Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 10:25:56
|
|
|
|
eternity
|
I da, vezano za spotting, ja sam ga imala svaki ciklus dok sam imala povišen prolaktin, obično 5-6 dana prije mjesečnice i 2-3 dana iza mjesečnice. kad sam prolaktin dovela u normalu i spotting je prestao i evo već godinu i po se ne vraća
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 10:44:15
|
|
|
|
Xena_1
|
Drage moje trudilice i trudnice, ja napokon procurila, trebalo mi 38 dana od kiretaze. Sad mi slijedi kontrola, brisevi i papa. Pijem vrkutu i bas me probada sa desne strane di imam cistu, uh za poluditi
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 11:00:16
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Drage moje trudilice, sve vas lijepo pozdravljam... Idem van na marendu malo napuniti baterije. Sunčano je, napokon! Kako sam sinoć bila umorna. Ma u 21 jedva sam hranila Emu. A tek pola sata poslije jedva sam držala oči otvorene! Ajme! A ona je bila buuuudna, spavala od 13-17. Možete misliti...
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 11:48:16
|
|
|
|
kisica
|
Snjeguljice - ajde, ajde napuni baterije. Xena - super da je došla sad ćeš moći povaditi sve nalaze, i onda opet u borbu za svojim snom. Koliko se čeka kod vas nalaze pape? Perlice - javi obavezno što je bilo kod ginekologa. Pinky - baš mi je žao zbog tih cisti, dabogda nestale sve do jedne. Ika me sad brine već.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 12:00:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Ikaa nas namjerno drži u neizvjesnosti. Bit će sve OK.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 12:24:34
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, blago tebi na šetnji, kod mene danas ludnice bila... Nisam se ustala sa stolca Xena draga, čim stane menga, odi napraviti nalaze, tak da možeš s nama na iduće odbrojavanje Kisica, naravno da vam budem javila što kaže UVZ; al za kontrolni bris moram čekati 10-ak dana dok nalaz bude gotov... Barem ćemo znati dal sam imala O, kak kaže FF
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 12:34:12
|
|
|
|
perlica55
|
Grrrrr izbacilo me na pol posta Eterniti draga, je imam jako kratak drugi dio ciklusa, tak da već 8/9 dana nakon O ja dobim Moj G smatra da ukoliko su ciklusi redoviti i menga nije preobilna, da hormoni štimaju.. Čula sam da je Konopljika super za spuštanje prolaktina (kao Bromergon) i balansiranje između estrogena i progesterona... Javim dojmove P.s. A da je opet pitam G za hormone Jao nekak mi nezgodno, da se ne naljuti i stjera me u PM Ipask je on doktor, ne??
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 12:52:36
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlica, je, blago meni na šetnji, ali sam se izmučila. Ma kako je vlažno vani, bezveze! SUnce se jadno jedva nazire kroz oblake. Jedva sam hodala... Teško je vani vrijeme. Kao da me glava boli. Ne bih htjela da mi nešto poremeti planove - akcija je večeras.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 13:12:25
|
|
|
|
andydea
|
Danček drage moje Ikaaa nadam se da je sve ok i da češ nam se uskoro javiti Lili čestitam ti od srca draga i ne brini sa svijetlim crtama...trudna si i zovi dr. za pregled što prije Winkica -potpuno sam se našla u tvome tekstu jer sam takvu situaciju imala prije 2god...iskreno hb ostala sam brzo trudna i makla se..Imala sam par prijateljica i kolegica koje su bile uz mene,pa mi je ujedno bilo malo lakše..Sve te žene ,nemaju život draga moja..pa kopaju po tuđim i naslađuju se i jedva čekaju tvoj kiks..Ne daj se i budi jaka...jer ti i jesi jaka žena...imaš nas i mi te jako sve volimo Pinky jako mi je drago da si bolje..ljubim te Dobrodošle nove trudilice i čim prije postale trudnice Nadam se da će lista do kraja biti u i da će doći bolji dani..puse svima
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 14:34:07
|
|
|
|
Xena_1
|
Kod moje gin. nekih mjesec dana. Vidjet cu sto ce mi reci, mozda cu morati cekati da prođu 3 ciklusa, a mozda i 6 za ponovu akciju.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 14:47:50
|
|
|
|
tintin
|
Hvala vam drage moje, zlatne ste, Pusa svima.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 14:54:40
|
|
|
|
eternity
|
perlice ja sam uvijek imala redovite cikluse 32 dana,4 dana mjesečnice koja nije bila obilna i bez ikakvog PMS-a a prolaktin do nebesa , mislim da ti je bolje provjerit pa da znaš sigurno jesu li hormoni uredu ili ne
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 15:08:59
|
|
|
|
anaxx
|
Pa gdje nam je ikaa? Svako malo dođem pogledati ima li vijesti... Nadam se da je sve ok...
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 15:17:42
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
IZVORNA PORUKA: eternity perlice ja sam uvijek imala redovite cikluse 32 dana,4 dana mjesečnice koja nije bila obilna i bez ikakvog PMS-a a prolaktin do nebesa , mislim da ti je bolje provjerit pa da znaš sigurno jesu li hormoni uredu ili ne Drage daxy, Katarina i Perlice, dajte vi provjerite taj prolaktin za svaki slučaj.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2013 20:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 20:48:59
|
|
|
|
kisica
|
Snjeguljice - nadam se da je to u pitanju, jer me već brine pomalo ta šutnja. Sretno u akciji večeras! Perlice - kako je prošao kontrolni uzv? Što kaže dr. jel bila O? I svakako pitaj što te zanima G. pa ak će se ljutiti neka se ljuti. Kod mene je sreća, zapravo kod svih nas ovdje, što moja G.nije nikako mogla ostat trudna. Godinama su čekali i probavali, i nakon jako dugo godina uspjeli. Imaju tog jednog sina, al zato je ona jako brižna i ima razumijevanja za svakakva pitanja i strahove. Xena - i kod nas je mjesec i pol čekanja na nalaze. Užas živi. Vjerujem da je teško čekati, ali bolje i tako nego nedaj Bože izazvat sam sebi nešto. Iako sam čitala hrpu puta već da su žene ostajale trudne i mj.dana nakon, pa je sve bilo oke. Ljubimo vas sve od reda, i gibamo na odmor. Nadam se sutra Ikinom postu.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 21:02:47
|
|
|
|
perlica55
|
Curke, sutra popodne sam kod G, pa vam javim kaj je rekao... Budem ga opet tražila uputnicu za hormone, iako mi je zadnji put rekao da imam uredan kraći ciklus, uredan UVZ, jajnike bez cisti, te da nema potrebe raditi hormone.. Ak mi ne bude dao, budem otišla privatno.. Mogla bi dogovoriti F-metriju idući ciklu Katy moja, kak si? Držim ti fige za MM redovito uzima sve pripravke Stan mi je kao BIO ljekarna al ga moram pohvaliti, svaka mu čast. S-gram bude ponavljao za mjesec i pol, pa budemo vidjeli ima li ikakve koristi od pripravaka.. Iskreno nadam se da će biti kao dokaz da se s-gram popravio....
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 23:02:04
|
|
|
|
Marti83
|
Vecer drage moje,samo da javim da je moja stigla. Eto ipak nista ovaj mjesec kod mene,a za dalje cemo vidjeti...
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 23:20:18
|
|
|
|
Farah 00
|
Marti83 zao mi je sto je i tvoja stigla Moramo u nove pobjede do sljedeceg ciklusa. Saljem ti jedan veliki kao i svim ostalim curama
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 23:21:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Aj, cure moje... Bit će teško ispuniti kalendar s akcijama kako sam predvidjela... Ema je bila svadljiva, MM isto, ja flegma. Kad je E, zaspala, skoro sam i ja. MM je stvarno i zaspao. Eto, jedva se razbudili... I MM je obavio svoju bračnu dužnost, uredno. Danas mi je 12 dc, tijekom druženja sudeći po vlažnosti - rekla bih da je O oko ovog dana, premda danas nisam osjetila neku sluz. Zaboravim ujutro pogledati, ma ni tokom dana se ne sjetim. Obično ujutro škicnem što se to dolje događa. Ne znam razumijete li me. Dosta rano mi je počelo "sluziti". Nisam to još očekivala. Ujutro ću provjeriti stanje. Marti, Laku noć, cure!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 22.10.2013 23:22:03 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 22.10.2013 23:25:07
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: kisica Snjeguljice - nadam se da je to u pitanju, jer me već brine pomalo ta šutnja. Sretno u akciji večeras! Kišica,
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 23.10.2013 0:19:50
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 IZVORNA PORUKA: kisica Snjeguljice - nadam se da je to u pitanju, jer me već brine pomalo ta šutnja. Sretno u akciji večeras! Kišica, To je bio odgovor na ovo: IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Ikaa nas namjerno drži u neizvjesnosti. Bit će sve OK.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 23.10.2013 0:46:24
|
|
|
|
daxy
|
pinky ja sam vadila prolaktin skupa s ostalim hormonima 3. DC i bio je 202,a gornja granica je 597. Misliš da bih trebala opet? U drugom dijelu ciklusa? eternity jesi vadila ti kad prolaktin u drugom dijelu ciklusa? Ili samo 3 DC? snjeguljice držim fige da akcije uspije! tintin bravo za curicu! Drago mi je da lijepo napreduje. Vjerujem da ste presretni ti i tm. marti žao mi je zbog . Glavu gore,novi ciklus nova nada! Odbrojavamo skupa sljedeći mjesec. Bit će ! Mora! perlice bez obzira na loš s-gram TM i ti bi trebala izvadit hormone. Da se riješite svake sumnje da možda i ti imaš neki od problema. jasmina kako si ti? bucika planirate li tm i ti pretrage? Mislim da bi trebali. katarina ja ti preporučujem CITO ako ćete privatno. S-gram MM je bio katastrofa u KBC Split,a 20 dana poslije je bio savršen. Ne idemo u KBC više nikad. kisice kako lijepo ti nas bodriš. Hvala. Kako si ti? ikaaa draga,nadam se da je sve u redu. Iako se svi već brinemo...
< Poruku je uredio daxy -- 23.10.2013 0:49:49 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 23.10.2013 7:11:49
|
|
|
|
Jasmina19
|
Jutro cure Marti,zao mi je zbog Perlice,sretno ti danas kod doktora i neka kaze nesto dobro,fale nam ljepih vijesti ovih dana Xena,super sto ti je dosla m.sad mozes dalje na pretrage prije ponovnog pokusaja. Meni su rekli nakon spontanih kad mi stane krvarenje da bi menga trebala doc nakon 6-8tj.al mi je dosla nesto prije tako da nije bilo nikakvih problema s tim,i obavezan ultrazvuk nakon prve menge.Sve u svemu,sretno ti dalje. Daxy,bilo je i boljih dana al sve u svemu dobro sam Saljem ti veliki zagrljaj :-* <3 Keti i tebi isto:-* <3 i svim ostalim trudnicama i trudilicama:-* <3
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 23.10.2013 8:23:50
|
|
|
|
cecilija
|
Jutro trudilice! Evo da vas pozdravim! Lili, cestitam na ! Evo kod mene ne bas tako dobre vijesti.. Sjecate se onog smedeg iscjetka koji je poceo par dana prije nego sam trebala dobiti M?(dakle, 12dana) Evo trajao je do jucer kada sam osjetila jake bolove i ugledala svjezu svjetlocrvenu krv... ..dosla sam navecer s posla i rekla mm-u koji me natjerao da odemo u vinogradsku da me dr pregleda jer sam kod svog narucena tek 30.10 za prvi pregled... I tako ja dodem, pregledao me na uzv i rekao da ne vidi trudnoću, ali ne znaci da je nema i da je mozda prerano..... po zm sam trudna 5 tj.. zar je moguće da se jos nista ne vidi, takoder mi je rekao da se mozda radi o vanmatericnoj trudnoci... Tako da sutra moram izvaditi betu pa da vidi sto je...a ja si kontam, da nije otisla trudnoća sama spontano, znalo je u onom iscjedku biti cudne sluzi, guste, kao neka ovojnica... Nevjerojatno..a jos jucer sam imala mucninu i povracala samu kiselinu... Ajme, sva sam jadna... Sada mi jedino preostaje sutra cekati nalaz bete... Ostale cure koje se trudite, sretno!!!!
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!