula da se zubi u trudnoći MORAJU redovitije kontrolirat. Da li to mene netko zeza il mogu otić ako slučajno budem imala kakvih problema s njima?
Hvala1 user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 521
28.1.2016 0:48:03   
mmamita
Mare pa user posted image za nasu prvu curku ovdje user posted image user posted image . Bas sam happy!!! I naravno da je sve proslo u redu. user posted image user posted image user posted image
Faustina, cvrcak ne drzite nas u neizvjesnosti ovoliko dugo!! Nije fer, nije fer user posted image

Saki, stvarno ti ne mogu pomoc oko toga, ali Mare ima prste svugdje pa je poslusaj user posted image

di.sak, imam isto jako dobre zube, odnosno imala prije 1. trudnoce. Moj zubar kaze da je glupost da beba crpi kalcij i da samo redovito perem zube. Meni su zubi vidno oslabili iako sam ih odrzavala isto, cak u trudnoci i puno bolje. Badem mi je pukao osmicu u 1. trudnoci. Pocelo bolit, ali nisam mogla vadit prvo jer sam bila trudna, nakon toga dojila godinu dana, nakon toga odmah pocela radit, rekli mi da cu imat vjerojatno problema sa oteklinama i govorom nekoliko dana ( ne mogu si to dozvolit zbog posla), i sada opet ostanem trudna. A zub i dalje propada i zaboli gadno tu i tamo... Do sada, u ovoj trudnoci sam posjetila zubara vec 4, 5 puta. I nekidan osjetim nekakvu rupu u sestici, ono kao hladan zrak dok udisem, a zub momentalno zaboli.
Moj savjet je da odes barem jednom mjesecno, nece ti biti na odmet.

Nas dvi smo izasle jutros u 11 i vratile se kuci skoro u 11 navecer. Kriva je utakmica, ipak je malo prekasno bilo, ali euforija i adrenalin je odradila svoje, da sam zaboravila koliko je sati, a maloj dobro doslo jer se dobro zaigrala sa svojim drustvom user posted image
Mislim, nama pod hitno treba kisa, ili da mi se muz vrati doma jer ovo vise nema smisla. Ja sam premorena, a ovih mirisljavih 16 stupnjeva na suncu mi neda mira user posted image
Nadam se da ste i vi gustale danas, stvarno je bia izmisljen dan!

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 522
28.1.2016 11:38:38   
di.sak
Mmamita, već si duže vrijeme razmišljam da odem, ali nikak da nazovem i naručim se. Ali evo budem već u ponedjeljak i nadam se da neće nać nekaj user posted image .

Vrijeme kod nas je prepresuper, 12 stupnjeva, po kući u kratkim rukavima, a tekma jučer user posted image . Kao bivša rukometašica, još uvijek sam euforična i jedva čekam tekmu sutra, malo u birtiju i navijat user posted image pa se tako malo maknut iz kuće, a da se ne moraju nekakve obaveze rješavat. Treba iskoristiti ovo sunce u 1. mj. user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 523
28.1.2016 11:55:31   
MareM
Kako prva user posted image u grupi? Zar se nije tihicka javila jucer prije mene i prijavila curicu? Ne mogu brzinski vidit priko mobitela...

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 524
28.1.2016 12:04:33   
di.sak
MareM, za sad si prva koja sigurno ima user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!