|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
18.6.2014 7:50:30   
andydea
Vucice mozes piti elevit..kupis slobodno u ljekarni to ionako ne ide na recept...
One su kao najbolji izbor nadopune vitamina !
Za 3d i4 d kazu da je najbolje sa 18-20 tj.

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1151
18.6.2014 8:54:41   
MarijanaC
Uffff kako mrzim kad napišem pola knjige ovdje i onda mi izbaci error i sve izbriše user posted image
Idem sad opet. Haha
Pinky drago mi je da je sve savrseno i da je bebica na glavačke,iz iskustva znam da ih je tako lakše nositi. Za težinu im je teško reći,moj Gabi je cijelo vrijeme mala beba bio,pa mala pa eto u granicama za svoj tjedan pa je prerasao svoj tjedan pa je s 15.3 pomakbut termin na 9.3 a on na kraju došao 1.3. s 4kg (3960gr točnije). Što bi bilo da su govorili da je velika beba.
Za ovog su mi rekli da u pravilu (u kojem naravno postoje iznimke) ako je drugo muško da će imati nekih 10 posto veću težinu iliti 4300gr cca hh. Ali onda mi ne gine caraki pa se ne brinem,neću morati kroz gospodičnu tiskati i nedaj Bože napraviti bebi kaj. Jer je moj problem kaj sam jako uska a moje tijelo očito stvara velike bebe. Za njihovo zdravlje idemo "linijom manjeg otpora" ili CR-om. Pinky i mene čeka ta provjera šečera.. nije me strah nalaza nego kako ću onu super slatku tekučinu zadržati u organizmu. Užas. Meni se tako bljuje od toga. I samnom mm mora ići jer se rušim nakon vađenja krvi a pogotovo ovo se u 2h dva puta vadi. Jooooj.

Andy cjepljenje je definitivno tema o kojoj bi se dalo nadaleko i naširoko. Ja Gabija cijepim i srećom do sada nismo imali nikakvu nuspojavu,niti temperaturicu a niti ništa gore. Znam da smo rijetki. Ali eto srećom ni kod doktora nismo bili osim za redovne preglede i jednom s godinu dana zbog bolesti. Ostatak vremena je zdrav i zaista nismo već dugo vidjeli pedijatra..od rujna prošle godine i to zbog kontrole s godinu i pol user posted image Ima imunitet na tatu,hvala Bogu.

Za 3d ili 4d uzv je najbolje napraviti u 12tj i u 21tj jer se tada radi morfološka procjena ploda. Tako je meni ginekolog rekao i tako sam išla u Zg u privat. Još me čeka u 32tj uzv ali to je rekao da možemo i kod njega jer je što se tiće morfološke procjene sve obavljeno.

Što se tiće bilo kojih vitamina možeš sama uzeti ali Elevit se u pravilu pije samo do 20tj a folna do 12tj pa bi možda bilo najbolje se konzultirati sa ginekologom jer ako imaš savršenu krvnu sliku onda ti možda ne treba Elevit,on je jak nego nešto slabije.

Puse mamicama i bebicama.
I znajte mamice da za vašu bebu nitko nezna bolje nego vi. ;)

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1152
18.6.2014 10:52:07   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10.user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image buducamam - 14.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image nicebo - 21.12. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1153
18.6.2014 10:54:41   
PinkyFunkyBirdy
Drage Riza i raffica, kako je bilo jučer na pregledima? user posted image

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

andydea.................................... 03.07.
blabli......................................... 04.07.
Pumba....................................... 04.07.
scarlet....................................... 04.07.
bebac24.................................... 08.07.
PinkyFunkyBirdy...................... 14.07.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1154
19.6.2014 8:11:36   
nicebo
Jutro! Neradni dan napokon. Doduše, cura me probudila prije 7. Nije baš neka spavalica user posted image
Doblala sam nalaz kombiniranog probira. Sve je na kraju super. Rizik za down 1:8102, dobni rizik 1:284 a za edwards i patau (ili kako se već zovu) 1:100000. Odnijela nalaz ginekologici i kaže da je sve u redu. Naručila me za iduću kontrolu 10.07.
Pinky i Marijanac, super za preglede.
Bebac odlično da su mučnine popustile.
Što se tiće prenatala, ovaj put još ništa ne pijem. U prvoj trudnoći sam pila Pregnital pa je procjena bila da će beba biti preko 4 kg. Pred kraj sam prestala i cura se na kraju rodila 8 dana prije termina s 3850. Imala sam dojam da raste kao luda dok nisam prestala to piti. Ne znam ima li to ikakve veze, ali sad se stalno nešto premišljam - piti ili ne piti user posted image
A cjepiva, hm ... Moja je cura primila sva i nikad nikakvih problema, a i drugo će. Nekako mi teško povjerovati da cjepiva mogu izazvati toliko razlišitih bolesti. Do sad sam čula za paralizu, autizam, problemi s bubrezima, tumori, leukemija i tko zna što sve još. Nekad mi se čini da kad se god kod nekog djeteta pojavi neki zdravstveni problem, automatski svi okrive cjepivo. Ne mislim da su cjepiva savršena. Kao i svaki lijek imaju dobru i lošu stranu, ali da su baš tako strašna jednostavno ne mogu povjerovati. Ali svakako mislim da svaki roditelj ima pravo na izbor za svoje dijete.

Neposredna veza do poruke: 1155
19.6.2014 12:16:16   
ikaaa
andy draga i ja sam dobro evo danas nam je točno 30tt....sad me zna malkoc grčiti, ali se smirim......i takoc...... poslala sam ti zahtjev za prijateljstvo na f...... neznam jesi to ti ali mislim da jesi....... ma ja se super osjećam konačno me je prestalo biti strah pregledauser posted image ...... mazim bušu, curka je prava mala živica i takoc...uživam i jedva čekam da ju vidim.....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu nicebo)
Neposredna veza do poruke: 1156
19.6.2014 12:37:04   
ikaaa
pinky draga buša ti je suuuuuuuper i prekrasna......ma trudnice moja.....dok ja prirodna plavuša skužim gdje ti je slika buše, ode baba sa kolačima......pomazi mi tog dečka malo i od mene....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1157
19.6.2014 16:03:50   
andydea
Ikaa molim te posalji mi pp na facu tko si..jer ja nepoznate automacki ne prihvacam..ajme 30tj..ljube jos maloooo <3...
Curke ja uzivam u Bjelovaru daleko od Zg..haha..asfalta fuj i prometa..djeca takodjer..
Jedva cekam i more naravno..Ikaa mogla bi i do tebe usput kad idem na more !
Jel suncate buse..ja da..svakidan pomalo !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1158
20.6.2014 12:40:46   
ikaaa
andy supač za uživanje......samo guštaj..... a kad kreneš na more....slobodno narati bilo bi mi jako drago....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1159
20.6.2014 14:09:00   
vucica
curke samo da vas pozdravim i zazelim ugodan vikend, nadam se da ste sve dobro i da uzivate u ovom nasem blazenom stanju user posted image pusa svima!

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1160
20.6.2014 14:55:54   
PinkyFunkyBirdy
Nicebo, super za nalaz! Baš mi je drago da je sve super na kraju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga ikaaa, hvala! user posted image Vidla sam i ja tvoju bušu i baš je super! user posted image user posted image user posted image Čitam malo tvoje postove gdje stignem i vidim da curka lijepo napreduje. Uh... što mi se čini da ćete ju maksimalno razmaziti kad stigne. user posted image user posted image user posted image Ma treba malo razmaziti te slatke štručice kad stignu jer ih tako dugo čekamo. user posted image

Andy, samo uživaj! Tu u Zg ne propuštaš baš ništa. user posted image

Vucice, i tebi isto ugodan vikend! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1161
20.6.2014 14:56:55   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

andydea.................................... 03.07.
blabli......................................... 04.07.
Pumba....................................... 04.07.
scarlet....................................... 04.07.
bebac24.................................... 08.07.
nicebo....................................... 10.07.
PinkyFunkyBirdy...................... 14.07.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1162
20.6.2014 15:55:59   
ikaaa
pinky da razmaziti.....malo je reći razmaziti.... jedva čekam, a vjerujem i ti..... jesi si što prikupila za dečkića??? ja svako malo nešto kupim od toga najviše neke haljinice...user posted image sve je tako slatko i malo....ne može čovjek jednostavno da odoli.. ma bitno je da bušice rastu...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1163
20.6.2014 16:32:34   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, još nisam kupila ni jednu jedinu stvarčicu. user posted image Neki dan sam išla nećakinji kupiti neku majicu u H&M i naravno završila sam na odjelu za bebice i kad sam vidjela kako je to sve slatko i sitno samo su mi se počele suze skupljati u očima od miline (ah ti trudnički hormoni). Morala sam se brže bolje maknuti se od tamo jer bi valjda ljudi mislili da sam pukla. user posted image user posted image user posted image Kad za 3 tjedna odem na GO onda ću se maksimalno baciti u nabavku stvari. user posted image Planiram u mjesec i pol nabaviti sve što mi treba. user posted image

Drage moje, uživajte mi u vikendu i mazite svoje bušice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1164
21.6.2014 8:15:15   
blabli
pozdrav svima!!!user posted image
evo opet se javljam nakon duze stanke...svaki dan nesto novo, nesto staro, pokoja obaveza pa dok malo predahnem dan prodje u sekundi.

vidim opet ima mnogo novosti pa necu poimence da nekoga ne izostavim...
prvo super i bravo za bebice sto lijepo napreduju i za dobre nalaze, a za ove malo losije drzim fige da se poprave.samo se nemojte previse zivcirati i sve ce biti ok.u prvoj trudnoci je moja beba imala naslage kalcija na srcu pa je to malo dr. brinulo, isli dalje specijalistu i do tog pregleda se povukle. rekao je da je skroz normalno da se kako se beba razvija povlace i eventualne anomalije koje ima, najkasnije do poroda.

cijepljenje...hm...moj se cijepio i sad ce se cijepiti ali svatko ima pravo izbora i ne treba ga siliti na nesto sto ne zeli...vec ste neke rekle a ja cu se samo ponoviti: same cete vec znati procijeniti sto je najbolje napraviti ako budete nesto kod djeteta primjetile.mi hB nismo imali nikakvih bolesti ni icega i uvijek sam se oslanjala samo na svoj neki unutarnji osjecaj, jer da nisam i da nisam promatrala dijete bila bi bespotrebno kod dr i mozda stetila svome djetetu...sve to dolazi jedno s drugim, samo slusajte sebe i svoju bebu.

mi se u rodilistu nismo cijepili uopce, samo smo dobili one kapi i vit k.sve pretrage su radili pred mamama ili smo ih mi odnosile u sobu za preglede tako da nije bilo straha da se napravi nesto sto mi ne bi htjele.ali dobro to ovisi i od rodilista do rodilista...

nas cekaju jos 3 mjeseca koja ce nadam se brzo proci...ovih dana sam malo pospremila, ocistila komodicu pa cu za kojih mjesec dana poceti prati robicu koju imam i nabviti sto mi jos treba.

inace smo dobro, bebica je zivahna, po cijele dane se javlja. jedino me malo muce kontrakcije ali magnezij spasava. kg su +6, vidjet cu sad dalje kako ce biti. zadnje tromjesecje mi je prosli put pogubno bilouser posted image user posted image .

eto toliko, javit cu se cesce dok stignem...

puno pozdrava svima i uzivajteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1165
21.6.2014 15:34:33   
raffica
nikako da vam se javim..ne da mi se paliti laptop, a preko mobitela mi se baš nikako na mobitelu tipkati..
uglavnom bila sam na pregledu, sve je super..beba je velika, i dosta napreduje..doktor je rekao da računam na porod dva, tri tjedna prije zapisanoga termina..
mali bandit se nije dao uslikati, i cijelo vrijeme je ruke držao u boks položaju..tatino dijete ;)
ja sam plus pet kilograma, zadovoljna sam..
u utorak moram ići vadit test za šećer jer se valjda to radi u 24 tjednu..super se osjećam, kupam se, imam energije za pet ljudi..uglavnom sve pet..
trudnice moje čuvajte mi se, i šaljem vam pusu :*

< Poruku je uredio raffica -- 21.6.2014 15:36:08 >

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1166
22.6.2014 12:38:29   
Riza
Curke moje najdraže....kako je divno čitati da je kod svake sve super...bebice lijepo i brzo napreduju.... Ja sam vam se dosta slabo javljala jer sam malo na moru bila user posted image ...pregled je prošao dobro. Sve je ok. Nije radio uzv, samo smo srčeko čuli. Zasada smo na plus pola kile. Nisam ništa dobila na kilaži....držim kolko tolko tu dijetu jer imam trudnički šećer(uopće nezz odkud mi to) user posted image ....i anemiju grdu imam... Ma jooooooj. To s tim šećerom me ubija..već dva puta radila OgTT. Sad me šalju na neki GUK profil. Ne znam niti da li ću otići jer se svaki put srušim prilikom pikanja...užasno me to iscrpljuje.
Kako bušice? Jel rastu ko lude? Mališe udaraju?

Puse velike svima

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 1167
23.6.2014 10:12:49   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro moje drage okruglice. user posted image

Jako mi je drago vidjeti da ste dobro i da vaši bebači lijepo napreduju. Bravo za njih! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neke od vas nam se uopće ne javljaju. user posted image Cure gdje ste? user posted image
Za sad znam jedino da nam Pumbica ne želi znati spol svoje bebice i vjerojatno zadnjih par cura još ne zna spol, ali preostale cure javite nam ako znate, a i javite se malo češće da znamo da ste dobro: kika_spy, Hubertica, kikilina, Faisca, majalesa, mali.cro.
Drage Miss i blabli, dal ste saznale spol vaših bebača? user posted image

Evo već duže nisam pisala o sebi pa da nadoknadim. user posted image Još uvijek imam bol stidne kosti, ali mi se čini ili da je malo popustila ili sam se već navikla pa je malo lakše. user posted image Zadnjih par dana me bradavice sve jače bole i svrbi me koža oko pupka (mackam se i dalje svaki dan), a i moj mališan ima dosta jake udarce (ponekad se pitam dal je ok jer to ispadne baš jako energično). Dobro je što s ovih par stupnjeva manje noge ne otiču toliko, uspijevam cijele noći odspavati bez ustajanja (to je prednost što ne nosim nisko) i što imam probavu koliko toliko redovitu. user posted image Ne znam dal samo meni, ali sad mi se čini kao da vrijeme ide sve brže i brže. Prije sam jedva čekala prvi pregled, pa nikako dočekati drugi pregled, pa nikako dočekati da prestanu mučnine, pa da se počne bebač micati i sad kad je to sve ok sad imam osjećaj da će mi vrijeme preletjeti do poroda. Dal i vi imate takav osjećaj?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 1168
23.6.2014 12:41:39   
kikilina
Pozdrav drage trudnice!!

Kako sam imala malu gužvicu nikako da se javim, ali vas popratim tu i tamo kad uhvatim vremena! Prije svega da vam čestitam na rastu vaših bušica i mrvica. Mi čekamo curicu user posted image . MM se sav rastopio kad je vidio malecku na UZV. Vidim da vama redovito kažu kolike su bebice, meni su prije mj dana samo pregled napravili, izmjerili veličinu glavice i bedrene kosti...i to sam sama iz nalaza čitala user posted image . Malecka je aktivna gotovo stalno, al ima dana kad se primiri, a ja se odmah prestrašim, no najčešće reagira kad osjeti da sam uplašena user posted image , smiruje ona mamicu user posted image user posted image user posted image . Nemam neke pretjerane tegobe, osim zadnjih nekoliko dana grčeva duž lijeve noge (a koristim i mg 300 i popijem Donat user posted image .
Što se tiče vitamina ja koristim Elevitov pronatal, svaki drugi dan po jednu popijem, tako mi je dr rekla, a jedem i puno voća i povrća :D

Nadam se da ću se stizat više javljat. Puse svima user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1169
23.6.2014 13:52:30   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10.user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image buducamam - 14.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image nicebo - 21.12. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1170
23.6.2014 14:46:15   
PinkyFunkyBirdy
Kikilina bravo za tvoju curicu! user posted image user posted image user posted image
Meni ti isto ginić zapiše veličinu bedrene kosti, obujam glavice i još neku mjeru, ali kaže i težinu bebice, a kad sam ga jednom pitala za dužinu onda mi je rekao da mu je to malo teže odrediti jer bi trebao mjeriti svaki dio, a kako je bebač svijen nije to lako odrediti. user posted image Bitno da je bebice rastu i da je sve ok. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1171
24.6.2014 0:42:16   
andydea
Noc hehe..
Evo gledala tekmu..uf ..pa ne mogu jos zaspati..
Kikalina cestitam na curici :)
Evo mi se sutra vracamo za Zg..bas mi je proletilo 2 tj.
Pinky meni isto nekako sad dani idu brze..
Stalno imam neka dogadjanja i putovanja..mozda zato !
Stize mi pojas iz Njem.za dva tj.jedva cekam..Meni je trbuh toliko veliki da svi misle da cu se poroditi za mj.dana..bas me to ne veseli..jel se sve bojim kako ce mi biti pred kraj..I sa Di sam imala ogromni..koda nosim trojceke..
Bolove isto imam od stidne kosti i sve je to meni ok..samo da me ne prekljesti zivac u nozi ko sa Di..e onda nisam mogla ni hodati..
Nosim jako nisko..stalno idem na wc i imam pritisak..bebolina lupa sve cesce i jace..!!
Jedva cekam pregled..
Riza jel si ti pisala da imas secer visoki..?! -Koliki je ?!
Ja sad u 24-tj .moram ici na to vadjenje..jer je meni bio na pocetku trudnoce 5.8
Inace do sadsam u plusu samo 3 kg..nadam se da necu puno dobivati..Voce mi prevladava na jelovniku !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 1172
24.6.2014 8:17:40   
vucica
pozdrav drage moje, slazem se s vama da vrijeme jako brzo leti, nemogu vjerovat da sam vec usla u 20-i tjedan, stvarno mi je proletilo.

kikilina cestitam na curici, sto se tice mjera meni nista posebno ne kaze nego sama kasnije vidim na nalazu duljinu bedrene kosti, opseg glavice, i nekada pise duzina od glave do trtice.
ja sam od jucer pocela osjecati prave pokrete mog malisana i presretna sam uzivam u tim malim udarcima. sva sreca bolova nemam nikakvih a i umor se mrvicu smanjio pa vise ne provodim to malo slobodnog vrijemena spavajuci, jedino me jos muci oticanje nogu, ujutro dodjem na posao s "normalnim" nogama a popodne idem doma s balvanima, sigurno je to od sjedenja na poslu, ali tu pomoci nema user posted image

kad vec spominjete secer i oggt, jel na tu pretragu idu sve trudnice ili samo koje imaju povisen secer?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1173
24.6.2014 9:17:05   
Briciola
Bok trudnice moje!Drago mi je da bebači tako lijepo rastu i udaraju ko maleni boksači.Predivan osjećaj
user posted image
Kiklinačestitam na curici!
Vucicana ogtt,tj. šećer svi moraju ići,preventive radi.Ako ti je ok,ne moraš ništa više kontrolirati.Ako je povišen šalju te na dijetu.Ja baš bila prošli tjedan.Sve je ok i taj šećer rastopljen u vodi uopće nije tako strašan kako su mi svi govorili.Inače sam bolje od kad ne radim,nema stresa i još mirujem pa se sve "popravilo".
Pinkysljedeći pregled mi je 30.6.
Puseki svima!

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1174
24.6.2014 10:32:06   
blabli
ej!!!
same lijep vijestiuser posted image neka se tako i nastaviuser posted image

pinky dr zadnji put rekla da je curica ali sad sljedeci tj idem na uzv pa ce mi sad sa vecom sigurnoscu reci ako se beba bude dala slikati.inace je nemoguca koliko se rita i rasteze tako da ponekad zna i bolit ali bude slatko dok vidis kak trbuh skace...

i da vrijeme stvarno brze ide kako se kraju priblizavamo...polako cemo ve i torbe pakiratiuser posted image

(Odgovor članu Briciola)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!