Pumba
|
Bok svima! Hvala vam sto mislite na mene, Perlice, Daxy, Pinky, Andy, bebac24 i moje stare trudilice Svima vama moje trudnice - debeljuce saljem poljubce od reda, super je slusati o vasim tegobicama (ne velikim naravno) i slatkim brigama, imamo vec dosta deckica a i cura, BRAVO mame!!! Ja sam vam inace super, zao mi je sto ne stizem na laptop nikako, na poslu rijetko stignem otic nesto privatno pogledat, ipak je sezona, posla ima kao u prici, krivo mi je radi vas, radi druzenja, ali uistinu nemam vremena. Ove godine jos imamo i apartman vise tako da imam posla i tamo sa pranjem i peglanjem posteljine, srecom pa smo nasli curu da nam cisti jer ja stvarno ne bi imala kada a i ne zelim se umarati previse sada kada trbuh raste. Nemojte mi zamjerit moje izostanke, za nas na jugu lijepe nase zima je ko Bogom dana jer onda gotovo nista ne radimo, zato smo ljeto tuta-forca, nema stajanja, nema odmora, nema kupanja ni uzivanja… Ovo ljeto ce mi mozda biti izuzetak pa se nadam tamo barem pred kraj malo odmoriti i okupati kad prestanem raditi ali sljedeca 2-3 mjeseca je ludnica u svakom slucaju. Mi smo vam inace super, ne znam doduse novije vijesti od strane struke jer smo bili na pregledu 9.5. a sljedeci nam je 9.6. tako da u biti cekamo taj UZV i potvrdu da napredujemo. A sto se mene tice, ja sam vam i vise nego dobro, ne osjecam nista, nije mi muka, nije mi lose, nemam zgaravicu, nemam glavobolje, nemam promjene raspolozenja, jedino imam bolne grudi i bradavice, ostalo je sve isto kao i prije, i naravno trbuh raste, vec ga ima, danas smo 14+1 a ne stanem u nijedne hlace od prije, mislim stanem ali ako ne zakopcam patent ni gumb, hehehhehe Kad citam vase problemcice ovdje stvarno mi je zao sto osjecate sve te neugodnosti i sto brinete, ja sam ima bit jedna od rijetkih koja (barem za sada) imam blazenu trudnocu… I mama mi je imala pa mozda to ima veze. Osjecam se divno i nema smisla ne raditi ili stalno lezati, sve radim kao i prije samo naravno ne dizem tesko, ne preopterecivam se, nastojim biti pozitivna i kada su teski dani, i uzivam koliko god mogu u ovim mjesecima… Papam sve, iako u manjim kolicinama nego prije, ali mozda cesce, dobila sam vec 4 kg, ali iskreno ne vidim ih, mozda u bokovima malo i u trbuhu, cice su isto malo vece nego prije. Drago mi je cuti da smo sve tu, na broju, da ste u kontaktu i bodrite jedna drugu, bravo svima Jucer sam cula uzasnu vijest, protrnula sam ali se nisam dala rasplakati ni ustresti radi bebe.. Jedna mi je poznanica, tj kuma od moje rodice izgubila bebu u 6. mj trudnoce, tj u 22.-om tjednu Ne mogu vam opisati kako mi je bilo zao tu jadnu zenu, mladu, mladju od mene. Vec ima jedno dijete, trebala je roditi drugo sredinom rujna, i prije 2 dana na pregledu joj G rekla da je srce prestalo kucati, da ga ne cuje, hitno je prebacena u bolnicu, isto to su potvrditi, a 20 dana prije toga sve je bilo u redu, nosila je deckica Poslali je u bolnicu hitno, i morala je roditi, inducirano naravno, radjala 9 sati da bi rodila svoje 22 cm veliko mrtvo dijete… ne daj Boze nikome… Nema objasnjenja, poslali su doduse tijelo valjda na obdukciju ali ne nadam se ja nekom tocnom i preciznom razlogu, to je vjerojatno slicno kao i spontani pobacaj, jednostavno se dogodi, prirodna selekcija, ne znam… Samo znam da ne mogu niti zamislit tu bol, tugu, plac, suze te majke… Eto jucer sam se osjecala kao da me vlak pregazio, cijelo popodne sam milsila o njoj i bebi njenoj, i mojoj naravno i molila Boga da sve bude u redu s nama… Drzite mi se drage moje zenice, volite se, mazite svoje trbuscice, neka vas tate cuvaju i razmaze… Moja ce beba ubrzo moci cuti pa cemo pricati sa njom, i pjevati joj, jedva cekam da je pocnem osjecati, jos je malkice rano… Pred dva dana su mi dosli nalazi RH krvne grupe, srecom sve je u redu, ja sam A+ tako da nece biti nikakvih problema sto se toga tice. Ufff, svasta sam ja ovdje ispricala… idem vidjeti moje cure trudilice tamo na odbrojavanju, a vama zelim LAKU NOC!!!!