Pumba
|
Feather draga zao mi je, uzas Mogu samo pokusat zamislit kako se osjecas. Izdrzi ovo tuzno razdoblje ispred tebe. Saljem ti puno Andy uspijela sam virnuti ovo za tebe, ma sto mi to govoris ????? Ja nista ne znam o tome, ali mi zvuci grozno. Jesi dobro? Kako se osjecas? Uzas, mila, drzi se... odi u dr, napravi sve sto treba sam da budete dobro ti i beba. Ljubim te milijun puta Cure oprostite mi sto se nisam javljala nakon pregleda, ja sam ovih dana koma, od posla, do kuce, nije me bilo 4 dana u Hrv, ma ludilo. Nemojte mi zamjerit. Bila sam 01.04. na pregledu, tad sam bila 5+6, vidjeli smo malu bijelu tockicu i srce, nazalost pre rano je bilo da ga cujemo pa mi je G rekla da ponovno dodjemo 11.4. tad bi trebala biti 7+2 pa da ga cujemo kako spada. Ona kaze da je sve super za sad. Ja se osjecam dobro, piskim po noci, to mi ide na zivce ali nije strasno. Sise me jos bole i to jako, i bradavice me peku, uzare se ponekad, bas me neugodno peckaju i bole. Jutros mi je bilo malo slabo, bila sam na WC-u, imala stolicu i odjednom su mi pale ruke i noge, nisam se mogla pomaknuti, poceo me boliti stomak, problijedila sam, oblio me hladan znoj, bas sam se osjecala lose, vrtilo mi se u glavi, plitko sam disala, ma uzas... nekih 5 minuta velike nelagode, ali pretpostavljam da je to jer nisam imala stolicu 4-5 dana, pa sam se jutros ispraznila kako treba, stalno sam imala vjetrove, crijeva su mi ludilo, a i tlak moze biti, ja imam dosta nizak tlak... prestalo je kasnije. Sad sam ok. Inace nemam mucnine, jedem sve, dobro se osjecam. Odmah sam 02.04., jutro nakon pregleda otisla vaditi krv, urin dala, glukozu i jos neke pretrage iz krvi dala napraviti, pa bi sutra trebala zvati G za nalaze. Nisam vas citala nikako nekoliko dana, idem sada pohvatati sto, tko, gdje i kako.... falite mi