kisica
|
Farah draga i meni je jako jako žao zbog glupe menge. Zapravo žao mi je svake trudilice jer znam koliko bi vas radovao plusić. Ali dobro, idemo dalje svi zajedno, pa dok god ne dobijemo plusić. Snjeguljice mogu misliti kako je to uz dijete, nikad neznaš kad će vas prekinuti glasić. Ali dobro, bitno da ste vi obavili, pa kako bude. Samo hrabro u akciju dalje, pa čekamo plusić. Lili draga, čestitam ti iskreno i od srca na plusiću.Želim ti predivnih 9 mjeseci. I sigurna sam da je to, to. Ali eto, čekamo onda sa tobom da ta crta bude malo deblja pa da konačno odahneš. Lelaluna – baš mi je žao zbog menge. I eto nam naše Pinky, ženo draga zabrinula si me i to opako. Ali eto, drago mi je da si tu. Upalu jajnika osjetiš i te kako, konstantna bol u jajnicima, ponekad čak i temp. Najčešće je osjetiš baš po tim dosta jakim bolovima koji ne prestaju. Jel tvoja menga na kraju stigla onako kako treba ili? Ciste – imaju ti razne. Ja sam imala vodene, i one najčešće puknu same ili ih ginekolog stisne. Jednom mi je stisnula ona, dobro da pala u nesvjest nisam kad sam ustala sa stola od bolova. A nakon kiretaže kad sam ih imala, rekla mi je dat tablete,ali kao nakon menge jer one obično znaju uz mengu otić i same. Isto su rasle, ali kad sam došla nakon iduće menge više nije bilo niti jedne i na tome je ostalo sve. Bucika draga, nastavi sad sa tim koji imaš. A kad budeš u mogućnosti kupi živin. Perlice bravo za O. neka je konačno odradila svoje. Sad čekamo i brojimo dane. Neka nam bude debeli plus. Daxy draga neka si se ti posvetila njemu. Ipak je on tm, i uz tebe. Bitna si vjerujem i svakome od nas, ali osobni život ipak je osobni, a naši muški često gutaju ono što ih muči. Winkica draga da znaš sa kakvom sam ja radila, u nesvjest bi pala. Sa mnom lijepo, sve vako nako, a kad ja odem onda peri i deri po meni. Šefu, gostima, nema kome ne. Nakon mog odlaska redovno je komentirala gostima kafića kako sam ja trudna, kao što će meni djete još jedno itd. Jednostavno ti to tako ide. Kad je netko baba tračara nema tu spasa. Probaj se odglušiti na to. A sad drage moje gdje je Ika? Pročitala sam sve, ali njen post nisam našla. Dali se uopće javila kome? I zna li itko kako je prošlo kod nje danas?