kisica
|
Drage moje Ringerajke, pa gdje ste mi se sve zavukle u ove vikend dane? Cecilija draga baš mi je drago da si svoju sreću podjelila sa mužem, i još više mi je drago što i on sam shvaća da neželiš da negativne reakcije, pa ste uspjeli bez problema dogovoriti se oko toga kome reći,a kome ipak još ne. Vidim da su ti počeli pravi trudnički simptomi, ma koliko teški bili uživaj u njima.Što se tiće cmoljenja, mislim da je to koma. Evo ja sam ti jučer pola dana proplakala jer je mm rekao ujutro „Kako si tak budalasta ostavila svjetla na autu upaljena“ (akumulator mu se ispraznio). Rekao je to normalnim tonom, ali meni je bilo dovoljno da se rasplažem i povučem u krevet sama sa sobom. Na kraju se vratio, i nagovorio me da odemo malo do grada sami na kavu. Ovo je draga tvojih novih 9 mj. Jesi bila kod ginekologa već ili još čekaš? Baš mi je drago da se javiš. Pinky draga tebe vidim nema ove dane, iskreno se nadam da si dobro i da nisi previše tužna zbog glupe menge koja je došla. Uz sve to moram ti reći da si ti jedna jako jako draga i dobra osoba, i vidim da uvijek svoje znanje djeliš sa drugima i sigurna sam da će i tvoja mrvica stići jednom. Samo nemoj gubiti nadu. Jednostavno je to tako, netko dobije lakši put, netko teži, ali u konačnici svi dođu na svoje. Srećom imaš i dobrog muža, ima razumijevanja za sve što vam se događa, pa eto – pokušat ćete još jednom, a ako i ne uspije opet imate novo smišljeno riješenje. A do tad smo ovdje svi da navijamo za tebe, da se veselimo kada dođe taj sretan trenutak, i da dočekamo zajedno jednu malu ljepoticu ili ljepotana. Ika draga, kako je kod tebe stanje? Ja nekako čekam sutra i vjerujem u riječi tvog gin. A i supruga. Možda je ovaj petak bio samo prerano vrijeme da se taj plusić pokaže. Daxy – i tvoja menga me tako iznenadila da nemaš pojma. Toliko lijepih simptoma, mislim da smo već bili sigurni da je 100% to trudnoća, i onda glupača dođe. Ali ni ti nemoj gubiti nadu baš kao niti Pinky. Ide novi mjesec, novi pokušaj – nikad neznamo što nam nosi novi dan, a kamoli mjesec. Pinky, Ika, Daxy – stvarno bi bilo lijepo da se čuje koje slovo od vas jer ovako imam dojam da mi tamo negdje tugujete sve tri. Snjeguljice – kako si ti? Što ima kod tebe ovih dana? Spremate se za akciju? Bucika – jel se kod tebe mjenja išta po bilo kojem pitanju? Jedva čekam tvoj testić, da barem kod tebe bude lijepa vijest kad nas je ovaj petak bio tako rastužio. Jasmina – nadam se da će ova O što je bila donijet i kod tebe lijepu i radosnu vijest. A što se tiće tm, eto barem znaš da nečeš imat kasnije neočekivanih situacija. Samo neka je on sada tu uz tebe. Marti – ajde barem ti piški sutra da nam tjedan počne veselo? Katarina – kako je bilo u svatovima? Vi ste pokrili te dane, pa se nadam i tvom plusiću. Perlice moja draga, a gdje si mi ti nestala? Zaspala malo, jel? Kako si ti? Jel ta tvoja O došla, i prošla, ili što se događa? I na tvoj plusić računam. Puno vas pozdravljamo nas dvije u kompletu, i nemojte nam samo biti tužne – uskoro ćemo tipkati sve sa trbusima do zuba.