|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
5.6.2014 15:44:13   
bebac24
evo meee :-) :-)
bili danas na pregledu :-) jooooj kako sam sretna napokon vidila nase cudo veliko ... 3.68 cm je velik i odgovara 11t pa je za 7 dana veci bebac :-)
ja sam lise recimo...od pon skinula 3 kg...a od sinoc povracam...sad u 14.30 sam drugi put povracala ...tako da vidim da ci imat probleme sa hranom ali izdrzat cemo to...
puno pozz svima i cuvajte se i mazite budice :-* :-* :-*

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1051
5.6.2014 15:56:47   
blabli
bog!!!

evo na brzinu d se javim...kontrola prosla dobro. sve je u najboljem redu. ogtt nalaz dobar tako da smo bez brige.

sljedeca kontrola, uzv i ctg su 4.7.

super da ste mi manje vise dobro, onima koje nisu zelim sto brzi oporavak. nisam sve stigla procitati pa samo kratko ovako.
trenutno smo dosta vani jer je lijepo vrijeme a i ovako je stalno nesto pa niti ne stignem.

budite mi dobro i pazite se. cujemo se skoro

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1052
5.6.2014 21:18:13   
roccoko
Drage moje evo ja i danas bila u zubara odbila sam anesteziju, malo pretrpila i gotovo, kad sam prvi put išla svugdje sam pročitala kao da može do 5 mj trudnoće a evo jučer čitam što mi pišete pa sam se cijela prepala, Andy mama ti je zubar pa valjda ona sigurno zna tako da mi nepada napamet više primat anesteziju pa taman vadila zub!
A sad što je tu je nemogu nazad nadam se da je to moja bebe dobro podnijela, kako idem u utorak na ovaj detaljni pregled bebe anomaly scan nadam se da će sve biti dobro pa ću tek onda biti mirna!

Sve trudnice drage šta su bile na pregledu baš mi je drago da vam je sve dobro prošlo!
Eto čuvajte se jakog sunca, i sve koje možete, lnama na more, već se dosta ljudi kupa ja još neću bar mjesec dana nek dobro ugrije more, dovoljno mi je sjest s mojim malim na plažu. on baca kamenčiće ja uživam u suncu i sretni i on i ja!user posted image

(Odgovor članu blabli)
Neposredna veza do poruke: 1053
6.6.2014 7:36:30   
vucica
pozdrav drage moje trudnice, pretrpana sam na poslu pa se ne stizem bas javljati u zadnje vrijeme, jucer sam bila na uzv kaze dr da je prilicno siguran da je deckic user posted image makar sam zeljela curicu sad sam nekako bas jako sretna da je prvo musko
bio je jako zivahan tako da ovaj put na slikicama nista skoro ni ne vidim, bas nije htio pozirati nego se stalno meskoljio pa su slike mutne
inace se dobro osjecam, bolova nemam nikakvih jedino sam i dalje jako umorna i samo zijevam po cijele dane, a tome vjerojatno doprinosi i moja stitnjaca koja nije bas najbolje pa mi je dr povecao dozu hormona

nadam se da cu iduci tjedan imati malo vise vremena pa cu vam moci cesce pisati, velika pusa svima

(Odgovor članu roccoko)
Neposredna veza do poruke: 1054
6.6.2014 10:53:42   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10.user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image buducamam - 14.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image nicebo - 21.12. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1055
6.6.2014 10:58:43   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

Pumba....................................... 09.06.
roccoko..................................... 10.06.
scarlet....................................... 11.06.
Dacana...................................... 11.06.
PinkyFunkyBirdy...................... 12.06.
buducamam............................... 16.06.
Riza........................................... 17.06.
andydea.................................... 03.07.
blabli......................................... 04.07.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1056
6.6.2014 11:49:46   
PinkyFunkyBirdy
Draga Andy, jooooooj tako mi je drago da je tvoja curkica super! user posted image user posted image user posted image I još je curkica kako si si i priželjkivala ... ma divotica! user posted image user posted image user posted image

Bebac, žao mi je da ti je loše, ali ajde barem tvoja mrvica napreduje i bolje od očekivanog. user posted image user posted image user posted image user posted image

Roccoko, pa vidiš da nije tako strašno bez anestezije. Ja ju nikad ne uzimam. user posted image

Drage vucica i blabli, super za vaše bebače koji lijepo napreduju! user posted image user posted image user posted image

Evo, bila sam na tečaju i MM mi je rekao da imam najmanji trbuh od svih tamo. user posted image Patronažna nam je pokazala kako antistresno disati, ali mislim da to nije ono disanje koje će nam trebati na porodu. user posted image Kasnije je sve bilo na foru da netko pita što ga zanima pa ona odgovara i na kraju je došao doktor koji je objasnio spolne organe, kako dolazi do začeća i što nas čeka kad dođemo na porod. Lik je bio super smiješan. user posted image Sljedeći put će biti više o dojenju, kupanju i sl. Naučila sam par stvari koje nisam znala. A dobro mi je da je MM išao jer je postao svjesniji da nam dolazi bebač i još kad je čuo da bebica na početku jede 20-tak puta na dan, da mu treba mijenjati pelene svaka 2 do 3 sata i da su mu sve kosti još hrskavične i sl. jadničak se cijelu noć vrtio i nije mogao od brige normalno spavati. user posted image user posted image user posted image Još ga je patronažna prestrašila kad je rekla da prvo kupanje obično radi tatica. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1057
7.6.2014 10:41:25   
mama3.put
pozdrav drage trudnice,nadam se da ste mi sve dobro i da vaše loptice veselo skakuću u trbuhuuser posted image mi smo danas punih 25 tjedana i kako sam ušla u 6. mjesec trudnoće sve sam više svjesna svog stanja,buša naočigled raste,kičma rastura na sve strane,trudim se spavati i odmarati isključivo na lijevom boku pa se do jutra ukočim i ne znam jel me više boli kuk ili dupe na toj straniuser posted image moja user posted image je jako aktivna,često se vidi i "micanje trbuha",klinci se smiju i sin mi je rekao da izgledam kao da imam aliena u trbuhu user posted image user posted image eh da na zadnjoj kontroli prije skoro 2 tjedna stanje ne promjenjeno,kilaža ista,"dolje" sve 5 i gin. kaže "možete se pakirati na more" a za sljedeću kontrolu se idem upisati tek kada se vratimo,tamo negdje oko 26. jer i oni su na GO.Za nekih tjedan dana bi trebali otputovati i jedva čekam da prođe idući tjedanuser posted image ,svi ti silni nastupi,polaganja i završetak školske godine a onda via more!!!samo ne znam u koji kupaći ću stati,trebaju mi velikeeee kupaće i veeeeliki gornji dio (ajde napokon da i je imam nešto staviti u grudnjak)user posted image htjela sam vas pitati razmišljate li već sada o porodu??kod mene je već počelo zadnjih dana i priznajem da me pomalo strah,znam treći put mi je ali me strah iako sam imala super brze i lagane porode user posted image ono što me još više brine je naše rodilište koje baš i nije na dobrom glasu,rodila 2 puta i sve je bilo ok ali sada sam malo starija i mrvicu svjesnija svega pa mi nije svejedno i sve češće razmišljam o porodu u nekoj zg. bolnici ma i o epiduralnoj razmišljam,ovdje je ni nema a gotovo da je pravilo da svakoj rodilji daju drip i rade epi....evo frka me je priznajem user posted image nadam se da vas nisam jako ugnjavila ali može li mi koja od vas reći koje zagrebačko rodilište je ono baš naj naj?čula sam puno dobrog za petrovu i vinogradsku,pa me zanimaju vaša iskustva i spoznaje
puno pozdrava svima i uživajte u lijepom vikendu

Neposredna veza do poruke: 1058
7.6.2014 18:02:09   
bebac24
da pinky bas sam se iznenadila kad sam vidila da je veca za toliko ali neka je... mozda od slatkog jer mi samo to pase a mozda i zato jer stalno spavam na ljevom boku...
ja sam tako tako,kako koj dan...jucer super,uspjela ocistit app,doruckovat,rucat i kad smo bili u kopru pojest veliiiiki hamburger i sve je ostalo u meni...ali danas uzas...do 15 nisam izasla iz kreveta,nemam volje za nista,nit mi se pije,jede,pisa...nista... malo prije sam izbacila maaalo kiseline,pa otisla van kod psa,prosetale 5 min i evo me opet u kuci...neznam...zivcana sam sama na sebe kad sam takva..
kako ste mi vi trudnice moje...vama je sigurno vec polako tesko po ovim vrucinama?

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 1059
7.6.2014 21:31:23   
MarijanaC
Hej drage moje. Evo ja dosla doma na 10 dana pa cemo opet na more. Lijepo smo se nakupali,voda je bas ugodna. I mojoj bebici se svidja. Dok sam se ja brckala on je lupkao.hh Jedino kaj plivati bas ne mogu,malo me busa i guza dizu gore. Hahah

Drago mi je da su vam bebice velike i zdrave. Neka samo dalje napreduju savrseno. Ja nemogu vjerovati da tako brzo ide vriheme. Sad cu na more od 18.6-26.6 pa onda od 1.7.-14.7 i onda ostatak provodimo doma. Gabiju uredjujemo sobicu da ga preselimo iz kindaca. I polako pocinjem prati robicu pa moram vidjeti sto mi fali (jer mi je Gabi iz hladnoha isao u toplo a ova bebica ce obrnuto). Kolica su oprana,samo navlaku moram. Tata je rekao da ce prelakirati koljevku.... uh uh imam osjecaj da ce ovih 17tj samo proletiti.

Puse mamicama i bebicama :*

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 1060
8.6.2014 19:22:22   
raffica
Mamice da se i ja javim..nemam vrimena uopće napisat poruku i poslat je koliko imam učit..nadam se da će sve ok proći jer sam već luda od učenja..

Inače sam super, osjećam se bas dobro, imam viška energije, jedino sta nemam apetita, ali jedem jer moram naravno :)
Moj mali radi akrobacije, i obožava sunce i more..Čak već vidim valove na trbuhu kada se pomiče i mogla bih cijeli dan to gledat..

Jedini problem su mi i dalje pristici, stvarno više ne znam sta da radim :(

Pumpa drago mi je da si nam se javila..malo me potresla ova priča jer sam ja sada 22+2.. jadna žena, ne mogu ni zamisliti takvu situaciju!!

Bebac to je obična prehlada i mislim da je najbolje liječiti sa medom i čajem, i drago mi je da je sve uredu.

Pinky bravo za tvoju curicu!!!

Jedva čekam svoj pregled, Pinky stavi me 17.6.

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 1061
9.6.2014 7:39:49   
Briciola
Bok trudnice moje drage!Da se napokon malo javim.Vratila sam se na posao pa opet ne stižem pisati.Za sad je sve dobro,hvala Bogu.Drago mi je za vaše preglede i velike i zdrave bebice.
Bebac drži se,proći će prehlada brzo.
Pinkyčestitam na curici user posted image . Ps. Sljedeći ultrazvuk mi je 13.6.
Puno pusa svima user posted image

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 1062
9.6.2014 11:16:05   
PinkyFunkyBirdy
Ok, sad ste me malo zbunile. user posted image Ja nosim dečkića, a curicu naša Andy. user posted image

Ajme, Marijana pa ti već imaš sve spremno za bebača, a ja još nisam niti jednu stvar kupila. user posted image Trošim cijele dane na poslu i navečer dolazim iscrpljena doma i ništa ne stižem. Uh, uh ... sve si mislim da stignem iako imam puno posla još na stanu (renovacije) i htjela bi i auto promijeniti ... bolje da ne pričam. user posted image Vi ostale isto niste ništa pripremile još, zar ne? Utješite me malo. user posted image

Mama3.put, ja sam čula samo lijepe stvari za Vinogradsku tako da planiram tamo roditi. Prošle godine mi je frendica rodila tamo i bila je super zadovoljna. user posted image Osobno mi se Petrova dosta zamjerila tako da ju nikako ne mogu smisliti, ali to nije imalo veze s rodilištem tako da ne znam kako je tamo. Više sam lijepih stvari čula za npr. sv.Duh. Ma, vjerojatno sve ovisi kakav je dan i kolika je gužva i tko radi taj dan. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 9.6.2014 11:25:13 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Briciola)
Neposredna veza do poruke: 1063
9.6.2014 11:25:53   
PinkyFunkyBirdy

Pumba....................................... 09.06.
PinkyFunkyBirdy...................... 12.06.
Briciola...................................... 13.06.
raffica........................................ 17.06.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1064
9.6.2014 14:26:07   
vucica
ja nisam jos nista kupila, jos uvijek mi je to nekako rano, neznam ni sama kada poceti, ne mislim ostavljati bas za zadnji tren, mozda krajem ljeta user posted image

Neposredna veza do poruke: 1065
9.6.2014 19:42:05   
MarijanaC
Pinky zaboravljas da ja imam vec jednog pisulinca doma pa sve imam od njega. Samo robice jos kupiti. Seka mi je poklonila predivnu ljuljacku za bebe i presretna sam. Od njezinih curka je ali je preeeedivna http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/graco-sweetpeace-ljuljacka-bebe-oglas-6016541
Polako budes sve. Ja sam vec sad ogroooomna. Nisam se toliko zdebelila ali mi je trbuh ogroman i neka zena je mislila da sam vec u terminu a ne da moram roditi za 3 i pol mjeseca. http://instagram.com/p/pCCl9LkqXo/

Drago mi je da sve lijepo napredujete. Moj sljedeci pregled je u ponedjeljak 16.6 i izgleda da ce mi tada potvrditi novi termin jer kad sam bila na uzv je doktorica rekla da je po bebi termin 29.9.. uf uf.

Puse mamicama :* a pogotovo bebicama :**

Za dva života bogatija

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1066
9.6.2014 19:51:26   
nicebo
Pozdrav! Kako mene drži neka lijenost. Tako mi je i prvi put bilo. Samo bi se izležavala i odmarala. Stan kao da je bomba pala, a ja ne mogu s kauča. user posted image
Bebac i vucica super za preglede.
Pinky imaš vremena za pripreme. Ja sam u prvoj požurila pa je sve bilo spremno i dva mjeseca ranije. Sad uglavnom imam sve. Samo nešto robice ako će biti dečko ovaj put i planiram kupiti platnene pelene.

Neposredna veza do poruke: 1067
10.6.2014 7:35:18   
vucica
jutro curke moje, marijana super ti je busica, moja je dosta manja ali ja sam se po svuda popunila, cim mi je baka rekla da joj lijepo izgledam i da mi se rumene obrazi onda znate koliko je sati user posted image

nama su kumovi rekli da ce nam posuditi robice od njihovog sina pa mi je laknulo da necemo morati bas sve sami kupovati, ali bas se veselim i jedva cekam da krenemo sa obilascima trgovina, mada jos uvijek ni sebi nisam nista kupila od trudnickih stvari, stalno kombiniram par stvari u koje jos stanem, moram pod hitno u nabavku a nikako uhvatiti vremena

pumbice kako prosao pregled?

(Odgovor članu nicebo)
Neposredna veza do poruke: 1068
10.6.2014 9:13:57   
andydea
Jutrekouser posted image
jao dišem na škrgeuser posted image
Marijana opet ne vidim tvoju slikuuser posted image user posted image ..ajme zavidim ti na moru..ja obožavam more i ljeto i želja mi je dole živjeti...znam da kad tad hoću..inaće sa jedne i druge strane kad se gleda na pola sam dalmatinkauser posted image
Bricola ja nosim curicuuser posted image user posted image
Pinky -ja imam sve od Di-platnene pelene(moderneuser posted image ),robicu jedino moram prilagoditi dobu,ali mislim da više manje imam sve na broju..osim roze bojeuser posted image , kolica imam,prematalicu..ma sve i sise čekaju već sa mljekom jer ne prestajem dojitiuser posted image user posted image
Kozmetiku i te neke sitnice ću kupiti tamo oko 9mj.iza mora.
Kaj se tiče poroda želja mi je roditi kod kuće (jer ne namjeravam cjepiti bebicu,ni Di ne cjepim...a ni curke više),a i ne želim tu bolničku gongulu..Sad sam u traženju babice..a ako mi to ne uspije,onda definitivno Sv.Duh,ali drugi dan idem van sigurno na svoju odgovornostuser posted image ...Eto,tko me ne zna preko face..ukratko veganka sam,ne cjepim djecu,osnivačica sam udruge za Zagreb-Moja podrška dojenju,dojim sina i čekam tandem,Di spava sa nama u krevetu..nekad u svom krevetiću..kad želiuser posted image ..u kući skoro ništa nemam od kemije..težim jako prirodi...To vam je objašnjenje za moj porod kod kuće!

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 1069
10.6.2014 13:40:19   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje ja se topim od vrućine ... tj. bubrim od vode i cijedim se. user posted image user posted image user posted image

Marijana, nisam zaboravila da već imaš pišulinca. user posted image Malo se uspoređujem jer smo svega par dana razlike i onda si mislim da bi trebala malo požuriti, a nikako se natjerati. user posted image Baš si lijepa trudnica. user posted image A buše su nam tu negdje i čini mi se da se nisam popunila toliko u ostalim dijelovima već samo ono što mi se voda skupila, no vaga je jutros pokazala 73 kg pa me to malo brine (krenula sam s 67 kg). user posted image

Dal ste i vi već postale usporene, zaboravljive i šlampavije nego inače? user posted image Ja sam užasno. I ništa mi se neda kao i nicebo. user posted image

Andy, joj baš si me nasmijala s time da su ti sise već spremne. user posted image user posted image user posted image I ako već nisam rekla, divim ti se na zdravom načinu života iako to nije za mene. user posted image

Mene vam drage moje i dalje užasno boli stidna kost kad god hoću dići nogu ili se okrenuti preko noći i sad kako su vrućine noge su mi kao dva balvana, ali ostalo je ok. Ponekad me žgaravica malo zeza, no nju uspijevam smiriti sa žvakama (ne pitajte kako to djeluje, ali bitno da djeluje user posted image ). Neki dan sam se zavalila na fotelju i gledala kako mi buša poskakuje kad mališan radi akrobacije. Baš preslatko. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1070
10.6.2014 14:35:51   
PinkyFunkyBirdy

Briciola...................................... 13.06.
MarijanaC.................................. 16.06.
PinkyFunkyBirdy...................... 16.06.
raffica........................................ 17.06.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1071
10.6.2014 16:45:40   
MarijanaC
Ma draga budes sve stigla. Polako. Kad odes na godisnji onda polako :)
Andy svaka cast. Ja se nikad nebih odlucila na porod doma,ne nakon onog sto sam s prvim prosla. S obzirom da je dr Ivanko spasila i mene i sina s hitnim carskim ne zelim si zamisljati sto bi bilo da sam doma bila. Ali tebi je to cetvrti pa sigurno znas kako to sve ide. Zelim ti srecu u potrazi za babicom.

Za dva života bogatija

Neposredna veza do poruke: 1072
10.6.2014 22:15:10   
roccoko
Pozdrav svim trudnicama, evo da podnesem izvještaj s pregleda na brzinu pa ću vas poslije čitati!
Bili smo na 4d dobili video i brdo sličica, sve je u najboljem redu, po slikama mi se čini da seka sliči na starijeg bracuuser posted image user posted image
pola sata je gledao, mjerio sve i baš sam uživala gledajući, sad sam tako cila sretna šta je sve super i sad jedva čekam kad ćemo upoznat našu djevojčicu!

Džite mi se pa se pišemo!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1073
10.6.2014 22:23:29   
Pumba
Pozdrav drage moje! user posted image

Vidim lijepe novosti ovdje na raji, pregledi su prosli dobro, to mi je drago user posted image

Andy bravo za curicu, neka tvoje trece princeze, bas kako si zeljela user posted image Super da je sve ok, sigurna sam da ces sve spremiti na vrijeme roza boje, a i plavo moze proci za prvu ruku… ako nista iskustva imas dovoljno. More ce ti odlicno doci, kupanje, uzivancija, bebe to vole, a i zasluzila si odmor nakon ove burne godine user posted image Svaka cast na zelji za porodom kod kuce, ja to nikad ne bi mogla, ni zeljela, preveliki sam trtaros i ziheras, ali kapa dolje, neka ti se zelja ostvari i bude ti predivno iskustvo!! user posted image

bebac24 SUPER za tvoju bebicu!!! BRAVO user posted image Bas mi je drago da je sve super i da je beba zdrava, neka samo raste, bit ce to odlicno. Jos ne mogu vjerovati da smo nas dvije, i Pinky trudnice, nekako mi je to jos sve skupa nestvarno iako me ovaj moj rastuci trbuh podsjeca na to kako cemo uskoro imati svoje male bebice u rukama user posted image Zao mi je radi ovog ruznog dijela, povracanja, mucnina i slabosti, ali dobro si rekla sve cemo mi to izdrzati radi nasih malenih. Papaj koliko mozes jer ipak nesto ostane bebi makar i povracala cesto, najgore je nista ne jesti, onda slabis i ti i dijete… Prisili se, manje obroke cesce, proci ce i ta faza brzo user posted image

Pinky kao da jos uvijek ne vjerujem kad citam kako gledas malisana dok radi akrobacije u tvom trbuhu user posted image Meni je i moja i tvoja trudnoca kao u nekom snu, JAAAAAKO MI JE DRAGO da smo debeljuce, ali znas sto hocu reci jel da? Nakom toliko vremena imamo svoje mrvice u trbuhu, nakon toliko toga, pogotovo tvoja muka, i zelja, i problemi, ma nesto nestvarno, nevjerojatno i predivno!!!! SAMO DA NAM BUDU ZDRAVE bebe, jake, divne… Izdrzat ces ti i vrucine, i oticanje, i tekucinu, i sve, znam ja to… ali da nije lako, istina, i nije bas… Bilo bi idealno kad bi mogle biti trudne 3-4 mj i odmah roditi, hahhahahaha user posted image Zao mi je da te boli stidna kost tako neugodno user posted image Ja apsolutno nista ne osjecam pa ne mogu tocno ni zamisliti kako i na koji nacin to osjecas.. Super mi je bilo citati o iskustvima sa tecaja, me cemo u 9 mj tek, i bas fora da tate onda malo vise skuze sto se dogadja, i neka si imala najmanji trbuh, eto ti ga, najelegantnija trudnica si bila, a stalno nesto kukas bzvz, i da te nisam cula vise, 73 kg je super, ja imam 75 (ostala sam trudna sa 71), bit cu sigurno najjaca ovdje, hahahahahaha user posted image A sto je najgore, bas me briga, sebi sam super, muz me voli vise nego ikad jer su njegovi plivaci uspjeli ovaj put, hhehhehe user posted image

raffica sretno s ucenjem, neka bebac napreduje, to je bitno user posted image Jedi, jedi, nema diskusije tu… moras, makar na silu! Ja jedva cekam da i ja osjetim udarce bebe, jos cekam… To je sigurno nesto najdivnije, i onda gledati trbuh tako kao ti, ufffff, jedva cekam user posted image

vucice, Pinky - ako vas imalo tjesi ja nemam apsolutno nista za bebu jos, doduse vi ste koji tjedan naprednije od mene, ali nekako si mislim dosta je rano jos… tamo cemo za koji mjesec ici, negdje u 6. - 7 mj planiram ici u shopping, strah me ranije, nedajBoze cega, a opet mi je glupo cekati 8. ili 9.mj kad cu biti ogromna i kad mi se nece dati ici po trgovinama user posted image Vucice super da si organizirala robicu od kumova, barem djelomice, lakse je kad imas od nekog posudit (s kim si super) jer ionako beba to sve za cas preraste..

MarijanaC ti si spremna, imas iskustva, lako tako user posted image Svaka cast na organizaciji!! user posted image Brzo ce i tvoj preglad, cekamo novosti i potvrdu termina.

nicebo nista ne brini, ja sam isto vecinu vremena taaaaako lijena, umorna, samo bi spavala, odmarala, nista mi se ne da…. ne peglam robu po mjesec dana pa se onda jedan dan ubijem od posla, uzas, sama sebi cinim gore ali stvarno mi je sve teze nego prije, valjda je to normalno, tako da nemas razloga za brigu, sve smo u istom kosu user posted image

mama3. put ja jos uvijek ne mislim o porodu makar me nekad uhvati pa gledam videe na youtube-u, sama sebe strasim, hahahahah, luda sam… ali ako je tebe strah 3. put kako cu ja onda 1. prezivjeti??? Nemoj mi to govoriti, ja sam sigurna da cemo sve mi to kao od sale izbaciti, nemoj se zamarati nepotrebno, svakako ne mozemo utjecati na to, kako ima bit bit ce, nema nam druge nego izdrzati, jedino mozemo izborom bolnice sebi olaksati ili ugoditi, to se slazem… ja nemam izbora, kod nas je jedna bolnica, ali mislim da je dosta u dobrom stanju pa se toga ne bojim, odjel rodilista je cak i renoviran, sjecam se neke reportaze na TV-u i spomenuli su da je nasa bolnica jedna od boljih u Hrv, pa mi je lakse malo user posted image

roccoko ja ti ne znam informaciju za anesteziju reci, sigurna sam da to nece utjecati na tvoju bebu negativno, ali obavezno nek ti bude ubuduce reci svima da si trudna, radi sebe… Ja inace isto trazim injekciju uvijek jer me jako boli kad idem popraviti zub, kad mi lijepo sve utrne onda mi je lako prezivjeti i taj kobni posjet zubaru user posted image

tintin super za Saru, predivno!!!! user posted image Samo neka nam raste i jaca, i odlicno da je dobra beba, ma mora biti kad je mama toliko cekala i zeljela user posted image Uzivajte, sada vam je sigurno najljepse, jos za koji mjesec kad pocne reagirati, osjecati i razumijeti sto joj kazes, ma divota, cuvaj se, i pazi i na sebe, svi se posvetimo bebicama 100% a sebe zaboravimo, papaj dobro jer onda je i bebi bolje, ako si ti sretna i ona je, sjeti se toga kad ti nije neki dan… PUNO PUNO PUNO vas ljubim i grlim user posted image user posted image user posted image user posted image

riza saljem pozdrave i poljupce user posted image user posted image

dacana ja sam sigurna da ce tvoja curica biti savrsena, zdrava i najljepsa user posted image user posted image Vidjet ces, samo se nemoj brinuti prije vremena i bez razloga… svi oni fale, svi ti testovi su povrsni, pusti to… Tvoja ce ti mrvica bit NAJDIVNIJA, ma vidit ces!!! user posted image

Ja sam jucer bila na pregledu, sve nam je u redu, Bogu hvala… Uvijek se ponavljam ali sto cu, kad mi je jedino to bitno da je zdrava beba, da raste, da je sve na broju, ostalo me uopce nije briga… Spol nismo vidjeli jer smo rekli G odmah kad smo dosli da nam ne kaze sto je, hahahhaha user posted image Jos uvijek nas drzi da bude iznenadjenje, vidjet cemo hocemo li odustati od te ideje ali za sad nam to stvarno nista bitno ne znaci. Nek je nasa ljubav jaka, pametna i zdrava, ostalo je manje bitno…

Sutra nam je punih 16 tjedana, veliki smo 145 grama, vidjeli smo nosic, rukice, stopala, ali bebica nam je neka lijena nije se htjela okrenuti da je lijepo vidimo, tako da imamo neku bzvz sliku, hahahahha, dolje je ukopala glavicu, a gore stopala, rukicama je trljala nosic ili dudala prst, nesto je uglavnom brckala po licu, smijali smo se i plakali istovremeno… lijepo smo vidjeli kraljeznicu i rebra… Ovaj put smo prvi put radili UZV preko trbuha a ne vaginalno… Na proslom pregledu sam imala 75 kg i na ovom isto, pa me pitala jedem li dovoljno, ahhahahahaha, a ja tamanim sve sto vidim, uzas… srecom nisam dobila puno do sad, valjda necu prijeci stotku do kraja, ufff… user posted image Malo mi je tlak jos nizak, pa moram jesti slano i piti puno tekucine, i nekoliko puta mi je naglasila da izbjegavam jako sunce pod svaku cijenu, kupanje da, ali navecer, iza 17h, ove vrucine su nenormalne, a i srecom ne patim od kupanja velikog, draze mi je izbjeci slabost, padanje u nesvijet i doma odmarati maksimalno…

Eto ga, za sad je to sve sto vam imam reci… Razmisljamo o 4D, ne znam kad je to najbolje napraviti? Mozda iza 20.og tjedna, sto vi mislite? Sljedeci pregled nam je 4.7. pa bi mozda bilo najbolje nakon toga koji dan… Uff, trbuh raste, meni je super sve jos uvijek, osjecam se odlicno, radim koliko mi se radi jer smo privatnici pa se ne moram forsirati ako ne zelim taj dan, uglavnom samo da sve ostane ovako ne bi se bunila.

Sve vas puno pozdravljam i citamo se vec sutra nadam se user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu roccoko)
Neposredna veza do poruke: 1074
11.6.2014 13:07:04   
andydea
Dančekuser posted image
Pumbica mojauser posted image user posted image user posted image user posted image  presretna sam kad čitam tvoje sretne postove...
Dacana molim te javi se..mislim puno na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Rekla sam mužu da ove godine idem sigurno do vas i da me ništa neće zaustaviti..jedostavno vas moram upoznatiuser posted image ...i imam toliku želju da vas izgrlimuser posted image user posted image user posted image
Evo mi ušli jućer u 19tj...sutra idem na kolposkopiju opet i vaditi papuuser posted image ..curke moje malo me strah..ipak me dole prčka i nije mi svejedno..grozim se da me netko dira..ne dam ni mužuuser posted image
Pinky- mene ti boli ta stidna kost,posteljica mi je smještena naprijed,znaći sprijeda i malo nosim nisko-pogledaj u papire..možda je i kod tebe tako! Nekad ne mogu ni sjediti koji pritisak imam..točno znam kako se osjećaš.
Kaj se tiče kila znate da sam ja mala i sitna..ali sad sam si dinamitnauser posted image user posted image ..na mojih 160cm...u ovu trudnoću startala sam sa 56kg (6 kila viška još od Di) i dobila 3 kg (u ovih 19tj.)-tako da sad imam 59kg...grrrr..Moj maksimum u trudnoćama bio je 64kg..i to ne smijem proći user posted image user posted image user posted image
Super se inače osjećam..osim ovih vrućina koje me usporavaju u svemu..
Mislili smo ići za vikend u Bjelovar (tamo inače imamo kuću i svekar mi tamo živi),ali vikend najavljuju kišu..tako da ćemo pričekati sunce...
Mama3.put mislim da bi mogle na kavu..ti si iz Bjelovara ako se nevaramuser posted image
Curke mazite bušice..i da hvala vam na razumjevanju i velikoj podršci vezanu za moje ideje i stil života ..puno mi to znaćiuser posted image ..ljubim vas

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!