|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebe - termin 2014.
29.4.2014 21:05:46   
mama3.put
drage trudnice bušice su vam prekrasne,sad mi se moj trbuh čini mali bar dok sam natašte manji je nego kod tebe pinky ali kad se naklopam sva sam napuhnutauser posted image i doktorica se pitala gdje je taj trbuh kada sam bila na uzv. a beba je po njenim riječima velika ali tako mi je bilo i u prijašnjim trudnoćama pa me i ne čudi previše iako sam očekivala veći trbuh u 3. trudnoći andy izgledaš super s velikom bušom a treća trudnoća uh kada bi i ja tako izgledala user posted image marijana isto tako jako lijepa trudnica pred porod user posted image
kontrola je prošla dobro,sve je ok ali sam se uprasila sa 56 na 61 kg a tek sam 20. tjedan što li će biti do kraja user posted image idući pregled je uzv 13.5. pa se nadam da će beba ovog puta biti voljna pokazati pišulju user posted image jer ja očekujem curku,ne mogu si pomoći ali naprosto sam luda za curicama iako već imam jednu mazu od skoro 8 godina ali ni svoj muškarčinu ne bi mijenjala ni za sto curica!pa nek bude ona dobra stara samo nek je živo i zdravo što god da je user posted image čuvajte mi se i uživajte u lijepim trbuščićima

(Odgovor članu MarijanaC)
Neposredna veza do poruke: 751
30.4.2014 7:45:24   
vucica
andy prekrasna si, ove slike sa fejsa ne mogu vidjeti ali na ovoj u crvenoj haljini bas blistas, joj bas sam nestrpljiva da i ja docekam takvu busu i ljetne haljinice, prekrasno

ja sad u pola 9 idem kod svog G pa vam javim kasnije sta sam obavila i sta kaze

Neposredna veza do poruke: 752
30.4.2014 7:59:56   
andydea
Jutro..evo mene sa izvjestajem..Beba je velika i to je sad potvrdjeno..sve je tip top i po mjeri kako treba biti..Jucer tocno 13tj.
Nuhalni nabor 1,5 sto je odlicno..sve pretrage sterilne..e sad ja dobila secer i 2 kg..sto ovako rano nikako nisam smjela..Kod mene je problem sto jako povracam i onda iza toga jedem i tako dest puta dnevno..uzas..Sad me stavila na djetu haha imam 58kg..jao..eto ja mrsavica pa pred dijabetis..a zanimljivo je da slatko ni ne jedem jer mi ne pase..
Uglavnom sljedeci pregled pocetkom lipnja..Pinky javim ti jos..
Mjenjaj opet termin i vjerujem da ce tako i ostati..mada mi je rekla da cu i ranije roditi sigurno..termin je 4.11.
Hvala na lijepim komplimentima za busu..sad ju imam tocno kao sto sam bila sa Di u 5.mj. Na onoj slici sa sesirom..
Mama3put..ne brini zbog buse i budi sretna..to znaci da bus manekenka..drago mi je da je sve u redu..i da i ja si ovaj put zelim jakoooo curicu..mada imam vec dvije =D

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 753
30.4.2014 8:34:30   
bebac24
jutro...
bas mi je drago da je sve u redu sa vasim bebicama :-)
ajme kako imate ljepe buse uhhh kad cu ja tako :-)
pinky ma jesam vraga svjesna... osim kad me zabole cice pa opsujem onda se sjetim hahaha ...i cudno mi da nakon 15 god. nije dosla vjestica ...
scarlet kako si?
pozz svima

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 754
30.4.2014 9:05:39   
scarlet
Dobro jutro curke!!!user posted image user posted image
Nemam vise virozu bas sam maloprije maloga otpratila do vrtica iako mi je malo mucno ali to je od trudnoce ne viroze.user posted image
Andy draga zao mi je za secer ali cudno da ga imas samo zbog 2 kile, izbaci masno i przenp samo kuhano i lagana prehrana. Ja sam isto imala secer u prvoj trudnoci sad ful pazim na prehranu.
Bebac hvala sto brines i super sto nemas jos druge simptome uzivaj!!!

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 755
30.4.2014 9:09:20   
MarijanaC
Andy tako je moju seku u drugoj trudnoci copio secer,drzali ju na dijeti a ona na kraju rodila malog giganta. Hahah bit ce to sve ok. Kud te jos to copilo. To ti je ubog uznemiravanja mozda. Mozda i povracas vise zbog stresa.
Mama3put i meni je s Gabijem dugo bila mala busa i onda skocila pa sam bila ko mali slon. Hh
Vucice draga sretno na kontroli. Uzivaj u pogledu na bebu. Tako sam ha jucer samo buljila u ekran nisam ni cula doktora hh

E da curke moje,u ovoj trudnoci sve ide stvarno brze. I vrijeme mi leti i sve. Ranije osjetila malca a jucer ga mm vec osjetio. Mazio me po trbuhu dok smo gledali tv i bebi lupi i pogledamo se u istom trenu i on pita jel to bila beba? I ja njemu da. Tak je vesel bio. Poceo ljubiti trbuh i pricat bebi a ti osjetis svoga tatu,znas ti da tata tebe voli? Hh slatkis moj. Osjecam se s mm,Gabijem i ovom bebom sto stize kao da sam dobila sedmicu na lotu <3 Presretna sam

Za dva života bogatija
user posted image user posted image Gabrijel 01.03.2012.
Matej 27.09.2014.user posted image user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 756
30.4.2014 9:49:56   
vucica
marijana nisam bila danas na uzv nego samo na pregledu, jer moj G nema u ambulanti uzv nego se to moram posebno naruciti i ici bas na odjel, tako mi je danas dao uputnicu i narucena sam iducu 7.5. izluditi cu do tada od nestrpljenja, tlak mi je ok, ovo sto me prstima pregledao kaze da je ok, dobila sam dvije kilice do sada uh, i pitao me dal zelim na bolovanje zbog mucnina, pa sam mu rekla da ne zelim da sam koristila stari GO kad mi je bilo najkriticnije i da imam jos tjedan dana pa cu i to koristiti pa se je cudio jer kaze vecinom svi traze, ma i ja bi samo da si mogu priustiti izostajanje s posla, iskreno jedva cekam da u 7om mjesecu t odem i da doma uzivam
i dobila sam neke cepice ako me uhvate velike mucnine da si stavim user posted image nadam se da necu morati koristiti ih

andy drago mi je sto je sa bebicom sve tip top, a secer ti lako moze biti i od stresa, zabluda je da se secer dobije samo od slatkoga, cesce nastaje zbog stresa, tako mi je rekao moj endokrinolog

Neposredna veza do poruke: 757
30.4.2014 9:58:11   
PinkyFunkyBirdy
Drage Marijana i Andy, bravo za tickere! user posted image user posted image user posted image Djeluju mi malo poznato user posted image , ali su baš zgodni. user posted image Marijana, profilna slikica ti je baš super! user posted image
Andy, ja ne vidim slikice na fb, ali ti si mi ljepotica gdje god sam te vidjela i trudnoće ti odlično stoje. user posted image

Nisam sigurna dal je to micanje bebice, ali kad mirujem ponekad osjetim kao neki lagani udarac (kao da nešto poskoči) u trbuhu i to mi se pričinja već neka 3 dana. Možda se varam jer svi pričaju o leptirićima i balončićima, a meni je kao da netko šuta nevidljivu loptu. user posted image user posted image user posted image

Curke, pliz pomozite! Ja sam se jutros probudila i cijeli trbuh i unutarnji dio ruku (gdje je mekanija koža) mi je u osipu!!! Nikad nisam bila na ništa alergična i ovo ne svrbi niti ne pecka već je samo u crvenim flekama. Dal se trebam brinuti? user posted image E, pa brinem se! user posted image Pretpostavljam da sam nešto pojela (možda Kinder pingui koji smo jučer kupili na sniženju, a ne sjećam se kad sam to zanji put jela ili je to od sladoleda, ali njega smo jeli i neki dan). user posted image
U zadnje vrijeme samo neke čudne stvari - najprije temperatura bez ikakvih simptoma i danas ovaj osip. Uh ... kud me to sad snađe? user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 758
30.4.2014 10:18:42   
andydea
Pinky to je normalno..moze biti i od soka, hrane..cak i od krema ili kupki..pripazi malo..
Eh da ako je mogucnost dijabetisa zbog stresa..onda mi je sigurno od toga..zbog sveki..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 759
30.4.2014 10:30:25   
MarijanaC
Vucice ma brzo ce to proci. Nisam znala da nema uzv. Cepice Torecan sam i ja dobila i srecom samo jednog iskoristila. U pocetku ih je tesko trpiti ali prodje to s vremenom. Ja sam s prvim rigala 7 puta dnevno 10 tjedana. Rusila se,dehidrirala,zavrsila na infuziji,budila se u pol 4 povracat. A onda kad je proslo osjecala sam kao da je to trajalo tjedan ili dva.
Pinky ti titraji su prvi pokreti. I mnoge zene uopce ne osjete to. Ja s prvim nisam osjetila titranje ali s drugim da,jer je sve osjetljivije. Ti udarci jesu beba,ovi jaci pokreti. Mi smo isto u fazi jakog lupanja sad,zato ga je mm i osjetio.
Sto se tice osipa moze biti i od hormona,a i osjetljivije je sada sve,pogotovo jer je na trbuhu tanja koza sad.

Za dva života bogatija

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 760
30.4.2014 10:32:30   
PinkyFunkyBirdy
Joj, hvala ti puno draga moja Andy! Sad si me malo smirila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Najviše sumnjam na hranu jer gel za tuširanje koristim isti već duže vremena, a od krema se već više od mjesec dana mažem samo s Biobazom i nisam imala reakcije do sad, a od pića većinom pijem običnu vodu ili mineralnu, samo ponekad neki sok, ali jučer baš nisam nikakav. Nadam se da će ubrzo proći. user posted image

Za dijabetes mi stvarno nema smisla da si ga dobila jer se nezdravo hraniš jer koliko si pričala hraniš se jako zdravo. Stres je tu sigurno krivac. user posted image Kod mene postoji mogućnost da ću ga dobiti zbog inzulinske rezistencije, ali na svu sreću nisam još išla na OGTT iako mi je soc. ginićka spominjala da bi me slala i ranije nego što se inače ide, ali privatnik je rekao da ću ići tamo negdje oko 26.tt. Meni je bolje da idem čim kasnije tako da čim kasnije počnem s dijetom. user posted image user posted image user posted image Kako u biti trudnički dijabetes utječe na bebicu?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 761
30.4.2014 10:51:54   
PinkyFunkyBirdy
Marijana, hvala puno i tebi na odgovoru! user posted image Kad krećete na more? Mogu i ja s vama? user posted image Mi idemo do muževe rodbine od danas popodne pa do nedjelje što znači da ćemo opet samo puno papati, papati i papati. user posted image Neće me biti na RR za to vrijeme, ali ću škicati na mobu s vremena na vrijeme da vidim kako napreduju bebači. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 762
30.4.2014 11:32:49   
Dacana
Curke moje drage,dobar vam dan...
Evo samo da se na brzinu javim,kasnije cu vas citat :)

Ja vam opet nemam teka,uopce ne razumijem,mucnina nemam,al cim nesto stavim u usta ide mi na povracanje...kile mi se uopce ne dizu,nego opet padaju user posted image ...opet 1kg doleuser posted image
Neznam vise sto cu...od infuzije sam tako lijepo pocela jest i od ponedeljka opet staro...jelo mi se gadi,jednostavno gadi...jedem ja al sve je to nesto malo...organizam mi ne dopustauser posted image user posted image
Tako da sam maloprije nazvala gin. i rekla mi je da dodjem opet danas na infuziju...

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

Neposredna veza do poruke: 763
30.4.2014 11:34:51   
scarlet
http://www.poliklinika-harni.hr/Gestacijski-dijabetes.aspx

Malo o gestacijskom dijabetesu

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

Neposredna veza do poruke: 764
30.4.2014 14:31:28   
PinkyFunkyBirdy
Draga Dacana, drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 765
30.4.2014 14:42:22   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image mama3.put - 21.09. user posted image
user posted image blabli - 22.09. user posted image
user posted image kika_spy - 24.09. user posted image
user posted image Hubertica - 28.09. user posted image
user posted image Riza - 03.10. user posted image
user posted image MISSMAVEN - 03.10. user posted image
user posted image MarijanaC - 05.10. user posted image
user posted image kikilina - 06.10. user posted image
user posted image Briciola - 06.10. user posted image
user posted image roccoko - 07.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 09.10. user posted image
user posted image Faisca - 15.10. user posted image
user posted image raffica - 18.10. user posted image
user posted image majalesa - 19.10. user posted image
user posted image pea06 - 22.10. user posted image
user posted image natich - 27.10. user posted image
user posted image Dacana - 02.11. user posted image
user posted image andydea - 04.11. user posted image
user posted image mali.cro - 13.11. user posted image
user posted image vucica - 16.11. user posted image
user posted image Pumba - 26.11. user posted image
user posted image scarlet - 25.12. user posted image
user posted image bebac24 - 30.12. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 30.4.2014 14:46:34 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 766
30.4.2014 14:50:02   
PinkyFunkyBirdy
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ user posted image

pea06........................................30.04.
bebac24.................................... 06.05.
scarlet....................................... 07.05.
Dacana...................................... 07.05.
vucica........................................ 07.05.
raffica..................................oko 08.05.
Pumba........................................09.05.
mama3.put.................................13.05.
natich.........................................14.05.
PinkyFunkyBirdy.................oko 15.05.
Riza............................................22.05.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 767
30.4.2014 15:50:33   
andydea
Dacana uf znam kako ti je..prolazila sam to sa Di..a evo sad bar imam apetit poslje povracanja..Pinky da zdravo se hranim..ali sad i ja krsim neka svoja pravila..no i dalje mislim da je prije od stresa nego od hrane ..
Pea cekamo novosti sa pregleda..javi se..
Zaboravila sam vam napisati da je ovaj put i mm bio sa mnom i gledala me utz preko buse..i da beba nam je mahala sa rukicama..muz se rastopio..a meni suze krenule..jao predivno je kad vidis to <3
Navecer sam povracala u mlazu i to tako da danas jedva gutam..ali jos malo..samo jos malo i gustat cemo curke moje..proci ce i to razdoblje..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 768
30.4.2014 18:59:47   
anaxx
Jesenske bebe lijepo vas je vidjeti kolika vam je lista user posted image
Bravo!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 769
30.4.2014 22:08:48   
MarijanaC
Drage vjerujem da ce vam biti lakse kada te mucnine prodju. Nadam se da ce to biti skoro i da cete onda uzivati u potpunosti u trudnoci. Meni se zaista dogodilo da sam dozivjela blazeni period user posted image . Ovo drugo tromjesjecje (izuzevsi par dana) je zaista super. Imam puno vise energije sto primjecujem jer imam vise snage za setnju s Gabijem. Satima znamo biti u parku (iskoristavamo sto mama nemora na posao) hh I osim povremenih bolova u ledjima sada je zaista super. Cak me ni konstipacija jos ne muci,ali znam da ce doci do toga.
Zelim vam lijep produzeni vikend,da ga iskoristite s muzevima (ukoliko ne rade) i da uzivate u trudnoci i papici. Puse vam saljem :*

Za dva života bogatija

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 770
30.4.2014 22:55:24   
raffica
Dragee moje jesenske mamicee, tako nas je mnogo.. Tako da prije svega želim dobrodošlicu novim budućim mamicama, i želim Vam školsku trudnoću, ka šta je i ja imam (naravno osim povremenih tegoba koje su podnošljive). user posted image user posted image
Andy i Dacana tako mi je žao da te dosadne mučnine još traju, držim Vam fige da Vam uskoro bude sve bolje i bolje. Držite mi se!!user posted image user posted image

Pinky možda je stavrno alergija na nešto, iapk je proljeće, nema veze što do sada nisi bila alergična, jer tijelo nam je sad ipak drugačije. Samo se maži laganim kremicama, i pokušaj sa prirodnim (domaćim) čajem od kamilice user posted image

Ja sam super, imam energije za sto ljudi, šetam jako punoo, kile mi se još ne kupe, i to me malo brine jer ipak sam već ušla u 17. tjedan user posted image user posted image user posted image

Moj trbuh postaje trbušinaaa i ponosim se s njim, i stalno nosim uske stvari i ističem ga, tako mi je lijep user posted image
Ne mogu dočekati prve pokrete, i ka manita stalno osluškujem, namištam se, ali još ništa. Bebaču se još ne da pokazat user posted image

< Poruku je uredio raffica -- 30.4.2014 22:57:13 >

18.10.2014. očekujem svoju prvu mrvicu <3

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 771
2.5.2014 7:46:44   
vucica
curke koje ste na produzenom vikendu uzivajte i za nas koji radimo user posted image

marijana i raffica bas mi je drago da ste usle u blazeni dio trudnoce, nadam se da cemo sve vasim stopama, ja sam vec ljuta sama na sebe kako sam nervozna zbog svih tegoba a ne da blistam i uzivam u trudnoci kako sam uvijek mastala da hocu

raffice mislim da ne trebas brinuti sto ne dobivas kile, bitno da ne jedes premalo, mozda je tvoj organizam takav da ne skuplja brzo i lagano kilice, to je super, jasam dobila vec dvije kile ali nije samo da mi je otislo u trbuh nego sam dobila i sa strane tj struk mi je nestao, morat cu poceti paziti sta i koliko papam jer je kraj jos jako daleko user posted image

jucer sam cijeli dan provela doma jer sam imala strasne mucnine i nisam bila ni za sta, steta slobodnog dana user posted image

andy vjerujem da vam je bilo prekrasno na uzv vidjeti kako vam bebica mase user posted image od kojega tjedna to krecu uzv-i preko trbuha?

(Odgovor članu raffica)
Neposredna veza do poruke: 772
2.5.2014 8:16:16   
MarijanaC
Ej drage moje. Mi na kraju nismo otisli na more. Jooooj. Znaci prvo se dvoumimo zbog vremena jel bi isli ili ne. Baka kaze lose vrijeme (ona je vec bila tamo pa se vratila jer mi nismo dosli) i na kraju odlucimo da idemo i auto nam se pokvari. Tj centralno zakljucavanje. Kako imamo paljenje auta na onaj gumbic reagirao je samo kada je kljuc gurnut u punjac,nije se auto dao zakljucat niti gepek otvoriti (a auto na servisu bio prosli tjedan) ps mtr! I odpeljao mm brze auto na popravak,isli po dio u Veliku Goricu u Hyundai i na kraju u sri u pol 8 auto bio gotov. I onda kao u sri neidemo ali idemo u cet. Ujutro se probudimo a kod nas tuča roka. I onda smo odlucili da neidmo (na moju ogromnu zalost),pozvali ekipu na rostilj i ko za vraga cijelo vrijeme lijepo suncano. Hh. Klinci su se naigrali,mi nadruzili. Isli smo spavato u 11. Bilo je predivno ali naporno i zato ja danas ispastam. Mm je preuzeo G-ja koji se ko za napast probudio u 8 a inace spava do 10 a ja jos uvijek lezim. Bole me ledja i zdjelica. Ali dobro,glavno da smo se zabavili. U sub imamo krstitke,sljececi vikend 2 djecija rodjendana onda vikend pauze pa opet djeciji rodjendan i krstitke pa se nadamo da ce taj vikend 17-18 biti dovoljno lijepo da odemo na more.
Raffica busa je predivna. Neka samo raste. Ja si jos nista trudnickog nisam kupila vec samo usko nosim da se busa vidi. Hh
Vucice skoro ce to proci,nadam se i da ces uzivati punom parom. Puseee

Za dva života bogatija

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 773
2.5.2014 8:25:25   
andydea
Marijana zao mi je zbog mora..ja vec sad mastam o njemu kako idemo..ali ove godine cemo ipak pricekati 7.mj.- obicno idemo cim skola zavrsi..A sad ja jos imam preglede i papu u 6.mj.pa eto moramo cekati.
Vucice oko 12tj.moze vec preko trbuha :)
Mi jucer bili u Maksimiru sa klincima, ali jako kratko jer sam ja vec nakon 2h bila umorna.
Bas me zivciraju ovi kisni dani i jedva cekam sunceeee

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 774
2.5.2014 8:28:44   
andydea
Raffica ne brini za kilazu..ja u prvoj trudnoci do 16 tj.nisam dobila ni kilu..a onda ih nanizala 20 hihi..sva sreca da sam odmah sve izgubila na porodu i nebi vjerovala izasla iz rodilista u trapericama br.34.
Pinky pisi mi pregled 4.6

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!