|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
21.10.2013 9:31:10   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje Farah i lelaluna jako mi je žao što je stigla user posted image . user posted image Sljedeći mjesec mora biti dobitan. user posted image
Marti, znaš kako ide ... dok nema user posted image postoji šansa i ne mičemo te s liste. user posted image Javljaj nam novosti.
Draga lili, pa iskrene čestitke na user posted image ! Želim ti pravo školsku trudnoću i da sve prođe baš savršeno do kraja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ikaaa, moja milena, držim fige da se danas jaaaaaako ugodno iznenadiš. user posted image user posted image user posted image
Gdje su nam malena i cosak? user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10. - ponosna user posted image
user posted image lili22 - ponosna user posted image
user posted image malena 35 - 17.10.
user posted image Marti83 - 18.10.
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image ikaaa - 25.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image eternity - 29.10.
user posted image nadamse - 30.10.
user posted image winkica - 30.10.
user posted image perlica55 - 31.10.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 726
21.10.2013 9:37:59   
lili22
ajme kako je cudno vidit user posted image kraj svoga imena, a bas san ovaj misec odustala od odbrojavanja.
ja jos nemogu virovat, ja cu isto ponovit test sutra jer je bila toliko slabo vidljiva crta. u biti i je rano. tek mi 23 treba doc.
posli ovoga petka nista me ne cudi, tako da necu nikome ni govorit jos par dana. nekako nisan opce uzbudena ko da sama sebe uvjeravan da nije moguce, sa prvin san bila van sebe i tresla se od uzbudenja. valjda smo drugi put opreznije. user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 727
21.10.2013 10:14:34   
Farah 00
lili čestitam na user posted image , i zelim ti prekrasnih skolskih 9 mjeseci. user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 728
21.10.2013 10:17:45   
Snjeguljica_83
Lili,user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 729
21.10.2013 10:36:40   
PinkyFunkyBirdy
Draga Bucika, zašto si prestala mjeriti tempicu? user posted image Znam da si rekla da ćeš nabaviti obični toplomjer, ali mogla si do tada nastaviti mjeriti. Možda ti je O bila u ovom razdoblju od kad ne mjeriš. user posted image A da izmjeriš sutra ujutro? user posted image

Ikaaa, milena, u potpunosti te razumijem ... teško je prolaziti kroz ovo sve, ali mi smo jake i mi ćemo to sve prebroditi. Kao što kažu: što te ne ubije to te ojača. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Andy, da jako si često spominjala Bundek i stavljala slikice pa te zato uvijek "tražim" na Bundeku. user posted image Rekla sam ti već da staviš slikicu da vidim kako si mi zgodna. user posted image

Katy, samo vi pokrivajte dane, a mi ćemo navijati da se mali user posted image primi u buši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da je ona sluz što si vidjela vjerojatno zbog O. user posted image

Draga Jasmina, trebalo bi tog tvog mužića po turu. user posted image user posted image user posted image Kak si je to on isplanirao da bude nedostupan za vrijeme plodnih dana? user posted image Moraš ga dovesti u red! user posted image user posted image user posted image

Perlice moja draga, kako si mi? Kad ponavljaš bris? Kako TM? Dal marljivo pije sve pripravke? user posted image Nemoj mi se žalostiti ... sve će se to ubrzo popraviti i bit ćeš najponosnija okruglica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gdje nam je opet pobjegla daxy? user posted image Fališ! user posted image user posted image user posted image

Draga tintin, dal si ti spominjala da ideš danas na pregled? user posted image Obavezno javi sve detalje u vezi mrvice! user posted image

Hvala vam drage moje koje su pitale za mene i brinule se. user posted image user posted image Ja sam malo odmarala za vikend. Bolovi su bili dosta jaki, ali mi je čudno da me desni jajnik jako bolio i još uvijek ga osjetim (baš kao pred O). user posted image Sumnjam na ciste i moguće da su veće od onih koje inače imam. user posted image Malo me brine da nije upala jajnika (čika Google me malo prestrašio user posted image ) pa ako je koja od vas imala upalu jajnika neka mi opiše kako je to (brinem se jer ako je to da mi se jajovodi ne začepe). Zločesti čiko Google me baš voli strašiti. user posted image user posted image user posted image
Zna možda koja od vas što se može desiti ako postoji veća cista na jajniku i ne liječi se? Znam da obično daju kontracepcijske par ciklusa da se hormoni malo smire i da u par krvarenja cista pukne, ali meni to trenutno ne pada na pamet.
Idem za koji tjedan na sistematski pa ću vidjeti o čemu je riječ. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 730
21.10.2013 10:38:25   
Jasmina19
Curke kojima je dosla user posted image zao mi je.Lili,cestitam ti na user posted image user posted image Ikaaa drzim fige da nam danas doneses jos lijepih vijesti.user posted image Pinky,kako si?user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 731
21.10.2013 10:44:37   
Jasmina19
Ma tesko Pinky kad non stop ima il gaže il probe bas kad ga trebam .......ma mooooogu ja cekat,jos smo mladiuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 732
21.10.2013 10:53:15   
Jasmina19
Ma daj Pinky kakva sad pak upala jajnika,jos ti samo to fali uz sve sto si prosla.Fino cekaj sistematski i ne guglaj previse.Samo se plasis bezveze.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 733
21.10.2013 11:29:30   
Bucika001
Lili draga,cestitke od srca,zelim ti 9 najlijepsih mjeseci u zivotu!

Pinky,neznam,prestala sam,da nastavim? user posted image sa digitalnim ili zivinim?

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 734
21.10.2013 11:43:11   
PinkyFunkyBirdy
Draga Jasmina, ma vjerojatno su ciste, ali kud su baš sad odlučile rasti?!? user posted image Ovo ti je predobro ... možeš čekati, još ste mladi. user posted image I ja se osjećam mlado, ali mi datum rođenja nekako izgleda jako daaaaaleko u prošlosti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bucika, mila, pa mjeri tempicu ... kako ćeš inače upoznati svoje cikluse? user posted image Svejedno s kojim ... ako si krenula s digitalnim možeš nastaviti s njime, a možeš i sa živinim pa vidjeti dal će biti stabilnije tempice. user posted image Ako želiš možeš probati s oba pa da vidiš koje su razlike. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 735
21.10.2013 12:12:02   
tintin
Pinky draga je danas mi je pregled popodne, javim vam se se predvecer i sta se tice tih cisti stvarno se nerazumim i nadam se da nemas upalu, valjda ce se javiti koja od cura sta zna o tome i da taj google tako i ja svasta citam i pripadnem se sto puta mislim da nam je najbolje nista ne citati a sta mozemo kad nas sve zanima, draga moja drzi mi se i nadam se da neces dugo cekati sljedecu ovulaciju, trebala sam ostaviti koju onu svoju sretnu lh trakicu da ti mogu opet poslati i doniti ti srecu user posted image

Neposredna veza do poruke: 736
21.10.2013 12:28:55   
perlica55
Pinky mila, šaljem ti user posted image user posted image user posted image  najveći...
Hajde malo izgooglaj o kapima Konopljike,
ak ih nisi uzimala, mogla bi početi..
Zovu se Evine kapi i koštaju 35/40 kn u ljekarni...
Ja sam ok.. Jučer sam 100% imala O, jer me
večer ranije jaaako bolio desni jajnik user posted image  user posted image  user posted image ...

U akciji smo bili, sada čekamo 10dpo za testić i
jaaakooo se MM i ja nadamo user posted image
MM sve redovito uzima pripravke, svaka mu čast user posted image  
ništa ne preskače i budemo vidjeli za 30/40 dana jel se što
popravilo na S-gramu..
Na kontrolni bris idem u srijedu popodne, al mi
nalaz bude gotov tek za 10-ak dana..
Tintin draga, javi se obavezno nakon pregleda..
Vjerujem da ćete danas saznati spol iako si
pisala da ti je svejedno... Nek bude curica mala user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 21.10.2013 12:30:29 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 737
21.10.2013 12:33:04   
Bucika001
Ja sam stala jel mislim da ovaj toplomjer nije dobro mjerio user posted image nista,nastavit cu sa zivinim..

Perlice draga,drzim fige da je to napokon to! user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 738
21.10.2013 13:08:02   
daxy
Dobar dan,cure.

Ja sam u subotu slavila jedan rođendan,a u nedilju bila s MM.
Ja sam se već u petak pomirila s tim da nisam user posted image ,tako da sam bila super za vikend. MM je bio još tužan,razočaran (iako je pokuša to sakriti),pa sam se posvetila njemu umjesto internetu. Sorry,on mi je važniji.
Meni je i dalje bilo muka... Mislim da je to moj PMS. Tek mi je danas popustila mučnina.

farah i lelaluna žao mi je što su stigle user posted image user posted image . Al družimo se u studenom i bit ćemo user posted image . user posted image user posted image user posted image

lili draga,čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti najljepših 9 mjeseci i što bezbolniji porod. user posted image user posted image

pinky draga ma kakva upala sad? Još bi samo to falilo pored svega šta si prošla. user posted image
Jel šta popustila bol? user posted image

perlice draga,kako si ti? Jel ti pomoga šta magnezij? Kod mene čini čuda. user posted image
Za konopljiku sam čula,al pinky je rekla da ju ne bih trebala trošiti u drugom djelu ciklusa jer ako nije dobra u trudnoći, ne može bit dobra ni u ranoj trudnoći. Pročitala sam da je čudotvorna,htjela sam ju uzimat za ciste koje imam i zbog bolova,al sam zasad odustala od svih preparata.

Ostale cure,kako ste mi?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 739
21.10.2013 13:24:17   
tintin
Perlice user posted image user posted image user posted image i bravo user posted image za muzica bit ce spermiogram bolji sigurno, i od srca se nadam da ćeš za 10 dana ugledat plusic.
Ikaa jesi vadila betu? Držim fige user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 740
21.10.2013 13:25:00   
daxy
ikaaa draga čekamo dobre vijesti. user posted image user posted image user posted image

tintin javi nam se s novostima s pregleda. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 741
21.10.2013 13:46:21   
tintin
Daxy draga ocu javim se predvečer user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 742
21.10.2013 14:27:41   
perlica55
Ja budem uzimala konopljiku cijeli
ciklus, jer u drugoj fazi ciklusa povečava progesteron, pa
budem vidjela hoće li mi produžiti drugu fazu ciklusa...
Ak ne bude, idući ciklus koristiti ću je od M do O user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 743
21.10.2013 14:49:43   
PinkyFunkyBirdy
Tintin, joj jedva čekam da javiš kako tvoja mrvica napreduje. user posted image Mogla bi ti poslati natrag par LH trakica pa ih ti meni natrag pošalješ. user posted image user posted image user posted image

Perlice moja draga, mislim da sam već pila Evine kapi ... ili je to bio Evin čaj? user posted image Nešto Evino sam definitivno pila. user posted image user posted image user posted image Vjerujem da sve te pripravke (pa i onaj čaj što je Winkica bila spominjala) možemo piti sve dok ne saznamo da smo T. Nekako se mi lovimo za slamke pa ukidamo i previše samo zato jer nije ok, ali koliko ima onih koje piju, puše, nezdravo žive kroz cijelu trudnoću pa na kraju bude sve ok. Najvjerojatnije se ništa neće desiti za vrijeme lutealne faze (jer za to vrijeme bebica još nema svoj krvožilni sustav), ali bit je da se prekine čim se ustanovi trudnoća. user posted image Bravo za O! user posted image user posted image user posted image Ajmo plivači! Go! Go! Go! Idemo do cilja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A nalaz brisa će biti čist ko suza, sigurna sam. user posted image

Draga daxy, šmrc, TM je ti je bitniji od nas. user posted image user posted image user posted image Pa naravno da je bitniji! user posted image Ima da ga maziš i paziš jer je on tvoja velika bebica dok ne dođe ona mala. user posted image

Mene i dalje štreca jajnik. Ali baš je kao pred O. Ako je koja od vas pila Klomifen onda (njavjerojatnije) zna taj osjećaj kada se razvija više folikula i baš stvara neku napetost i laganu bol u jajniku. Samo što je to kod mene sigurno neka cista narasla na veličinu folikula pred O i sad tako "stoji". user posted image Nadam se da će pući ili se smanjiti i da neće stvarati probleme za sljedeću O. user posted image Moram prosurfati zbog kojeg hormona pucaju folikuli koji su preostali od zadnje O. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 744
21.10.2013 15:20:43   
angel@
Drage moje evo i mene... malo sam izbivala sa rr nadam se da se ne ljutite....

Bebica je super sutra su mu 4 ipo mjeseca već,ja sam dobro,ali sam zbog obiteljskih stvari izbivala,očuh mi je jako loše i na citu je gdje su ljudi smrtno ugroženi treba na transplataciju srca,a nade su jako male.... tako da mi ne zamjerite...

Malena je svoju vješticu dobila i ona je u gužvi zato se ne javlja....

Svim curama koje su uspjele čestitam,a one koje se i dalje bore poručujem da ne odustaju.... volim vas sve...

Pinky,daxy,prelice,andy,jasmina,katarina i ostale cure kako ste mi? Nemam vremena čitati sve postove pa nisam baš u toku.... ali i dalje mislim na vas....

David ima 7 kg i 68 je dug.... papa i kašice,guguće,okreće se,smije .... lijepo mi zaokupira misli da ne mislim ma situaciju sa očuhom....

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 745
21.10.2013 15:28:28   
daxy
Pinky ja sam nedavno saznala za jedan stari recept,to su radile naše bake i prabake. Učinilo mi se i smiješno i logično.
I to su koristili za ciste. Ciglicu (onu ciglicu od koje su se kuće gradile prije,ne ove s rupama) zagrijanu u pećnici su stavljale na trbuh. Navodno isušuje ciste. Za razliku od temofora koji ih "hrani" jer on se brže hladi,a u njemu ima vode i zbog toga stvara efekt kondezacije u trbuhu i tako ciste umjesto da se smanjuju one rastu.

perlice nadam se da će ti pomoći.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 746
21.10.2013 15:32:06   
daxy
angel@ strašno mi je žao. Nadam se da će mu bit bolje. Drž se draga. user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 747
21.10.2013 15:42:31   
perlica55
Andel pa user posted image user posted image za tvog D,
fino napreduje!!
Žao mi je zbog očuha, al ak je na hitnoj
listi Eurotransplanta, vjerujem da budu jako
brzo pronašli srce.. Ipak smo mi druga
država u Europi po broju transplantacija!!
Pinky mila, sada čekamo 31. To će mi biti
26.dc za testić... Iskreno se nadam da mi
BT bude rasla, pa da FF potvrdi O jučer user posted image
Danas su mi stigle LH trakice, maloprije
sam popiškila jednu i negativna je..
Valjda su plivači uspjeli ovaj put doći
do cilja user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 748
21.10.2013 15:46:43   
angel@
Draga daxy hvala ti... user posted image user posted image user posted image

Gagla draga pročitala sam tvoj post o iskustvu poroda u st rodilištu... ja sam isto rodila u st i moja ocjena rodilišta je +10 prema meni su svi bili fini od dr.Ribičić koja me primila u ambulanti do sestara.... svi ljubazni i ugodni.... od sestara u rađaoni i doktora do sestara na 3 katu.... ja sam prezadovoljna i kad čitam tvoj post naježim se.... žao mi je zbog svega što si proživjela ... da napomenem i meni je david bio na neonatologiji 14 dana i tu su sestre bile ljubazne i pedijatrica dr.Bošnjak također...a kad nje ne bi bilo informirale su nas sestre i dežuirna doktorica.... ja sam rodila u 35+4 tt ....

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 749
21.10.2013 15:47:07   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: daxy

angel@ strašno mi je žao. Nadam se da će mu bit bolje. Drž se draga. user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja se pridružujem. Žao mi je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga daxy, znaš što ću ti reći - svakome će pomoći nešto. Nekome vrkuta, nekome marulja, nekome vitex, nekome ricinusovo ulje, nekome Dabroston, a nekome i najobičnija zagrijana cigla. user posted image Svaka od nas je drugačija i svakoj će pomoći nešto drugo. Da imam 20 god. možda bi svake godine isprobavala nešto drugo, a ovako isprobam nešto na mjesec, dva i već se prebacujem na sljedeće. Vjerojatno nema toliko učinka kao što bi bilo da koristim uporno jedno te isto, ali ako ne vidim neki napredak prebacujem se na sljedeće jer ovo "ne pomaže". user posted image Što ćeš .... luda baba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!