ikaaa
|
drage moje hvala vam na lijepim željama..... danas je baš ružan i tužan dan na rr.... ali život ide dalje.... jednostvno sam se pomirila s time da ja sve u životu moram na neki teži način..... toliko sam već toga danas u glavi preokrenula, toliko sam si danas puta rekla da neću plakti i da ću čekati pon, i na kraju za 5 min suze idu same od sebe..... nemogu stati.... osjećaj u meni je da bih sve bacila, razbila, a nakon 1-2min opet se smirim i mislim si možda nije sve izgubljeno..... u glavi si stalno vrtim film pa nisam si umislila tolike bolove, uvjerila samu sebe da povraćem, da mi je muka.... pa sve mi se to događa..... o Bože zašto me toliko mučiš, zašto meni i mm nedaš jednostvno da osjetimo tu radost kako je biti roditelj.... toliko sam si već u glavi snimlila situacija kako ću svom drago priopćiti radosnu vijest da će postati tata.... toliko sam se nadala i na kraju danas mi je sve to nekako splasnulo, izgubilo se.... znam da moram biti jaka, da moram biti snažna...ali teško je to kad si uporan, kad se trudiš i na kraju rezultat je jedna velika NULA.... sama sebi govrim čekaj pon, možda se što promjeni, kad za sekundu promjenim mišljenje.... užasno se osjećam, sad ću ovo koma reći ali bilo bih mi lakše da je danas ili jučer stigla i da znam na čemu sam...a ne ovako čekanje, čekanje i na kraju veliko razočranje... sad stvarno neznam na više što da mislim, po internetu sam najmanje 1 000 000 stranica otvorila sa o beti, implatciji, o čudima niske bete.... izluđujem sama sebe.... oprostite mi drage moje na ovakvom dugom i možda nesmislenom postu, ali jednostvno morala sam se izjdati riječi same idu.... ljubim vas sve.... pinky, perlice,daxy, safobi, jasmina, winkca, bucika, kisica, nadamse, i sve koje s trudite, IGLEDAT ĆEMO I MI JEDNOG DANA SVOJE ANĐELĆIĆE..... tintin grili mi taj svoj trbušćić, i pomiluj ga i za mene..... teta ika šalje puno zagrljaja za malu slatku mrvicu andy i cecilja