|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
18.10.2013 12:21:32   
perlica55
Ika draga, jaaako mi je žao user posted image
Baš nam je danas neki grozni petak na RR user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 676
18.10.2013 12:24:10   
Xena_1
Ikaaa deaga, vjeruj gin i muzu, bude sve ok.user posted image

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

Neposredna veza do poruke: 677
18.10.2013 12:31:53   
Xena_1
Daxy nemam rijeci, tezak je ovja petak... ali vani je sunce ajde malo van na klupu i pojest nesto slatko.
user posted image user posted image

ANTONIO 26.02.2012. >mamina ribica (4150g, 52cm)
Moj mali anđeo 13.09.2013.

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 678
18.10.2013 12:55:25   
PinkyFunkyBirdy
Joj, Xena, kakav sljedeći mjesec? user posted image Ja ti imam O svake prijestupne. Sljedeću mogu očekivani nakon Nove godine. user posted image user posted image user posted image Pa pogledaj na grafu iz potpisa kako mi dugo traju ciklusi. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 679
18.10.2013 13:05:10   
daxy
A baš,kakav je ovo dan na raji? Ne mogu virovat! Baš ste me rastužile.

Nadala sam se da ću vidit neke dobre vijesti,kad ono... user posted image user posted image user posted image

Curke ja sam jutros kad sam dobila user posted image morala potisnut emocije jer sam bila na poslu i izdržat da ne zaplačem,a baš me bilo steglo u grudima,jedva sam disala. Kad sam došla doma već je prošla ta navala emocija i nisam plakala. Al zato sad osjećam pritisak u prsima.
Ono što vam želim reći je da se isplačete, izderete, izudarate jastuk ili nešto.... IZBACITE TO IZ SEBE!!

Strašno mi je žao,drage moje. Baš nam je tužan ovaj petak. user posted image user posted image user posted image

Tako nam je,ne možemo tu puno učinit. Skupimo komadiće duše i nadajmo se boljim danima.

Hvala vam drage moje na podršci. I novim i starim trudilicama sretno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim ma nas puno u zadnje vrime! user posted image user posted image
Potrudit ću se bit malo češće na Raji nego zadnjih dana. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 680
18.10.2013 13:05:56   
Marti83
Evo meneuser posted image znaci danas (ne)ocekujem user posted image ali nema nikakve naznake jos da stize.Test nisam kupila,mozda kad odem na posao popodne se zaletim u ljekarnu.Ako ne dode do sutra, ujutro piskim.Jako mi je za sve cure koje i ovaj mjesec nisu uspjele,ali vjerujem da ce biti bebica ubrzo svakoj.

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

Neposredna veza do poruke: 681
18.10.2013 13:10:33   
ikaaa
drage moje puno vam hvala na lijepim željama.... evo suze su mi sada krenule, tek sada do sada sam se nekako držala, ali teško je to.... peta godina već ide od naših pokušaja, vjerovanja, nadanja.... neznam čemu da se nadam, ali ja mm ne odustajemo... idemo dalje, danas ćemo se malo isplakati, i krenuti dalje, zaboraviti neuspjehe i u nove uspjehe...
pinky nemoj mi biti tužna, jednog dana ćemo biti trudnice, gurati kolica i o svemu ovom zaboraviti....hrabre smo, ali moramo biti još hrabrije i jače....
i zato drage moje ne posustajte, svanut će i nama jednog dana lijepa vijest.... Hvala vam ma divne ste, da newma vas ja bih izludila....
divne ste i ljubim vas....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 682
18.10.2013 13:15:21   
anaxx
Cure znam da vam je teško i da trenutno nema riječi utjehe, meni je i 13 mjeseci čekanja na 1. bebicu bilo teško... ali... vjerujte u sebe i ne odustajte, moja prijateljica i njen mm su 8 godina pokušavali, trudili se i nakraju uz MPO uspjeli i sad imaju dvije predivne djevojčice... user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 683
18.10.2013 14:30:29   
tintin
Joj cure moje drage nisam stigla nego tek sad pogledati na rr, i toliko tužnih vijesti, srce mi se steglo i suze krenile. user posted image
Pinky moja draga rjecima nemogu opisati koliko mi je zao, draga grlim te jako, ovo je vise stvarno nepravedno. user posted image user posted image
Ika moja mila pa zar i ti, ali ja se isto nadam ponedjeljku, i uz tebe sam, joj draga moja rekla sam ti ja te skroz razumim sve sam to prošla i moja prva neuspjela inseminacija mi je jako teško pala, ali kasnije sam ugledala sunce nakon borbe tako ćeš i ti i sve vi moje drage cure i ja vam to želim što prije, ali Ikaa navijam za ponedjeljak. user posted image user posted image
Daxy mila tako mi je žao, joj ja bi vas sad sve zagrlila i Mali andjeo žao mi je jako user posted image user posted image
Cure moje drage ostale ako sam nekoga izostavila nemojte mi zamjeriti nisam stigla prije citati a sad kad vidim puno je od jutros napisano, saljem zagrljaj svima.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 684
18.10.2013 14:31:51   
andydea
Ajme curke moje kaj da vam kazem..Pinky, daxy, ikaa, mali andjeo jako mi je zao...ali sve ste vi hrabre zene..i pozitivnog duha i znam da ce jednom uspjeti..mora
pisem sa mob. Pa ne mogu staviti zagrljaje..ali vam ih saljem
Katy mislim i na tebe..vjerujem da ne tesko cekati..ali izdrzi jos malo..sigurna sam da cete do Bozica sve biti trudne
i da dobrodoslenove trudilice..cim prije lstale trudnice
Meni je danas puno bolje..ma cim je vani sunce ja zivnem

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 685
18.10.2013 14:50:22   
cecilija
Dan cure!
Eh , bas je neki grozan dan...user posted image
pinky, zao mi je, drzi se!user posted image user posted image user posted image ..
Ikaa, jos ima nade, makar tracak...user posted image user posted image

Meni je danas bilo muka dobrih sat vremena...bas mi je bilo slabo, evo danas prvi dan...a nitko jos nezna na poslu pa sam se morala pretvarat da je sve u redu...user posted image ..

Cure, strpljivo i drzite se..znam, lako je meni kad mi je ovo sad 3. ali eto, prosla sam i ja s prvom tr ovakve muke cekanja i iscekivanja (doduse, nakon 5-6 mj. smo uspijeli,a meni se cinilo godinama...)
Doci ce i vase vrijeme!user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 686
18.10.2013 15:18:02   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje tintin i Andy, baš sam se veselila da ću vam se pridružiti tamo na proljetnim bebicama ... pa čak sam si tako lijepo ukrasila listu tamo user posted image ... a na kraju ipak ništa. user posted image
Evo, ja sam sinoć stvarno isplakala dušu i mogu vam reći da sam danas sasvim pomirena sa svime. Već jaaaaako dugo držim previše stvari u sebi i baš mi je trebalo olakšanje. Mogu reći da sam ok. user posted image
Drage moje trudnice, mazite i pazite svoje buše i pošaljite puno pusica malim mrvicama od tete Pinky. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A svim ostalim trudilicama želim da čim prije ugledaju te tako željene plusiće i da sve prođe ama baš savršeno do kraja kada će primiti svoje mirišljave smotuljke sreće u ruke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Marti, ti započni pa će te ostale slijediti. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 687
18.10.2013 15:40:33   
andydea
Eto Pinky citam tvoj tekst i suze liju same od sebe...jao kako mi je uzasno tesko..jako volim svoju djecu i sve na svijetu bi dala za njih..ja molim za tebe draga da dobijes tog andjela...I makar te ne poznajem znam te i osjecam te blizu..ti si jedna posebna osoba u mom zivotu..Pinky volim te <3
I ne nisu ovo trudnicki hormoni..stvarno to osjecam !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 688
18.10.2013 15:53:37   
tintin
Pinky draga ja i moja mrvica ti šaljemo puno poljubaca i zagrljaja i potpisujem Andy.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 689
18.10.2013 16:07:09   
PinkyFunkyBirdy
Joj, Andy, ne smiješ mi pisati tako emotivne poruke jer ja odmah počinjem suziti. user posted image Ako nisi znala ja sam jako osjećajna osoba (pa čak plačem i na reklame bez obzira dal su sretne ili tužne user posted image ), i kako nebi plakala kad mi napišeš tako lijepu porukicu. Ma i ja tebe volim. user posted image Moram ti priznati da rijetko idem na Bundek, ali svaki put kad sam tamo samo pretražujem dal je moja Andy tamo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obećajem da ako naletim na tebe i ako neću biti s mužem (on nije baš pobornik mog izlaganja privatnih stvari na RR) da ću ti se javiti. Tako da se nemoj čuditi ako neka ludara dotrči i počne te grliti bez nekog posebnog razloga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, tintin i ti si mi u srčeku user posted image . Tako sam čekala na tvoj plusić kao da je moj i sad me jako veseli sve što pročitam da pišeš o svojoj mrvici. user posted image I dalje vjerujem da si mi poslala malo srećice da dođe moja dugoočekivana O i da vidim plusić. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 690
18.10.2013 17:18:49   
nadamse
Poozdrav cure moje drage... Pinky, Daxy, Ikaaa, Mali andjeo stvarno mi je žao... Zaista neki čudan petak, puno ružnih vijesti.. Cure držite se, idemo u nove pobjede...user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam jedno pitanjce... Mora li doći do implantacijskog krvarenja ili to ovisi od osobe do osobe? Danas mi je 3dpo i kao da imam neke grčiće na području desnog jajnika, i prilikom odnosa me boli kao kad dolazi user posted image ...

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

Neposredna veza do poruke: 691
18.10.2013 17:29:29   
kisica
Ovo je baš neki tužan i ružan dan na RR, katastrofa..toliko ste imale simptome, toliko smo se svi skupa radovali, i sad sve palo u vodu. Ika nadam se da će pon.kod tebe barem biti dobitan.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Xena_1)
Neposredna veza do poruke: 692
18.10.2013 20:05:57   
Bucika001
jooooooj,kako ruzan daaaan..user posted image

pinky draga,jako mi je zao,ja takodjer potpisujem,nasu dragu andy,bas sam vjerovala kako ce ovaj puta,to biti to....jako mi je zaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ikaa draga drzim fige da ti taj ponedjeljak donese ogromnu srecu!!!!user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 693
18.10.2013 20:44:08   
ikaaa
drage moje hvala vam na lijepim željama..... danas je baš ružan i tužan dan na rr.... ali život ide dalje.... jednostvno sam se pomirila s time da ja sve u životu moram na neki teži način..... toliko sam već toga danas u glavi preokrenula, toliko sam si danas puta rekla da neću plakti i da ću čekati pon, i na kraju za 5 min suze idu same od sebe..... nemogu stati.... osjećaj u meni je da bih sve bacila, razbila, a nakon 1-2min opet se smirim i mislim si možda nije sve izgubljeno..... u glavi si stalno vrtim film pa nisam si umislila tolike bolove, uvjerila samu sebe da povraćem, da mi je muka.... pa sve mi se to događa..... o Bože zašto me toliko mučiš, zašto meni i mm nedaš jednostvno da osjetimo tu radost kako je biti roditelj.... toliko sam si već u glavi snimlila situacija kako ću svom drago priopćiti radosnu vijest da će postati tata.... toliko sam se nadala i na kraju danas mi je sve to nekako splasnulo, izgubilo se.... znam da moram biti jaka, da moram biti snažna...ali teško je to kad si uporan, kad se trudiš i na kraju rezultat je jedna velika NULA.... sama sebi govrim čekaj pon, možda se što promjeni, kad za sekundu promjenim mišljenje.... užasno se osjećam, sad ću ovo koma reći ali bilo bih mi lakše da je danas ili jučer stigla i da znam na čemu sam...a ne ovako čekanje, čekanje i na kraju veliko razočranje... sad stvarno neznam na više što da mislim, po internetu sam najmanje 1 000 000 stranica otvorila sa o beti, implatciji, o čudima niske bete.... izluđujem sama sebe.... oprostite mi drage moje na ovakvom dugom i možda nesmislenom postu, ali jednostvno morala sam se izjdati riječi same idu....
ljubim vas sve....
pinky, perlice,daxy, safobi, jasmina, winkca, bucika, kisica, nadamse, i sve koje s trudite, IGLEDAT ĆEMO I MI JEDNOG DANA SVOJE ANĐELĆIĆE.....
tintin grili mi taj svoj trbušćić, i pomiluj ga i za mene..... user posted image teta ika šalje puno zagrljaja za malu slatku mrvicuuser posted image user posted image
andy i cecilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 694
18.10.2013 22:10:38   
andydea
Pinky i ja sam jako osjecajna..jako jako i zato me jako boli i pogadja ovo kaj ti i ostale curke prolazite..
Zasto Bundek..? Ako mislis na ona okupljanja..svaki puta je drugo mjesto.hihi
i da osisala sam onu svoju dugu kosu i siske sad imam..moram ti staviti sliku inace me neces prepoznati..
Ikaa znam da ti je jako tesko...ali imaj nade...vjeruj !
Ljubim vas

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 695
19.10.2013 12:21:51   
kisica
Drage moje trudilice gdje ste danas sve?

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 696
   [Brisano sporočilo]
19.10.2013 13:05:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu kisica)
  Neposredna veza do poruke: 697
19.10.2013 13:27:04   
nadamse
Curke dobar vam dan...Danas je malo zatišje na RR...Nemojte mi se puno žalostit, dok god pokušavamo nade ima...bitno je ne odustat...Šaljem vam svima veeeeliiiikiii zagrljaj user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 698
19.10.2013 15:37:09   
nadamse
Bucika a što je sa tvojim simptomima?user posted image

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 699
19.10.2013 16:45:50   
glagla
Čitam sad i plačem...toliko tužno...jako mi je žao drage moje user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!